Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.581
- Πόντοι
- 4.646
Πρέπει να βάλει το ομολογουμένως στενό κωλοτρυπιδι της στο καλαπόδι!Τότε και σε εμένα ναι συμφώνησε για πρωκτικό αλλά σφιγκοταν παρά πολύ
Πρέπει να βάλει το ομολογουμένως στενό κωλοτρυπιδι της στο καλαπόδι!Τότε και σε εμένα ναι συμφώνησε για πρωκτικό αλλά σφιγκοταν παρά πολύ
Να πάω αύριο η δεν φύγατε ακόμα για διακοπές και θα συναντήσω ουρά .... Μετά λένε εμένα καταγκαβλωμενοΓια τους λάτρεις του διαχρονικοτερου γκροβερ του Σταθμού Λαρίσης. Ναι επεστρεψε!
Σκέψου μόνο πουτσοκεφαλο μπήκε με πολύ σάλιο από εμένα αλλά ποναγε η κοπέλα διοτι έχω καβλι μανιτάρι και είχε σφινοθει στον πρωκτό και πίεζε συνεχος εκεί όποτε το έβαλα μουνι και έχυσα έτσιΠρέπει να βάλει το ομολογουμένως στενό κωλοτρυπιδι της στο καλαπόδι!
Μου θυμιζει σκηνικο σαν και αυτην/ες που ηθελαν εκδικηση και κολαγαν aids τους πυρφορους που το εκαναν μαζι τους!κ μου ειπε αν θελω να το κανουμε χωρις,
Ευχαριστώ.Όχι δεν αξίζει. Προσπαθεί να κλέψει στα πάντα.
Πριν κάνα 2μηνο που δοκίμασα τα έκανε όλα και μάλιστα παραλίγο να ξεφύγει σε ρομαντικές ατραπούς... Δυστυχώς, προχτές που βρεθήκαμε με τον μύστη Σμύρνη , ο οποίος με "πέταξε" κι από Τροφωνίου, έχω να πω ότι η κοπέλα έχει γίνει σαν Αλβανίδα της δεκαετίας του 90. Το χτένισμα άθλιο, το μακιγιάζ ανύπαρκτο, τα άκρα απεριποιητα και το πρόγραμμα δεν ανακοινώθηκε καν. Οπότε έφυγα καπάκι για αλλού...Όχι δεν αξίζει. Προσπαθεί να κλέψει στα πάντα.
Αν ακολουθείς τις ΑΚΑΠΟΤΕΣ συνταγές που έχουν παραδόσει οι Ακαποτοι Καταδρομείς τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!Μου θυμιζει σκηνικο σαν και αυτην/ες που ηθελαν εκδικηση και κολαγαν aids τους πυρφορους που το εκαναν μαζι τους!
Ποτο τελειωμενος πρεπει να εισαι ρε φιλε για να κανεις κατι τετοιο;
Δεν το χωραει ο νους μου..
Κατάλαβα, σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου.Πριν κάνα 2μηνο που δοκίμασα τα έκανε όλα και μάλιστα παραλίγο να ξεφύγει σε ρομαντικές ατραπούς... Δυστυχώς, προχτές που βρεθήκαμε με τον μύστη Σμύρνη , ο οποίος με "πέταξε" κι από Τροφωνίου, έχω να πω ότι η κοπέλα έχει γίνει σαν Αλβανίδα της δεκαετίας του 90. Το χτένισμα άθλιο, το μακιγιάζ ανύπαρκτο, τα άκρα απεριποιητα και το πρόγραμμα δεν ανακοινώθηκε καν. Οπότε έφυγα καπάκι για αλλού...
Ποιες είναι αυτές? Ίσως χρειαστεί για τις κανονικές που γαμαω..Αν ακολουθείς τις ΑΚΑΠΟΤΕΣ συνταγές που έχουν παραδόσει οι Ακαποτοι Καταδρομείς τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!
Δεν είχε τσατσά, κάθισα στο σαλόνι. Την είδα που μπήκε δωμάτιο, δεν με είχε πάρεια ρε συ, γιατί δεν τη ρώτησες επιτόπου?
παει η τζεσικα παιχτη... τη ξεγραψες ?Καλημέρα!!! Ξέρουμε σε ποια βάρδια δουλεύει η Μιλένα Διδυμου 27?
Δεν είχε τσατσά, κάθισα στο σαλόνι. Την είδα που μπήκε δωμάτιο, δεν με είχε πάρει
χαμπάρι. Λίγο πριν βγει, πάρκαρε συναγωνιστής απέξω, μπαίνει μέσα, βγαίνει η
Ντιάνα, λέει 20 ευρώ νορμάλ πρόγκραμ και ο άλλος φωνάζοντας ¨κωλάρα!" την
πήρε και χώθηκαν στο δίπλα ελεύθερο δωμάτιο. Είδες επιτυχία η Ντιάνα φίλε
Δεν δίνει κωλο πλέον?Δεν είχε τσατσά, κάθισα στο σαλόνι. Την είδα που μπήκε δωμάτιο, δεν με είχε πάρει
χαμπάρι. Λίγο πριν βγει, πάρκαρε συναγωνιστής απέξω, μπαίνει μέσα, βγαίνει η
Ντιάνα, λέει 20 ευρώ νορμάλ πρόγκραμ και ο άλλος φωνάζοντας ¨κωλάρα!" την
πήρε και χώθηκαν στο δίπλα ελεύθερο δωμάτιο. Είδες επιτυχία η Ντιάνα φίλε.
Μπα έτσι κανει συνέχειαΙζαμπέλα Φωκαίας 19
Ελληνίδα 22χρονη με έκφυλη τραβελόφατσα , 190 με τακούνια και νταρντάνα με ταττου στο κώλο σε γενικές γραμμές αναλόγως τα γούστα καλή παρουσίαση αλλά προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου λόγω του οτι βαριότανε και είχε πονόλαιμο όπου έκανε ήχους σαν ζώο αν και καλή στην συζήτηση
Γυναικολογε, ανακοινώθηκε πρωκτικό στο πρόγραμμα?Ιζαμπέλα Φωκαίας 19
Ελληνίδα 22χρονη με έκφυλη τραβελόφατσα , 190 με τακούνια και νταρντάνα με ταττου στο κώλο σε γενικές γραμμές αναλόγως τα γούστα καλή παρουσίαση αλλά προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου λόγω του οτι βαριότανε και είχε πονόλαιμο όπου έκανε ήχους σαν ζώο αν και καλή στην συζήτηση
Ιωαννίνων 3Είχα πετύχει πριν κανά τετράμηνο στο Βέργας 6Α, το κάτω, πρωί μια ξανθιά μιλφ αδύνατη με σγουρό μαλλί. Στη θέση της Μπάρμπορας. Μήπως ξέρουμε αν/που την βρίσκουμε;;
κ γω την ψαχνω,1η φορα που την ειδα κ περασα απευθειας ηταν στο φωκαιας 24, 3η βαρδια πριν καποιες βδομαδες, πολυ καλη στο δωματιο κ ειναι κ καβλα ,απο τοτε δεν την εχω δει κ η τσατσα κ σε μενα το ιδιο ειπε,οτι σταματησε,γαμωωωωωεχει πετυχει κανεις αυτην την πορνοφατσα την αλις-τερμα τσοντα, απο το φωκαιας 24 ?
συνηθως επαιζε πρωϊνη απο οσο θυμαμαι.
στην προσφατη τσαρκα, ρωτησα την ευχαριστη και νεα χονδρουλη-ευσωμη τσατσα που ειχε αντ'αυτης την ειρηνη (μελαχρινο αδιαφορη μιλφ2θειτσα btw) και μου ειπε οτι εχει σταματησει.
γνωριζει κανεις η' @@ ?