Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 137 άτομα (2 μέλη και 135 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση..η πιο χοντρη πουτανα σε πιο μπουρδελο ειναι?? :think:
βρε παιδια θα αφησουμε τα λαγουδακια και θα την πεσουμε στους Κροκοδιλους?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πειτε μου σας παρακαλω αν καποιος πηγε στην πρω'ι'νη βαρδια.ηταν η Μαρια απο τη Λιθουανια (συνηθως ειναι στο Φυλης 84.ετσι γραψανε).και στη Φωκαιας 17α .(κατω το πρωτο σπιτι στη Φωκαιας.με την ασπρη πορτα)ειχε ενα μικρο με μαυρα μαλια και μικρο βυζακι?θελω να παω αυριο πρω'ι'.αν ειναι καποια απο της 2 θα παω οποσδηποτε.πειτε μου σας παρακαλω αν πηγε κανεις?

colonos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Χτεσινη 03/05 (γυρω στις 3.30 το μεσημερι - πρωινη βαρδια στα 'σπιτια') βολτα στη Λιοσιων. Χαλια γενικα. Εξηκιου και στα 2, γιαγιαδες, στο ενα μια τελειωμενη που εδινε ακα κ.α. εξτρα. Βεργας 6Α στο υπογειο, μια ρωσιδα γυρω στα 30, ητανε ψιλοεμφανισιμο. Αδανων ενα κητος νεαρο. Τροφωνιου 11 κατω κλειστο οταν πηγα, στο πανω ειχε μια ρωσιδα γιαγια με τεραστια βυζια. Τελος, Τροφωνιου 13 κατω πετυχα ρωσιδακι ξανθο, με βυζι 2-3 και ωραιο κωλο. Το χα ξανατιμησει παλιοτερα και περασα, ηταν καλα, θα γραψω κριτικη.

colonos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες κατι τελευταιο, εχει δει κανεις τα 2 ρουμανακια (Ελενη - Χριστινα) απο Κωνσταντινουπολεως 206? Τις εχετε πετυχει πουθενα? Μετα το Πασχα εξαφανιστηκαν και τα 2...

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Σημερινή ενημερωσούλα πρωινής βάρδιας.

Φωκαίας 17 πάνω η καστανόξανθη που είναι τώρα τελευταία εκεί με 2,5άρι στήθος στο 1,65 και ωραίο κολάκι
Φυλής 59 ξανθό με μικρό στήθος
Φυλής 80 η Μαρία ... χορεύοντας με ολόσωμο σετάκι
Μονής Προδρόμου 16 ξανθό με 2,5άρι στήθος
Φυλής 71Β η γνωστή άβυζη σκουρόχρωμη που δίνει κουλούρι
Φυλής 69Β ξανθούλα αδιάφορη με μικρό στήθος κάνει και 69 (με τι?)
Φυλής 67 η ξανθή νταρντάνα Μαρίανα
Φυλής 92 η Λίντα κασταμόξανθη με 3άρι στήθος ψηλή - νέα παρουσία κατά την υπηρεσία, φουλ σερβις με ακάποτα και 69άρια
Φυλής 84Α η γνωστή βαρετή καστανόξανθη που φούντωνε κάποτε το μαλλί της ... δεν θυμάμαι όνομα
Φυλής 86Β η Αλεξάνδρα με 2,5άρι στήθος ξανθιά χαμογελαστή ... το κόβει στο δωμάτιο.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πριν απο καμια ωρα..
Φυλης214
Κλειστο με ενοικιαστηριο κλπ!Παει κι αυτο δεν αντεξε!!
Φυλης200
Ελενη η ασχημη!
Φυλης54πανω
Αδυνατη κοντη μαυρομαλλα με ψιλοσυμπαθητικο προσωπακι!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Να ρωτησω κατι?
Την Ευα δεν βλεπω στις ενημερωσεις του 92!!!!Που πηγε παλι? :think:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
ρε πιατσα δε το νοικιαζουμε μισο-μισο τοσες κοπελες ξερουμε το καλυτερο θα το κανουμε. :cheesy: :cheesy: :cheesy:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
ρε πιατσα δε το νοικιαζουμε μισο-μισο τοσες κοπελες ξερουμε το καλυτερο θα το κανουμε. :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Δεν εχω ουτε μαντηλι να κλαψω!!Αλλα και να ειχα πατρωνα δεν θα γινομουνα ποτε :2funny:

Επισκέπτης
Κάτι πολύ γρήγορο, αλλά ενδιαφέρον!

Ήμουν στο Μετάξι για μια δουλειά και πέρασα σφαίρα από τα 3 σπίτια στην Κεραμεικού. Λοιπόν παίδες... το 15Α (το πάνω) είχε ένα πιπίνι... ΘΕΙΚΟ!!! Μικρή σε ηλικία (18-19), καστανή με μακρυά μαλλιά (κοτσίδα που έφτανε στα μέσα της πλάτης), εκπληκτικό λυγερό κορμάκι, άψογο κωλέτο, πολύ καλό πρόσωπο. 15 ευρώ αλλά δεν πέρασα, τα δωμάτια ήταν γεμάτα και θα καυθστερούσα.

Μιλάμε για ΤΟ μουνί παίδες... δεν το έχω ξαναδεί ( έχω καιρό να κατέβω Μετάξι). Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε ποια σας λέω ή κι αν ακόμη την έχει πάρει κανείς. Φοβερό μωρό! Αν το πετύχω ξανά κι είμαι ΟΚ από χρόνο, θα το ιππεύσω σίγουρα! :knockinb:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πηγα σημερα το πρω'ι'.καλο ειναι κανεις να αρχισει τη βολτα του απο το Βενζιναδικο και μετα καθως στα μπουρδελα επι της Φυλης πριν το 65 ηταν ολο μπαζα.στη Φωκαιας αξειζαν 2 η μια στο 17α οπου μπηκα (θα γραψω κριτικη)και στο 25β που ειχε μια καλη ξανθια.(δεν μπηκα γιατι μου φανηκε λιγο κρυα.ισως μπω την επομενη φορα).στα απεναντι της Φωκαιας με ζυγο αριθμο ειχε ολο μπαζα.γενικα εμεινα αυχαριστημενος απο την κοπελα στο Φωκαιας 17α.

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
γνωριζει καποιος καμια πληροφορια για μια μελαχρινη νεαρα που εργαζεται μεταμεσονυκτια στο Μαραθωνος 59 αυτες τις μερες και παρεχει ακαποτο στοματικο :pipa1:???

ALEX2009

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Να ρωτησω κατι?
Την Ευα δεν βλεπω στις ενημερωσεις του 92!!!!Που πηγε παλι? :think:

Σήμερα το πρωί την τίμησα στην Φυλής 92 και από ότι μου είπε θα δουλεύει τα πρωϊνά εκεί όπως πάντοτε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom