Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 365 άτομα (64 μέλη και 301 επισκέπτες)

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.416
Πόντοι
2.836
Καλησπέρα σε όλη την παρέα!!! Έχει πάρει κανείς μιση ωρα πρόγραμμα σε μπουρδέλο φυλης κ πέριξ ? Αν ναι έχω κάποιες ερωτήσεις: 1)χρόνος παραμονής κοπέλας στο δωμάτιο? 2)κόστος επίσκεψης? 3)επιτρεπόμενες εκτονώσεις? 4)συμπεριφορά 2τσας βαράει πόρτες πριν τον χρόνο λήξης κτλ .Όλες οι απαντήσεις δέκτες.5)αξίζει γενικά σαν φάση? . Μιλάω παντα για δοκιμασμένη κοπέλα σε απλο πρόγραμμα κ οχι στην τυχη...Ευχαριστώ εκ των προτέρων.....

Τελευταία τροποποίηση:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Τράβα στον καταυλισμό των τσιγγάνων στην Αγία Βαρβάρα για καλό κλαρίνο...:rose:
Δεν είναι μερακλής ρε μλκ, την άλλη φορά του έβαλα Τσί-κι-τσί-κο και ζμπούτσα τ’... :2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Junax

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Καλησπέρα σε όλη την παρέα!!! Έχει πάρει κανείς μιση ωρα πρόγραμμα σε μπουρδέλο φυλης κ πέριξ ? Αν ναι έχω κάποιες ερωτήσεις: 1)χρόνος παραμονής κοπέλας στο δωμάτιο? 2)κόστος επίσκεψης? 3)επιτρεπόμενες εκτονώσεις? 4)συμπεριφορά 2τσας βαράει πόρτες πριν τον χρόνο λήξης κτλ .Όλες οι απαντήσεις δέκτες.5)αξίζει γενικά σαν φάση? . Μιλάω παντα για δοκιμασμένη κοπέλα σε απλο πρόγραμμα κ οχι στην τυχη...Ευχαριστώ εκ των προτέρων.....
Μην κάνεις καμμιά μλκία. Πάρε ένα γύρο κι αν όλα πάνε καλά χτύπα κι ένα δεύτερο λίγο πριν φύγει και ξεμπέρδευε. Το πολύ να χάσεις κάνα πεντάλεπτο από το μισάωρο. ΔΕν έχει νόημα να απαντηθούν προφανώς τα επιμέρους εκτός από το ότι φυσικά και ΔΕΝ αξίζει

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Μην κάνεις καμμιά μλκία. Πάρε ένα γύρο κι αν όλα πάνε καλά χτύπα κι ένα δεύτερο λίγο πριν φύγει και ξεμπέρδευε. Το πολύ να χάσεις κάνα πεντάλεπτο από το μισάωρο. ΔΕν έχει νόημα να απαντηθούν προφανώς τα επιμέρους εκτός από το ότι φυσικά και ΔΕΝ αξίζει
20λεπτο όπως λες ίσως, άμα δεν είσαι γρήγορος και ξέρεις ότι θα περάσεις καλά. Πολλές φορές προσωπικά δεν μου φτάνει το 10λεπτο και ζορίζομαι στο τέλος να τελειώσω.

Και λίγη ενημέρωση.
Σημερινό πέρασμα με Ιζαμπέλα από Φυλής 65 στην δεύτερη βάρδια. Γλυκιά κοπέλα, δοτική, αλλά για μιά φορά. Αν υπήρχαν επιλογές, που δεν υπάρχουν πλέον δεν θα περνούσα. Μόνο για το παλμαρέ μία ακόμη. Δεν γράφω κριτική για την συγκεκριμένη, χλιαρά πράγματα. Πιο πολύ για την Ράνια κατέβηκα αλλά ήταν κλειστό.

Δεύτερη κατάθεση γιατί κάτι με έτρωγε, στην Λίζα, Φιλιππίδου όροφο. Σφαλιάρες και deepthroat. Έχω αφήσει ήδη κριτική για την συγκεκριμένη. Μεταμεσονύχτια βάρδια, ήμουν ο πρώτος της για απόψε. Πολύ καλή μέσα , οι λεπτομέρειες στην κριτική που ακολουθεί.

Λίγος κόσμος κατα τις 11 το βράδυ, στην αρχή της 3ης βάρδιας αυξήθηκε λίγο η κίνηση. Οι στάνταρ παρουσίες στα σπίτια. Μία από τα ίδια.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
20λεπτο όπως λες ίσως, άμα δεν είσαι γρήγορος και ξέρεις ότι θα περάσεις καλά. Πολλές φορές προσωπικά δεν μου φτάνει το 10λεπτο και ζορίζομαι στο τέλος να τελειώσω.

Και λίγη ενημέρωση.
Σημερινό πέρασμα με Ιζαμπέλα από Φυλής 65 στην δεύτερη βάρδια. Γλυκιά κοπέλα, δοτική, αλλά για μιά φορά. Αν υπήρχαν επιλογές, που δεν υπάρχουν πλέον δεν θα περνούσα. Μόνο για το παλμαρέ μία ακόμη. Δεν γράφω κριτική για την συγκεκριμένη, χλιαρά πράγματα. Πιο πολύ για την Ράνια κατέβηκα αλλά ήταν κλειστό.

Δεύτερη κατάθεση γιατί κάτι με έτρωγε, στην Λίζα, Φιλιππίδου όροφο. Σφαλιάρες και deepthroat. Έχω αφήσει ήδη κριτική για την συγκεκριμένη. Μεταμεσονύχτια βάρδια, ήμουν ο πρώτος της για απόψε. Πολύ καλή μέσα , οι λεπτομέρειες στην κριτική που ακολουθεί.

Λίγος κόσμος κατα τις 11 το βράδυ, στην αρχή της 3ης βάρδιας αυξήθηκε λίγο η κίνηση. Οι στάνταρ παρουσίες στα σπίτια. Μία από τα ίδια.
Μπας και πέρασες και από τα βεργάδικα /Εξηκίου καμμιά βόλτα;

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Μπας και πέρασες και από τα βεργάδικα /Εξηκίου καμμιά βόλτα;
Όχι τρελέ μου, έφαγα ένα τυλιχτό ενδιάμεσα και είχα ξαποστάσει με μία πέπσι μαξ να χωνέψω.
Έχεις κάτι καλό στο νου σου κατά κει, εκτός από το "νιαου";

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Όχι τρελέ μου, έφαγα ένα τυλιχτό ενδιάμεσα και είχα ξαποστάσει με μία πέπσι μαξ να χωνέψω.
Έχεις κάτι καλό στο νου σου κατά κει, εκτός από το "νιαου";
Σωστά ξηγήθηκες...
Όχι, κι εγώ το γατί γυρεύω ρε μλκ κι έχω ν’ ακούσω νέα του από τότε που πήρε μπούλο ο φραπουτσίνος. Δουλεύει και όποτε της έρθει ΜΗΓΑΜ...

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Aπ' όσο γνωρίζω ( ξάδελφός μου είχε ρωσο- πολωνή γιαγιά : Μίρα) , τα σλαβικά γυναικεία ονόματα σε - Μίρα, είναι > υποκοριστικά - τής γυναικείας εκδοχής κάθε αντρικού ονόματος που τελειώνει σε - μίρ >
Βλαντ ιμιρ => Βλαντι-μίρα , Σλάβομιρ= Σλαβο-μίρα κλπ :drooling-face:

Εμένα πάλι μου είχε πει πάνω στο γαμήσι πρίν αρκετά χρόνια μια Αλβανέζα την λέξη mirë νόμιζα πως με είχε βρίσει.. ρωτούσα για βδομάδες όπου πετύχαινα Αλβανό μέχρι να μάθω....
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.828
Πόντοι
7.185
Εμένα πάλι μου είχε πει πάνω στο γαμήσι πρίν αρκετά χρόνια μια Αλβανέζα την λέξη mirë νόμιζα πως με είχε βρίσει.. ρωτούσα για βδομάδες όπου πετύχαινα Αλβανό μέχρι να μάθω....
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

το ίδιο είχα πάθει το 2002 με το πρώτο μου ct μου πέταξε κάτι που άκουσα σαν "yaze" και τελικά μάλλον ήταν "yazik" (από ότι μου είπαν μάλλον εννοούσε να την γλείψω)

• Αγάπη
Αντιδράσεις: msakis

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.523
Πόντοι
201
ΠΙΠΑ ΣΕ ΚΕΝΟ ΑΕΡΟΣ: Πριν καμιά ώρα δοκιμάστηκε στο Εμετουργειο η Βίκυ στο μέσο της Jason που δούλευε η Βασίλισσα Άννα Μπέλα (Ισόγειο). Στην υποδοχή ο Καλλιτέχνης: Είναι καλή του λέω? Άσε μου λέει πίπα σε κενό αέρος...Τεσπα επειδή δεν την είχα δοκιμάσει είπα να την βάλω στο βιογραφικό μου. Νευρική πιπουλα με λάστιχο αλλά τπτ το ιδιαίτερο, μια στάση στα 4 γιατί δεν είχα και πολύ όρεξη και δεν προσφέρει και η ίδια συγκινήσεις sex οπότε τελείωμα στο 5λεπτο. ΚΛΝ 27 υπογα η Ελένη με ελευθ. στομ. αλλά δεν μου λέει κάτι. Καθώς έφευγα δίψασα πήγα στο περίπτερο και πήρα μια fanta με ανθρακικό πόσο έχει η πίπα σε κενό αέρος ρωτάω? Ο περιπτεράς μένει μαλακας :embarrased: Ωπς σόρρυ ρε μάγκα του λέω πόσο έχει η Fanta? 1€ μου λέει, το δίνω και φεύγω. Τώρα είμαι σπίτι και βλέπω y tube κάποιες χοντρές που πιατσαρουν στο L.A Figueroa Street, αααα καλά την βγάλαμε απόψε λέω με πίπα σε κενό αέρος τι να πούνε και οι Αμερικανοί που γαμανε τις χοντρές που τρώνε πολύ σαλάμι αέρος. :klapste:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Με καύλωσες συναγωνιστή! Θα πάω αύριο πρωί - πρωί να την τιμήσω. Ξέρεις τι ώρα ξεκινάει η βάρδια εκεί;
Πέρασα πριν από λίγο και ήταν όπως την πρώτη φορά, θερμή και δοτική στην περιποίηση και στο γαμήσι, θα γίνει στανταράκι αν παραμείνει.

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201

study192

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2022
Like
354
Πόντοι
20
Καλησπερα παιδες. Γνωριζει κανεις αν ειναι ανοιχτά τα φ. 67, φ. 105, φ. 66δ, φ. 71 και φωκαιας 19? Αποτι εχω καταλαβει ειναι πολλα κλειστα και δε θελω να παω τσαμπα.

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Σιγα μην ειναι και καλομοίρα. Δεν υπάρχουν ρώσικα θυληκα ονόματα Βλαντιμίρα και Σλαβομίρα. Αυτά υπάρχουν μόνο στην αντρικη τους εκδοχη. μιρα πολωνικό υπάρχει
Υπάρχει σε Μιρα. Το αντίστοιχο σε μας Ειρήνη

• Like
Αντιδράσεις: Burn12

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Εμφανισιακά πως είναι συναγωνιστή;
Λεπτή, μετρίου αναστήματος με λευκό δέρμα και μαύρα μαλλιά μετρίου μήκους, μικρό φυσικό στήθος και στητό κωλαράκι. Αυτό που με κέρδισε όμως είναι η αύρα που εκπέμπει!

Εγγρ.
4 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
305
Πόντοι
280
Σωστά ξηγήθηκες...
Όχι, κι εγώ το γατί γυρεύω ρε μλκ κι έχω ν’ ακούσω νέα του από τότε που πήρε μπούλο ο φραπουτσίνος. Δουλεύει και όποτε της έρθει ΜΗΓΑΜ...
το κοριτσι ειναι καθε μερα με το αμορε
την κοβω να δουλευει μονο τα σκ τωρα και αυτα με το ζορι...

Kavliego

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Like
76
Πόντοι
0
Δεν την δοκίμασα, είχα περάσει με άλλη κορασίδα νωρίτερα , οπότε η τσάρκα ήταν αναγνωριστικου τύπου.
Θα περασω την επομενη φορά..
Είναι όντως η παλιά η Ειρήνη κ είναι αρκετά ανανεωμένη από εμφάνιση κ ευδιαθετη.
Θυμασαι αν εχει και κουλούρι στο προγραμμα ?

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Λεπτή, μετρίου αναστήματος με λευκό δέρμα και μαύρα μαλλιά μετρίου μήκους, μικρό φυσικό στήθος και στητό κωλαράκι. Αυτό που με κέρδισε όμως είναι η αύρα που εκπέμπει!
Σε ευχαριστώ συναγωνιστή, θα γίνει επίσκεψη σύντομα!

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
989
Πόντοι
361
Γίγαντα η Μιλένα θα δουλεύει και απόγευμα?
Η Μιρα από Περγάμου είναι δεύτερη βάρδια?

Κορυφαία πρωινή επιλογή η Μιλένα.. Διδυμου 27.. όποιος θέλει να περάσει καλά να σπεύσει
Γλύφει και πιο κάτω από τις μπάλες η Μιλενα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom