Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 199 άτομα (12 μέλη και 187 επισκέπτες)

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201

snowrider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
546
Πόντοι
281
θα λειψει για καιρο το ΘΕΟΜΟΥΝΟ,μακαρι να σκασει μυτη νωριτερα γιατι θελω να την ΚΑΒΑΛΗΣΩ για τα καλα
αν μαθεις οτι επεστρεψε στειλε ενα μηνυμα αν δεν βαριεσαι... ειναι απλα μουναρα, τι να λεμε!

bakalis11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2014
Κριτικές
21
Like
242
Πόντοι
290
Παιδιά καλησπέρα μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω την ειρηνη από περγαμου 27 η την Αλινα απο Αλκαμενους 113?

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
Όχι φίλε μου η σαμπινα είναι μια πιτσιρίκα 22 αντε 23 κάπου εκεί πολύ ωραίο σώμα λεπτή έχει λίγο ακμή στο πρόσωπο αλλά ωραία κοπέλα...
Αυτή που χάθηκε γνωρίζεις ;

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
802
Πόντοι
86
Αυτη η Ντιανα που λετε με τον μεγαλο κωλο ειναι bbw;;;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Καλό μήνα και απο εμένα επειδή δεν βρίσκω νημα για το Αγίων πάντων πρώην μουσες ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου με την κιμ, ωραίο μωράκι μπαμπάτσικο δεν λεει όχι σε τίποτα πίπα για σεμινάριο βυζάρες φοβερές πολύ καθαρή, λίγο τα σιλικονάτα χείλια δεν μου άρεσαν οταν πέσανε κάτι φιλία αλλα οκ. 50€ το κόστος πολυ ευγενική η κυρία ατην υποδοχή και δεν ενοχλεί καθόλου. Ελπίζω να βοηθάει η κριτική για κάποιον που θέλει να πάει.
Μπαμπατσικο δηλ χοντρή
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπερα ομαδα,λειπω απο τη χωρα γυρω στα 5 χρονια και δεν εχω ιδεα τι παιζει αλλα μου εχει λειψει το αθλημα και θελω να το τιμησω.Εχετε καποια στανταρακια να μου προτεινετε απο μπουρδελα η στουντιο;Ευχαριστω εκ τον προτερον
Έχει κάτι φολες ς στάνταρ φίλε

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
χτες περασα κατα τις 2 το βραδυ απο τη περιοχη και υστερα απο πολλη ψαξιμο κατεληξα σε ενα γυφτακι στο τελευταιο της κολωνου το οποιο ειχε ωραιο σωματακι μεν αλλα ηταν και τελειως μαστουρωμ ενο. Αnyway στη φαση που ημουν δε με απασχολουσε ιδιαιτερα,το κουφο ηταν οτι γαμουσα με υποκρουση αλβανους που πλακωνοντ ουσαν απο κατω με ξυλα,σπαγαν τζαμια και κλωτσαγαν αυτοκινητ α.Οι αλλοι που περιμεναν στο σαλονι να τελειωσω φευγαν τρεχοντας για να μη μπλεξουν. Γαμω τα ντεκορ σου λεω.Συμπε ρασμα:Εκτος απο ασχημες πουτανες η περιοχη μπορει να γινει και πολλη επικυνδυν η.Αναγκασ τικη λυση μονο λογω ωραριου.

Υ.Γ. Αυτο το νεοελληνι κο εθιμο με τα πουσταρελ ια διπλα ακριβως απο τα μπουρδελα των γυναικων δε το εχω συναντησε ι πουθενα.Τ ι περιμενου ν,να απελπιστε ι κανεις απο τα μπαζα της περιοχης και να ριξει κανα πουτσο και σε αυτους.Ελ εος...
Πουστηδες έχει παντού. Ξεκινά από βουλή οι μισοι είναι πισωγλεντηδες

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
802
Πόντοι
86
Και εγω το εχω απορια, δεν την εχω παρει ακομα..

