Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 337 άτομα (30 μέλη και 307 επισκέπτες)

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.175
Πόντοι
1.936
Συναγωνιστή, η Ειρήνη έχει βαριά ιστορία στη Φωκαιας, συγκεκριμένα στο 9, έκατσε κάπου 2.5 - 3 χρόνια, εξαφανιστηκε από το 2018 και, οι πιο πολλοί συναγωνιστες, συμπεριλαμβανομένου και μένα είχαμε πολύ καλές εντυπώσεις, ειδικά για τον πρωκτό της.
Εδώ θα παρεις μια γεύση από τις κριτικές, 16.

Χθες την είδα λίγο άκεφη βεβαια, δεν την δοκίμασα.
Την δοκιμασα εγώ εχθες το απόγευμα.Αφοπλιστικό χαμόγελο στο σαλονι,εξαιρετικά ευγενής και μέσα στο δωματιο και μπράβο της.Κορμί από τα λίγα και πατούρα για σεμινάριο.Κωλάρα από τις λίγες.Απλά,η κοπέλα κάνει υπέρ αποστηρωμένο πρόγραμμα,για ακάποτο μπουκιτσι ούτε λόγος,χουφτώματα γλειψίματα και τέτοια κοιτάει να τα αποφύγει διακρίτικα.Στα 4 όμως είναι για σεμινάριο η κοπέλα.Ομορφο κορμί.το φροντίζει και φαίνεται.Δεν έχυσα βέβαια,στράφει πήγε το 20αρικο,καθ'οτι πλέον είμαι κακομαθημένος οπότε πήγα το μελάτο πουτσάκι μου απέναντι στο 72 αριστερα στη μικρούλα Τζασμίν όπου το καήμένο ήταν τόσο τραβηγμένο που δεν με άφηνε καλά καλά να το χουφτώσω. Τέλος πάνττων το έβαλα στα 4 και το ξεμούνιασα για ρεφάρισμα.Δαγκωνε το μαξιλάρι....Το λυπήθηκα αλλά ήμουν τσαντισμένος με την Ειρήνη για το καμένο 20αρικο οπότε του έδωσα πόνο.
Σήμερα όμως...πήγα στο ρομαντικό Μετάξι και επισκέφτηκα τη θεία Σοφία στα 44αρια της Ιάσωνος και της έκανα το ξεχειλωμένο μουνί της παρτάλι.Έδωσα ότι φλόκι έτυχε να μείνει στην αρχιδόσακούλα μου.
Ηθικό δίδαγμα.Να πηγαίνεται στα στανταράκια σας και να μην καίτε 20αρικα σαν εμένα το μαλεα.

Tsapou 35

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2022
Like
94
Πόντοι
0
Την δοκιμασα εγώ εχθες το απόγευμα.Αφοπλιστικό χαμόγελο στο σαλονι,εξαιρετικά ευγενής και μέσα στο δωματιο και μπράβο της.Κορμί από τα λίγα και πατούρα για σεμινάριο.Κωλάρα από τις λίγες.Απλά,η κοπέλα κάνει υπέρ αποστηρωμένο πρόγραμμα,για ακάποτο μπουκιτσι ούτε λόγος,χουφτώματα γλειψίματα και τέτοια κοιτάει να τα αποφύγει διακρίτικα.Στα 4 όμως είναι για σεμινάριο η κοπέλα.Ομορφο κορμί.το φροντίζει και φαίνεται.Δεν έχυσα βέβαια,στράφει πήγε το 20αρικο,καθ'οτι πλέον είμαι κακομαθημένος οπότε πήγα το μελάτο πουτσάκι μου απέναντι στο 72 αριστερα στη μικρούλα Τζασμίν όπου το καήμένο ήταν τόσο τραβηγμένο που δεν με άφηνε καλά καλά να το χουφτώσω. Τέλος πάνττων το έβαλα στα 4 και το ξεμούνιασα για ρεφάρισμα.Δαγκωνε το μαξιλάρι....Το λυπήθηκα αλλά ήμουν τσαντισμένος με την Ειρήνη για το καμένο 20αρικο οπότε του έδωσα πόνο.
Σήμερα όμως...πήγα στο ρομαντικό Μετάξι και επισκέφτηκα τη θεία Σοφία στα 44αρια της Ιάσωνος και της έκανα το ξεχειλωμένο μουνί της παρτάλι.Έδωσα ότι φλόκι έτυχε να μείνει στην αρχιδόσακούλα μου.
Ηθικό δίδαγμα.Να πηγαίνεται στα στανταράκια σας και να μην καίτε 20αρικα σαν εμένα το μαλεα.
Εμφανίστηκε πάλι αυτή;;;; πολύ καλό στάνταρακι παλιά η Ειρήνη.... Είχε απίστευτη κωλαρα μαλακια που δεν την δίνει πάλι.... Νομίζω και παλιά τσιμπουκι με προφυλακτικό έκανε καλό βέβαια....

