You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tsapoukaisex
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.719
- Πόντοι
- 1.071
Αυτή που χάθηκε γνωρίζεις ;Όχι φίλε μου η σαμπινα είναι μια πιτσιρίκα 22 αντε 23 κάπου εκεί πολύ ωραίο σώμα λεπτή έχει λίγο ακμή στο πρόσωπο αλλά ωραία κοπέλα...
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.220
- Πόντοι
- 9.846
Κανείς δεν ξέρει το προγραμμα και τις βαρδιες των μπουρδελων σε δυο μερες. Ουτε ο Θεός!Το πρωι γιατί ταξιδεύω μετά
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.013
- Πόντοι
- 1.056
Και εγω το εχω απορια, δεν την εχω παρει ακομα..Αυτη η Ντιανα που λετε με τον μεγαλο κωλο ειναι bbw;;;
Ας μας πει καποιος που την ξερει..
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.952
- Πόντοι
- 3.656
Μπαμπατσικο δηλ χοντρήΚαλό μήνα και απο εμένα επειδή δεν βρίσκω νημα για το Αγίων πάντων πρώην μουσες ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου με την κιμ, ωραίο μωράκι μπαμπάτσικο δεν λεει όχι σε τίποτα πίπα για σεμινάριο βυζάρες φοβερές πολύ καθαρή, λίγο τα σιλικονάτα χείλια δεν μου άρεσαν οταν πέσανε κάτι φιλία αλλα οκ. 50€ το κόστος πολυ ευγενική η κυρία ατην υποδοχή και δεν ενοχλεί καθόλου. Ελπίζω να βοηθάει η κριτική για κάποιον που θέλει να πάει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχει κάτι φολες ς στάνταρ φίλεΚαλησπερα ομαδα,λειπω απο τη χωρα γυρω στα 5 χρονια και δεν εχω ιδεα τι παιζει αλλα μου εχει λειψει το αθλημα και θελω να το τιμησω.Εχετε καποια στανταρακια να μου προτεινετε απο μπουρδελα η στουντιο;Ευχαριστω εκ τον προτερον
Τελευταία τροποποίηση:
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.952
- Πόντοι
- 3.656
Πουστηδες έχει παντού. Ξεκινά από βουλή οι μισοι είναι πισωγλεντηδεςχτες περασα κατα τις 2 το βραδυ απο τη περιοχη και υστερα απο πολλη ψαξιμο κατεληξα σε ενα γυφτακι στο τελευταιο της κολωνου το οποιο ειχε ωραιο σωματακι μεν αλλα ηταν και τελειως μαστουρωμ ενο. Αnyway στη φαση που ημουν δε με απασχολουσε ιδιαιτερα,το κουφο ηταν οτι γαμουσα με υποκρουση αλβανους που πλακωνοντ ουσαν απο κατω με ξυλα,σπαγαν τζαμια και κλωτσαγαν αυτοκινητ α.Οι αλλοι που περιμεναν στο σαλονι να τελειωσω φευγαν τρεχοντας για να μη μπλεξουν. Γαμω τα ντεκορ σου λεω.Συμπε ρασμα:Εκτος απο ασχημες πουτανες η περιοχη μπορει να γινει και πολλη επικυνδυν η.Αναγκασ τικη λυση μονο λογω ωραριου.
Υ.Γ. Αυτο το νεοελληνι κο εθιμο με τα πουσταρελ ια διπλα ακριβως απο τα μπουρδελα των γυναικων δε το εχω συναντησε ι πουθενα.Τ ι περιμενου ν,να απελπιστε ι κανεις απο τα μπαζα της περιοχης και να ριξει κανα πουτσο και σε αυτους.Ελ εος...
mpourdelokratoras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.084
- Πόντοι
- 201
εγινε
...αν μαθεις οτι επεστρεψε στειλε ενα μηνυμα αν δεν βαριεσαι... ειναι απλα μουναρα, τι να λεμε!
Και εγω το εχω απορια, δεν την εχω παρει ακομα..
Ας μας πει καποιος που την ξερει..
Ουτε στις κριτικες γραφει καπου αν αυτη η Ντιανα με τον μεγαλο κωλο ειναι bbw.
Kαποια περιγραφη καποιου συναγωνιστη που την εχει δει εστω υπαρχει;
Vizarazu3000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2015
- Like
- 166
- Πόντοι
- 1
οχι παιδια η ντιανα δεν ειναι bbw, εχω να την δω βεβαια καιρο, κοντη,με κωλο αρκετα πεταχτο και μεγαλο για το παρουσιαστικο της, αλλα bbw δεν την λες....τωρα διαβασα εδω στο σαιτ οτι εχει χασει και κιλα, ελπιζω οχι πισω ;PΟυτε στις κριτικες γραφει καπου αν αυτη η Ντιανα με τον μεγαλο κωλο ειναι bbw.
Kαποια περιγραφη καποιου συναγωνιστη που την εχει δει εστω υπαρχει;
Βράδυ δουλεύει αλλά δεν ξέρω ποιες μέρεςΑυτή που χάθηκε γνωρίζεις ;
METAKSOURGIAKOS13
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα η Ιζαμπέλλα απο φωκαίας 17 γνωρίζει κανείς αν έχει επιστρέψει και εαν ναι τι βάρδια δουλεύει ?
ευχαριστω εκ των προτέρων
ευχαριστω εκ των προτέρων
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 132
- Like
- 52.227
- Πόντοι
- 27.261
περασα ενεκα δουλειας και ειδα μπετυ απο λιοσιων, μετα απο υμνους που γραφτηκαν.
μια αδιαφορη μετριοτητα, που κλασσικα περιμενα.
υπερβολικα αδυνατη, ακαμπυλωτη, μικρα βυζια και αυτα σιλικονατα, ξανθο μαλακι μεχρι ωμους κομμωτηριακο, ακωλη, δυο ποδια σα ξυλα και μια φατσα καπως σχετικα καλη μεσα απο τα σκοταδια.
αμηχανο χαμογελο στο σαλονι και καθολου δε σε πειθει να μπεις.
να πατε...
υπερβολικα αδυνατη, ακαμπυλωτη, μικρα βυζια και αυτα σιλικονατα, ξανθο μαλακι μεχρι ωμους κομμωτηριακο, ακωλη, δυο ποδια σα ξυλα και μια φατσα καπως σχετικα καλη μεσα απο τα σκοταδια.
να πατε...
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.013
- Πόντοι
- 1.056
Πολυ περιεργο πραγμα, μου εχει τυχει αρκετες φορες να λενε για καποια και να την παρομιαζουν με εντελως διαφορετικο τροπο..περασα ενεκα δουλειας και ειδα μπετυ απο λιοσιων, μετα απο υμνους που γραφτηκαν.
να πατε...
Σε κανει να αναρωτιεσαι..
Ειναι ο αλλος τοσο αγαμητος που την βλεπει για μουναρα;
Εχουμε τοση χαοτικη διαφορα με τα γουστα μεταξυ μας;
Η και τα δυο;
Τι να πω, περιεργο πραγμα..
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 132
- Like
- 52.227
- Πόντοι
- 27.261
Πολυ περιεργο πραγμα, μου εχει τυχει αρκετες φορες να λενε για καποια και να την παρομιαζουν με εντελως διαφορετικο τροπο..
Η και τα δυο;
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Την έχεις δει φίλε;Πολυ περιεργο πραγμα, μου εχει τυχει αρκετες φορες να λενε για καποια και να την παρομιαζουν με εντελως διαφορετικο τροπο..
Η και τα δυο;
Εχω γραψει κροτικη για Διδυμου 27 Μιλενα .Δεν ανεβαινει ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ??????. ΛΟΙΠΩΝ πηγα ξανα μιλενα, η σκατοτσατσα χτυπαει πορτα στο 9 λεπτο με χρονομετρο κινητου εντατικα και με πεισμα .Η Μιλενα μετα 4 λεπτα εφυγε για να μην της φωναξει η σκατο ξανθια τσατσα . Οταν βγηκα να της μιλησω κρυφτηκε στο κουζινακι και εξαφανιστηκε. Η ΜΙΛΕΝΑ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΚΩΛΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ .η τσατσα η ξανθια για φαπες και πολυ ειρωνεια. Φαπες θελει αυτη ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΚΑΡΓΙΟΛΟΤΣΑΤΣΑ.Ξυλο στους σιχαμενους ΜΟΥΡΓΟΛΥΚΟΥΣ.
Philanderer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.243
- Πόντοι
- 481
Εχω γραψει κροτικη για Διδυμου 27 Μιλενα .Δεν ανεβαινει ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ??????. ΛΟΙΠΩΝ πηγα ξανα μιλενα, η σκατοτσατσα χτυπαει πορτα στο 9
Πήγες σήμερα?.. ή αναφέρεσαι στο παρελθόν?
Γιατί η υπηρεσία όταν πέρασα εγώ γύρω στις 14:30 είπε πως η Μιλενα επιστρέφει Σάββατο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 44K
- Απαντήσεις