DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.757
- Πόντοι
- 41.129
Γινόταν λαϊκό προσκύνημα τυπε ?Σταθμός Λαρίσης παρουσα η Σαμπινα.
Γινόταν λαϊκό προσκύνημα τυπε ?Σταθμός Λαρίσης παρουσα η Σαμπινα.
Η Σαμπινα συνοδοιπορε ήταν στο Εξηκίου?Φυλής......απουσα η Ειρήνη, απουσα η Αναμπελα. Παρουσα η Κατερινα και η Στέλλα.
Σταθμός Λαρίσης παρουσα η Σαμπινα.
Τόσες μερες απραξίας το γκροβερ της Μπαρμπορας θα έχει σφίξει με μανέλα μιας ιντσας μαζί με προεκταση ενός μέτρου!! Καργαρησε όσον δεν παει!
Θα έχει γίνει μέγγενη!
Εξηκιου 18Γ?Σταθμός Λαρίσης παρουσα η Σαμπινα.
Οχι, Βέργας.Εξηκιου 18Γ?
Από νωρίς στο πόστο … διπλοβάρδιαΟχι, Βέργας.
Όντως. Τώρα είναι αυτή η Βασίλισσα. Ολες λείπουν. Και στις τρεις περιοχες.Από νωρίς στο πόστο … διπλοβάρδια
Εχω να την παρω καιρο αυτην.Ακόμα.
Φόλα και άσχετη μακριά! Την πήρα πριν ένα μήνα και με άφησε και έφυγε στο πεντάλεπτο.χτες σε τσαρκα στο μ.αλεξανδρου 22 οροφο πετυχα ενα μουνακι με τατου και ραστα.παλιοτερα ηταν και στο κωλονου 11 ισογειο.τατου αναμεσα στα βυζια ειχε!
ξερει κανενας τιποτα?
Συναγωνιστή επειδή είμαι σε διακοπές εσύ που βολταρεις στην περιοχή μήπως είδες στα 48αρια της Κολωνού την Νατάσσα την ψιλή μιλφ, έχει εξαφανιστεί από τον Μάιο, μήπως επέστρεψε;Σε λίγα στο Μεταξουργείο τώρα :
Κολωνού 32 και Λεωνίδου η Άντζελα από το Ιάσονος 30 σε απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 48 νέο η gilf Εύα με τα πάντα όλα πλην πρωκτικού.
Κολωνού 53 η Χριστίνα από Ακομινάτου 2 παλιά, και η θηριώδης Τζούλια,μπαίνουν και μαζί με 20€.
Ιάσονος 2 όροφο η Κατερίνα, μελαχρινό κοντοπούτανο με καλό κορμί, απλό με "69" και αυταρχικό.
Ιάσονος 46 όροφο δύο κοπέλες με παρόμοιο σωματότυπο, αδύνατες κι οι δύο, Κατερίνα και Σοφία, η δεύτερη σε εσωτερική μεταγραφή από το διπλανό Ιάσονος 44 που έκλεισε για το καλοκαίρι, σε ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο σώμα, πέρασα με τη δεύτερη που έγινε πλέον στανταράκι μου.
Γεροντοπάχια!Εχω να την παρω καιρο αυτην.
Εχει παχυνει κιαλλο η παραμενη ιδια;
Μπααα, νορμαλ καταστάσεις. Έχει φυγει ο κόσμος.Γινόταν λαϊκό προσκύνημα τυπε ?
Που το χαιρόμαστε το μωρό στο Instagram?Η Σαμπίνα κάνει τα μπανακια της...
Εχτες το Εξηκιου 18γ ηταν κλειστο κατα τις 22:00 που πέρασα.. ισως ξαναπερασω σήμερα στην 3η βάρδια.
Που το χαιρόμαστε το μωρό στο Instagram, λόγω της ακμής απέφευγε το πολυ τετ ατετ κοίτασμα...Η Σαμπίνα κάνει τα μπανακια της...
Εχτες το Εξηκιου 18γ ηταν κλειστο κατα τις 22:00 που πέρασα.. ισως ξαναπερασω σήμερα στην 3η βάρδια.
Καλησπέρα καλό μήνα, ο επάνω όροφος είναι κλειστός, λόγω διακοπών.Καλημέρα μύστες .Το Περγάμου 1 τι ώρα ανοίγει?.Όποτε να ναι?
Δεν μπήκα στο παλιό αλλά μάλλον δεν έχει επιστρέψει,θα γίνονταν γνωστό.Συναγωνιστή επειδή είμαι σε διακοπές εσύ που βολταρεις στην περιοχή μήπως είδες στα 48αρια της Κολωνού την Νατάσσα την ψιλή μιλφ, έχει εξαφανιστεί από τον Μάιο, μήπως επέστρεψε;
Σήμερα απόγευμα δεν ήταν.Συναγωνιστή επειδή είμαι σε διακοπές εσύ που βολταρεις στην περιοχή μήπως είδες στα 48αρια της Κολωνού την Νατάσσα την ψιλή μιλφ, έχει εξαφανιστεί από τον Μάιο, μήπως επέστρεψε;
Η Μαρίνα πρώην Αλινα, σχετικά καινούργια στην αλυσίδα 4 εβδομάδες αλλά πριν δούλευε Αλκιβιάδου 16α και σε διάφορα ελαιοτριβείαΚαλησπέρα βόλτα Μεταξουργείο για κάνα φτηνό ξελαφρωμα,μαυρίλα κυριολεκτικά και μεταφορικά,τραγικό επίπεδο κοριτσιών,βρώμα και δυσοσμία,στο Ιάσωνος 46 το τελευταίο όπως κατεβαίνεις όμορφη κοπέλα έχτιζε χρέη κραχτη,βρισκοταν στη πόρτα του οίκου και καλωσοριζε τους πελάτες,τσατσά υπήρχε κανονικά στον οίκο,μόνο στο Μεταξουργείο αυτά.
Πήγα φωκαιας 27 το υπεριψωμενο ισόγειο η τσα μου παρουσίασε τη Μαρίνα,φουλ εκτός κώλου,μου είπε ότι είναι καινούργια,δεν την έχω ξανά δει αλλά δεν κάνω και συχνά βόλτες πλέον.Κανονικη προς κοντή,σλαβική φάτσα,αδύνατη,με μικρό βυζάκι που ταιριάζει αρμονικά με το σώμα της,τεράστιες ρογες αναλογικά,όμορφο πρόσωπο,χαρακτηριστικά τα δύο τατουάζ φτερά στις ομοπλατες της,ωραίο κωλο,φουλ εκτός κώλου ανακοινώθηκε.Στο δωμάτιο παιχνιδιαρα,κοινωνική με διάθεση,όρμηξε κατευθείαν για γλωσσοφιλα,όχι μεγάλος φαν ανταπέδωσα με ρεγουλα,πίπα άθλια,ίσως η χειρότερη στη καριέρα μου,στο σεξ δεκτική,ερωτική με πολύ gfe διάθεση,χάρηκα γαμησι.
Εν κατακλείδι θα υπάρχει σίγουρα επαναληπτικη συνέδρια γιατί ταιριάζουμε στο κρεβάτι.
Στο φεύγα τη ρώτησα πόσο χρονών είναι και μου είπε 37,και 27 να μου έλεγε θα το πίστευα.
Είχα διαβάσει να την αναφερεις όταν εργαζόταν στο Αλκιβιάδου αλλά μια φορά που πήγα ήταν κλεισμένη για ωριαίο πρόγραμμα,δεν την είχα δει τότε.Η Μαρίνα πρώην Αλινα, σχετικά καινούργια στην αλυσίδα 4 εβδομάδες αλλά πριν δούλευε Αλκιβιάδου 16α και σε διάφορα ελαιοτριβεία