Εχω γραψει κροτικη για Διδυμου 27 Μιλενα .Δεν ανεβαινει ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ??????. ΛΟΙΠΩΝ πηγα ξανα μιλενα, η σκατοτσατσα χτυπαει πορτα στο 9 λεπτο με χρονομετρο κινητου εντατικα και με πεισμα .Η Μιλενα μετα 4 λεπτα εφυγε για να μην της φωναξει η σκατο ξανθια τσατσα . Οταν βγηκα να της μιλησω κρυφτηκε στο κουζινακι και εξαφανιστηκε. Η ΜΙΛΕΝΑ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΚΩΛΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ .η τσατσα η ξανθια για φαπες και πολυ ειρωνεια. Φαπες θελει αυτη ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΚΑΡΓΙΟΛΟΤΣΑΤΣΑ.Ξυλο στους σιχαμενους ΜΟΥΡΓΟΛΥΚΟΥΣ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Philanderer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.237
- Πόντοι
- 481
Εχω γραψει κροτικη για Διδυμου 27 Μιλενα .Δεν ανεβαινει ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ??????. ΛΟΙΠΩΝ πηγα ξανα μιλενα, η σκατοτσατσα χτυπαει πορτα στο 9
Πήγες σήμερα?.. ή αναφέρεσαι στο παρελθόν?
Γιατί η υπηρεσία όταν πέρασα εγώ γύρω στις 14:30 είπε πως η Μιλενα επιστρέφει Σάββατο
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Καλησπέρες σε όλους, όπως έχετε αντιληφθεί αυτή την περίοδο το Μετάξι είναι στα χειρότερά του. Αναμένω αφίξεις φθινοπώρου με παλιές αλλά νέες παρουσίες μπας και αναπνεύσουμε επιτέλους. Τι να γαμήσω ακριβώς εκεί κάτω για πείτε μου... Δεν υπάρχει τίποτα, ΤΙΠΟΤΑ όμως. Έχουν μαζευτεί όλες οι άστεγες να βγάλουν λεφτά. Θυμάμαι τη μαγική ζάλη που ένοιωθα , τον απόλυτο ερωτισμό, όταν είχα στα πόδια μου Ραφαέλα -Μαγια -Γιασμίν, η τριλογία του πάθους. Τώρα??? Τίποτα απολύτως. Πήγα έβαλα το πουλί μου στη Σόνια και η μοναδική ανάμνηση που έμεινε ήταν το κενό στα δόντια όταν χαμογελούσε.. Για τον πούτσο το Μετάξι , τι να πω
paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Like
- 1.793
- Πόντοι
- 201
Καλα εγω εχω να πατήσω μετάξι πολλους μήνες,τελευταια φορα π πηγα σιχαθηκα,κ σαν περιοχη ειναι χαλια κ δεν υπηρχε τιποτα,αναρωτιεμαι ποιος δινει λεφτα για να γαμησει γριες,θυμαμαι οταν πρωτοειδα την Ροζα,περιμενοντας την στο σαλονι,βγαινει απο το δωματιο ,βλεπω προσωπο κ λεω μετρια,με το π γυρναει να παει κουζινακι βλεπω τον απιστευτο πατο της κ λεω απο μεσα μ,ρε τι πατος ειναι αυτος παναγια μ,χχααχααααχα κ χωρις δευτερη σκεψη περασα,απ τους καλητερους πατους π εχω δει,μακαρι τετοια πατομουνα να ξαναρθουνε,αλλα πολυ δυσκολο το βλεπω
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.881
- Πόντοι
- 1.056
ΟχιΤην έχεις δει φίλε;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.831
- Πόντοι
- 46.232
για τη Πέμπτη που μας πέρασε ή για πιο πριν αναφέρεται,τη Παρασκευή που μας πέρασε είχε ποσταρει ότι έγραψε κριτική τη Πέμπτη κ δεν ανέβηκεΠήγες σήμερα?.. ή αναφέρεσαι στο παρελθόν?
Γιατί η υπηρεσία όταν πέρασα εγώ γύρω στις 14:30 είπε πως η Μιλενα επιστρέφει Σάββατο
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
καλα ρε τυπε πριν 10 μερες δεν μας ελεγες οτι η σονια ειναι στανταρακι και την αγαπας και σαγαπαει και κανετε σεξαρα και ξερω γω τι...; και πριν αλλες τοσες δεν ελεγες για την ναταλια την αγαπη σου τη λατρεια σου το στανταρακι του ροστερ σου κτλ...;Καλησπέρες σε όλους, όπως έχετε αντιληφθεί αυτή την περίοδο το Μετάξι είναι στα χειρότερά του. Αναμένω αφίξεις φθινοπώρου με παλιές αλλά νέες παρουσίες μπας και αναπνεύσουμε επιτέλους. Τι να γαμήσω ακριβώς εκεί κάτω για πείτε μου... Δεν υπάρχει τίποτα, ΤΙΠΟΤΑ όμως. Έχουν μαζευτεί όλες οι άστεγες να βγάλουν λεφτά. Θυμάμαι τη μαγική ζάλη που ένοιωθα , τον απόλυτο ερωτισμό, όταν είχα στα πόδια μου Ραφαέλα -Μαγια -Γιασμίν, η τριλογία του πάθους. Τώρα??? Τίποτα απολύτως. Πήγα έβαλα το πουλί μου στη Σόνια και η μοναδική ανάμνηση που έμεινε ήταν το κενό στα δόντια όταν χαμογελούσε.. Για τον πούτσο το Μετάξι , τι να πω
πηγαινε μια βολτα και στην ευα στο Κ45 που ειναι στα μετρα σου και αμα δε σου κανει και αυτη, πηγαινε και φυλης να βρεις αυτες τις .... δυο τρεις που αξιζουν, ετσι κι αλλιως 15αρια πληρωνες τοσο καιρο, δεν εχει μεγαλη διαφορα... Και μετα ξαναγυρνα στο μεταξι.
υπομονη... Αυγουστος στην Αθηνα, μονο χειροτερα θα γινονται τα πραγματα μεχρι τελος του μηνα, μετα βλεπουμε
NeroGreco
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2022
- Like
- 244
- Πόντοι
- 20
περασα χθες απο σαμπινα ηταν εκει γινοταν λαικο προσκυνιμα τετοια ουρα ουτε στο ικα περιμενα περιπου πανω απο μια ωρα για να ερθει η σειρα μου να την γαμησω κ εγω αλλα την καρφωσα σαν να μην υπαρχει αυριο
Τελευταία τροποποίηση:
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.438
- Πόντοι
- 27.261
δε ξερει τις κρυφες μονδελες απο τους κρυφους οικους που ξερει ο πουρμπουαρακιας μαλλον, γι'αυτο βασανιζεταικαλα ρε τυπε πριν 10 μερες δεν μας ελεγες οτι η σονια ειναι στανταρακι και την αγαπας και σαγαπαει και κανετε σεξαρα και ξερω γω τι...; και πριν αλλες τοσες δεν ελεγες για την ναταλια την αγαπη σου τη λατρεια σου το στανταρακι του ροστερ σου κτλ...;
πηγαινε μια βολτα και στην ευα στο Κ45 που ειναι στα μετρα σου και αμα δε σου κανει και αυτη, πηγαινε και φυλης να βρεις αυτες τις .... δυο τρεις που αξιζουν, ετσι κι αλλιως 15αρια πληρωνες τοσο καιρο, δεν εχει μεγαλη διαφορα... Και μετα ξαναγυρνα στο μεταξι.
υπομονη... Αυγουστος στην Αθηνα, μονο χειροτερα θα γινονται τα πραγματα μεχρι τελος του μηνα, μετα βλεπουμε
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
ειναι το νεο συστημα μου, τους στελνω ολους στη φυλης για να ειμαι ο βασιλιας του μεταξιουδε ξερει τις κρυφες μονδελες απο τους κρυφους οικους που ξερει ο πουρμπουαρακιας μαλλον, γι'αυτο βασανιζεται
Στους τυφλους αλλωστε βασιλευει... αυτος που εχει σκυλο οδηγό
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.831
- Πόντοι
- 46.232
τώρα live
Φυλής 71α κλειστό.
Φυλής 71 Εύα μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι συν βυζι, πιρσινγκ στη μύτη, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69β & 69α κλειστά.
Φυλής 67 Ελένη/Αντινα ξανθιά μιλφ με κανονικό ωραίο κορμί, σιλικονατες τορπίλες, μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα και Αλισια ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 3αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλης 86αρια και 84β κλειστά.
Φυλής 84α Ρανια ξανθιά με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 65β Χριστίνα ξανθοκαστανη με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα
Φυλής 65α & 61 κλειστά.
Φυλής 59 κατω Άννα ξανθοκαστανη παχουλη με 2.-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 59 όροφος κλειστό.
Φυλής 74 αριστερά Γιάννα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 δεξιά Αναμπελ ξανθιά με λεπτό ωραίο κορμί 1.5-2αρι βυζι, με πρωκτικο,ούτε σήμερα ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 72 αριστερά κλειστό.
Φυλής 72 δεξιά Ειρήνη καστανή κατσαρομαλλα με κανονικό σώμα υπέροχο κωλο, 1.5αρι βυζι, με πρωκτικο.
Φυλής 66δ Ιωάννα η βόλεϊμπολιστρια, καστανοξανθη ψηλή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α κλειστό.
Φυλής 56 Βίκυ ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα, μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό κοιλίτσα /στήθος.
Φυλής 54β Ορορα το κοντοπουτανο με ψιλοκανονικο σώμα 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 54α κλειστό.
Φυλής 71α κλειστό.
Φυλής 71 Εύα μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι συν βυζι, πιρσινγκ στη μύτη, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69β & 69α κλειστά.
Φυλής 67 Ελένη/Αντινα ξανθιά μιλφ με κανονικό ωραίο κορμί, σιλικονατες τορπίλες, μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα και Αλισια ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 3αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλης 86αρια και 84β κλειστά.
Φυλής 84α Ρανια ξανθιά με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 65β Χριστίνα ξανθοκαστανη με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα
Φυλής 65α & 61 κλειστά.
Φυλής 59 κατω Άννα ξανθοκαστανη παχουλη με 2.-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 59 όροφος κλειστό.
Φυλής 74 αριστερά Γιάννα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 δεξιά Αναμπελ ξανθιά με λεπτό ωραίο κορμί 1.5-2αρι βυζι, με πρωκτικο,ούτε σήμερα ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 72 αριστερά κλειστό.
Φυλής 72 δεξιά Ειρήνη καστανή κατσαρομαλλα με κανονικό σώμα υπέροχο κωλο, 1.5αρι βυζι, με πρωκτικο.
Φυλής 66δ Ιωάννα η βόλεϊμπολιστρια, καστανοξανθη ψηλή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α κλειστό.
Φυλής 56 Βίκυ ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα, μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό κοιλίτσα /στήθος.
Φυλής 54β Ορορα το κοντοπουτανο με ψιλοκανονικο σώμα 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 54α κλειστό.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.438
- Πόντοι
- 27.261
κατι τετοια πονηρα και αλεπουδιαρικα κανουνε, για να κρατανε τα γκομενακια αθικτα, αγαμητα και για την παρτη τους μονο... οι πλεονεκτες.ειναι το νεο συστημα μου, τους στελνω ολους στη φυλης για να ειμαι ο βασιλιας του μεταξιου
Στους τυφλους αλλωστε βασιλευει... αυτος που εχει σκυλο οδηγό
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
αν υπαρχει ιασονος 72 δεν ειναι μεταξουργειο αλλα σεπολιαΦιλάνθρωποι μπουρδελιαρηδες ποιος ξέρει τι απέγινε εκείνο το φοβερό ρωσοφωνο πιπίνι με τα βυζια από Λ νομιζω που έκανε γκεστ εμφάνιση στο σιχαμερό εμετουργειο δίπλα στο παρακμιακό καφενείο, Ιάσωνος 72 ίσως πριν κάμποσο καιρό.
