You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mike_k
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 982
- Πόντοι
- 361
Καλησπέρα , να σας ρωτήσω γτι έχω ψιλομπερδευτει?
Κάνα δυο φορές στην φυλής-Φώκαιας μαζί με την Σαρα έχω πετύχει και την Τζανιν-Τζανινα αν θυμάμαι καλά το όνομα της?
Ψιλη ξανθιά την είδα λίγο γρήγορα γτι επρεπε να τσεκάρω ένα στανταρακι μου.
Λεει τίποτα από υπηρεσίες γτι δεν βρίσκω κριτικές ?
Θυμάμαι για ελεύθερο στοματικό, διάφορες στάσεις και χύσιμο στην κοιλιά,
μέσα Ιουλίου είχα πάει
Κάνα δυο φορές στην φυλής-Φώκαιας μαζί με την Σαρα έχω πετύχει και την Τζανιν-Τζανινα αν θυμάμαι καλά το όνομα της?
μέσα Ιουλίου είχα πάει
Anakin1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Την εφαγα και εγω την φολα μου σημερα απογευμα Βεργας 6Α με την Χριστινα γυρολογο. Εγραψα και κριτικη, μακριααα οσο γινεται μαγκες
Mike_k
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 982
- Πόντοι
- 361
Set air πες τι ξέρεις και άσε τα γέλιαΚαλησπέρα , να σας ρωτήσω γτι έχω ψιλομπερδευτει?
μέσα Ιουλίου είχα πάει
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.494
- Πόντοι
- 2.836
Ελεύθερο στοματικό ναι κάνει χωρίς να ρωτήσει. Έχει όμως ρουμανική κουτοπονηργια κ ειναι ξεπέτα καθώς φωνάζει ψεύτικα για να σε κάνει να τελειώσεις.....χλιαρές εντυπώσεις αλλά από εμφάνιση οκ. Ο οίκος κ το δωμάτιο παράγκα τελείως κ βρωμιά!!!Τζανινα αν θυμάμαι καλά το όνομα της?
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Την είδα και εγώ την μελαχρινή, σκυλί του πολέμου φάνηκε, αλλά δεν δοκίμασα, σύντομα όμως.Το μεσημέρι στο Ιάσωνος 44 ήταν μια από τις ουζμπεκες και μια καινούργια λατίνα (από Κολομβία είπε ο Τσάτσος).
Καλή περίπτωση φάνηκε.
παίζει παρτούζα;;Ελεύθερο στοματικό ναι κάνει χωρίς να ρωτήσει. Έχει όμως ρουμανική κουτοπονηργια κ ειναι ξεπέτα καθώς φωνάζει ψεύτικα για να σε κάνει να τελειώσεις.....χλιαρές εντυπώσεις αλλά από εμφάνιση οκ. Ο οίκος κ το δωμάτιο παράγκα τελείως κ βρωμιά!!!
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.494
- Πόντοι
- 2.836
Αυτή με δύο άντρες σίγουρα . .. οι δύο κοπέλες με 1 αντρα δεν ξέρωπαίζει παρτούζα;;
Η Σάρα ή Τζανίνα;Αυτή με δύο άντρες σίγουρα . .. οι δύο κοπέλες με 1 αντρα δεν ξέρω
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.494
- Πόντοι
- 2.836
Η τζανιναΗ Σάρα ή Τζανίνα;
περιγραφή της βάρδια κλπ;Η τζανινα
NeroGreco
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2022
- Like
- 244
- Πόντοι
- 20
πεζουν μπαλα και μαζι αμα γουσταρετεΗ Σάρα ή Τζανίνα;
τι βάρδια φίλε..;; και έχεις περιγραφή απο τζανίνα;πεζουν μπαλα και μαζι αμα γουσταρετε
NeroGreco
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2022
- Like
- 244
- Πόντοι
- 20
γαμευσιμη ξανθια,αμα δεν τις δεις να γουσταρουν μην μπεις και η δυο ειναι σε φαση αμα γουσταρουν να γαμηθουν θα περασεις ωραια αν οχι απο οτι εχω δει σε κριτικες της κραζουν,βαρδια και τις 2 μαζι πιθανον να της πετυχεις μεσιμερητι βάρδια φίλε..;; και έχεις περιγραφή απο τζανίνα;
Κοίτα Σάρα έχω πάρει αρκέτες φορές..μια δυο με ξενέρωσε, γενικά δεν είναι για πολλά πολλά στο σαλόνι βγάζει πιο πολύ καύλα μέχρι να μπείς στο δωμάτιο..αδύνατη γαμεύσιμη θα έλεγα βέβαια..την άλλη δεν την έχω πετύχει..γαμευσιμη ξανθια,αμα δεν τις δεις να γουσταρουν μην μπεις και η δυο ειναι σε φαση αμα γουσταρουν να γαμηθουν θα περασεις ωραια αν οχι απο οτι εχω δει σε κριτικες της κραζουν,βαρδια και τις 2 μαζι πιθανον να της πετυχεις μεσιμερη
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
Πήγαινε απλά να την δεις οπότε κατέβεις και κάνε και συ περιγραφη να συγκρινουμεΔεν με βλέπω να πηγαίνω τότε , αν είναι πολυ πιο χοντρη απο τις φωτο.
Σωστός , δεν χάνω κάτι ....Πήγαινε απλά να την δεις οπότε κατέβεις και κάνε και συ περιγραφη να συγκρινουμε
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.125
- Πόντοι
- 46.232
Δε την έχω πάρει φίλε, δε μου έχει κάνει κλικΒέργας 3 Μιλάνα, περασα και την είδα. Ωραίο κορμί αλλά την είδα βαριεστημενη. Την έχεις παρει ρε @n.smirni76;
Gymbeast122
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2022
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Ένα pm και σε μένα αν το χει κάποιοςΚαλημέρα σας,
Ξέρει κανεις το φέισμπουκ της Σαμπίνας απο Εξηκίου/Βέργας.
Προσωπικό μήνυμα, αν κάποιος το ξέρει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K