Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Απογευματινή βάρδια.Είσαι ωραίος.
Σε ποιά βάρδια έγινε το σκηνικό;
Εγώ ήμουν εκεί κατά τις 10 παρά το βράδυ.
Απογευματινή βάρδια.Είσαι ωραίος.
Σε ποιά βάρδια έγινε το σκηνικό;
Μακάρι, αρχηγέ. Πάντως, πριν από χρόνια, στην Πιπίνου τα έκανε όλα, πλην πρωκτικού. Θυμάμαι ότι έμπαινε στο δωμάτιο, έπεφτε πάνω σου και σε πλάκωνε στο χαμούρεμα. Προσωπικά, μετά από το άγριο γαμήσι που της έριχνα, σηκωνόμουν όρθιος, πέταγα την καπότα, της έχωνα το καυλί, βίαια, μέσα στο στόμα της και έχυνα ασταμάτητα. Το Clue της επίσκεψης ήταν, ότι μέχρι να ντυθώ, άκουγα το άγριο γαμήσι που της έριχνε ένα φιλαράκι μου, από το σχολείο, το οποίο είχε νοσηλευτεί σε κλινική αποτοξίνωσης και στο ψυχιατρείο και ανακουφίζονταν γαμώντας όμορφες πουτάνες.Μήτσο μακάρι η Βίκυ να βάλει στο πρόγραμμα της φιλιά με γλώσσα και τελειωτικό στο στόμα....!!!!
ΑΛΛΑ....
Δεν θα το κάνει όμως!
Ο λόγος....????
#Θα γίνει χαμός.
Από τα πάρα πολλά και συνεχόμενα ραντεβού θα καεί!
Θα φύγει από εκεί με ασθενοφόρο....!!!!
Σε ποιον οικο;;;;Κατάθεση στην κορασίδα πριν δύο ώρες. Από τα τις ποιο δυνατές συνεδρίες . Τούμπανο η κωλαρα της.
Χωματιανού 11Σε ποιον οικο;;;;
βΧωματιανού 11
Κατόπιν όλων αυτών, καλά έκανε και έκοψε τα φιλιά και τα ακάποτα τελειωτικά στο στόμα με τον καθένα.Ναι Μήτσο το θυμάμαι!
Βέβαια τότε στο
Πιπίνου 118 που όλοι την ψωλοχυνανε στο στόμα....
Η Βίκυ κόλλησε ένα μικρόβιο.... ταλαιπωρήθηκε πολύ....για πολύ καιρό έπαιρνε αντιβίωση.... βέβαια στο τέλος όλα καλά!
ΥΓ: Γι'αυτό πλέον δεν κάνει τελειωτικό στο στόμα.... φοβάται μην αρπάξει πάλι κάνα σκουλαμεντο!
Πάντα μετά έχουν listerine ή κάτι τέτοιο. Εγώ έχω δει μέχρι και μέσα στο δωμάτιο.Τα τελειωτικά στο στόμα οι κορασίδες (όσες το κάνουν)
και παρόλο τους κινδύνους που εγκυμονούν από μικρόβια(εδώ παίζει ρόλο και αν πλένει καλά το στόμα της μετά)....
Λοιπόν, το κάνουν για περισσότερα ραντεβού.... περισσότερα δωμάτια....!!!!
Αν έχετε παρατηρήσει όλες που κάνουν τελειωτικό στο στόμα έχουν δουλειά!
Ακόμη και οι πολύ πολύ μέτριες εμφανισιακά!
Η αλήθεια είναι ότι το τελειωτικό στο στόμα είναι
extra bonus!
έτσι είναι. Η γιαγιά Ελένη στο δεκάρικο καταπίνει κρεμπιέ σε όλες της τις τρύπες. Τουλάχιστον το δηλώνει ενώ κάτι άλλες αφήνουν σε αφελείς την ψευδαίσθηση ότι και καλά "προσέχουν" με ποιούς το κάνουν..Ιάσωνος 43 χθες το απόγευμα, Ελένη κουγκαρογκραννυ (καλοστεκουμενο κορμί όμως) και μια άλλη μόνιμος κάτοικος οίκου με καλές κριτικές. Μου διαφευγει το όνομα. Έρχεται κοντά μου η ενοχλητική ξανθιά τσατσά που δεν σε αφήνει να φυγεις και καθώς ήμουν μόνος στο σαλόνι μου ανακοινώνει όλα ακα για την Ελένη. Μουνι, κωλος, στόμα. Ότι θες της κανείς μου ειπε. Γελασα, έφυγα. Δεν είναι η πρωτη φορα που ακουω τέτοιο προγραμμα. Οχι στον συγκεκριμένο οίκο αλλά και σε άλλους στον Σταθμό Λαρίσης. Δεν εξεπλάγην. Προσεχτε κυριοι, χανόμαστε! Η τιμή της Φαντας με ανθραξ έχει ανέβει 10 λεπτά. Δεν είμαστε για τέτοια έξοδα!
Ανδριάνα Χωματιανου 11Σε ποιον οικο;;;;
Κανονικά ανοίγει πρωί και έχει αλλαγή στις 17:00καλησπερα, γνωριζει κανεις το φ. 105 ποτε ειναι ανοιχτο και ποιες κοπελες δουλευουν?
Πριν που τσαρκαρα ήταν κλειστόκαλησπερα, γνωριζει κανεις το φ. 105 ποτε ειναι ανοιχτο και ποιες κοπελες δουλευουν?
Ήμαρτον ρε μαλάκα με τα Όρκ...Να μην σώσουν οι βρωμιάρηδες.χθεσινη βραδυνη καταδρομικη στοχευμενα στο λατιναδικο στην κολωνου 27, στο ισογειο βγηκαν 2 βενεζουελακια πιτσιρικια το ενα αδυνατουλικο με πεταχτο κωλαρακι
το αλλο πιο μπαμπατσικο με απιστευτη κωλαρα αλλα ηταν τσαντισμενο και μολις ειδα ενα βρωμιαρικο πακι να βγαινει καταλαβα τον λογο. προτιμησα το αδυνατο και ο
τσατσος με εβαλε στο δωματιο που μολις ειχε βγει το πακι. η δυσοσμια δεν παλευοταν και μολις αντικρυσα το σεντονι με μια λωριδα σκατου στην μεση του λεω να με βαλει σε
αλλο δωματιο. αρνηθηκε λεγοντας οτι ηταν γεματα τα υπολοιπα δωματια και εφυγα τρεχοντας. κριμα γιατι τα λατινακια ηταν δυνατα