Ξέρουμε ποια είναι ανοικτά τώρα; Μεταξουργείο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Rockavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2009
- Like
- 440
- Πόντοι
- 21
Και τους προμότορες,
και τους προμότορες.
Το κατιτί τους και δαύτοι.
και τους προμότορες.
Το κατιτί τους και δαύτοι.
Στοχευμένη κατάθεση πριν από λίγο στη μιλφογκίλφ Μαργαρίτα στο Ιάσονος 2 όροφο μετά από αρκετά χρόνια, σαν να μην πέρασε μια μέρα σε διάθεση και υπηρεσίες (ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό).Μαζί της και η Ντάσα με το ίδιο πρόγραμμα, κοντή με κανονικό σώμα απ'ότι μπόρεσα να διακρίνω στο ημίφως του σαλονιού.
Επίσης σε κανά δυο που μπήκα:
Ιάσονος 46 όροφο, Ήρα ή Ιρίνα άκουσα από τον τσάτσο, next door girl σε εμφάνιση, κοντή με σχετικά καλό σώμα και γυαλιά,νομίζω ελεύθερο στοματικό και "69" ανακοινώθηκε, σαλονάρισε με χαμόγελο και χαρούμενη διάθεση και κέρδισε πόντους για επόμενη φορά.
Ιάσονος 44 μεσαίο με τα σκαλιά η Αλίσα, ψηλή με καλλίγραμμο κορμί και παρόμοιο πρόγραμμα όπως παραπάνω.
Επίσης σε κανά δυο που μπήκα:
Ιάσονος 46 όροφο, Ήρα ή Ιρίνα άκουσα από τον τσάτσο, next door girl σε εμφάνιση, κοντή με σχετικά καλό σώμα και γυαλιά,νομίζω ελεύθερο στοματικό και "69" ανακοινώθηκε, σαλονάρισε με χαμόγελο και χαρούμενη διάθεση και κέρδισε πόντους για επόμενη φορά.
Ιάσονος 44 μεσαίο με τα σκαλιά η Αλίσα, ψηλή με καλλίγραμμο κορμί και παρόμοιο πρόγραμμα όπως παραπάνω.
christos(3)
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 6
- Like
- 185
- Πόντοι
- 0
ο παιδικος σταθμος ηταν μεχρ το 90 περιπου μπουρδελοπερί του παιδικού σταθμού στη Ρεμούνδου _ Τον θυμάμαι νομίζω από τις αρχες των 2000΄s , όταν μεσουρανουσε στο Ρ 21 πάνω η θεία Όλγα / δηλ... πίσω από τον ίδιο τοίχο ( μεσοτοιχία είναι)
Ρεμούνδου και Περγάμου 11 _
"Ο παιδικός σταθμός Χαρά Σελλή συμμετέχει στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ Εναρμόνιση οικογενειακής & επαγγελματικής ζωής" Δηλ... έλεος πλέον με το ελληνικό κράτος..
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.688
- Πόντοι
- 736
Πηγές καθόλου από Φωκαίας να δεις τι παίζει; Είναι η κορινα η μιλφ με τις βυζαρες εκεί; Έχω ανάγκη από βυζαρεςΠεργαμου 1 τωρα ηρθα για Μυρα......αλλα δυστυχως κλειστο
Περασα ανοιχτο ηταν το φβς αλλα δεν μπηκα τελικα πηρα Μαρινα απο φωκαιας 17α
Εχει μια εβδομαδα που επεστρεψε
Εχει μια εβδομαδα που επεστρεψε
Πηγές καθόλου από Φωκαίας να δεις τι παίζει; Είναι η κορινα η μιλφ με τις βυζαρες εκεί; Έχω ανάγκη από βυζαρες
Καλησπέρα αδέρφια.
Γνωρίζει κάποιος αν δουλεύει το απόγευμα η θεία Τανια στο Διδυμου 27?
Γνωρίζει κάποιος αν δουλεύει το απόγευμα η θεία Τανια στο Διδυμου 27?
mastrogod
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 598
- Πόντοι
- 290
μέλη- επισκέπτες- συναγωνιστές γενικά παρακολουθώ ημερήσια και νήματα βγαίνω και καμιά βόλτα
αλλα δεν βρίσκω τελευταία καμία μεγάλη κωλάρα χοντρή αφράτη bubblebutt αν εχει κάποιος κάποια πληροφορία ευπρόσδεκτη. να είστε καλά να γαματε αβερτα και να πλένεστε.
αλλα δεν βρίσκω τελευταία καμία μεγάλη κωλάρα χοντρή αφράτη bubblebutt αν εχει κάποιος κάποια πληροφορία ευπρόσδεκτη. να είστε καλά να γαματε αβερτα και να πλένεστε.
Σαβουρογάμης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.553
- Πόντοι
- 736
γιατί δεν πας λατινάδικα κολωνού;μέλη- επισκέπτες- συναγωνιστές γενικά παρακολουθώ ημερήσια και νήματα βγαίνω και καμιά βόλτα
scorpio16673
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 24
- Like
- 99
- Πόντοι
- 10
Ξέρει κανείς αν εχει επιστρέψει η Μαίρη στο Περγάμου 1;
mastrogod
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 598
- Πόντοι
- 290
η αλήθεια είναι οτι δεν παταω σχεδόν καθόλου μετάξι λόγο μποχας τα τελευταία 4 χρόνια σχεδόν .αλλα κ όταν είχα πάει πρίν 3 και 8-9 (αντίστοιχα)μήνες δεν είχε μεγάλους χοντρούς. διαβάζω τεκτενομενα για τα λατιναδικα απλά δεν εχω διαβάσει για τοσο μεγαλο μέγεθος να μ προξενήσει τοσο το ενδιαφέρον και να πάω τσεκαρω.γιατί δεν πας λατινάδικα κολωνού;
Απόψε θέλω αποδείξεις και ονόματα
Σαβουρογάμης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.553
- Πόντοι
- 736
θέλεις μέγεθουςη αλήθεια είναι οτι δεν παταω σχεδόν καθόλου μετάξι λόγο μποχας τα τελευταία 4 χρόνια σχεδόν .αλλα κ όταν είχα πάει πρίν 3 και 8-9 (αντίστοιχα)μήνες δεν είχε μεγάλους χοντρούς. διαβάζω τεκτενομενα για τα λατιναδικα απλά δεν εχω διαβάσει για τοσο μεγαλο μέγεθος να μ προξενήσει τοσο το ενδιαφέρον και να πάω τσεκαρω.
Απόψε θέλω αποδείξεις και ονόματα
Μπιούτη από φυλής 65 ή μεγαλύτερο;;
Bambaataa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2021
- Like
- 1.713
- Πόντοι
- 201
Ετσι διαβασα στο διπλανο σαιτ...εχει και κριτικη. Ας μας πει καποιος αυτοπτης μαρτυρας ομως........και τι βαρδια ειναι.Ξέρει κανείς αν εχει επιστρέψει η Μαίρη στο Περγάμου 1;
Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 201
Ξέρουμε αν παίζει κάτι δυνατό τώρα απογευματάκι? Δε ρισκάρω να φάω όλο τον ήλιο για τσάρκα και να καταλήξω σε φολα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.223
- Πόντοι
- 46.232
Όχι δεν έχει επιστρέψειΞέρει κανείς αν εχει επιστρέψει η Μαίρη στο Περγάμου 1;
Πρώτα πρώτα να ξεκαθαρίσουμε γιατί υπάρχει μπέρδεμα με την Μαίρη που κακώς την λένε έτσι,Μίρα την λένε τώρα και δεν έχει καμία σχέση με την παλιά Μαίρη που ήταν Αχαρνών 85 και Περγάμου 1,αυτή έχω πει ότι σταμάτησε,αυτη η Μίρα έχει όμως δουλέψει και σε στούντιο με το όνομα Μαίρη,οπότε μην μπερδεύεστε,Μίρα πλέον όχι Μαίρη άσε τι γράφουνΕτσι διαβασα στο διπλανο σαιτ...εχει και κριτικη. Ας μας πει καποιος αυτοπτης μαρτυρας ομως........και τι βαρδια ειναι.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.223
- Πόντοι
- 46.232
Δεν έχει επιστρέψει καμία Μαίρη, αυτή που επέστρεψε είναι η Μύρα, μάλλον αυτός που όπως λες έγραψε κριτική θα την έχει γράψει με ένα από τα ονόματα που χρησιμοποιούσε όταν δούλευε στα studiosΕτσι διαβασα στο διπλανο σαιτ...εχει και κριτικη. Ας μας πει καποιος αυτοπτης μαρτυρας ομως........και τι βαρδια ειναι.
Paliotsarkadoros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.828
- Πόντοι
- 7.185
Πάντως αν πρόκειται για Ελληνίδα, το Μοίρα βγαίνει από το Καλομοίρα και γράφεται με όμικρον γιώτα !
( Ναι η άχρηστη πληροφορία της ημέρας )
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.223
- Πόντοι
- 46.232
Πάντως αν πρόκειται για Ελληνίδα, το Μοίρα βγαίνει από το Καλομοίρα και γράφεται με όμικρον γιώτα !
Sorry για το σπαμ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις