Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 316 άτομα (37 μέλη και 279 επισκέπτες)

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
σημερα κατα τις εφταμιση με οκτω γιατι ηταν κλειστα ολα τα μπουρδελα στην φυλης στη φωκαιας με εξαιρεση το 19 και στη διδυμου;να ειναι ολα μα ολα κλειστα πρωτη φορα το συναντω.κι αλλες φορες ειναι κλειστα αλλα 3-4 ειναι ανοιχτα.σημερα γιατι;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.609
Πόντοι
42.697
φιλοι συναγωνιστες ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑς ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟς!απο την καβλα μου ΕΓΡΑΨΑ ΛΑΘΟς.συμπληρωνω:ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙς ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΞΕΡΕΣΗ:ΤΟ ΦΥΛΗς 59 ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΜΠΡΙΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΣΗΜΕΡΑ πανω μια αρκετα καλη!!!!!!ΔΕΧΤΗΤΕ ΤΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕς!

συγχωρεμένος... :priest:

Επισκέπτης
Φιλε NIGHTRIDER1981 σε ευχαριστω και δημοσια που μου εστηλες Π.Μ. και μου θυμισες το 59 που οντως εχει τη Σαμπρινα που μπηκα σημερα και στο πανω μια αρκετα καλη γκομενιτσα.φιλοι συναγωνιστες σας ζητω και παλι συγγνωμη για την παραπληροφωριση!
Τελικῶς ἀρχίζει νὰ σᾶς ἀρέσῃ καὶ ἐδῶ μοῦ φαίνεται...

Εἴδατε ὅτι δὲν εἴμεθα καὶ γιὰ πέταμα;

cooljohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
11
σημερα κατα τις εφταμιση με οκτω γιατι ηταν κλειστα ολα τα μπουρδελα στην φυλης στη φωκαιας με εξαιρεση το 19 και στη διδυμου;να ειναι ολα μα ολα κλειστα πρωτη φορα το συναντω.κι αλλες φορες ειναι κλειστα αλλα 3-4 ειναι ανοιχτα.σημερα γιατι;
και στη ρεμουνδου και στην αγ πετρου, βοηθεια μας!!! 

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Φιλε NIGHTRIDER1981 σε ευχαριστω και δημοσια που μου εστηλες Π.Μ. και μου θυμισες το 59 που οντως εχει τη Σαμπρινα που μπηκα σημερα και στο πανω μια αρκετα καλη γκομενιτσα.φιλοι συναγωνιστες σας ζητω και παλι συγγνωμη για την παραπληροφωριση!
Στην διάθεση σου φίλε "συναθλητή"! Εχει ανέβει πολύ το φυλής 59 και το ωραίο είναι ότι έχει πάνω κάτω και γλυτώνεις τους ποδαρόδρομους...

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πέτυχα το Αλεξανδρα Βυζί σουπερ αλλα και  flat κοιλίτσα της και το γαμάτο κωλαράκι της. :rockon:
Εχεις σωμα τραγικο....
και πανεμορφη φατσα.... :kissass:
Αξιζει η δοκιμη σιγουρα :fuck2: :think:
Παιζει καθε βραδι μεταξουργρειο στο Ιασωνος 30Α απο 00.00 εως 07.00 :knockinb:
την εχει δοκιμασει κανεις?ειναι νεα μου ειπε στο χωρο... :2on1:
Ειναι καλη παντος και χαρουμενη δεν περασα..σημερα αλλα θα το επισκεφτω..
κανεις?πληροφοριες ..παντως ειναι τα μετασονυκτια ,,το καλυτερο μωρο...
αυτα...
Το βουλγαρακι αυτό είναι πολύ καλό και για 15 ευρώ μπορώ να πω ότι η σχέση τιμής αγγίζει το maximum.  :tits2:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
αν ειναι ετσι που περιγραφεις πως και κρατηθηκες νυχτιατικα???

Peiraiotis

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Κεραμεικού 15Α που αναφέρθηκε πιο πριν...πρωινη η βραδυνή επίσκεψη???Γιατί πήγα εχθές πρωι και καμία σχέση με την εν λόγω αναφορά!!!

john_sexy

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες η γνωστη μπαρμπαρα του φ71 εχει ενα μικρο τατουαζ χαμηλα στην κοιλια της?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τελικῶς ἀρχίζει νὰ σᾶς ἀρέσῃ καὶ ἐδῶ μοῦ φαίνεται...

Εἴδατε ὅτι δὲν εἴμεθα καὶ γιὰ πέταμα;
απο αναγκη παω.για να μην κυλιεμαι απο την  :jerking:. μενα γυριζω Ρωσσια και λεω ηρθα στον παραδισο!δεν συγκρινεται η Φυλης με τη Ρωσσια!καμια σχεση!!!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
απο αναγκη παω.για να μην κυλιεμαι απο την  :jerking:. μενα γυριζω Ρωσσια και λεω ηρθα στον παραδισο!δεν συγκρινεται η Φυλης με τη Ρωσσια!καμια σχεση!!!!!

Δηλαδή τα ρώσικα κτίρια είναι πιο περιποιημένα?
Δημητράκη σε στουντιάκι πήγες βρε?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δηλαδή τα ρώσικα κτίρια είναι πιο περιποιημένα?
Δημητράκη σε στουντιάκι πήγες βρε?
πηγα.η μονη διαφορα ειναι οτι ειναι λιγο πιο καθαρο.παντος το σεντονι ουτε εκει το αλλαζουνε ποτέ!μια απο τα ιδια ειναι.στη Ρωσσια καταρχην οπως εχω γραψει τα σαλον ειναι κρυφα.ειναι ενα διαμερισμα πολυ καθαρο θα ελεγα.πριν αρχισεις το :knockinb: σου δινουν καθαρη πετσετα και πηγαινεις στο μπανιο που ειναι πεντακαθαρο.τα σεντονια τα στρωνει η κοπελα μπροστα σου ειναι καινουργια αλλος δεν εχει ξαπλωσει.εκει γαμας μια ωρα με 40-60 Ευρω.οταν λεμε μια ωρα το εννοουμε!τα Ρωσσικα σαλον με τα Ελληνικα μπουρδελακια ή στουντιο ειναι 2 πραγματα που δεν μπορουν να συγκριθουν!εγω εδω απο αναγκη παω!τι αλλο να κανω ο καημενος?!?!?!------για δωστε καποιος πληροφωριες ποιες κοπελες δουλευαν σημερα???σκεφτομαι να παω αυριο να  :knockinb:

gamao_ke_derno

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
0

ΡΕ Δημητράκη ξέπεσες αγόρι μου..έτσι είπαμε βρε?

στη Φυλής? απαπαπα απαράδεκτος :s&m_1:

Επισκέπτης
πηγα.η μονη διαφορα ειναι οτι ειναι λιγο πιο καθαρο.παντος το σεντονι ουτε εκει το αλλαζουνε ποτέ!μια απο τα ιδια ειναι.στη Ρωσσια καταρχην οπως εχω γραψει τα σαλον ειναι κρυφα.ειναι ενα διαμερισμα πολυ καθαρο θα ελεγα.πριν αρχισεις το :knockinb: σου δινουν καθαρη πετσετα και πηγαινεις στο μπανιο που ειναι πεντακαθαρο.τα σεντονια τα στρωνει η κοπελα μπροστα σου ειναι καινουργια αλλος δεν εχει ξαπλωσει.εκει γαμας μια ωρα με 40-60 Ευρω.οταν λεμε μια ωρα το εννοουμε!τα Ρωσσικα σαλον με τα Ελληνικα μπουρδελακια ή στουντιο ειναι 2 πραγματα που δεν μπορουν να συγκριθουν!εγω εδω απο αναγκη παω!τι αλλο να κανω ο καημενος?!?!?!------για δωστε καποιος πληροφωριες ποιες κοπελες δουλευαν σημερα???σκεφτομαι να παω αυριο να  :knockinb:

Ἐ ἐφ' ὅσον θὰ μεταβῆτε αὔριον, τὶ θὰ σᾶς ὀφελήσῃ νὰ γνωρίζητε ποῖες ἐργάζονται σήμερον:2funny:  Ἡ κατάστασις εἶναι ἄκρως ρευστὴ καὶ ἐδῶ εἶναι ἡ γοητεία τῆς ὑποθέσεως.

Πάντως διὰ σήμερον σᾶς συνιστῶ τᾶς ἀγαπητὰς Πωλίνα (Διδύμου 8 κάτω) καὶ Βανέσσα (Ἀγαθουπόλεως 54 δεξιά).

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom