Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 253 άτομα (21 μέλη και 232 επισκέπτες)

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Διάβασε κριτικές μήπως είναι η Γιάννα.
νομιζω οτι τη λενε μαρια και ειναι ρουμανα,εχει και πλουσιο στηθος.Η γιαννα που λες ειναι αδυνατη ψιλη απο λεττονια και εχει να φανει πολυ καιρο στο συγκεκριμενο σπιτι που τα ακαποτα ειναι παντα σε ημερησια και νυχτερινη διαταξη.Αν καποιος τεσπα βρει τη γιαννα ασ ενημερωσει γιατι αξιζει.Μπορει να ειναι και ΑΧΙΛΛΕΩΣ 40 η 48 παντως εκει κατω δουλευει οταν ειναι εδω

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
μαγκες αννιτα που δινει και κωλαρακι :fuck2:απο ελλης 3 ,ξερει καποιος που ειναι;

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Spiderdom,από καθαριότητα τι λέει το Μαραθώνος 59;
δεν ειναι απο τα χειροτερα σπιτια του μεταξιου ουτε βεβαια απο τα καλυτερα,παντως ακαποτα στοματικα στο μεταξι δεν ειναι και οτι πιο εξυπνο.εχω πετυχει καλα και προθυμα μουνακια σε αυτο το σπιτι σε μετα μεσονυχτιες τσαρκες,παντως η καλυτερη αυτη τη στιγμη ειναι μαλλον η ΝΙΝΑ στο αχιλλεως 48.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.919
Πόντοι
7.815
Χτες κατά τις 15:00 στο Μεταξουργείο, μαύρο χάλι, προτίμησα να καταθέσω στο Κολωνου 27Β (εκεί που το απόγευμα είναι η Ειρήνη η βυζαρού).

Μαρία από Πολωνία, με βυζάκι στητό, 2.5αρι ,αλλά .... ΠΑΓΟΚΟΛΩΝΑ ...

Τσάμπα το 15άρι ..

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
δεν ειναι απο τα χειροτερα σπιτια του μεταξιου ουτε βεβαια απο τα καλυτερα,παντως ακαποτα στοματικα στο μεταξι δεν ειναι και οτι πιο εξυπνο.εχω πετυχει καλα και προθυμα μουνακια σε αυτο το σπιτι σε μετα μεσονυχτιες τσαρκες,παντως η καλυτερη αυτη τη στιγμη ειναι μαλλον η ΝΙΝΑ στο αχιλλεως 48.
αυτη που λες μαλλον ειναι στο 59  :tits:.την εχεις δοκιμασει?ειναι ωραιο μωρακι.η Νινα που λες τι ωρες δουλευει?
κανε μια περιγραφη :).

scorpio16673

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
24
Like
99
Πόντοι
10

Υ.Γ.2. Η Ξένια όντως είναι 'Τίγρης' στο σέξ με την έννοια οτι όταν είναι καβλωμένη και 'ετοιμάζεται'
       για την ολοκλήρωση (στην οποία δεν φτάνει όμως) ΜΠΗΓΕΙ ΝΥΧΙΑ σε μπράτσα πλάτη όπου σε βρεί
       και βαθιά μάλιστα...χαχαχα
[/quote]

Συναδελφε συναγωνιστή
Η ΞΕΝΙΑ σε ποιο σπίτι ειναι τώρα. Γουστάρω άγριες καταστάσεις και ετσι όπως την περιγράφεις μου κάνει.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
χτες βραδυ(στα γρηγορα λογω ματς) :

φ59 η ελλη απο βουλγαρια
φωκαιας (λαβυρινθος) μια μελαχροινη ρουμανα με ωραιο και καπως περιεργο χαμογελο,καλο σωματακι
φωκαιας στο αντελοσπιτο μια ξανθια(ειναι καιρο εκει)...το χρυσο μουνακι που ρουφαει το...σαν μπανανα λεει η τσατσα
φωκαιας το μεσαιο μια ξανθια με καλα πιασιματα(ζουμερη) απο οτι φανηκε (μπηκε βγηκε γρηγορα μιλωντας στο κινητο)
φωκαιας 17(οροφος) η φλωρα,κοντουλα μελαχροινη..μπαινοντας μεσα στο κουζινακι εβγαλε τη γλωσσα της και κοροιδευε τον τοιχο(ξεκινανε οι ζεστες μαλλον)
φωκαιας 17 (κατω) ενα πολυ ωραιο μελαχροινο,καινουριο ειπε η κυρια υποδοχης,κανει λεει και 69 για τους καμικαζι,φουλ τα δωματια και λαος να περιμενει στην ουρα.απο εμφανιση το καλυτερο που ειδα χτες!
φ66 ψιλολιγνη ξανθια με κοντο μαλλι,μετριο προσωπο,καλο σωμα,δυνατο πατουρι,και εκει ουρες....
φ54 στο κατω μια καστανη,καλο σωμα,ωραιο "αερα" και χαμογελο ειχε αυτη
φ54 στο πανω,μια μελαχροινη πολυ αδυνατη,πολυ μικρο στηθος,καλουτσικη φατσουλα,πατουρι μοντελε
διδυμου 8 το πανω μια καστανοξανθη μετρια προς καλη εμφανιση
διδυμου 8 το κατω,μια μελαχροινη,ομορφουλα και γλυκουλα φανηκε , αλλα μιση σταλια ανθρωπος

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Υ.Γ.2. Η Ξένια όντως είναι 'Τίγρης' στο σέξ με την έννοια οτι όταν είναι καβλωμένη και 'ετοιμάζεται'
       για την ολοκλήρωση (στην οποία δεν φτάνει όμως) ΜΠΗΓΕΙ ΝΥΧΙΑ σε μπράτσα πλάτη όπου σε βρεί
       και βαθιά μάλιστα...χαχαχα

Συναδελφε συναγωνιστή
Η ΞΕΝΙΑ σε ποιο σπίτι ειναι τώρα. Γουστάρω άγριες καταστάσεις και ετσι όπως την περιγράφεις μου κάνει.

Δουλεύει σε στούντιο η συγκεκριμένη κοπέλα, ανάλογα με την μέρα, νομίζω σε Αχαρνών 106, Κασσάνδρας 3 ισόγειο,
και αλλού, ρώτα τα παιδιά των στούντιο να σου πούν.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
φωκαιας 17 (κατω) ενα πολυ ωραιο μελαχροινο,καινουριο ειπε η κυρια υποδοχης,κανει λεει και 69 για τους καμικαζι,φουλ τα δωματια και λαος να περιμενει στην ουρα.απο εμφανιση το καλυτερο που ειδα χτες!
Eιναι και τωρα εκει!Απο τα καλυτερα θεματα που εχουν εμφανιστει τους τελευταιους μηνες!!Μπαινει στα προσεχως...

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
απογευματινη επιδρομη σημερα στη φυλης

71 κατω ενα ξανθο εο στο κουερμπετι με καλο κορμι και προσωπο.2,5αρι ωραιο βυζι,ακαποτο με +10.

71 πανω μελαχροινο νταρντανε με ξανθο τσουλουφι.ακαποτο +5€

69 κατω η δωρα,καστανη με καλο ζουμπουρλουδικο κορμι

67 ξανθια με λιγα περιττα κιλα,τον τελευταιο καιρο ειναι εκει πρωι.

65 κατω καστανο μετριο και νωχελικο

80 η ελλη εινια βασιλισσα της ξεπετας.

134 υπογειο,η μονικα.μελαχροινη με εκφυλο προσωπο καλο κορμι κ μεγαλα,μαλλον σιλικονατα,βυζια ετοιμα να σπασουν το σουτιεν.

134 ισοογειο ενα μετριο ξανθο

134 πανω ενα ομορφο νεαρο ξανθο με καλο προσωπο αλλα πολυ αδυνατη

109 κατω αλλο ενα αχρωμο και μετρι ξανθο

μονης προδρομου πετιτ μελαχροινο με καλο αδυνατο κορμι αλλα χωρις στρινγκ...ελεος ρε πουστη μου.

92 ενα καστανο μπαζο.

59 κατω η σαμπρινα.καστανοξανθο με καλο ορμια αλλα αβυζη.προσωπο ωραιο.ακαποτο με +10.

φωκαιας 17 κατω μιαμελαχορινη μετρια κατα την γνωμη μου.

17 πανω ενα  καστανοξανθο κοντο με αριστο κορμι.ελαχιστα πιασιματα,καλο κωλαρακι,2,5αρι βυζι στητο και καλο χαμογελο

25 κατω ενα συμπαθητικο καστανοξανθο με καλο κορμι,ωραιο φυσικο στηθος και καλο κωλαρακι.σαν την ομορφη γειτονισσα ειναι και η τσατσα να δινει ρεστα.
χρυσο μουνακι,,το ρουφαει σαν μπανανα,ανεβαινει κ κουνιετε σαν φραουλιτσα...ουτε στην λαικη δεν τα ακους αυτα.

φυλης 66 η ρουμανα χριστινα,ξανθια με πολυ καλο αδυνατο κορμι κ μετριο προσωπο.μην ξαναπειτε οτι ειναι ψηλη,αν κατεβει απο τα τακουνια ειναι περιπου 1,60.

φυλης 65 πανω η ντενιζα η ρουμανα.πανεμορφη ξανθια ρουμανα 19 χρονων με τελειο κορμι επιπεδου στριπτιζου.
τελειο φυσικο 2αρι στητο και σφιχτο στηθος.
απιστευτα σφιχτος κωλος και μπουτια,οπως οι χορευτριες στα στριπτιζ λεμε αλλα απο γαμησι αστα  να πανε στο διαολο.

τσιμπουκι χαλια και τεμπελικο.

γαμησι τα ιδια.
μουνι απιστευτο βαρελι και με 5 κιλα κρεμα.πηρε αμεσως 3 δαχτυλα με την μια και μπαινοβγαιναν με μηδενικη αντισταση.
σαν να τα ειχα βαλει στον κουβα με το γρασσο ηταν.
βαριεμαι να γραφω αλλο.

κορμι τελειο, ισως στα 5 καλυτερα

γαμησι χαλια,ΣΙΓΟΥΡΑ  στα 5 χειροτερα ολων των εποχων

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
μπραβο φιλε για την ενημερωση,νομιζω ειχα γραψει για την ΧΡΙΣΤΙΝΑ απο το 66δ οτι ειναι γυρω στο 1.70 χωρις τα τακουνια,δεν κραταω και μετρο βεβαια,αλλα για μενα απο τις καλυτερες αυτη τη στιγμη σε εμφανιση και σερβις.Η σαμπρινα απο το φυλης 59 κατω αρχισε να ζηταει και 10 επιπλεον;και 10 λιγοτερα να ζηταγε ακαποτο με τιποτα στα μπουρδελα.

Scalp36

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
1
μαγκες αννιτα που δινει και κωλαρακι :fuck2:απο ελλης 3 ,ξερει καποιος που ειναι;

Την είδα μία από τις προηγούμενες μέρες στο Διδύμου 18 το ισόγειο. Δεν θυμάμαι όμως αν ήταν πρωινή ή απογευματινή βάρδια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πηγα σημερα το πρω'ι'.καλο ειναι κανεις να αρχισει τη βολτα του απο το Βενζιναδικο και μετα καθως στα μπουρδελα επι της Φυλης πριν το 65 ηταν ολο μπαζα.στη Φωκαιας αξειζαν 2 η μια στο 17α οπου μπηκα (θα γραψω κριτικη)και στο 25β που ειχε μια καλη ξανθια.(δεν μπηκα γιατι μου φανηκε λιγο κρυα.ισως μπω την επομενη φορα).στα απεναντι της Φωκαιας με ζυγο αριθμο ειχε ολο μπαζα.γενικα εμεινα αυχαριστημενος απο την κοπελα στο Φωκαιας 17α.
φιλοι συναγωνιστες ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑς ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟς!απο την καβλα μου ΕΓΡΑΨΑ ΛΑΘΟς.συμπληρωνω:ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙς ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΞΕΡΕΣΗ:ΤΟ ΦΥΛΗς 59 ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΜΠΡΙΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΣΗΜΕΡΑ πανω μια αρκετα καλη!!!!!!ΔΕΧΤΗΤΕ ΤΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕς!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φιλε NIGHTRIDER1981 σε ευχαριστω και δημοσια που μου εστηλες Π.Μ. και μου θυμισες το 59 που οντως εχει τη Σαμπρινα που μπηκα σημερα και στο πανω μια αρκετα καλη γκομενιτσα.φιλοι συναγωνιστες σας ζητω και παλι συγγνωμη για την παραπληροφωριση!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom