Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 153 άτομα (5 μέλη και 148 επισκέπτες)

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Εγώ πάντως όταν ρώτησα 2-3 αξιόλογες μου είπαν ότι με τη δουλειά που κάνω δεν μπορώ να έχω συντρόφο
Δεν μου ανάφεραν για γκόμενο αλλά σύντροφο ….
Δεν νομίζω ότι σε μια πουτανα λείπει γκόμενος ….
Κάποιους πελάτες που τους γουστάρουν σαν άντρες, οι πουτάνες τους βλέπουν σαν γκόμενους!

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
Μου χει κάνει εντύπωση....Εχω πετύχει κάμποσες φορές και 2-3 τις τελευταίες 40-45 μέρες, κορίτσια της δουλειάς που γυρνάνε από άδεια 30+ ημερών να μου λένε...μπες ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ γιατί έχω καιρόοοο να το κάνω!
Και πραγματικά αναρωτιέμαι...οκ πολλοί από σας που το διαβάζετε αυτό πάτε στις πουτάνες από "ανάγκη", άλλοι πιο "πουριτανοί", αλλά καλά σοβαρά κάποιοι που σας αρέσει παραπάνω ως βόλτα/διαδικασία κτλ, που αν μη τι άλλο σας "αρέσουν" οι πουτάνες, δεν μπαίνετε στον κόπο να τις φλερτάρετε? Δεν θα μπω στον κόπο να πω ονόματα, αλλά ΚΑΙ σήμερα δεν κρατήθηκα και όταν ρώτησα: καλά ΕΣΥ δεν έχεις γκόμενο? Απλά χαμογέλασε σα να τανε παιδούλα και έγινε άλλος άνθρωπος!
Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν το κάνω εγώ, εγώ το χω κάνει και έχω περάσει καλά και έχω "καεί" κιόλας και ούτε οικονομικά στέκω καλά αυτόν τον καιρό να κάνω το γαμπρό σε καμιά! Αλλά πραγματικά ρε, ΑΜΑ μπορείτε, έλεος είναι μαλακία κάποιες να μην έχουν γκόμενο, πείτε καμιά μαλακία όσοι θεωρείτε ότι μπορείτε να χετε στη ζωή σας μια τέτοια κοπέλα
Μύστη, εγώ δεν τις λυπάμαι καθόλου κι ούτε τις υπολογίζω. Θα έχεις δει ότι τιμώρησα γνωστές ΦΟΛΕΣ της οδού Φυλής, σκίζοντας το κωλοτρυπιδι τους και ποσταροντας σε φώτο την Μερέντα. :rockon:
Πρόσφατα, κοπέλα από το σιχαμενο Μετάξι νόμιζε ότι της έκανα καμάκι, αλλά της το ξεκοψα απότομα λέγοντας ότι με τίποτα δεν θα την ήθελα για σχέση γνωρίζοντας την εργασία της. Προσπάθησε να κρύψει ότι στεναχωρήθηκε αλλά βγαίνοντας από το δωμάτιο ήρθε από το κουζινακι να με χαιρετήσει με ύφος λυπημένου κουταβιου. Sorry, but I am not sorry...:birdman:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Aπ' όσο γνωρίζω ( ξάδελφός μου είχε ρωσο- πολωνή γιαγιά : Μίρα) , τα σλαβικά γυναικεία ονόματα σε - Μίρα, είναι > υποκοριστικά - τής γυναικείας εκδοχής κάθε αντρικού ονόματος που τελειώνει σε - μίρ >
Βλαντ ιμιρ => Βλαντι-μίρα , Σλάβομιρ= Σλαβο-μίρα κλπ :drooling-face:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Καλημέρα στα παιδιά του μπου. Αφραγκιες σήμερα και είπα να δοκιμάσω την τύχη μου στο μετάξι . Πολλά κλειστά γύρω στις 11 πολύ πήγα.
Κολ 11 η Βιολέτα, ύφος βαρεμάρας.
15 όλα κλειστά.
27 υπόγειο 2 λατινες , η μια η ανναμπελ, και σε διπλό με 20. Δεν πήρα.
Η Φλόρα στο αριστερό όροφο με τα ξύλινα σκαλοπάτια, ήταν σε δωμάτιο, δεν περίμενα. Όλες αυτές σε απλό.
Πάω Ιάσωνος,19αρια και 20αρια κλειστά, και 27.
Κατεβαίνω πιο κάτω βλέπω 44 μεσαίο με σοφία ανοιχτό.
Δίπλα τα 46 ανοιχτά. Στο ισόγειο 2 κορίτσια, η μια σε απλό, η άλλη με ελεύθερο, έχει δοκιμαστεί δεν.
Στον όροφο , πάλι 2 κορίτσια και οι 2με ελεύθερο, η μια ήταν η Καρίνα.
Μου έρχεται φλασια και θυμήθηκα μια αναφορά του σμυρνη θετική.
Λοιπόν παιδιά πέρασα σούπερ. Το κορίτσι είναι φωτιά μέσα. Πεντακάθαρη, ευγενεστατη, χωρίς ρολόι.
Μπορεί να μην είναι η ουαου από εμφάνιση, αλλά το 10€ το τιμάει.
Ακα πιπουλα, με την γλωσιτσα της να γλύφει σαν παγωτό, αρχιδακια ρουφηγμα, και ένα ροντέο ασταμάτητο. Μου έλεγε ότι χύνει , σταματαγε , ξάπλωνε πάνω μου και μετά άρχιζε πάλι. 3-4 φορές έγιναν αυτό και όταν της είπα ότι χύνω το έβαλε μέσα της τέρμα και το κρατούσε εκεί.
Μάλλον ήταν η αρχή της βάρδιας και ήταν και ερεθισμένη από το γλυψιμο που της είχα κάνει στην αρχή. Πεντακάθαρη, μύριζε αφρολουυρο, όταν της είπα να την γλύψω γουρλωσε τα μάτια.
Είπε ότι έχει μία εβδομάδα που γύρισε. Αυτά. Καλή συνέχεια σε όλους.
Με καύλωσες συναγωνιστή! Θα πάω αύριο πρωί - πρωί να την τιμήσω. Ξέρεις τι ώρα ξεκινάει η βάρδια εκεί;

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.492
Πόντοι
2.836
Μου χει κάνει εντύπωση....Εχω πετύχει κάμποσες φορές και 2-3 τις τελευταίες 40-45 μέρες, κορίτσια της δουλειάς που γυρνάνε από άδεια 30+ ημερών να μου λένε...μπες ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ γιατί έχω καιρόοοο να το κάνω!
Και πραγματικά αναρωτιέμαι...οκ πολλοί από σας που το διαβάζετε αυτό πάτε στις πουτάνες από "ανάγκη", άλλοι πιο "πουριτανοί", αλλά καλά σοβαρά κάποιοι που σας αρέσει παραπάνω ως βόλτα/διαδικασία κτλ, που αν μη τι άλλο σας "αρέσουν" οι πουτάνες, δεν μπαίνετε στον κόπο να τις φλερτάρετε? Δεν θα μπω στον κόπο να πω ονόματα, αλλά ΚΑΙ σήμερα δεν κρατήθηκα και όταν ρώτησα: καλά ΕΣΥ δεν έχεις γκόμενο? Απλά χαμογέλασε σα να τανε παιδούλα και έγινε άλλος άνθρωπος!
Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν το κάνω εγώ, εγώ το χω κάνει και έχω περάσει καλά και έχω "καεί" κιόλας και ούτε οικονομικά στέκω καλά αυτόν τον καιρό να κάνω το γαμπρό σε καμιά! Αλλά πραγματικά ρε, ΑΜΑ μπορείτε, έλεος είναι μαλακία κάποιες να μην έχουν γκόμενο, πείτε καμιά μαλακία όσοι θεωρείτε ότι μπορείτε να χετε στη ζωή σας μια τέτοια κοπέλα
Εμένα σε ερώτηση μου σε μια νεαρή κορασίδα γνωστού μασαζ του κέντρου που την έχω τιμήσει 5 φορές κ έχουμε μια καλή επικοινωνία αν έχει γκόμενο η απάντηση της : Όχι γιατί δουλεύει πολλές ώρες κ δεν μπορεί να την περιμένει κανείς πίσω στο σπίτι ..........

ekfilos13

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
220
Πόντοι
21
Η Κορίνα απο φυλής 65 η σκιννυ ξέρουμε αν είναι φολα μεσα?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
Μήπως ξέρεις ποιο ζευγάρι από τις 3 κάνει καλό ντούο;
Να παίξει ωραία επιλογή, "παραγωγική" όταν κατέβω!
Δεν έχω δοκιμάσει αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω Μιλενα με Τανια, Βικτόρια και Φωτεινή που της έχω πάρει σε παρτουζα με άλλες κοπέλες δε το είχαν πολύ...

Tsapou 35

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2022
Like
94
Πόντοι
0
Όλες οι κορασίδες του Αγοραίου Έρωτα έχουν γκόμενο ή αρραβωνιαστικό
ή είναι παντρεμένες.
Και πολλές έχουν και μικρά παιδιά πίσω στις χώρες τους.
Μόνο σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις και συνήθως κάτι μεγάλες σε ηλικίας θα είναι μόνες τους.

Τώρα όσον αφορά φλερτ με κορασίδες.... εκεί τα πράγματα περιπλέκονται πολύ....!!!!
Παίζουν πολλά ρόλο!
Καταρχάς θέλει να βγει έξω μαζί σου γιατί σε γουστάρει και σε κάνει κέφι πραγματικά και υπάρχει φουλ χημεία μεταξύ σας.... ή το κάνει για να σου φάει λεφτά σε καλή ζωή και δώρα....????

#ΆΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΠΟΥΤ@Ν@Σ....!!!!

:woldman:
ξερω μια κορασιδα που εχει μικρο παιδι στην βουλγαρια απο εκει ειναι η κοπελα και εχει και γκομενο εδω ελλαδα...ειχαμε καλησχεση και μια σχετικη ανεση με την κοπελα και περα απο το σεξ λεγαμε διαφορα...

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Μύστη, εγώ δεν τις λυπάμαι καθόλου κι ούτε τις υπολογίζω. Θα έχεις δει ότι τιμώρησα γνωστές ΦΟΛΕΣ της οδού Φυλής, σκίζοντας το κωλοτρυπιδι τους και ποσταροντας σε φώτο την Μερέντα. :rockon:
Πρόσφατα, κοπέλα από το σιχαμενο Μετάξι νόμιζε ότι της έκανα καμάκι, αλλά της το ξεκοψα απότομα λέγοντας ότι με τίποτα δεν θα την ήθελα για σχέση γνωρίζοντας την εργασία της. Προσπάθησε να κρύψει ότι στεναχωρήθηκε αλλά βγαίνοντας από το δωμάτιο ήρθε από το κουζινακι να με χαιρετήσει με ύφος λυπημένου κουταβιου. Sorry, but I am not sorry...:birdman:
Υπάρχουν και ιερόδουλες που ασκούν το επάγγελμα από οικονομική ανάγκη και όχι από αγάπη προς το χρήμα! Αυτές αξίζουν τον σεβασμό μας και δεν επιτρέπεται να τις απαξιώνουμε! Και επειδή δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις τα πάντα για την κάθε πουτάνα, το σωστό είναι αν θέλεις να την απαξιώσεις να της λες ανοιχτά αυτό που σκέπτεσαι για αυτήν και να μην ξαναπηγαίνεις μαζί της.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Υπάρχουν και ιερόδουλες που ασκούν το επάγγελμα από οικονομική ανάγκη και όχι από αγάπη προς το χρήμα! Αυτές αξίζουν τον σεβασμό μας και δεν επιτρέπεται να τις απαξιώνουμε! Και επειδή δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις τα πάντα για την κάθε πουτάνα, το σωστό είναι αν θέλεις να την απαξιώσεις να της λες ανοιχτά αυτό που σκέπτεσαι για αυτήν και να μην ξαναπηγαίνεις μαζί της.

Συμφωνω 100%.Ειχα (και ακομα εχω) την τυχη να γνωρισω τον Φεβρουαριο κοπελα που δουλευει σε στουντιο.Η κοπελα μου εχει δωσει το κινητο της απο αρχες Μαιου και μεχρι τωρα μιλαμε σχεδον καθημερινα,ακομα και την προηγουμενη εβδομαδα που δουλευε (τωρα ειναι στην χωρα της),μιλουσαμε με τις ωρες.Λοιπον,παιζει να ειναι απο τα πιο αξιοτιμα και καλα κοριτσια που υπαρχουν,την σεβομαι και την εκτιμω οσο καμια αλλη.Θα μου πεις,που ξερεις εσυ τι απ οτι σου εχει πει ειναι αληθεια και τι οχι.Καθημερινα βλεπω παρα πολλες φωτογραφιες απο την ζωη της εκει και οτι μου εχει πει μηνες πριν,επαληθευονται.Γενικα την εχω τσεκαρει πολλες φορες και πραγματικα ποτε δεν την επιασα να λεει ψεμματα.Ειναι απιστευτο το ποσο ειλικρινης ειναι.Ειναι μεγαλη ιστορια το πως εφτασε να κανει αυτη την δουλεια αλλα πραγματικα θυμαμαι τις πρωτες φορες που πηγα μαζι της,εβλεπα να μπαινει μεσα στο δωματιο μια κοπελα και ελεγα,αυτη ειναι η ζωη της.Ολη μερα μεσα σε ενα στουντιο και σεξ.

Καμια σχεση,αυτο που εβλεπα τοτε (και βλεπουν ολοι) ηταν το 5% της ζωης της,το υπολλοιπο 95% το ειδα και το βλεπω καθημερινα αφου την γνωρισα και της ειμαι πολυ ευγνωμων που μου εδωσε αυτη την ευκαιρια.Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα λοιπον.Φαντασου τελευταια φορα που ημασταν μαζι,πριν τα κινητα και την γνωριμια,την ρωτησα,φουλ προγραμμα κανεις?Κανω λεει,γιατι?Να παρω.Οχι μωρε λεει,ειναι ακριβο.Τι θες,69,ελευθερο?Θες δυο φορες?Πες τι θες,ελεγε,τι το θες το φουλ προγραμμα?Την συγκεκριμενη φορα ειχα παρει απλο προγραμμα που κανει 30€,ειχα δωσει 2 20€ και φερνει αυτη τα 10€ ρεστα.Κρατα τα της λεω,οχι οχι,δεν θελω λεει.Κρατα τα ρε της λεω,σιγα.No,i am good,κανει αυτη.Δεν τα πηρε τελικα.Σιγουρα δεν ειναι ολες οι κοπελες ιδιες,γι αυτο μην την βαζουμε ολες στην ιδια κατηγορια.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Χωματιανού 11 κοντά στη Λιοσίων
Πάντα έχει κάποια καλή, είτε πάνω , είτε κάτω
είτε και πάνω και κάτω, με βάση τις επισκέψεις
που έκανα.
Πήρα την Αλίσα, την Λολα , την Βαλέρια
και την Αντριάνα ( όχι την ίδια ημέρα !).
Καλές εντυπώσεις !

είναι υποκειμενικά βέβαια τα γούστα
αλλά θεωρώ ότι πολλοί συναγωνιστές
θα συμφωνήσουν

giwrgosaudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
66
Πόντοι
1
Μάγκες καλησπέρα..τώρα 3 βάρδια γνώμες για καλό κλαρίνο?

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
Δεν έχω δοκιμάσει αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω Μιλενα με Τανια, Βικτόρια και Φωτεινή που της έχω πάρει σε παρτουζα με άλλες κοπέλες δε το είχαν πολύ...
Μύστη Σμύρνη, απόψε η Μιλένα ήταν μόνη της στον οίκο, οπότε άκυρα τα σχέδια για παρτουζα...:zfuck:

Άσχετο, αλλά απόψε πέτυχα τον γνωστό μύστη Πιτσιλιστη τυχαία επί της οδού Βέργας, έπειτα από αρκετά χρόνια! Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μια επετειακή τσάρκα και ενημέρωση από τη ρομαντική Ντίσνεϊ...:rockon:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
Να ενημερώσω ότι απόψε έλειπε η Ανναμπελ από το πόστο της, κατά τις 21:00 που πέρασα από Φυλής 74. Επίσης απόψε πέρασα λίγο κι από Ντίσνεϊ, όπου ο γνωστός "Γιώργος Καλλιτέχνης" από το Μικρομωλλ με ενημέρωσε ότι την αντιπαθητική τσα2 της Ανναμπελ την είχαν διώξει τα αφεντικά για την συμπεριφορά της. :rockon:Δυστυχώς, στο Φυλής 74 παίζουν άλλα αφεντικά, οπότε και επανήλθε η μαλακισμενη τσα2, η Γκαλίνα.:angry: Επειδή τα αφεντικά διαβάζουν το σαη, είναι στο χέρι μας είναι να γράψουμε τα παράπονα μας και να την διώξουμε στο πυρ το εξώτερο! :ak:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
Τέλος, να ενημερώσω ότι η γνωστή Ιζαμπέλα από Φώκαιας 17 θα βρίσκεται στο πόστο στην μεταμεσονύχτια βάρδια του Σαββάτου, σύμφωνα με τα λεγόμενα της τσα2 του Φώκαιας 19 που είχε την Ειρήνη απόψε. Καλό ξημέρωμα!:hi:

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
14.139
Πόντοι
4.926
Η Κορίνα απο φυλής 65 η σκιννυ ξέρουμε αν είναι φολα μεσα?
Καλημέρα, συναγωνιστή.
Πέρασα μαζί της, πριν από λίγες ημέρες. Ψάρωσα, με το μικρό κωλαράκι της, που το κουνούσε επιδεικτικά στο σαλονάρισμα. Σχολαστικό καθάρισμα στο καυλί, με μωρομάντηλο, με έμφαση στη βάλανο, όπως κάνουν την στέκα του μπιλιάρδου, με το τεμπεσήρι. Μηδέν προκαταρκτικά και ακάποτη πίπα, που δεν την θυμάσαι. Στο σεξ δεν μπορεί το δυνατό γαμήσι και σου λέει να μην βγάζεις το καυλί, όταν την πηδάς, γιατί πονάει. Γενικά αμέτοχη και ανέραστη. Το κορίτσι δεν κάνει, για αυτή την δουλειά. Καλά που την ανέφερες, για να ανοίξουν και άλλα στόματα και να πάει στα τσακίδια. Κάτι τέτοιες θέλουν κοπάνημα και κατευθείαν στο χρονοντούλαπο της πορνό-ιστορίας.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom