Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 293 άτομα (22 μέλη και 271 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Με κλεισμένα δωμάτια Φωτεινή στο Ιάσονος 44 μεσαίο και Ειρήνη στο Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 παλιό.
Κολωνού 15 νέο δεξιά η μελαχρινή Νάντια με καλό κορμί και ωραία μάτια. Στο Κολωνού 11 κάτω μια μελαχρινή ομορφούλα για πιπινοφάγους, ομοίως και στο Κολωνού 45 βάθος μια ξανθιά.
Στο Κολωνού 53 η Χριστίνα από Δεληγιώργη 2 κάτω, αυτή που σαλονάριζε σαν μπατσίνα.

Τελευταία τροποποίηση:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Στο Ιάσονος 44 το παλιό δεξιά, εκεί που δούλευε η Μαρία η "φυλακόβια", υπηρεσία με προσπάθεια απόκρυψης-παραλλαγής και εντελώς αλλαγμένη σε εμφάνιση, είδα τη Μαρία τη Ρωσίδα από Ιάσονος 36 και 46. Απότομη συμπεριφορά και αγνόησε τον χαιρετισμό μου όντας παλιός και σταθερός πελάτης της. Ρε ουστ!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736

b0urdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2020
Like
102
Πόντοι
0
πριν λιγο εριξα ωραιο γαμησακι κολωνου 27 με την λατινα αννα μπελλα..τιμια περιπτωση για ενα δεκαρικο με σφιχτο κορμι και ωραιο στηθος..παντως μου εκανε εντυπωση οτι στην περιοχη δεν ειχε καθολου κοσμο..

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
Επείγουσα ερώτηση σε γνώστες : Είμαι έξω από Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο και δουλεύει μια μοντελοειδής σοκολατόχρωμη μιλφ. Να μπω ή θα φολιαστώ;
εμπα για να μας
πεις και να μην φολιαστούμε εμείς

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Δοκίμασες ειρήνη; Είναι η παλιά η κούκλα που έδινε κώλο;
Δεν την δοκίμασα, είχα περάσει με άλλη κορασίδα νωρίτερα , οπότε η τσάρκα ήταν αναγνωριστικου τύπου.
Θα περασω την επομενη φορά..
Είναι όντως η παλιά η Ειρήνη κ είναι αρκετά ανανεωμένη από εμφάνιση κ ευδιαθετη.

Τελευταία τροποποίηση:

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
πριν λιγο εριξα ωραιο γαμησακι κολωνου 27 με την λατινα αννα μπελλα..τιμια περιπτωση για ενα δεκαρικο με σφιχτο κορμι και ωραιο στηθος..παντως μου εκανε εντυπωση οτι στην περιοχη δεν ειχε καθολου κοσμο..
Εγώ στο Κολωνού 27 μόλις πέτυχα μια που φαινόταν Λατίνα, ονόματι Λούσι. Κομοδίνο με μηδενική χημεία και ενθουσιασμό. Πέρασμα προφυλακτικού εξαρχής, έπρεπε να της το πω για (ελάχιστα) προκαταρκτικά. Άχυστος. 20€ η Λυπητερή.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Πέρασα από Κολωνού 48 να δω αν γύρισε η Μαρία,η τσα μου είπε ότι είναι ναι Ιταλία,με άλλα λόγια το χάσαμε το κορμι.
Οποία πήγε Ιταλία δεν ξανά γύρισε,με τη Ροντικα που μιλήσαμε στο παρελθόν και είναι Ιταλία μου είχε πει ότι ούτε που το σκέφτεται να ξανά γυρισει,και με το δίκιο της,τι να έρθει να κάνει? Να την γαμανε απόλυτοι Πακιστανοί?

ekfilos13

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
220
Πόντοι
21
Εγώ στο Κολωνού 27 μόλις πέτυχα μια που φαινόταν Λατίνα, ονόματι Λούσι. Κομοδίνο με μηδενική χημεία και ενθουσιασμό. Πέρασμα προφυλακτικού εξαρχής, έπρεπε να της το πω για (ελάχιστα) προκαταρκτικά. Άχυστος. 20€ η Λυπητερή.
Εμ αμα δίνετε ρε παιδια. 20ευρω στο μετάξι ήμαρτον δηλαδή κατάντια είναι αυτό μαυρο σε τέτοια τσαρδια και γενικά μακριά απο μετάξι πολυ βρώμα πηγαινα συχνά πλεον κομμένο μαχαίρι

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Τώρα ειναι η δεν είναι λατινες είναι αλλουνου παπά ευαγγέλιο,επειδη πολλά έχουν υποθει.
Πάντως τα 20 ευρώ είναι απατεώνια, ξεφτυλα σε αυτήν την περιοχή με τόσους κινδύνους που το μαχαίρι περνα σύννεφο, είναι για τις εφημερίδες για να τους γράψει η φυλλάδα.
Εγω αν ήμουν τσάτσος θα ντρεπόμουν να ζητήσω μπλε εισητηριο.
Αν κ δεν ζητάνε ολλες οι βαρδιες 20 ευρώ στο εν λόγω κατάστημα ή πρωινη μου είχε πει 10 αλλά με άλλες εργαζόμενες.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Μου χει κάνει εντύπωση....Εχω πετύχει κάμποσες φορές και 2-3 τις τελευταίες 40-45 μέρες, κορίτσια της δουλειάς που γυρνάνε από άδεια 30+ ημερών να μου λένε...μπες ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ γιατί έχω καιρόοοο να το κάνω!
Και πραγματικά αναρωτιέμαι...οκ πολλοί από σας που το διαβάζετε αυτό πάτε στις πουτάνες από "ανάγκη", άλλοι πιο "πουριτανοί", αλλά καλά σοβαρά κάποιοι που σας αρέσει παραπάνω ως βόλτα/διαδικασία κτλ, που αν μη τι άλλο σας "αρέσουν" οι πουτάνες, δεν μπαίνετε στον κόπο να τις φλερτάρετε? Δεν θα μπω στον κόπο να πω ονόματα, αλλά ΚΑΙ σήμερα δεν κρατήθηκα και όταν ρώτησα: καλά ΕΣΥ δεν έχεις γκόμενο? Απλά χαμογέλασε σα να τανε παιδούλα και έγινε άλλος άνθρωπος!
Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν το κάνω εγώ, εγώ το χω κάνει και έχω περάσει καλά και έχω "καεί" κιόλας και ούτε οικονομικά στέκω καλά αυτόν τον καιρό να κάνω το γαμπρό σε καμιά! Αλλά πραγματικά ρε, ΑΜΑ μπορείτε, έλεος είναι μαλακία κάποιες να μην έχουν γκόμενο, πείτε καμιά μαλακία όσοι θεωρείτε ότι μπορείτε να χετε στη ζωή σας μια τέτοια κοπέλα

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Μου χει κάνει εντύπωση....Εχω πετύχει κάμποσες φορές και 2-3 τις τελευταίες 40-45 μέρες, κορίτσια της δουλειάς που γυρνάνε από άδεια 30+ ημερών να μου λένε...μπες ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ γιατί έχω καιρόοοο να το κάνω!
Και πραγματικά αναρωτιέμαι...οκ πολλοί από σας που το διαβάζετε αυτό πάτε στις πουτάνες από "ανάγκη", άλλοι πιο "πουριτανοί", αλλά καλά σοβαρά κάποιοι που σας αρέσει παραπάνω ως βόλτα/διαδικασία κτλ, που αν μη τι άλλο σας "αρέσουν" οι πουτάνες, δεν μπαίνετε στον κόπο να τις φλερτάρετε? Δεν θα μπω στον κόπο να πω ονόματα, αλλά ΚΑΙ σήμερα δεν κρατήθηκα και όταν ρώτησα: καλά ΕΣΥ δεν έχεις γκόμενο? Απλά χαμογέλασε σα να τανε παιδούλα και έγινε άλλος άνθρωπος!
Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν το κάνω εγώ, εγώ το χω κάνει και έχω περάσει καλά και έχω "καεί" κιόλας και ούτε οικονομικά στέκω καλά αυτόν τον καιρό να κάνω το γαμπρό σε καμιά! Αλλά πραγματικά ρε, ΑΜΑ μπορείτε, έλεος είναι μαλακία κάποιες να μην έχουν γκόμενο, πείτε καμιά μαλακία όσοι θεωρείτε ότι μπορείτε να χετε στη ζωή σας μια τέτοια κοπέλα
Εγώ πάντως όταν ρώτησα 2-3 αξιόλογες μου είπαν ότι με τη δουλειά που κάνω δεν μπορώ να έχω συντρόφο
Δεν μου ανάφεραν για γκόμενο αλλά σύντροφο ….
Δεν νομίζω ότι σε μια πουτανα λείπει γκόμενος ….

giorgos2226

Μέγας
Εγγρ.
9 Ιαν 2010
Κριτικές
19
Like
2.451
Πόντοι
4.577
Ειδα στο σαιτ του Άγκυρας 12Α ότι έχουν προσθέσει στις φώτο την Εύα που δούλευε παλια στο στούντιο Ευνειδων στο Γκάζι κ μετεπειτα Κων/πολεως 166 αλλά δεν την έχουν στο πρόγραμμα. Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω ή που δουλεύει?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Εγώ πάντως όταν ρώτησα 2-3 αξιόλογες μου είπαν ότι με τη δουλειά που κάνω δεν μπορώ να έχω συντρόφο
Δεν μου ανάφεραν για γκόμενο αλλά σύντροφο ….
Δεν νομίζω ότι σε μια πουτανα λείπει γκόμενος ….
το χω ακούσει ως....
1) δεν θέλω γιατί έτσι και αλλιώς θα γυρίσω πίσω στη χώρα μου
2) δεν μπορώ να χω λόγω δουλειάς αλλά θέλω
3) απλά δεν θέλω κανέναν, λογικά κάποιες θα ναι πληγωμένες ή δεν ξέρω και γω τι

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.830
Πόντοι
7.185
το χω ακούσει ως....
1) δεν θέλω γιατί έτσι και αλλιώς θα γυρίσω πίσω στη χώρα μου
2) δεν μπορώ να χω λόγω δουλειάς αλλά θέλω
3) απλά δεν θέλω κανέναν, λογικά κάποιες θα ναι πληγωμένες ή δεν ξέρω και γω τι

Εγώ πάντως δεν ξαναμπλέκω, η τελευταία που πήγα να κάνω φάση μαζί της, από οίκο, τελικά με κεράτωνε με τον άντρα της.
οι τρείς προηγούμενες με είχαν λιώσει στην ζήλια (λες και είμαι το κελεπούρι που δεν σταματάω να ρίχνω χυλόπιτες στο δρόμο-καλά μόνο σε gay/cd/ts γιατί μόνο τέτοια μου την πέφτουν)
Άσε την ζαλούρα "πότε θα με παντρευτείς" από την πρώτη εβδομάδα (το έχω πει πολλές φορές μάλλον αρκετές ψάχνουν να φτιάξουν χαρτιά για υπηκοότητα/ευρωπαϊκή ταυτότητα)

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ειδα στο σαιτ του Άγκυρας 12Α ότι έχουν προσθέσει στις φώτο την Εύα που δούλευε παλια στο στούντιο Ευνειδων στο Γκάζι κ μετεπειτα Κων/πολεως 166 αλλά δεν την έχουν στο πρόγραμμα. Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω ή που δουλεύει?
Δούλευε και έχει σταματήσει μία βδομάδα τώρα.

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.885
Πόντοι
1.431
Καλημέρα στα παιδιά του μπου. Αφραγκιες σήμερα και είπα να δοκιμάσω την τύχη μου στο μετάξι . Πολλά κλειστά γύρω στις 11 πολύ πήγα.
Κολ 11 η Βιολέτα, ύφος βαρεμάρας.
15 όλα κλειστά.
27 υπόγειο 2 λατινες , η μια η ανναμπελ, και σε διπλό με 20. Δεν πήρα.
Η Φλόρα στο αριστερό όροφο με τα ξύλινα σκαλοπάτια, ήταν σε δωμάτιο, δεν περίμενα. Όλες αυτές σε απλό.
Πάω Ιάσωνος,19αρια και 20αρια κλειστά, και 27.
Κατεβαίνω πιο κάτω βλέπω 44 μεσαίο με σοφία ανοιχτό.
Δίπλα τα 46 ανοιχτά. Στο ισόγειο 2 κορίτσια, η μια σε απλό, η άλλη με ελεύθερο, έχει δοκιμαστεί δεν.
Στον όροφο , πάλι 2 κορίτσια και οι 2με ελεύθερο, η μια ήταν η Καρίνα.
Μου έρχεται φλασια και θυμήθηκα μια αναφορά του σμυρνη θετική.
Λοιπόν παιδιά πέρασα σούπερ. Το κορίτσι είναι φωτιά μέσα. Πεντακάθαρη, ευγενεστατη, χωρίς ρολόι.
Μπορεί να μην είναι η ουαου από εμφάνιση, αλλά το 10€ το τιμάει.
Ακα πιπουλα, με την γλωσιτσα της να γλύφει σαν παγωτό, αρχιδακια ρουφηγμα, και ένα ροντέο ασταμάτητο. Μου έλεγε ότι χύνει , σταματαγε , ξάπλωνε πάνω μου και μετά άρχιζε πάλι. 3-4 φορές έγιναν αυτό και όταν της είπα ότι χύνω το έβαλε μέσα της τέρμα και το κρατούσε εκεί.
Μάλλον ήταν η αρχή της βάρδιας και ήταν και ερεθισμένη από το γλυψιμο που της είχα κάνει στην αρχή. Πεντακάθαρη, μύριζε αφρολουυρο, όταν της είπα να την γλύψω γουρλωσε τα μάτια.
Είπε ότι έχει μία εβδομάδα που γύρισε. Αυτά. Καλή συνέχεια σε όλους.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom