Πήρες πίσω το μπαγιόκο;
Που χαθηκες εσυ ρε μλκ?Ή πεθανε λεω αυτος ή τον μπαγλαρωσανε.Μη χανεστε ετσι ρε μλκς,ανησυχουμε.
Πήρες πίσω το μπαγιόκο;
Τρεις κριτικές έχεις τύπε και στις τρεις θάβεις τα 73αρια ...Πέρασμα για Μπετυ στο Λιοσίων 73.
Από την πρώτη επαφή η κοπέλα δεν ήθελε να μου πάρει πίπα, γενικά έκανε κάτι γκριμάτσες, έβγαζε την γλώσσα και με κορόιδευε. Στην αρχή νόμιζα ότι έπεζε μετά κατάλαβα ότι κάτι πάει λάθος.. δεν στήθηκε να την πηδήξω, μου είπε γιατί να στηθω.. ε λέω γιατί πλήρωσα για να σε γαμησω όχι για να σε κοιτάζω, μετά έβγαζε την γλώσσα κορόιδευε και δεν καθόταν..
Νόμιζα κάποιος μου κάνει πλάκα, βγήκα στην τσατσα έξω είπα το θέμα και μου απάντησε φύγε δεν θέλουμε ξένους..
Και της απάντησα 1) είμαι πελάτης και πλήρωσα 2) τι ξένος ρε βλήμα Έλληνας είμαι 3) η τσατσά είναι ξένη, πραγματικά νόμιζα κάποιος μου κάνει πλάκα..
Συνέχισα και είπα το αφεντικό σου ξέρει ότι μιλάς έτσι και φέρεσαι έτσι σε πελάτες;
Η τσατσά απάντησε γιατί θα του το πεις εσύ μωρη ;
Μαλακές αν δεν θέλετε να κάνετε την τσατσα η την πουτανα να αλλάξετε επαγγέλμα , η να πάτε σε ψυχολόγο.
Είμαι 27 , γυμνασμενος, καθαρός, ψηλός, Έλληνας, και πάντα ευγενικός.. τι μπορεί δηλαδή να έκανα για να φέρθουν έτσι απορώ ..
Θα ρωτήσω αύριο τους γονείς μου αν τελικά είμαι Έλληνας η μάνα έκανε καμία πονηριά όταν έλειπε στρατό ο πατέρας ..
Είμαι σίγουρος. Άλλη έγνοια δεν πρέπει νά’ χες...Που χαθηκες εσυ ρε μλκ?Ή πεθανε λεω αυτος ή τον μπαγλαρωσανε.Μη χανεστε ετσι ρε μλκς,ανησυχουμε.
φιλε μου πηγα στην συγκεκριμενη πριν καμια 10αρια μερες...μπηκα καυλομενος και οταν αρχισε να με τσιμπουκονι ξεκαυλοσα...βουρτσιζε τα δοντια της με την πουτσα μου...της λεω τι κανεις ρε ποναω και μ λεει δεν φτεω εγω με τα πολλα και στο γαμησι ειναι χαλια εκλεβε σε ολες της στασεις,εφυγα αχυστοςΠέρασμα για Μπετυ στο Λιοσίων 73.
Από την πρώτη επαφή η κοπέλα δεν ήθελε να μου πάρει πίπα, γενικά έκανε κάτι γκριμάτσες, έβγαζε την γλώσσα και με κορόιδευε. Στην αρχή νόμιζα ότι έπεζε μετά κατάλαβα ότι κάτι πάει λάθος.. δεν στήθηκε να την πηδήξω, μου είπε γιατί να στηθω.. ε λέω γιατί πλήρωσα για να σε γαμησω όχι για να σε κοιτάζω, μετά έβγαζε την γλώσσα κορόιδευε και δεν καθόταν..
Νόμιζα κάποιος μου κάνει πλάκα, βγήκα στην τσατσα έξω είπα το θέμα και μου απάντησε φύγε δεν θέλουμε ξένους..
Και της απάντησα 1) είμαι πελάτης και πλήρωσα 2) τι ξένος ρε βλήμα Έλληνας είμαι 3) η τσατσά είναι ξένη, πραγματικά νόμιζα κάποιος μου κάνει πλάκα..
Συνέχισα και είπα το αφεντικό σου ξέρει ότι μιλάς έτσι και φέρεσαι έτσι σε πελάτες;
Η τσατσά απάντησε γιατί θα του το πεις εσύ μωρη ;
Μαλακές αν δεν θέλετε να κάνετε την τσατσα η την πουτανα να αλλάξετε επαγγέλμα , η να πάτε σε ψυχολόγο.
Είμαι 27 , γυμνασμενος, καθαρός, ψηλός, Έλληνας, και πάντα ευγενικός.. τι μπορεί δηλαδή να έκανα για να φέρθουν έτσι απορώ ..
Θα ρωτήσω αύριο τους γονείς μου αν τελικά είμαι Έλληνας η μάνα έκανε καμία πονηριά όταν έλειπε στρατό ο πατέρας ..
Θα σε ρωτήσω που θα πάω ρε ;Τρεις κριτικές έχεις τύπε και στις τρεις θάβεις τα 73αρια ...
Αφου δε σε πανε τα συγκεκριμενα σπιτια , γιατί ξαναπάς δεν καταλαβαίνω ???
Και για να καταλάβεις ότι δεν είμαι προμοτορας,Θα σε ρωτήσω που θα πάω ρε ;
Όπου θέλω πάω, μένω κοντά και πάω εκεί, σε καλύψα;
Και αν εννοείς ότι είμαι προμοτορας μάλλον εσένα βλέπω να είσαι, κανένα κέρδος δεν έχω και γι'αυτό φτιάξαμε το σάιτ για να λέμε 5 πράγματα αν δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις.
Καταντάει κουραστικό το να μην μπορείς να γράψεις κάτι εδβ μέσα γιατί κάποιος θα πει την εξυπνάδα του.
Οχι, και ήταν το τελευταίο 20€ μου, άστα ...Πήρες πίσω το μπαγιόκο;
(Φτιάξαμε) το σάιτ ΡΕ τυπε , αλλά εσύ άργησες 17 χρόνια να μπεις ...Θα σε ρωτήσω που θα πάω ρε ;
Όπου θέλω πάω, μένω κοντά και πάω εκεί, σε καλύψα;
Και αν εννοείς ότι είμαι προμοτορας μάλλον εσένα βλέπω να είσαι, κανένα κέρδος δεν έχω και γι'αυτό φτιάξαμε το σάιτ για να λέμε 5 πράγματα αν δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις.
Καταντάει κουραστικό το να μην μπορείς να γράψεις κάτι εδβ μέσα γιατί κάποιος θα πει την εξυπνάδα του.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και για να καταλάβεις ότι δεν είμαι προμοτορας,
Πήγα Σαμπίνα πριν φύγει βέργας , Φώκαιας φυλής Τζωρτζίνα αυτά από εμένα στα θετικά
Είμαι σίγουρος. Άλλη έγνοια δεν πρέπει νά’ χες...
Έπειτα μπαγλαρώνονται οι μάγοι ρε μλκ;;
Και δυνατή ψωλή επίσης ακούγεται στα κουζινάκια των μπουρδελακίων.Εισαι δυνατη μορφη παιχτη μου
Αδερφε που θα βρω την μονικα;Καλησπέρα, οχι απαραίτητα. Υπάρχουν και παραδείγματα που τα κατάφεραν.
Πρόχειρα θυμάμαι τα εξης:
ΑνναΜαρια, απο μπουρδελο - στουντιο και τωρα ανεξαρτητη
Άννα Σέρβα, απο μπουρδέλο - στούντιο και μάλιστα απο τους θρύλους
Αμάντα, απο μπουρδελο - στουντιο, ακόμα την θυμούνται.
Πένυ, απο μπουρδελο - στουντιο (με μια μικρη επιφυλαξη αν και ειμαι 99% σιγουρος)
Μόνικα απο φωκαίας, είναι τώρα σε γραφείο ως CG.
Ρωξάνα απο μπουρδελο - στουντιο
Λίντα, χωματιανού, μπουρδελο-στουντιο και μετα cg
Πέγκυ (με επιφυλαξη) ξεκίνησε απο φωκαίας νομίζω, μετά στουντιο και μετα cg.
Και δυνατή ψωλή επίσης ακούγεται στα κουζινάκια των μπουρδελακίων.
ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!στη φιλιππιδου,
στο 11 ισογειο ευα μελαχρινη ακυρη ποντικομαμη,
στο 11 οροφος αννυ πορνοσταρ απο τα σπαρ.
στη διδυμου,
στο 27 τανια φακλανα,
στο 22 οροφος ολγα, μιλφοθειτσα καστανη με κοντο καρε μαλλι, νταρντανοειδες, καθαριστρια, τεζα αδιαφορη,
στο 22 ισογειο αντζελα, εκφυλοφατσα μελαχρινη με κανονικο σωμα και βυζαρες σε πτωση, αλλα δε με πειθει,
στο 20 ελενη, μελαχρινο με κοτσιδα γυμναστηριακο σαμιαμιδι, πανακυρη εικονα,
στο 18 σκαλακια (σπηλια αλιονας δεινοσαυρου) νικολ, μπαζο ολκης σαν καθυστερημενο βγηκε,
στο 16 ανοιχτο φως, κλειστη πορτα.
ολα τα υπολοιπα κλειστα.
αχαρνων 85 κλειστο.
ελλης 3 ρωξανα, θειτσογκραννυ νταρντανοειδες, πανακυρη εικονα, σαν καθαριστρια.
πετυχα γνωστο για μπυρα, κανω παυση να πουμε καμια μαλακια και συνεχιζεται...
Τι εννοει ο ποιητης;στο 11 οροφος αννυ πορνοσταρ απο τα σπαρ.
δεν του εβγαινε ομοιοκαταλαξη με το lidl και εβαλε τα ελληνικα super market spar....Τι εννοει ο ποιητης;