apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Την είδα μία από τις προηγούμενες μέρες στο Διδύμου 18 το ισόγειο. Δεν θυμάμαι όμως αν ήταν πρωινή ή απογευματινή βάρδια.
σημερα ηταν εκει,απογευμα
Την είδα μία από τις προηγούμενες μέρες στο Διδύμου 18 το ισόγειο. Δεν θυμάμαι όμως αν ήταν πρωινή ή απογευματινή βάρδια.
φιλοι συναγωνιστες ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑς ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟς!απο την καβλα μου ΕΓΡΑΨΑ ΛΑΘΟς.συμπληρωνω:ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙς ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΞΕΡΕΣΗ:ΤΟ ΦΥΛΗς 59 ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΜΠΡΙΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΣΗΜΕΡΑ πανω μια αρκετα καλη!!!!!!ΔΕΧΤΗΤΕ ΤΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕς!
μονης προδρομου πετιτ μελαχροινο με καλο αδυνατο κορμι αλλα χωρις στρινγκ...ελεος ρε πουστη μου.
Τελικῶς ἀρχίζει νὰ σᾶς ἀρέσῃ καὶ ἐδῶ μοῦ φαίνεται...Φιλε NIGHTRIDER1981 σε ευχαριστω και δημοσια που μου εστηλες Π.Μ. και μου θυμισες το 59 που οντως εχει τη Σαμπρινα που μπηκα σημερα και στο πανω μια αρκετα καλη γκομενιτσα.φιλοι συναγωνιστες σας ζητω και παλι συγγνωμη για την παραπληροφωριση!
και στη ρεμουνδου και στην αγ πετρου, βοηθεια μας!!!σημερα κατα τις εφταμιση με οκτω γιατι ηταν κλειστα ολα τα μπουρδελα στην φυλης στη φωκαιας με εξαιρεση το 19 και στη διδυμου;να ειναι ολα μα ολα κλειστα πρωτη φορα το συναντω.κι αλλες φορες ειναι κλειστα αλλα 3-4 ειναι ανοιχτα.σημερα γιατι;
αμηνκαι στη ρεμουνδου και στην αγ πετρου, βοηθεια μας!!!
Στην διάθεση σου φίλε "συναθλητή"! Εχει ανέβει πολύ το φυλής 59 και το ωραίο είναι ότι έχει πάνω κάτω και γλυτώνεις τους ποδαρόδρομους...Φιλε NIGHTRIDER1981 σε ευχαριστω και δημοσια που μου εστηλες Π.Μ. και μου θυμισες το 59 που οντως εχει τη Σαμπρινα που μπηκα σημερα και στο πανω μια αρκετα καλη γκομενιτσα.φιλοι συναγωνιστες σας ζητω και παλι συγγνωμη για την παραπληροφωριση!
τι φόραγε, σώβρακο????
απο αναγκη παω.για να μην κυλιεμαι απο την . μενα γυριζω Ρωσσια και λεω ηρθα στον παραδισο!δεν συγκρινεται η Φυλης με τη Ρωσσια!καμια σχεση!!!!!Τελικῶς ἀρχίζει νὰ σᾶς ἀρέσῃ καὶ ἐδῶ μοῦ φαίνεται...
Εἴδατε ὅτι δὲν εἴμεθα καὶ γιὰ πέταμα;
απο αναγκη παω.για να μην κυλιεμαι απο την . μενα γυριζω Ρωσσια και λεω ηρθα στον παραδισο!δεν συγκρινεται η Φυλης με τη Ρωσσια!καμια σχεση!!!!!
πηγα.η μονη διαφορα ειναι οτι ειναι λιγο πιο καθαρο.παντος το σεντονι ουτε εκει το αλλαζουνε ποτέ!μια απο τα ιδια ειναι.στη Ρωσσια καταρχην οπως εχω γραψει τα σαλον ειναι κρυφα.ειναι ενα διαμερισμα πολυ καθαρο θα ελεγα.πριν αρχισεις το σου δινουν καθαρη πετσετα και πηγαινεις στο μπανιο που ειναι πεντακαθαρο.τα σεντονια τα στρωνει η κοπελα μπροστα σου ειναι καινουργια αλλος δεν εχει ξαπλωσει.εκει γαμας μια ωρα με 40-60 Ευρω.οταν λεμε μια ωρα το εννοουμε!τα Ρωσσικα σαλον με τα Ελληνικα μπουρδελακια ή στουντιο ειναι 2 πραγματα που δεν μπορουν να συγκριθουν!εγω εδω απο αναγκη παω!τι αλλο να κανω ο καημενος?!?!?!------για δωστε καποιος πληροφωριες ποιες κοπελες δουλευαν σημερα???σκεφτομαι να παω αυριο ναΔηλαδή τα ρώσικα κτίρια είναι πιο περιποιημένα?
Δημητράκη σε στουντιάκι πήγες βρε?
απο αναγκη παω.για να μην κυλιεμαι απο την . μενα γυριζω Ρωσσια και λεω ηρθα στον παραδισο!δεν συγκρινεται η Φυλης με τη Ρωσσια!καμια σχεση!!!!!
πηγα.η μονη διαφορα ειναι οτι ειναι λιγο πιο καθαρο.παντος το σεντονι ουτε εκει το αλλαζουνε ποτέ!μια απο τα ιδια ειναι.στη Ρωσσια καταρχην οπως εχω γραψει τα σαλον ειναι κρυφα.ειναι ενα διαμερισμα πολυ καθαρο θα ελεγα.πριν αρχισεις το σου δινουν καθαρη πετσετα και πηγαινεις στο μπανιο που ειναι πεντακαθαρο.τα σεντονια τα στρωνει η κοπελα μπροστα σου ειναι καινουργια αλλος δεν εχει ξαπλωσει.εκει γαμας μια ωρα με 40-60 Ευρω.οταν λεμε μια ωρα το εννοουμε!τα Ρωσσικα σαλον με τα Ελληνικα μπουρδελακια ή στουντιο ειναι 2 πραγματα που δεν μπορουν να συγκριθουν!εγω εδω απο αναγκη παω!τι αλλο να κανω ο καημενος?!?!?!------για δωστε καποιος πληροφωριες ποιες κοπελες δουλευαν σημερα???σκεφτομαι να παω αυριο να
Απολυτα σωστοςἩ κατάστασις εἶναι ἄκρως ρευστὴ καὶ ἐδῶ εἶναι ἡ γοητεία τῆς ὑποθέσεως.
Διότι τὴν μίαν ἡμέραν ἠμπορεῖ νὰ συνευρεθῇ τις μὲ ἁδρανὲς ὑλικὸν καὶ τὴν ἐπομένην μὲ ἀστέραν φαεινόν!Απολυτα σωστος