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Αρκετά μεγάλη τσάρκα σήμερα όπου ξεκίνησε από τις 10 και μισή το βράδυ και τελικά έφυγα κατά τις 2.
Πρώτη κατάθεση, Άννα Μαρία φ65. Πήγα συνειδητοποιημένος, όπως έγραψα και στην κριτική που θα ανέβει.
Ήθελα να κάψω 20άρικο, πως το λένε ρε παιδί μου. Τουλάχιστον δεν έφυγα άχυστος. Λίγο πίπα με δόντι, λίγο ιεραποστολικό, δραματική η κατάσταση στα τέσσερα αφού δεν μπορούσα να μπω με δύναμη και όλος μέσα, πατώντας της την μέση μπας και την σπάσει λίγο η κοντή Ρουμάνα. Με τελείωσε με μαλακία. Το 'ξερα τι θα γίνει, δεν την ξαναπαίρνω, προχωράμε.

Δεύτερη κατάθεση στο Φυλής 72, ήταν η Ειρήνη η Βουλγάρα. Μου έκανε το κλικ με το πεταχτό κωλαρίνι της και το χαμόγελο στο σαλόνι και πέρασα. Στριφογυριστή πίπα και τελείωμα στα τέσσερα βαθιά μέσα της. Κριτική και εδώ.
Επίσης,αν κάποιος μύστης ξέρει αν έχει δουλέψει σε άλλα σπιτάκια η συγκεκριμένη γιατί δεν υπάρχουν κριτικές γιαυτήν, παρά μόνο για μία Ειρήνη το 2015 που έδινε κώλο. Το εκ Βουλγαρίας γκρόβερ της Ειρηνάρας βέβαια φάνηκε φουλ δουλεμένο αν και δεν το δίνει η ρουφιάνα.

Γιάννα και Τζασμίν στο Φ74 αριστερά.
54Β, Η Αουρόρα που μου έβγαζε πρόστυχα την γλώσσα της έξω στο σαλόνι.

Στο Φωκαίας 13 η Μαρία, μέτριας εμφάνισης χαμογελαστή ωστόσο. Βγαίνοντας έξω, ένας πιτσιρικάς με ρώτησε.
"Αυτή δεν σ'άρεσε;"
"Τι να μου αρέσει ρε φίλε"...
"Γιατί ρε, είναι πολύ γλυκιά κοπέλα"
Ήθελα να γελάσω, αλλά η συναδελφική αλληλεγγύη δεν με άφησε.

Στο Φωκαίας 17Α, η τσατσά είχε κάτσει ανάμεσα σε 3 νεαρούς και τους έλεγε πως καλύτερα να ζήσουν την ζωή τους έξω από τα μπουρδέλα, κυνηγώντας καμιά κοπελίτσα να την πάνε σινεμά και για καφέ. Δεν είχε άδικο. Έχασε όμως 3+1 υποψήφιους πελάτες. Η άλλη μέσα γαμιότανε δεν ρώτησα καν όνομα.

Στο Φωκαίας 19, Η Κλεοπάτρα με φουλ πρόγραμμα.

3η βάρδια πέρασα από τα 25άρια στην Φωκαίας με Σάρα και Βένους στον όροφο. Ωραίες φολοπαρουσίες.
Όταν κατεβήκαμε με άλλους 4-5 συναδέλφους από τον όροφο της Βένους-Μπένους, κάποιοι είχαν ενθουσιαστεί, ένας μύστης είπε πως είναι καλή εμφανισιακά αλλά δεν κάνει μέσα....
"Δεν θέλει να γαμηθεί παίδες" τους λέω και εγώ.
"Πες τα, πες τα" μου απαντάει ο μάγος της Φωκαίας που έχει κάψει το 20άρικο και ξέρει!!

Ήθελα να παω να ρίξω έναν στην Τζασμίν στο Φυλής 74, αλλά επειδή οι καύλες δεν ήταν τόσο έντονες μετά από δύο καταθέσεις και μην ξέροντας τι θα αντιμετωπίσω με την ξανθιά τσουπωτή το ανέβαλλα για άλλη μέρα.
Helluvatime = ταξίαρχος (ΕΔ) ΞΕΚΩΛΙΑΣΤΡΑΣ, υποδιοικητής 1ου ΣΚΦ (Σώμα Καταδρομέων Φυλής):2funny::hi:

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
ρε μάγκες απορώ πραγματικά ποιος γουστάρει να πηγαίνει με κοπέλες σκιάχτρα όπως η Άνναμπελ.. εκτός του οτι φαίνεται οτι βαριέται τέρμα αυτή τη δουλειά...την κοπέλα την είδα προχθές και είναι για λύπηση!

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.579
Πόντοι
4.646
ρε μάγκες απορώ πραγματικά ποιος γουστάρει να πηγαίνει με κοπέλες σκιάχτρα όπως η Άνναμπελ.. εκτός του οτι φαίνεται οτι βαριέται τέρμα αυτή τη δουλειά...την κοπέλα την είδα προχθές και είναι για λύπηση!
Πες τα τύπε! Αν και σαβουρογαμης, τα λες σωστά...:2funny: Βέβαια, αν της το κουμπώσεις βαθειά στον κώλο :zfuck: θα της φύγουν οι νυστες και τα χασμουρητα...

loskis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Που να δείς και την Σαμπίνα, τόσος ντόρος για μια κοπέλα που είναι μέτρια.

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.885
Πόντοι
1.431
Παιδιά, μόλις γύρισα από Φυλής. Μπήκα να δω στο 72 την ειρήνη. Ανακοινώθηκε κωλαρακι. Φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία. Ήμουν ο πρώτος στην βάρδια νομίζω. Μιλάμε για υπέροχο κωλο. Έπεσε δυνατό κωλογαμησι, το κορίτσι αντέχει. Δουλεμενο. Γενικά καλή συνάντηση. Θα γράψω κριτική.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Παιδιά, μόλις γύρισα από Φυλής. Μπήκα να δω στο 72 την ειρήνη. Ανακοινώθηκε κωλαρακι. Φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία. Ήμουν ο πρώτος στην βάρδια νομίζω. Μιλάμε για υπέροχο κωλο. Έπεσε δυνατό κωλογαμησι, το κορίτσι αντέχει. Δουλεμενο. Γενικά καλή συνάντηση. Θα γράψω κριτική.
Σοβαρά μιλάς; Και χθες την πήρα με απλό; Πόσο μαλάκας να νοιώσω τώρα, πες μου.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Πάντα κωλο είχε στο πρόγραμμα η Ειρήνη
Τι να πω ρε Σμυρνάρα... η τσατσά δεν καταλαβαίνει Ελληνικά;
Χθες πέρασα δύο φορές από την Ειρηνη, όπου και την δεύτερη φορά πέρασα στο δωμάτιο.
Την πρώτη φορά, ρωτάω την τσατσά, μέχρι τις 12 θα είναι εδώ η κοπέλα και μου λέει "ναι".

Μετά ρωτάω την Ειρήνη και μου λέει θα είναι μέχρι τις 4 το πρωί. Άντε βγάλε άκρη... Θα ξαναπάω για κώλο τότε κάποια στιγμή, ευχαριστώ και για την διευκρίνηση.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Σοβαρά μιλάς; Και χθες την πήρα με απλό; Πόσο μαλάκας να νοιώσω τώρα, πες μου.
Δεν πειράζει, την επόμενη φορά που θα πας.
Πάντα κωλο ανακεινωνεται από την Ειρήνη κ παλιά κ τώρα αλλά όλα αποστειρωμενα.
Ισως εκ περαδρομης δεν ανακεινωθηκε από την τσατσά, δεν είπες κ τίποτα στο δώμα κ έκανε κ η Ειρήνη το κορόιδο η μπορεί να νομισε ότι δεν θελεις.
Η σωστή επαγγελματίας όμως θα έπρεπε να πει αν θέλεις το μενού έχει κ πίσω συστημα..

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.885
Πόντοι
1.431
Αυτό είναι αλήθεια, γιατί και εγώ δεν κατάλαβα τι είπε η τσα και ρώτησα την ίδια τι κάνει

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ένας έξυπνος μπουρδελιάρης πρέπει να κάνει σεξ με κορασίδες που βγάζουν από 30-80 ευρώ τη μέρα... Κάποια που βρίσκεται αρκετά εκτός αυτών των ορίων θεωρείται ή μπάζο ή καμμένη από τα γαμήσια -τζούφια σαμπρέλα-.....

• Like
Αντιδράσεις: tony1

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Ένας έξυπνος μπουρδελιάρης πρέπει να κάνει σεξ με κορασίδες που βγάζουν από 30-80 ευρώ τη μέρα... Κάποια που βρίσκεται αρκετά εκτός αυτών των ορίων θεωρείται ή μπάζο ή καμμένη από τα γαμήσια -τζούφια σαμπρέλα-.....
αμα βγαζει 30 ευρω τη μερα και δεν ειναι μπαζολα του κερατα, τοτε μαλλον παιζει να ειναι ενα απο τα πιο πεταμενα γαμησια που μπορει να κανει ανθρωπος. Ακομα και οι φολαρες μια δεκαρια πελατες τους εχουν δεδομενους στη βαρδια

Zigolo80

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Αν βγάζει 30-80€ το 8ωρο θα πρόκειται ή για πατσαβουρα ή για τέρμα κρυόκωλη μη μου απτου ή και τα δυο μαζί.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες! Χθες ήπια τον πάτο μου και σήμερα χρειαζόμουν στοργή, έτσι πήγα στην Αλεξάνδρα Χωματιανού αλλά είχε τρία δωμάτια και ακόμα δεν είχε μπει σε κανένα :confused: . Έτσι, πήγα να δω και στο κάτω, ήτανε μια κοπέλα στο δωμάτιο που η τσατσά δεν είπε ούτε όνομα και η Βαλέρια. Την είχα ξαναδεί, ενδιαφέρουσα παρουσία για τα γούστα μου, που δεν με πειράζουν λίγα κιλάκια παραπάνω, μέχρι 30, κοντά μαλλιά, γλυκό πρόσωπο, χαμογελαστή. Κάποιος είχε γράψει μια φορά ότι είναι και καλή, σε μια προσπάθειά της για να αντισταθμίσει τα επιπλέον κιλάκια, που πάντως δεν είναι πολλά, και το θυμήθηκα. Τα προκάτ διαρκούν 10 δεύτερα, η πίπα ακά καλή ήτανε, πήγα να γλωσσοφιλιάσω κι έφαγα άκυρο, δύο στάσεις και τέλος. Επίσης, δεν μιλάει ελληνικά και πολύ λίγα αγγλικά, ενώ μίλαγε συνέχεια στη γλώσσα της (Ρωσίδα είπε), σαν να σκεφτότανε φωναχτά. Τεσπά, δεν κακοπέρασα αλλά δεν με βλέπω και να ξαναπηγαίνω.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
αμα βγαζει 30 ευρω τη μερα και δεν ειναι μπαζολα του κερατα, τοτε μαλλον παιζει να ειναι ενα απο τα πιο πεταμενα γαμησια που μπορει να κανει ανθρωπος. Ακομα και οι φολαρες μια δεκαρια πελατες τους εχουν δεδομενους στη βαρδια
Μην ξεχνάς ότι τα πρώτα χρήματα που βγάζουν πάνε στο αφεντικό, στο ξεκίνημα τις βάρδιας δηλαδή οι πρώτοι 2 πελάτες, άρα 30 ευρώ ίσον τελικά όχι 6 αλλά 8 πελάτες...Μπαα εγώ θα παραμείνω σε αυτούς τους αριθμούς

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Μην ξεχνάς ότι τα πρώτα χρήματα που βγάζουν πάνε στο αφεντικό, στο ξεκίνημα τις βάρδιας δηλαδή οι πρώτοι 2 πελάτες, άρα 30 ευρώ ίσον τελικά όχι 6 αλλά 8 πελάτες...Μπαα εγώ θα παραμείνω σε αυτούς τους αριθμούς
μεταξουργειο κιολας; Ωραια, δειξε μου ποια βγαζει μονο 30 ευρω ανα βαρδια, και απεδειξε μου οτι δεν ειναι μπαζο 2/10 ομορφιας. Σοβαρεψου.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom