koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.175
- Πόντοι
- 1.936
Την δοκιμασα εγώ εχθες το απόγευμα.Αφοπλιστικό χαμόγελο στο σαλονι,εξαιρετικά ευγενής και μέσα στο δωματιο και μπράβο της.Κορμί από τα λίγα και πατούρα για σεμινάριο.Κωλάρα από τις λίγες.Απλά,η κοπέλα κάνει υπέρ αποστηρωμένο πρόγραμμα,για ακάποτο μπουκιτσι ούτε λόγος,χουφτώματα γλειψίματα και τέτοια κοιτάει να τα αποφύγει διακρίτικα.Στα 4 όμως είναι για σεμινάριο η κοπέλα.Ομορφο κορμί.το φροντίζει και φαίνεται.Δεν έχυσα βέβαια,στράφει πήγε το 20αρικο,καθ'οτι πλέον είμαι κακομαθημένος οπότε πήγα το μελάτο πουτσάκι μου απέναντι στο 72 αριστερα στη μικρούλα Τζασμίν όπου το καήμένο ήταν τόσο τραβηγμένο που δεν με άφηνε καλά καλά να το χουφτώσω. Τέλος πάνττων το έβαλα στα 4 και το ξεμούνιασα για ρεφάρισμα.Δαγκωνε το μαξιλάρι....Το λυπήθηκα αλλά ήμουν τσαντισμένος με την Ειρήνη για το καμένο 20αρικο οπότε του έδωσα πόνο.Συναγωνιστή, η Ειρήνη έχει βαριά ιστορία στη Φωκαιας, συγκεκριμένα στο 9, έκατσε κάπου 2.5 - 3 χρόνια, εξαφανιστηκε από το 2018 και, οι πιο πολλοί συναγωνιστες, συμπεριλαμβανομένου και μένα είχαμε πολύ καλές εντυπώσεις, ειδικά για τον πρωκτό της.
Εδώ θα παρεις μια γεύση από τις κριτικές, 16.
Όλες οι κριτικές για την Ειρήνη - Φωκαίας 9 (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας
Όλες οι κριτικές για την Ειρήνη - Φωκαίας 9 (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίαςwww.bourdela.com
Χθες την είδα λίγο άκεφη βεβαια, δεν την δοκίμασα.
Σήμερα όμως...πήγα στο ρομαντικό Μετάξι και επισκέφτηκα τη θεία Σοφία στα 44αρια της Ιάσωνος και της έκανα το ξεχειλωμένο μουνί της παρτάλι.Έδωσα ότι φλόκι έτυχε να μείνει στην αρχιδόσακούλα μου.
Ηθικό δίδαγμα.Να πηγαίνεται στα στανταράκια σας και να μην καίτε 20αρικα σαν εμένα το μαλεα.