κατα τα αλλα αφου μιλας υποτιμητικα για τη ντισνειλαντ, θα κρατησουμε το ρωσοφωνο πιπινι για παρτυ μας πηγαινε φυλης εσυ
Nitro-x
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 106
- Πόντοι
- 0
Η Ιζαμπέλα έγινε στουντιοκοριτσο στην αλυσίδα Θησέως 40, 365. Για 50ρικο δεν κάνει όμως...Καλησπέρα η Ιζαμπέλλα απο φωκαίας 17 γνωρίζει κανείς αν έχει επιστρέψει και εαν ναι τι βάρδια δουλεύει ?
ευχαριστω εκ των προτέρων
nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.570
- Πόντοι
- 456
Τη Σαμπινα τη πηρα δευτερα βραδυ κατα τις 00:00 στο βεργας 7 αν δε κανω λαθος.Πανεμορφη πιπινα.Αν και αποστρειρωμενο προγραμμα με καυλωσε τρελα και τελειωσα στο φτερο με τα αχ και τα βαχ.Αυτή που χάθηκε γνωρίζεις ;
Μη με ξενερωνεις,μολις χωρισα μετα απο 6 χρονια και καπου πρεπει να ξεσπασωΜπαμπατσικο δηλ χοντρή
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχει κάτι φολες ς στάνταρ φίλε
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.881
- Πόντοι
- 1.056
Καμια δεν αξιζει στο στουντιο με 50 ευρω, εκτος και αν αλλαξουν πολιτικη..Η Ιζαμπέλα έγινε στουντιοκοριτσο στην αλυσίδα Θησέως 40, 365. Για 50ρικο δεν κάνει όμως...
livaja
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 26
- Like
- 832
- Πόντοι
- 990
Μάγκες την καλημέρα μου. Μέσα σε μια εβδομάδα, σε 2/2 περιπτώσεις (ονόματα δεν θα πω) η μια μου άρχισε τον παπά " και τι ωραίος που είσαι και είσαι παντρεμένος; Κ γράψε το τηλ μου κ κάνε μου αναπάντητη κ οπότε θες "κάτι" να με παίρνεις" όλα αυτά ενώ ήταν κολλημένη πάνω μου κ με χάιδευε..στο τέλος μέχρι κ νερό παγωμένο μου έφερε. Κ χθες η άλλη μεταξύ σοβαρού κ αστείου, αν θέλω να τα φτιάξουμε και αν θέλω να πάμε μαζί διακοπές κ θα περάσουμε ζάχαρη κτλ κτλ. Προσωπικό συμπέρασμα.. ή καλοκαιριατικα έχουν βαρεσει μπιέλα κ αρχίζουν τις μαλακίες ή έχει αρχίσει κ πέφτει πείνα και ψάχνουν για κάνα αγαπουλη χορηγό..
giannos69
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 2.151
- Πόντοι
- 4.642
Το τελευταίο είναι...Μάγκες την καλημέρα μου. Μέσα σε μια εβδομάδα, σε 2/2 περιπτώσεις (ονόματα δεν θα πω) η μια μου άρχισε τον παπά " και τι ωραίος που είσαι και είσαι παντρεμένος; Κ γράψε το τηλ μου κ κάνε μου αναπάντητη κ οπότε θες "κάτι" να με παίρνεις" όλα αυτά ενώ ήταν κολλημένη πάνω μου κ με χάιδευε..στο τέλος μέχρι κ νερό παγωμένο μου έφερε. Κ χθες η άλλη μεταξύ σοβαρού κ αστείου, αν θέλω να τα φτιάξουμε και αν θέλω να πάμε μαζί διακοπές κ θα περάσουμε ζάχαρη κτλ κτλ. Προσωπικό συμπέρασμα.. ή καλοκαιριατικα έχουν βαρεσει μπιέλα κ αρχίζουν τις μαλακίες ή έχει αρχίσει κ πέφτει πείνα και ψάχνουν για κάνα αγαπουλη χορηγό..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις