Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 123 άτομα (3 μέλη και 120 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Στοχευμένη κατάθεση πριν από λίγο στη μιλφογκίλφ Μαργαρίτα στο Ιάσονος 2 όροφο μετά από αρκετά χρόνια, σαν να μην πέρασε μια μέρα σε διάθεση και υπηρεσίες (ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό).Μαζί της και η Ντάσα με το ίδιο πρόγραμμα, κοντή με κανονικό σώμα απ'ότι μπόρεσα να διακρίνω στο ημίφως του σαλονιού.
Επίσης σε κανά δυο που μπήκα:
Ιάσονος 46 όροφο, Ήρα ή Ιρίνα άκουσα από τον τσάτσο, next door girl σε εμφάνιση, κοντή με σχετικά καλό σώμα και γυαλιά,νομίζω ελεύθερο στοματικό και "69" ανακοινώθηκε, σαλονάρισε με χαμόγελο και χαρούμενη διάθεση και κέρδισε πόντους για επόμενη φορά.
Ιάσονος 44 μεσαίο με τα σκαλιά η Αλίσα, ψηλή με καλλίγραμμο κορμί και παρόμοιο πρόγραμμα όπως παραπάνω.

christos(3)

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2020
Κριτικές
6
Like
185
Πόντοι
0
περί του παιδικού σταθμού στη Ρεμούνδου _ Τον θυμάμαι νομίζω από τις αρχες των 2000΄s , όταν μεσουρανουσε στο Ρ 21 πάνω η θεία Όλγα / δηλ... πίσω από τον ίδιο τοίχο ( μεσοτοιχία είναι)
Ρεμούνδου και Περγάμου 11 _

"Ο παιδικός σταθμός Χαρά Σελλή συμμετέχει στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ Εναρμόνιση οικογενειακής & επαγγελματικής ζωής" Δηλ... έλεος πλέον με το ελληνικό κράτος..

ο παιδικος σταθμος ηταν μεχρ το 90 περιπου μπουρδελο

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.688
Πόντοι
736
Περγαμου 1 τωρα ηρθα για Μυρα......αλλα δυστυχως κλειστο
Πηγές καθόλου από Φωκαίας να δεις τι παίζει; Είναι η κορινα η μιλφ με τις βυζαρες εκεί; Έχω ανάγκη από βυζαρες

leon30

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
80
Πόντοι
1
Περασα ανοιχτο ηταν το φβς αλλα δεν μπηκα τελικα πηρα Μαρινα απο φωκαιας 17α
Εχει μια εβδομαδα που επεστρεψε
Πηγές καθόλου από Φωκαίας να δεις τι παίζει; Είναι η κορινα η μιλφ με τις βυζαρες εκεί; Έχω ανάγκη από βυζαρες

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
720
Πόντοι
361
Καλησπέρα αδέρφια.
Γνωρίζει κάποιος αν δουλεύει το απόγευμα η θεία Τανια στο Διδυμου 27?

mastrogod

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
598
Πόντοι
290
μέλη- επισκέπτες- συναγωνιστές γενικά παρακολουθώ ημερήσια και νήματα βγαίνω και καμιά βόλτα
αλλα δεν βρίσκω τελευταία καμία μεγάλη κωλάρα χοντρή αφράτη bubblebutt αν εχει κάποιος κάποια πληροφορία ευπρόσδεκτη. να είστε καλά να γαματε αβερτα και να πλένεστε.

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
μέλη- επισκέπτες- συναγωνιστές γενικά παρακολουθώ ημερήσια και νήματα βγαίνω και καμιά βόλτα
αλλα δεν βρίσκω τελευταία καμία μεγάλη κωλάρα χοντρή αφράτη bubblebutt αν εχει κάποιος κάποια πληροφορία ευπρόσδεκτη. να είστε καλά να γαματε αβερτα και να πλένεστε.
γιατί δεν πας λατινάδικα κολωνού;

scorpio16673

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
24
Like
99
Πόντοι
10
Ξέρει κανείς αν εχει επιστρέψει η Μαίρη στο Περγάμου 1;

mastrogod

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
598
Πόντοι
290
γιατί δεν πας λατινάδικα κολωνού;
η αλήθεια είναι οτι δεν παταω σχεδόν καθόλου μετάξι λόγο μποχας τα τελευταία 4 χρόνια σχεδόν .αλλα κ όταν είχα πάει πρίν 3 και 8-9 (αντίστοιχα)μήνες δεν είχε μεγάλους χοντρούς. διαβάζω τεκτενομενα για τα λατιναδικα απλά δεν εχω διαβάσει για τοσο μεγαλο μέγεθος να μ προξενήσει τοσο το ενδιαφέρον και να πάω τσεκαρω.
Απόψε θέλω αποδείξεις και ονόματα

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
η αλήθεια είναι οτι δεν παταω σχεδόν καθόλου μετάξι λόγο μποχας τα τελευταία 4 χρόνια σχεδόν .αλλα κ όταν είχα πάει πρίν 3 και 8-9 (αντίστοιχα)μήνες δεν είχε μεγάλους χοντρούς. διαβάζω τεκτενομενα για τα λατιναδικα απλά δεν εχω διαβάσει για τοσο μεγαλο μέγεθος να μ προξενήσει τοσο το ενδιαφέρον και να πάω τσεκαρω.
Απόψε θέλω αποδείξεις και ονόματα
θέλεις μέγεθους
Μπιούτη από φυλής 65 ή μεγαλύτερο;;

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.713
Πόντοι
201
Ξέρει κανείς αν εχει επιστρέψει η Μαίρη στο Περγάμου 1;
Ετσι διαβασα στο διπλανο σαιτ...εχει και κριτικη. Ας μας πει καποιος αυτοπτης μαρτυρας ομως........και τι βαρδια ειναι.

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.293
Πόντοι
201
Ξέρουμε αν παίζει κάτι δυνατό τώρα απογευματάκι? Δε ρισκάρω να φάω όλο τον ήλιο για τσάρκα και να καταλήξω σε φολα

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Ετσι διαβασα στο διπλανο σαιτ...εχει και κριτικη. Ας μας πει καποιος αυτοπτης μαρτυρας ομως........και τι βαρδια ειναι.
Πρώτα πρώτα να ξεκαθαρίσουμε γιατί υπάρχει μπέρδεμα με την Μαίρη που κακώς την λένε έτσι,Μίρα την λένε τώρα και δεν έχει καμία σχέση με την παλιά Μαίρη που ήταν Αχαρνών 85 και Περγάμου 1,αυτή έχω πει ότι σταμάτησε,αυτη η Μίρα έχει όμως δουλέψει και σε στούντιο με το όνομα Μαίρη,οπότε μην μπερδεύεστε,Μίρα πλέον όχι Μαίρη άσε τι γράφουν

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
Δεν έχει επιστρέψει καμία Μαίρη, αυτή που επέστρεψε είναι η Μύρα, μάλλον αυτός που όπως λες έγραψε κριτική θα την έχει γράψει με ένα από τα ονόματα που χρησιμοποιούσε όταν δούλευε στα studios

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.828
Πόντοι
7.185
Πάντως αν πρόκειται για Ελληνίδα, το Μοίρα βγαίνει από το Καλομοίρα και γράφεται με όμικρον γιώτα !
( Ναι η άχρηστη πληροφορία της ημέρας :2funny: )

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
Πάντως αν πρόκειται για Ελληνίδα, το Μοίρα βγαίνει από το Καλομοίρα και γράφεται με όμικρον γιώτα !
( Ναι η άχρηστη πληροφορία της ημέρας :2funny: )

Sorry για το σπαμ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom