Λοιπον παλουκαρια.
Ξεκινησα για κροκεων διοτι εχει σημερα τρελομουνιτσα αλλαααααααά
Καποιος απο εδω μεσα φιλος μου ειπε να παω να δω τη νικολ της φυλης 105.Οποτε λεω στο δρομμο μου ειναι ας δω τη ψαρια πιανει.Δε θα αναλυσω πολλα πολλα γιαυτη διοτι αλλου θα καταληξω.Ομορφουλα ειναι με λεπτο σωμα και μεγαλο βυζι αλλα απο εμενα Ο Χ Ι. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΟ.
Επισης επιβεβαιωνω για φολα Λιζα ερχεται στην τριτη βαρδια ανετα τη ξεμουνιαζα αλλα σημερα μου γλυτωσε.Οποιος δεν την ξερει λογω του οτι δεχθηκα 2-3 μυνηματα για δαυτη ενα μονο εχω να πω.Τρεχατεεεε με τα χιλια απο εμφανηση θα μεινετε μακακες αλλα απο υπηρεσιες ταχουμε ταχουνε πει ενδελεχως εδω μεσα.
Για μενα που ειμαι Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ και ξεψιριζω τα παντα θα σου ελεγα απλα τρεχα εστω για μια φορα.
Δευτερη και κακιστη διαδρομη που σιχαινομουνα που με ζορια πηγα απλα και μονο να δω.Ελεγα ας τη και φευγω για κροκεων στα δικα μας κοριτσια.Ομιλω για
μεταξουργειο στο μαγαζι που εχει ολο μπαζολατινες , αυτες που εγω τις θεωρω κλοουν για ευνοητους λογους.
Σημερα ομως η μικρα μου εβαλε τα γυαλιααααα.
Τι κροκεων τωρα λεμε? Αστο για αλλη φορα.
Μου παρουσιαζεται η πρωτη κοπελα που ειχε δε θυμαμαι ονομα παντος μπαζο ολικης εκ βενεζουελας.
Στραβωνω ετοιμαζομαι να φυγω και απο μεσα μου να λεω τα δικα μου ( που ηρθα , τι κανω εδω και τετοια ).
Λεει η τσατσα εχω δευτερη κοπελα σε λιγο βγαινει.Ρωταω ετσι ειναι και η δευτερη κοπελια?Περιμενε μου λεει. Ερχεται λοιπον στο σαλονι ημουνα μονος μου κανα τεταρτο ελεγα πως και ετσι μονος τοση ωρα και βλεπω μαγγες ενα μουνετοοοοοοο εκ βενεζουελας επισης γυρω στα 20-22 και μενω καγγελο.
Σκουρα κοπελια οχι μαυρη μετριο αναστημα κοντοπουτανο που μαρεσει πολυ με σωματακι κολασηηηηηη.
Τιποτα δυσαναλογο πανω της.ολα μα ολα ηταν σωστα απο κωλο μεχρι βυζι μεχρι βυχια μεχρι ποδια μεχρι προσωπο.Τουμπανο το μικρο και πολυυυ ομορφη.Το εχω ξαναπει μεσα στα σκατα που και που εμφανιζεται κατι καλο οπως συνεβη τωρα.Λεω στην τσατσα δηλαδη τι ειπα απλα την ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ να μου βαλει καινουργια σεντονια κτλ οπου με λιγα ακομα παρακαλια μου εκανε αυτο που ηθελα.Στα του αγωνα δεν αφηνει να αγγιζεις καν μουνι ουτε φιλια δεν το επιδιωκω γενικα με τα φιλια αλλα μ ουνι θελω να πιανω.Δερματακι πουπουλενιο μπουτακια ονειρο,Ναι αυτη ναι ειναι πιπινη και χαλιεται εκει περα.Τη βλεπω για μεταγραφη οσο λουπω.Καλα περασα μεσα αν και ηθελα να τη γνωριζα καπου αλλου σιγουρα θα περναγα καλυτερα.
20 ευρο το κοστος και η τσατσα με ρωταγε πως μου φανηκε και το οτι πλεον ζητανε 20 ευρο ειναι γιατι εχουνε καλυτερες κοπελες.Της ειπα εδω που βρισκεσαι δε θα το σχολιασω αλλα να ξερεις πως οι αντρες θα στα δωσουν τα 20-50 και οτι αλλο ζητησεις απλα να ξερουν να ειναι σιγουροι οτι τα λεφτα τους θα πιασουν τοπο θα περασουν ομορφα.Συμφωνησε και εφυγα.
Ονομα κοπελας ΑΝΗ απογευμα πηγα κατα τις 10,00