Ας μας πει καποιος που την ξερει..

Ουτε στις κριτικες γραφει καπου αν αυτη η Ντιανα με τον μεγαλο κωλο ειναι bbw.
Kαποια περιγραφη καποιου συναγωνιστη που την εχει δει εστω υπαρχει;

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
Ουτε στις κριτικες γραφει καπου αν αυτη η Ντιανα με τον μεγαλο κωλο ειναι bbw.
Kαποια περιγραφη καποιου συναγωνιστη που την εχει δει εστω υπαρχει;
οχι παιδια η ντιανα δεν ειναι bbw, εχω να την δω βεβαια καιρο, κοντη,με κωλο αρκετα πεταχτο και μεγαλο για το παρουσιαστικο της, αλλα bbw δεν την λες....τωρα διαβασα εδω στο σαιτ οτι εχει χασει και κιλα, ελπιζω οχι πισω ;P

METAKSOURGIAKOS13

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
54
Πόντοι
0
Καλησπέρα η Ιζαμπέλλα απο φωκαίας 17 γνωρίζει κανείς αν έχει επιστρέψει και εαν ναι τι βάρδια δουλεύει ?
ευχαριστω εκ των προτέρων

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.568
Πόντοι
27.261
περασα ενεκα δουλειας και ειδα μπετυ απο λιοσιων, μετα απο υμνους που γραφτηκαν.
μια αδιαφορη μετριοτητα, που κλασσικα περιμενα.
υπερβολικα αδυνατη, ακαμπυλωτη, μικρα βυζια και αυτα σιλικονατα, ξανθο μαλακι μεχρι ωμους κομμωτηριακο, ακωλη, δυο ποδια σα ξυλα και μια φατσα καπως σχετικα καλη μεσα απο τα σκοταδια.
αμηχανο χαμογελο στο σαλονι και καθολου δε σε πειθει να μπεις.
να πατε...

Kuku7

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2022
Like
282
Πόντοι
21
Καλησπερα αδερφια...!!! Ελπιζω ολοι να ειστε καλα κ μαχημοι..!!!! Ηθελα να ρωτησω αν ξερεις καποιος..δουλευε μια κοπελα στη φωκαιας 27 με το ονομα αθηνα..μια ξανθια..παιζει να ξερει καποιος που εργαζεται...?? Ευχαριστω!!

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.849
Πόντοι
1.056
περασα ενεκα δουλειας και ειδα μπετυ απο λιοσιων, μετα απο υμνους που γραφτηκαν.
μια αδιαφορη μετριοτητα, που κλασσικα περιμενα.
υπερβολικα αδυνατη, ακαμπυλωτη, μικρα βυζια και αυτα σιλικονατα, ξανθο μαλακι μεχρι ωμους κομμωτηριακο, ακωλη, δυο ποδια σα ξυλα και μια φατσα καπως σχετικα καλη μεσα απο τα σκοταδια.
αμηχανο χαμογελο στο σαλονι και καθολου δε σε πειθει να μπεις.
να πατε...
Πολυ περιεργο πραγμα, μου εχει τυχει αρκετες φορες να λενε για καποια και να την παρομιαζουν με εντελως διαφορετικο τροπο..

Σε κανει να αναρωτιεσαι..

Ειναι ο αλλος τοσο αγαμητος που την βλεπει για μουναρα;
Εχουμε τοση χαοτικη διαφορα με τα γουστα μεταξυ μας;
Η και τα δυο;

Τι να πω, περιεργο πραγμα..

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.568
Πόντοι
27.261
Πολυ περιεργο πραγμα, μου εχει τυχει αρκετες φορες να λενε για καποια και να την παρομιαζουν με εντελως διαφορετικο τροπο..

Η και τα δυο;

:dunno:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

Η και τα δυο;

Την έχεις δει φίλε;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom