montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
δεν ξερω αδελφε.....απογευματινη βαρδια ειναι απο τις 5....τωρα μεχρι τι ωρα καθονται ????λογικα μεχρι 11-12.....Ξερεις αν θα την βρω βραδια πχ; Σε ευχαριστω πολυ!
δεν ξερω αδελφε.....απογευματινη βαρδια ειναι απο τις 5....τωρα μεχρι τι ωρα καθονται ????λογικα μεχρι 11-12.....Ξερεις αν θα την βρω βραδια πχ; Σε ευχαριστω πολυ!
Θα το τσεκαρε φιλε ευχαριστω! Αρα εχει κοψει το θρυλικο μεταξου και εχει παει φυλης;δεν ξερω αδελφε.....απογευματινη βαρδια ειναι απο τις 5....τωρα μεχρι τι ωρα καθονται ????λογικα μεχρι 11-12.....
ΌχιΡε αλάνια, η Αντριάννα που αναφέρετε στην ενημέρωση είναι η Αντριάννα που ήταν Φωκαίας πριν 2 μήνες;
Ευχαριστώ Adrian Wojnarowski του Bou Αν έχεις info που βρίσκεται αυτή την περίοδο στείλε μου.
Ούτε ο Παπακαλιάτης τέτοια φαντασία.
Έκατσες στο δωμάτιο μισή ώρα και τη γάμησες και τσαμπα από τη δεύτερη κιόλας συνεδρία...; Μάιστα
Εγώ μάστορα σε παραδέχομαι, να ξες, πρέπει νά’ χεις τουλάχιστον ξύλινα κάκκαλα για να γράψεις τέτοια αρχιδιά. Δηλαδή, μα τη μπαναΐα ο τσίπρας μπροστά σου μοιάζει πλανώδιος μικροαπατεωνίσκος...
Κατάλαβα ποια λες ρε ζάκια...Καλά αυτή η ξανθιά στο 67 πρέπει να ήταν η χειρότερη της βραδινής.Πως τη λες; θεόμουνο διμετρο;
Τέλος η Αουρορα από το 54Β?.. ή μήπως μπερδευτηκες?..Κατάλαβα ποια λες ρε ζάκια...Καλά αυτή η ξανθιά στο 67 πρέπει να ήταν η χειρότερη της βραδινής.
Η Ελένη πάντως που ήταν τελικά στο 54Β, είναι ωραίο κορμί.
Έχει νταβατζήδες απ' έξω και ελέγχουν τα πάντα!#Έπρεπε να της πεις να κλείσει το φωτακι και να κλειδώσει την πόρτα!
ΥΓ: Χρηστάρα να ξέρεις πάντως στις βιτρίνες της Ολλανδίας και στις πολυκατοικίες της Γερμανίας δεν υπάρχουν τσατσάδες!
Πιστεύω θα είναι ωραία φάση να γ@μ@ς σε μπουρδέλο χωρίς την σαδιστρια, πρηξαρχιδω, τρελή,
βρωμοτσατσα απ'έξω!
Δεν ξέρω αν σταμάτησε, μπορεί να μην δούλευε γιατί ήταν πολλά κλειστά χθες 3η βάρδια. Πάντως χθες κατά τις 2:30 το βράδυ στο 54άρι με την ροζ πόρτα ήταν η Ελένη.Τέλος η Αουρορα από το 54Β?.. ή μήπως μπερδευτηκες?..
Αφού είσαι απ'έξω ρε τύπε.Περνάω από φυλής έχει τίποτα καλό τώρα...αξίζει να σταματήσω...σας παρακαλώ ενημερώστε
Το ποστ αφορούσε στο εξωτερικό ( Ολλανδία, Γερμανία κλπ) !Τίποτα δεν έχει απ'έξω!
Αυτά παλιά υπήρχαν!
Πλέον το μόνο που έχει απ'έξω από τα τσαρδια είναι σκουπιδαριο, βρώμα, δυσοδια, παραβατικότητα, λαθρομετανάστες, ετοιμοθάνατοι τοξικομανείς και κάτι απαρχαιωμένα ναυάγια..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μια επίσκεψη θα σε πείσει!Τυπε είσαι σίγουρος....????
Έχω δει πάρα πολλά βιντεάκια στο YouTube από Βιτρίνες Ολλανδίας και Πολυκατοικίες Γερμανίας....!!!!
Δεν είδα πουθενά φύλακες απ'έξω!
Θα το τσεκαρε φιλε ευχαριστω! Αρα εχει κοψει το θρυλικο μεταξου και εχει παει φυλ
Καλο απογευμα Φιλε Jon.....πηγε φιλαρακι στην Ολλανδια και πως το εφερε(μαλλον τα ηθελε ο Κωλος του)και πηγε και γαμησε σε βιτρινα.....χωρια που ηταν πανακριβα ...τον φωλιασε κιολας...εφαγε ξεπετα που ηταν ολη δικια του......οταν τον επερνα μπουρδελοτσαρκα να γαμησουμε εκανε το βαρυ πεπονι....και ητανε μονο στο ματι....Τυπε είσαι σίγουρος....????
Έχω δει πάρα πολλά βιντεάκια στο YouTube από Βιτρίνες Ολλανδίας και Πολυκατοικίες Γερμανίας....!!!!
Όχι φίλε μου δυστηχώς σταμάτησε μάλλον οριστικά,χωρίς αυτό να είναι απόλυτο βέβαια,αλλά ήταν μεγάλη απώλεια για μας που ήμασταν πελάτες της,ευγενική μέσα,επαγγελματίας,σεβόταν τον πελάτη,άλλωστε γι αυτό είχε και κόσμο.δουλευει η Μαιρη ελληνιδα με κοντο μαλλι κ ταττου,ηταν το αχαρνων 85 κ αγιου πετρου?
Πριν ένα μήνα ήμουν Άμστερνταμ, οκ... δεν είναι ακριβώς έξω από τη βιτρίνα αλλά στα παρακείμενα καφέ κ δρομάκια, τους καταλαβαίνεις αμέσωςΤυπε είσαι σίγουρος....????
Τα εγραψα πρόσφατα, εκτός ότι έχει μπαζα, δέκα λεπτά πιπα σεξ πλήρως αποστειρωμένο 50 ευρώΚαλο απογευμα Φιλε Jon.....πηγε φιλαρακι στην Ολλανδια και πως το εφερε(μαλλον τα ηθελε ο Κωλος του)και πηγε και γαμησε σε βιτρινα.....χωρια που ηταν πανακριβα ...τον φωλιασε κιολας...εφαγε ξεπετα που ηταν ολη δικια του......οταν τον επερνα μπουρδελοτσαρκα να γαμησουμε εκανε το βαρυ πεπονι....και ητανε μονο στο ματι....
Το 21 είδα μια κριτική για αυτήνΌχι φίλε μου δυστηχώς σταμάτησε μάλλον οριστικά,χωρίς αυτό να είναι απόλυτο βέβαια,αλλά ήταν μεγάλη απώλεια για μας που ήμασταν πελάτες της,ευγενική μέσα,επαγγελματίας,σεβόταν τον πελάτη,άλλωστε γι αυτό είχε και κόσμο.