Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 318 άτομα (29 μέλη και 289 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ἐ ἐφ' ὅσον θὰ μεταβῆτε αὔριον, τὶ θὰ σᾶς ὀφελήσῃ νὰ γνωρίζητε ποῖες ἐργάζονται σήμερον:2funny:  Ἡ κατάστασις εἶναι ἄκρως ρευστὴ καὶ ἐδῶ εἶναι ἡ γοητεία τῆς ὑποθέσεως.

Πάντως διὰ σήμερον σᾶς συνιστῶ τᾶς ἀγαπητὰς Πωλίνα (Διδύμου 8 κάτω) καὶ Βανέσσα (Ἀγαθουπόλεως 54 δεξιά).
να σου πω δεν αλλαζουν καθολου!η Πωλινα ειναι καλη ειχα μπει οταν ηταν ξανθια και φωραγε μποτες.τωρα δεν μου πολυαρεσει.οσο για την Βανεσσα δεν με καυλωνει καθολου!δεν ειναι του γουστου μου.κατι θα βρω παντος να  :knockinb: καλητερα Φυλης απο  :jerking: ή  :zfuck:

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα μαγκες...Εχει πετυχει κανεις την Λολα?ξανθο τινυ μικρο μωρο. Δουλευε Κεραμεικου 13α αλλα δεν εχω πετυχει εδω και 1/2 xrono? (Λογω δουλειας). Αν ξερει καποιος κατι... ?

Επισκέπτης
Ἀναγνώρισις μάχης 08/05 21.30 - 23.00

Διδύμου 8 κάτω κλειστόν.

Διδύμου 8 ἄνω
Ξανθὴ παρήλιξ ὑψηλὴ.

Φ66
Ξανθὴ (κεχρωσμένη) λεπτή, μᾶλλον ἡ Χριστίνα.

Φ59 κάτω
Σαμπρίνα καστανὴ σχετικῶς καλὴ καὶ ὁ συμπαθὴς ὑπηρέτης.

Φ59 ἄνω
Λούνα, Ἰταλίς, καστανὴ, σχετικῶς καλὴ ἐμφανισιακῶς καὶ - κατὰ μαρτυρίαν ἀξιοπίστου συναδέλφου - ἐπὶ τῆς κλίνης.

Φ71 κάτω
Ξανθὴ ὤριμος μὲ μεγᾶλον στῆθος. Κοσμοσυρροή.

Φ92
Μελαγχροινὴ ἀδιάφορος αὐτοπαρουσιαζομένη.

Φ95
Ὑπέρβαρος νεαρὴ μελαγχροινή.

Μύρων
Κατερίνα, ὤριμος καστανή, στιβαρὰ παρουσία, ἐνδιαφέρουσα περίπτωσις.

Φ134 ὑπόγειον
Μελαγχροινὴ ἐμφανίσιμος.

Φ134 ἰσόγειον
Ραμόνα, καστανή, νέα, ὀλῖγον ἀδιάφορος.

Φ134 ὄροφος
Ξανθὴ λίαν λεπτὴ δίδουσα ἐντύπωσιν προχειρολόγου.

Φ109 κάτω
Ξανθὸν ἁδρανὲς ὑλικόν.

Ἀγαθουπόλεως 54 δεξιά
Χριστίνα, ἡ ξανθή Ρωσσίς ἀνελθούσα ὅλην τὴν κλίμακαν τῆς ἱεραρχίας κατ' ἀρχαιότηταν πᾶντα. Παρὰ τὴν ἀπογοήτευσιν διὰ τὴν μὴ εὕρεσιν τῆς Βανέσσης κατεθέσαμεν διότι ἡ ἀνέγκη κατέστη ἄκρως ἐπιτακτική.

Ἁγ. Πέτρου
Κατερίνα, ἡ κορυφαία ξανθὴ Ρωσσίς μετ' ἀπαραδέκτου ὑπηρεσίας (ὁμοεθνοὺς) διώκουσα πελάτας.

Ρεμούνδου 21 κάτω κλειστόν.

Ρεμούνδου 21 ἄνω.
Μαριέτα μικρόσωμος καστανὴ, καλὴ κατὰ μαρτυρίαν.

Ἀλκαμένους 117
Φωτεινή, ξανθὴ ὤριμος Ρωσσίς, μὲ ὑπηρεσίας σύμφωνας πρὸς τὴν πολιτικὴν τοῦ οἰκίσκου.

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ξεκίνησα το πρωινό της Πέμπτης, και αφού έκανα το μπανάκι μου για το φυλής 80.  Εκέι απ’ότι είχα καταλάβει από κριτικές θα έβρισκα τον έρωτά μου, την Μαρία του Φυλής 67, όπου στο πρόγραμμα είχε προσθέσει και πίπα χωρίς. Δυστυχώς βρήκα μια άλλη Μαρία!
Έπειτα πήγα στο Φωκαίας 17Α όπου μία κριτική μιλούσε για ένα καλό Ρουμανάκι. Βασιζόμενος στην κριτική και όχι στο ένστικτο μπήκα και την πάτησα. Απ’ότι  φαίνεται η κοπέλα δεν ήταν αυτή της κριτικής. Έβαλα την φαντασία να δουλέψει για να τελειώσω.
Έπειτα πήγα στο κεραμικού 15Α όπου μία κριτική μιλούσε για ένα καλό πιπίνι. Η κοπέλα ήταν πραγματικά όμορφη αν και πλαδαρή στο σώμα. Ήταν όμως τόσο γλυκιά στο δωμάτιο που με χάλασε (αχ αυτές οι ριμάδες οι τύψεις)!  Πάλι έβαλα την φαντασία να δουλέψει για να τελειώσω.
Και αναρωτιέμαι, γιατί δεν έβαζα την φαντασία να λειτουργήσει όταν έκανα το πρωινό μπανάκι να γλύτωνα και τα λεφτά και την ταλαιπωρία!

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Πρωινή βάρδια 9/5/2009 Φωκαίας 27 Όροφος ήταν μια μελαχρινή με γλυκό προσωπάκι
καλό μικροκαμωμένο κορμάκι και με 20 ευρώ πρόσφερε Μουνάκι + ΚΟΛΑΡΑΚΙ + 69(αυτό το άφησα γιατί το
μουνάκι της δεν φαινόταν από τα καθαρότερα). Την Πήρα έκανε καλή πιπούλα και πήρα και το κουλουράκι της.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
χτες ωρα περιπου 20:00 :
φωκαιας 17 πανω : η φλωρα,κοντο μελαχροινο πιπινι,χαμηλοκωλικο
φωκαιας 17 κατω : μελαχροινη ομορφη παρουσια απο ρουμανια,ομορφο προσωπο,δυνατο κορμι!
φ84(κατω) : η ξανθια κοντοστελλα,ομορφο παιδι,γλυκο χαμογελο στο σαλονι αρκετα υποσχομενο...αλλα μπουχος... καθοσον ειναι επιβεβαιωμενη απατη μεσα.ο μαρκαριαν σταθερη αξια :rockon:
φ84(πανω) : μελαχροινη,εντονα βαμμενη,με τεραστιους βυζους(πιθανον σιλικονη,τα εχασα μολις την ειδα και μου ξεφυγαν καποιες λεπτομερειες),φοβερα εκφυλο προσωπο.ποια ειναι αυτη ρε παιδια? τι κανει μια πορνοσταρ στη φυλης,δε καταλαβα? :idiot:
φ84 (πανω)¨: καστανη ρουμανα,ψηλη,καλο σωμα,καλη εμφανισιακα γενικα,εκφυλη-αγρια διαθεση,εκανε κινηση αμαλιας... ;)
φ84 (κατω) : δε θυμαμαι,αρα αδιαφορη φανηκε
φ71 (κατω) : ξανθο, οριτζιναλ μαλλον,εκ σλοβενιας???(δε βγαινει ακρη με την ευα...),ομορφη καλη παρουσια!
φ69 (κατω) : η δωρα (ισως λειψει λιγες μερες  απο οτι λεγανε...)
φ67 : η λαρισσα,ξανθια,παντα ομορφη και παντα με δουλιτσα(τα πιο πολλα ηταν αδεια εκεινη την ωρα). εγινε καταθεση...σταθερη αξια η λαρισα παντα :rockon:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
φ84(πανω) : μελαχροινη,εντονα βαμμενη,με τεραστιους βυζους(πιθανον σιλικονη,τα εχασα μολις την ειδα και μου ξεφυγαν καποιες λεπτομερειες),φοβερα εκφυλο προσωπο.ποια ειναι αυτη ρε παιδια? τι κανει μια πορνοσταρ στη φυλης,δε καταλαβα? :idiot:
Μαλλον λες την Λιλιανα-Μακρια κι Αγαπημενα!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Μετα απο καιρο μεταμεσονυχτια βολτα χθες βραδυ στο Μεταξι κατα τις 2 και κατι,σταση Κεραμεικου οπου εχουμε και λεμε
Στο 13α ενα Αλβανακι με βλεμμα αγελαδας
Στο 15α με τσατσο εναν κυριο που μοιαζει με πρεσβη στο στυλ και πουτανακι ενα αδιαφορο μελαχροινακι με τριπατο παπουτσι
Διπλα στο 15β καλο μελαχροινο καυλακι αλλα οταν προτεινα ενα 10αρικακι εξτρα για ξεφορτωμα στα βυζια της μου απαντησε ''ουτε με 200 ευρω''(πηρανε ολες αερα)
Να αναφερω οτι οι τιμες ηταν στο 20ευρω οπως και στην Κολωνου 27 και 27α οπου παιζαν δυο πολυ ωραια μουνακια για τα δεδομενα της περιοχης,κατεθεσα σε μια Τσεχα ξανθια με ΚΩΛΑΡΑ :knockinb:,γλυκο χαμογελο και με καλη διαθεση πανω απ`ολα.Δεν το ειχα δει αυτο το κελεπουρι ποτε βραδυνες ωρες.Ειναι νταρντανα γυρω στα 25 με ξανθο καρε μαλλι και βυζο ικανοποιητικο.
Μετα θελησα να θυμηθω παλιες εποχες βρωμικου μπουρδελου και περασα απο Καλλεργη στο στενακι.Τα δωματια ειναι 1 επι 1 σε αντιθεση με αυτο που μπηκα που ηταν 1,5 επι 1,5 :dancing:
Τσατσος ενα παλικαρι που στα ''κομματια΄΄του ελεγε παπαδες και με εκανε να γελασω και να περασω φυσικα.Πουτανακι ενα πετιτ αδυνατο μελαχροινο Ρουμανακι που αφου μιλησαμε λιγο πριν μπω μου ειπε οτι δεν βιαζεται με το χρονο και με κερδισε.Και εδω η ταριφα 20αρικακι(ανεβηκαν ολα 5 ευρω και στο Μεταξι)
Τρομπονακι σουπερ :pipa1: σε 2 στασεις,μετα καρφωμα ιεραποστολικο,doggy και στην καρεκλα.Μετα την πηρα αγκαλια και εβλεπα τις εκφρασεις του προσωπου της οπως γουρλωνε τα ματια απο την τσαπου που ετρωγε :knockinb:,ειχε συμμετοχη καθολη τη διαρκεια.
Εννοειται οτι εβγαλα μονο μπλουζα και εμεινα με τα ρουχα και τα παπουτσια μου σε αυτο το ψωλοχυμενο φυλακοβιο δωματιακι.
Επιστροφη απο Ομονοια οπου τουλαχιστον καμια 1000αρα πρεζακια και πολλα νεα πουτανακια σε ηλικια καναν πιατσα στο πεζοδρομιο,αλλοι ηταν ζαμπον τυρι απο drugs και γενικα τα ιδια και τα ιδια.
Μετα απο καιρο βραδυνης βολτας για μια περιπετεια καλα ηταν.

Jonhy-21

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
26
Like
84
Πόντοι
10
Μινι περιπατος με φιλαρακι περιοχη μεταξύ σταθμου Αττικης και Αχαρνων γυρω στις 11.30 (9/5)

Σε οσα βρηκαμε ανοιχτα ειδαμε:
Περγαμου 1 - ενα μπαζο. ονομα δεν συγκρατησαμε. Μεταβολη επι τοπου
Περγάμου 1 στο ιδιο σπιτι πανω ανεβαινοντας τις σκαλες - μια Ναταλι που εκανε και ελευθερο στοματικο και 69 με 25 ευροπουλα. Ωραιο κωλιδι και τιποτα παραπανω
Αγιου Πετρου 7 - Ρωσιδα (μαλλον) αδυνατη με ασπρο δερμα και ανυπαρκτο βυζι
Ρεμουνδου 21 - η Ντενισα. δεν μας γεμισε το ματι παρα τα καλα σχολια που εχω διαβασει. Στο δωματιο πρεπει να δινει show παντως. Μας καυλωσαν οι φωνες της στο σαλονι.
στο διπλα (Ρεμουνδου παλι μαλλον 21β) - Αννα που εκανε και 69. Αυτο που μας εκανε εντυπωση εδω ο πολυς χρονος που ηταν η κοπελα στο δωματιο. Τουλαχιστον 15 λεπτα + οσο ηταν πριν ανεβουμε εμεις. Η τσατσα χτυπησε 3 φορες την πορτα για να τελειωνει η κοπελα και οταν βγηκε, ενω εμεις κατεβαιναμε τις σκαλες την ακουγαμε να την κραζει οτι "δωματιο πρεπει να μενεις το πολυ 7 λεπτα". Η κοπελα τπτ το ιδιαιτερο.
Αλκαμενους 117 - η χαμογελαστη Φωτεινη κατω του μετριου και μεγαλη. Αναβαθμισμενα σερβις ομως: και 69 και "τελειωτικο ελευθερο τσιμπουκακι"  :pipa1: οπως ειπε επι λεξη η τσατσα. 25 ευρω και εδω.
Αλκαμενους 113 - εντρομοι αντικρησαμε την Ευα. Μεγαλη, φατσα θειτσας και σωμα χαλια (παχουλη). Την καναμε με ελαφρα. :badair:

γενικες εντυπωσεις απο την περιοχη: ησυχα και με λιγο κοσμο σε αντιθεση με ιδια ωρα στην Φυλης (καλο αυτο).
παρατηρησεις για τα σπιτια: εκτος απο Αλκαμενους 117 οπου η τσατσα εδιωχνε ξενους σε ολα τα αλλα φουλ Πακιστανια και Μπαγκλαντες.
Επισης αυξημενα βρηκαμε τις προσφερωμενες υπηρεσιες. (πολυ 69 και ελευθερο στοματικο). Μαλλον η κριση χτυπησε και τα μπουρδελα.  :zfuck:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σε χθεσινη μινι τσαρκα ανακαλυψα οτι το Περγαμου 1 εχει γινει μαγαζι 2 σε 1.
Δηλαδη:

Αφου ειδα την ξανθια που ηταν στο γνωστο μου ισογειο, αποχωροντας η τσατστα μου ειπε:
"Ανεβα και πανω εχει αλλη κοπελα"

Πραγματι πριν την εξοδο στα δεξια μια σκαλα οδηγουσε σε αλλο ιδρυμα οπου δουλευε καποια Ναταλια, αγνωστη σε εμενα. Απεχωρησα επισης.

Ενδεχομενως αρκετοι να το γνωριζουν, αλλα θεωρησα υποχρεωση μου να ενημερωσω......

Επισκέπτης
Αλκαμενους 113 - εντρομοι αντικρησαμε την Ευα. Μεγαλη, φατσα θειτσας και σωμα χαλια (παχουλη). Την καναμε με ελαφρα. :badair:

Ἔχει ὅμως μόνιμον πελατείαν.

εκτος απο Αλκαμενους 117 οπου η τσατσα εδιωχνε ξενους σε ολα τα αλλα φουλ Πακιστανια και Μπαγκλαντες.

Ἐνδιαφέρουσα πληροφορία.

Επισης αυξημενα βρηκαμε τις προσφερωμενες υπηρεσιες. (πολυ 69 και ελευθερο στοματικο).

Αὐτὰ λέγονται διὰ τὸ θεαθῆναι.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ξημερωματα Κυριακης κατα τις 6 μετα απο παρτακι ψιλοκομματια πεταγομαι μεχρι τα μπουρδελοβρωμοσπιτα να δω τι βρωμικο σερβιρουν τετοια ωρα με την ελπιδα να βρω ενα μουνακι σε αξιοπρεπες χωρο και να ζεστανω λιγο το καυλι μου.
Κολωνου ανοιχτα 3 ,το 27α που ειχε ενα ξανθο μιλφακι που παραπατουσε οπως μπηκε στο σαλονι με 15 γιουργια,απεναντι στο 30 διπλα στης Κατερινας ειχε ενα αξιοπρεπεστατο  :knockinb: :pipa2:Ρουμανακι,αδυνατο με μαυρα μαλλια και ομορφο προσωπο,Βαλερια,21 χρονων με ολα επανω της μικροσκοπικα,τυπικα καταθεση να φυγουν τα χοντρα με ενα 15αρι.
Στην Ιασωνος οπου μπηκα σε 2 επειδη στον πεζοδρομο και κατω εχει απιστευτη μπιχλα και δυσωδια απο κατουρα και φλοκια(αυτες τις αποστολες αυτοκτονιας πλεον δεν τις αναλαμβανω)
Στο 30γ της Ιασωνος μια καστανοξανθη μες στη βαρεμαρα και απεναντι στο 19 με την εισοδο που μοιαζει λες βομβαρδιστηκε απο την κατοχη ειχε ενα αξιοπρεπεστατο μουνακι το οποιο σκεφτηκα οτι ΔΕΝ θα τιμησω .
7 παρα το πρωι και τα τραβε καναν πιατσα μαζι με κατι πουστρακια εξω απο τα ντελα μπας και ψαρεψουν καναν Κολομβο πρωινιατικα

ΥΓ Ποτε στον Πειραια Κετσπάγια πουσταρα!

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
και γω φιλε με τη βαλερυ τη βγαζω τις μεταμεσονυχτιες ωρες στο μεταξυ,βεβαια με εχει μαθει οποτε περναω καλα,και ειναι νομιζω και απο τα πιο καθαρα σπιτια στη περιοχη.
Στο 27 τπ ξανθο μιλφ που λες ειναι η ελενα που πηδιεται καλα αλλα αν δεις το σωμα της σε κανονικο φως ειναι χαλια.

nikolas80

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ξημερωματα Κυριακης κατα τις 6 μετα απο παρτακι ψιλοκομματια πεταγομαι μεχρι τα μπουρδελοβρωμοσπιτα να δω τι βρωμικο σερβιρουν τετοια ωρα με την ελπιδα να βρω ενα μουνακι σε αξιοπρεπες χωρο και να ζεστανω λιγο το καυλι μου.
Κολωνου ανοιχτα 3 ,το 27α που ειχε ενα ξανθο μιλφακι που παραπατουσε οπως μπηκε στο σαλονι με 15 γιουργια,απεναντι στο 30 διπλα στης Κατερινας ειχε ενα αξιοπρεπεστατο  :knockinb: :pipa2:Ρουμανακι,αδυνατο με μαυρα μαλλια και ομορφο προσωπο,Βαλερια,21 χρονων με ολα επανω της μικροσκοπικα,τυπικα καταθεση να φυγουν τα χοντρα με ενα 15αρι.
Στην Ιασωνος οπου μπηκα σε 2 επειδη στον πεζοδρομο και κατω εχει απιστευτη μπιχλα και δυσωδια απο κατουρα και φλοκια(αυτες τις αποστολες αυτοκτονιας πλεον δεν τις αναλαμβανω)
Στο 30γ της Ιασωνος μια καστανοξανθη μες στη βαρεμαρα και απεναντι στο 19 με την εισοδο που μοιαζει λες βομβαρδιστηκε απο την κατοχη ειχε ενα αξιοπρεπεστατο μουνακι το οποιο σκεφτηκα οτι ΔΕΝ θα τιμησω .
7 παρα το πρωι και τα τραβε καναν πιατσα μαζι με κατι πουστρακια εξω απο τα ντελα μπας και ψαρεψουν καναν Κολομβο πρωινιατικα

ΥΓ Ποτε στον Πειραια Κετσπάγια πουσταρα!

κι αν εισαι μεθυσμενος ακομα απο το χτεσινο παρτυ παλι σωστα τα λες ,ειδικα το τελευταιο,ποτε στον πειραια

nikos33xr

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
1
Μεσημεριανή βόλτα στη Φυλής σήμερα Κυριακή γύρω στις 13:00.

Δε πήγα και σε πολλά νούμερα, αλλά κυκλοφορούσαν πολλά μπάζα με αποκορύφωμα αυτό του 80....

Είχε τίποτα καλό σήμερα και το έχασα ??

Κατέληξα στο 59 και στη Σαμπρίνα η οποία είχε πολλή δουλειά και ήταν πτώμα γενικώς.

Ένιωθα τα δόντια της επάνω μου και λέω πλάκα έχει τώρα να μου τραβήξει καμιά δαγκωνιά να ψάχνομαι...!

Νικ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom