Επειδή έπεσε πολύ συζήτηση για γκράνια
ας αλλάξουμε λίγο θέμα.
Γνωστός μου που τσάρκαρε στο μετάξι μου λέει ήρθαν κάτι καινούργια λατινάκια στο 27άρι Κολωνού.
Λατινάκια του λέω; Έφυγα..
Πράγματι σαλονάρανε δύο κορασίδες που δεν είχα ξαναδεί....
Αλλά το ένα ήταν ένα πετίτ σκουρόχρωμο με εκπληκτικό κορμί, γλυκό πρόσωπο και γυαλάκια....
Στο σαλονάρισμα όταν γύρισε να φύγει πίσω, έψαχνα το πορτοφόλι με το φοβερό καλοσχηματισμένο και μικρό κωλαράκι της...
20€ ζήταγε για την κάθε μία, αλλά όταν πρόκειται για λατίνες δεν υπολογίζω, άσε που κρίμα να έπαιρνε 10€ το κορίτσι και να την μαγαρίζανε Πακιστανοί, αφού όποτε ακούνε 15€ και 20€ σηκώνονται και φεύγουν.
Καινούργιες είναι; ρωτάω την υπηρεσία.
Μου λέει ναι, αυτή που σ'άρεσε δεν έχει πολλές μέρες στην Ελλάδα...
Σκάει το μωράκι χαμογελαστό και πιάνουμε το σόσιαλ.
Μιλάει Αγγλικά, Ισπανικά(προφανώς) και Ιταλικά. Είναι διαβαστερό το κορίτσι γιαυτό και τα γυαλάκια της.
22 χρονών, από την Βενεζουέλα, με πετίτ κορμί, λαμπάδα όμως. Τα κωλομάγουλα της ίσα που γέμιζαν τις χούφτες μου.
Έρχεται δίπλα μου και μου εμφανίζει δύο σφιχτά 1,5άρια βυζάκια και τα φέρνει από πάνω μου να τα γλείψω.
Μοσχοβολούσε και πότε άλλαζε με το ένα πότε με το άλλο. Πριν ξεκινήσουμε έπλυνε τα χέρια της μπροστά μου.
Με ρώτησε μέχρι και αν θέλω να βγάλει τα γυαλιά της ή όχι.
Μου περνάει καπότα και ξεκινάει ένα τσιμπούκι πολύ καλό. Είχε φέρει το κωλαράκι της μπροστά στη μούρη μου και την έβλεπα από τον καθρέφτη να τον μπουκώνει και να προσπαθέι συνέχεια για deep ακούγοντας συνεχώς μικρά πνιξιματάκια. Έκανε και παιχνίδι με την γλώσσα της στο κεφάλι. Πίπα διαρκείας. Χούφτωμα στα μπουτάκια της και ο πούτσος μπετόβεργα για την οικοδομή.
Την στήνω ιεραποστολικό. Σφιχτή αίσθηση, τον έπαιρνε όλο και βογγούσε γλυκά. Πότε την έγλειφα στον λαιμό, πότε στα βυζάκια της. Με κοίταζε και είχε κολλήσει το πρόσωπο της στο δικό μου. Σε κάποια φάση, μου σηκώνει την λεκάνη της, και την κάρφωνα δυνατά με κλίση προς τα πάνω.
Της λέω να γυρίσει σε doggy, γιατί δεν γινόταν να μην πηδήξω με θέα αυτό το κωλάρακι. Μιλάμε για τον ορισμό του πετίτ και μόνο για γνώστες μαλάκες μου!
Στήνεται εξαιρετικά και την αρχίζω με μέτρια ένταση αλλά βαθιά μπασίματα. Τραβιόταν ΕΛΑΦΡΩΣ μπροστά στα βαθιά μπασίματα και λογικό από την μία... Σε κάποια φάση ξαναπαίρνει πρωτοβουλία και άρχισε να πηγαίνει μπρος πίσω. Εγώ σταμάτησα τελείως και την κοίταζα από τον καθρέφτη και ξαφνικά αρχίζει βίαια να πηγαίνει πάνω κάτω σε στυλ τουέρκ. Εκεί από την καύλα έφαγε μερικά δυνατά κωλοχάστουκα. Την πιάνω σε ένα σφυροκόπημα και όταν της λέω πως θα χύσω μου ξανακάνει αυτό με το τουέρκ πάνω κάτω μένοντας πάλι ακίνητος εγώ. Έτσι έχυσα σαν το ζώον μέσα της. Την κάρφωσα δυνατά και έπεσα πάνω της.
Η πλάκα είναι ότι ρώτησα μία αυτήν και μία την υπηρεσία, όταν έφευγα, το όνομα της και το ξέχασα μέχρι να πάω στο αμάξι.
Θα είναι μου είπε άλλες 10-15 μέρες εδώ. Με ρώτησε πως μου φάνηκε, ενώ δεν ενόχλησε καθόλου αν και περάσαμε το 10λεπτο και το σαλόνι είχε γεμίσει πεινασμένα ορκ.
Αν εξαιρέσεις το δωμάτιο, δεν το έκλαψα στιγμή το 20άρικο.