Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 241 άτομα (25 μέλη και 216 επισκέπτες)

BULLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
138
Πόντοι
1
Ξερει καποιος τι εγινε η Μπαρμπορα απο Βεργας 6 ???

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.830
Πόντοι
7.185
Εντάξει αδερφέ πάνε 200 χρόνια στα μπουρδέλα καταλαβαίνω αλλά δε χρειάζεται να ειρωνεύονται είναι λίγο αγένεια,να μου πούνε συμβουλές αφού είναι πολύ πιο έμπειροι από μένα θα τις ακούσω αλλά δε υπάρχει λόγος να ειρωνεύονται.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σοβαρά τώρα;
Σου έδωσα 1-2 συμβουλές στο παλιό σου account, σε αυτό εδώ το νήμα πριν από καιρό κι εσύ το κράτησες μανιάτικο, μπήκες με ετούτο το νέο account, βρήκες ένα άκυρο σχόλιο μου, άρχισες να σχολιάζεις βγάζοντας όλα τα αποθημένα σου.
Απλα αδερφέ λίγο ευγένεια ζήτησα εγώ και να μου δώσετε συμβουλές ως μεγαλύτεροι μια χαρά θα τις ακούσω αλλά δε υπάρχει λόγος να ειρωνεύεσαι.
Εσύ με τα μισά μου χρόνια έγραψες κάμποσα μηνύματα για "μπαρμπάδια" , με ύφος έντονα ειρωνικό. Παρόλο που σου είπα ότι δεν εκπροσωπώ όλο το φόρουμ και προσπάθησα να κρατήσω επίπεδο, δίνοντας σου κάποιες συμβουλές. Εσύ συνέχισες να της αγνοείς και να ειρωνεύεσαι. Μετά από αυτά έχεις εσύ το θράσος να μιλάς για ειρωνεία;
Εκεί που μας χρωστάγανε μας κλέβουν και το βόδι.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.137
Πόντοι
1.936
Την Καλησπερα Φιλε Koulamar...τις εχω βαλει στο ματι και τις 2 για παρτουζα.....εμφανισιακα μπροστα σε κατι αλλα νουμερα και για τις ηλικιες του ειναι καλουτσικες.....
Καλα να περνας....
καλες ειναι για παρτουζιτσα.Μεγαλοκοπελες αλλα χαριτωμενες.Καλα σωματακια,καλες υπηρεσιες,δεν θα κλαις τον παρα σου.

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
καλες ειναι για παρτουζιτσα.Μεγαλοκοπελες αλλα χαριτωμενες.Καλα σωματακια,καλες υπηρεσιες,δεν θα κλαις τον παρα σου.
Είναι εκεί και Κυριακή πρωί οι μεγαλοκοπέλες?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.205
Πόντοι
46.232
Σε ευχαριστω για την απαντηση ομως δεν καταλαβα ποιοι ειναι οι διπλανοι ?Εννοεις την κολονα που μπαινοβγαινουν τα διαφημιστικα ?
Εκεί είναι απλά δουλεύει μόνο στη πρώτη βάρδια και όχι διπλοβαρδια όπως πριν, εννοεί το άλλο σαιτ ο συναγωνιστής

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Πριν καμία ώρα πολύ σύντομο πέρασμα για Μετάξι:
Μέγα Στρατηλάτη 25 μια χοντρούλα ξανθιά, όνομα δεν κράτησα...
Ιάσωνος 44 μεσαίο μια αδιάφορη ξανθιά πάλι, αγαπούσε το πιάτο της...
Ιάσωνος 44, δεξί με τα σκαλάκια, κλειστό, ρεπό φαίνεται οι Καζακστανες..(Για εκεί πήγαινα)..
Η κατάθεση έγινε στο Ιάσωνος 46β , Άντζελα νομίζω, νέα κοπέλα μελαχρινή, με κοιλίτσα, ψηλή μου φάνηκε, έδωσα πορτοκάλι παράβολο και μπήκα.. Φιλάκια στα βυζάκια, τα οποία ήταν κάπως νερουλά, πίπα με καποτα κάνα 4λεπτο, τίποτα το ιδιαίτερο, σεξ σε μια στάση ιεραποστολικό και έχυσα στο μουνακι της, χτύπησε η τσατσά στα 8 με 9 λεπτά..
Για μια φορά καλή ήταν..

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Ιάσωνος 44, δεξί με τα σκαλάκια, κλειστό, ρεπό φαίνεται οι Καζακστανες..(Για εκεί πήγαινα)..
πριν μια βδομαδα δουλευαν απογευμα και οχι πρωι, δεν ξερω αν αλλαξε κατι αλλα νομιζω πηγες πολυ νωρις

έδωσα πορτοκάλι παράβολο και μπήκα..
το παραβολο ειναι κοκκινο ή ροζ :2funny: πορτοκαλι ειναι το παραβολο στα στουντιο :hi:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Σοβαρά τώρα;
Σου έδωσα 1-2 συμβουλές στο παλιό σου account, σε αυτό εδώ το νήμα πριν από καιρό κι εσύ το κράτησες μανιάτικο, μπήκες με ετούτο το νέο account, βρήκες ένα άκυρο σχόλιο μου, άρχισες να σχολιάζεις βγάζοντας όλα τα αποθημένα σου.

Εσύ με τα μισά μου χρόνια έγραψες κάμποσα μηνύματα για "μπαρμπάδια" , με ύφος έντονα ειρωνικό. Παρόλο που σου είπα ότι δεν εκπροσωπώ όλο το φόρουμ και προσπάθησα να κρατήσω επίπεδο, δίνοντας σου κάποιες συμβουλές. Εσύ συνέχισες να της αγνοείς και να ειρωνεύεσαι. Μετά από αυτά έχεις εσύ το θράσος να μιλάς για ειρωνεία;
Εκεί που μας χρωστάγανε μας κλέβουν και το βόδι.
Ότι έχει κάνει με εσένα έχει κανει με τους πιο πολλους από εμάς. Ας τον μην ασχολείσαι. Θα στρωσει. Μικρουλης είναι.

gianagno

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2012
Like
3
Πόντοι
0
Πέρασμα από Μετάξι . Δυστυχώς με τέτοια ζέστη δεν παλεύεται η κατασταση

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.359
Πόντοι
5.595
Μια φορά πέρασα μαζί της, γέλασε, αυτό ήταν, τόσο κράτησε.
Τσακωμενες με τους οδοντιατρους είναι? Ίσως τους ενδιαφέρουν τα λουσα ή να αγοράσουν κάποιο ακίνητο στις χώρες τους.

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
πριν μια βδομαδα δουλευαν απογευμα και οχι πρωι, δεν ξερω αν αλλαξε κατι αλλα νομιζω πηγες πολυ νωρις

το παραβολο ειναι κοκκινο ή ροζ :2funny: πορτοκαλι ειναι το παραβολο στα στουντιο :hi:
Α) Τις Καζακστανες που λέμε, τις είχα ξαναπετυχει 12:00 πριν λίγες μέρες, αλλά είχε κόσμο και δεν μπήκα...
Β) Εννοούμε πάντα 10 ευρώ παράβολο για να μην παρεξηθουμε

Loukoum4s

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Like
1.433
Πόντοι
206
Υπάρχει τπτ Πειραιά;; Αν κάποιος μπορεί να κατατοπίσει... Διάβαζα κάτι άρθρα του 2008/9 και απογοητεύτηκα.

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Πέρασμα με Ρίτα Ουκρανέζα στο Κολωνού 32Α, για το μετάξι είναι στις top 2-3.

Εμφάνιση ανετότατα για Φυλής. Πολύ δυνατό κορμί, 2,5άρι βυζί σιλικονάτο, ποδάρες, πολύ όμορφη καλοσχηματισμένη κωλάρα, με tan lines από string μες την κάβλα. Το πρόγραμμά της απλό, στα 15€ και δεν δέχεται, πάκηδες και υπόλοιπους μελαμψούς συναγωνιστές, αφού όποιος τέτοιος έμπαινε η τσατσά του έλεγε σε άπταιστα αγγλικά. "Sorry my friend" :rockon:
Ο οίκος καθαρός. Αρκετά value for money επιλογή για 15€. Θα αφήσω κριτική με λεπτομέρειες για τον αγώνα.
Ώρα περίπου?

vitsiozos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
413
Πόντοι
21
Γιατι οχι και πριν !!!!!
Γιατί μετά μας προστατεύει* από λογής λογής μολύνσεις και μικρόβια που προέρχονται από τα υγρά του κόλπου ή του πρωκτού. Για πριν δεν καταλαβαίνω τι νόημα θα είχε.
*εννοώ το στοματικό διάλυμα

Τελευταία τροποποίηση:

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.830
Πόντοι
7.185
Γιατί μετά μας προστατεύει από λογής λογής μολύνσεις και μικρόβια που προέρχονται από τα υγρά του κόλπου ή του πρωκτού. Για πριν δεν καταλαβαίνω τι νόημα θα είχε.
Για να είναι το στόμα σου καθαρό και εύοσμο ώστε να περνά και η κοπέλα με την οποία συνευρίσκεσαι καλύτερα, προσφέροντας σου κι εσένα πιο πρόθυμα και ευχάριστα τις υπηρεσίες της, με αποτέλεσμα να λαμβάνεις κι εσύ μεγαλύτερη απόλαυση από την συνεύρεση σου.

vitsiozos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
413
Πόντοι
21
Για να είναι το στόμα σου καθαρό και εύοσμο ώστε να περνά και η κοπέλα με την οποία συνευρίσκεσαι καλύτερα, προσφέροντας σου κι εσένα πιο πρόθυμα και ευχάριστα τις υπηρεσίες της, με αποτέλεσμα να λαμβάνεις κι εσύ μεγαλύτερη απόλαυση από την συνεύρεση σου.
Ναι, σε αυτό έχεις δίκιο. Εγώ το έθεσα από άποψη υγείας και προστασίας από ασθένειες.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.412
Πόντοι
27.261
live πριν λιγο και στα κλεισιματα και ανοιγματα καποιων.

διδυμου 8 αριστερα, 2 κοπελες, βερονικα και ελενη, αξιολογες μιλφοθειτσες και οχι μπαζα.
εχει δοκιμαστει η βερονικα με τιμιες υπηρεσιες... εχει και φουντα στο μουνι για τους λατρεις της δισκο.

στα 11αρια της φιλιππιδου,
αριστερα ισογειο ευα μελαχρινη ποντικομαμη,
δεξια οροφος 2 κοπελες, βαλερια απο φωκαιας 27αρια και ειρηνη απο φωκαιας 24.

στη φυλης,
στο 66 δεξια ευα (νεο κοκτεϊλακι που δεν τραβαει τελικα),
στο 66 αριστερα νικη, γιουβαρλακι προς ντολμας, καστανα μαλλια μεχρι ωμους, μετρια προς ακυρη φατσα, βυζια μικρα και κακοσχηματισμενα, μεγαλη αφρατοκωλαρα και αναλογα μπουτια σε ασφυξια, τατουαζ σε καποιο επισης, μπαζο τελειως.
στο 59 ισογειο λογικα αννα φακλανα, δε μπηκα ομως να δω τα μουτρα της,
στο 71 οροφος λογικα ευα, μελαχρινο και ακωλο γιουβαρλακι με βυζαρες, αλλα ουτε εδω μπηκα επισης,
στο 65 σκαλακια χριστινα (κρυφο ταλεντακι... γνωστο πλεον),
στο 65 οροφος αννα μαρια σαμιαμιδι, μου ειπε η τσατσα κατω, με εσωσε και δεν εκανα τον κοπο να ανεβω επισης,
στο 84 οροφος αννα ταϊ του σεβασμιωτατου πυρφορου και φολοεισπρακτωρα κρυφοτραβελοπουστριτσου. εγινε καταθεση με απιστευτο γελιο, εννοειται, αλλα δε σηκωνει κριτικη. ομως αναλογα τα κεφια μπορει και να γραψω. γενικως και με λιγα λογια η τυπισσα δεν κανει για τιποτα απολυτως. ας ειναι καλα οι πυρφοροι που τη συντηρουν και φολιαζει ακομα κοσμακη.
στο 84 ισογειο μολις ανοιξε αλλα δε μπηκα. λογικα ρανια με τον ποιητη της αρλουμπας στο εμ σι, που του εχω ριξει μαυρο και δε ξαναμπαινω εχω πει.

τα αλλα κλειστα του τετραγωνου, που ισως ανοιξουν τωρα στην αλλαγη βαρδιας.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.412
Πόντοι
27.261
σφηνακι αλα σμυρνης,
στο χωματιανου 11 δεξια οροφος αλινα (αυτη που λενε οτι ειναι απο στουδιο λογικα), καμια σχεση με το αδιαφορο του ισογειου... ευτυχως.
μελαχρινη με μαλλια κοτσο, καλη σχετικα φατσα, μετριου αναστηματος, λευκοσαρκη, νταρντανοειδες, που αμα ηταν κανα 10αρι κιλα -, θα εμπ1 χαλαρα.
ετσι δε με επεισε, αλλα για τους λατρεις πιστευω θα κανει σαν εμφανιση.

Τελευταία τροποποίηση:

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Εκεί είναι απλά δουλεύει μόνο στη πρώτη βάρδια και όχι διπλοβαρδια όπως πριν, εννοεί το άλλο σαιτ ο συναγωνιστής
Μάλλον από Δευτέρα θα παίζει διπλό από οτι μου είπε προχτές !!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom