αχχχ με αφησανε τα γκομενακια μου ενεκα εργασιας και εμεινα μοναχουλης πισω στον αθηναϊκο φουρνο.
ο πατερ δε μασαει ομως και βγηκε παγανια για απογευματινη εξομολογηση.
live λοιπον στα γνωστα πορνοσοκακια.
στη φυλης,
στο 109 ισογειο ροντικα, μελαχρινη μιλφοθειτσα με παγερο και αμηχανο βλεμμα στο σαλονι, φορουσε ενα μαυρο διαφανο babydoll για να κρυψει οτι μπορουσε, τερμα τεζα αδιαφορη.
στο 109 οροφος η γνωστη χριστινα, ξανθια μιλφοθειτσα και εδω, ακωλη με τα πεσμενα βυζια να παιζουν στουκες περα δωθε σε καθε βημα της. εδω ψιλοψαρωσα λιγο γιατι παω να χτυπησω το κουδουνι να μου ανοιξουν και στα καπακια ξεκιναει κομπρεσερ απο μεσα.
και γαμω τα κουδουνια βαλανε λεω
στο 105 αριστερα μαριαννα, σπανιολα ειπε η τσατσα, μελαχρινη ωραια κοπελιτσα, σιλικονατα μετριου μεγεθους βυζια που φαινονται οι τομες ομως (μαλακα πλαστικογιατρε της μπουτσας), πεσμενος κωλος, δυστυχως απαραδεκτο για το νεαρο της ηλικιας της, αμηχανο χαμογελο στο σαλονι, αλλα γενικη εικονα συμπαθητικη, που ομως δε σε πειθει να μπεις μεσα. παρολα αυτα, εχει δοκιμαστει πιο παλια, με μετριες εως αδιαφορες εντυπωσεις, που ουτε κριτικη δεν τραβαγε να σηκωσω. απλο παλμαρε κοινως.
το γνωστο μερακλοσπιτο ανοιχτο.
στη μαγνησιας,
στο 11 η γνωστη ξανθια φακλανοσημαδουρα σοφια (νομιζω, δε ρωτησα γιατι εφυγα στα καπακια).
στο 1 βαλερια γκραννυ, , ξανθογκρι μαλλια μεχρι ωμους, ωραιο σωμα για την ηλικια της, που στεκεται υπερσουπερ. για αναλογους χυστομπιχτες ειναι οτι πρεπει κατα τη γνωμη μου. για μενα με τιποτα... αντε για καμια πιττα μεσημεριανη η' προαριστο.
ολα τα υπολοιπα της εκει γειτονιας, κλειστα.
συνεχιζεται...