Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 178 άτομα (7 μέλη και 171 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Σήμερα 26/4/2009 απογευματινή βάρδια στο

Μονής Προδρόμου 16 το κουκλάκι μας η Ρενάτα όπου και
φυσικά έγινε η κατάθεση ξανά.

Για όσους δεν ξέρουν το μωράκι, είναι γύρω στο 1.68 με θηλυκό κορμί
στητό φυσικό βυζί ΥΠΕΡΟΧΟ (2.5-3)-άρι, πολύ καλλίγραμμη, με λευκό δέρμα
μαύρα μαλλιά πιασμένα πίσω, πολύ όμορφο πρόσωπο και ΜΑΤΑΡΕΣ.

Υ.Γ. Με το μωράκι αυτό δεν είμαι αντικειμενικός γιατί παθαίνω καρδιοπάθειες
    όποτε το συναντώ...χεχεχε
επισης Σκορπιε να ενημερωσουμε το κοινο οτι ειναι και μεγαλο ψυχακι...
Αναλογα με τα κεφια της..

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΛΙΟΣΙΩΝ

Βραδινή βάρδια στις 26/04/2009

περίπου στις 20.00’

www.smilies.4-user.de] [/url]

[size=9pt]ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ 27[/size]
:boobies:
Μπέτυ 22-26 ετών, μελαχρινή με μακριά ίσια μαλλιά μέχρι την μέση, ωραίο πρόσωπο, σχετικά ψηλή, λεπτή, μέτρια βυζιά και ικανοποιητικό κώ(ο)λο

[size=9pt]ΛΙΟΣΙΩΝ 79 ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]
:)
---------- 22-27 ετών, μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, τσιαγγανόφατσα αποδεκτή, σχετικά κοντή, λεπτή, θηλυκό σώμα, μικρά βυζιά και συμπαθητικό κώ(ο)λο

[size=9pt]ΛΙΟΣΙΩΝ 79 ΟΡΟΦΟΣ[/size]
:rolleyes:
Άννα 22-27 ετών, καστανόξανθη με φουντωτά μαλλιά μέχρι τους ώμους, ψιλοαλλήθωρη αλλά συμπαθητικό πρόσωπο, σχετικά μέτρια στο ύψος, μάλλον γεματούλα με σχεδόν ίσιο σώμα χωρίς αισθητές καμπύλες και σαφώς περιορισμένο κώ(ο)λο 

[size=9pt]ΚΝΙΔΟΥ 18[/size]
:o
---------- 22-27 ετών, ξανθιά με κοντά μαλλιά, ανεξήγητο και χαμογελαστό συνάμα ύφος σε αδιάφορο πρόσωπο σχετικά κοντή, λίγο γεματούλα αλλά με μικρά βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο

[size=9pt]ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ 11 ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]
:dancing:
Μαριλένα 20-25 ετών, από Φυλής 84/όροφος χρονιά 2007-08, καστανή πλέον και χωρίς το κλασσικό ποστίς της, μάλλον προκλητικό πρόσωπο, κοντή, λεπτή με μικρά βυζιά αλλά χορευτικό πεταχτό κώ(ο)λο

[size=9pt]ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ 11 ΟΡΟΦΟΣ[/size]
:2on1:
Χριστίνα και από Ιάσωνος 33/ισόγειο, 23-28 ετών, καστανή με κοντά μαλλιά μέχρι τους ώμους, προκλητικό ωραίο πρόσωπο, ψηλή, λεπτή θηλυκό σώμα μέτρια βυζιά και χορταστικό κώ(ο)λο

[size=9pt]ΛΙΟΣΙΩΝ 73 ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]
;)
Έμυ 23-26 ετών, καστανή με σπαστά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, συμπαθητικό πρόσωπο, ψηλή, λεπτή, θηλυκό σώμα, σχετικά μικρά βυζιά και ικανοποιητικό κώ(ο)λο

[size=9pt]ΒΕΡΓΑΣ 6 ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]
:tits:
Ναόμι 23-28 ετών, επιθετική γαζέλα αυτοδιαφημιζόμενη , σχετικά μέτρια στο ύψος, απόλυτα καμπυλωτό σώμα, με χορταστικά βυζιά και υποέροχο κώ(ο)λο

[size=12pt]Η Χωματιανού ήταν απόψε στα 0% λιπαρά[/size]

[size=9pt]ΧΩΜΑΤΙΑΝΟΥ 11 ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]
:)
-------- 20-23 ετών, καστανή με φουντωτά μαλλιά μέχρι τους ώμους που έκρυβαν σχεδόν όλο το πρόσωπο της, σχετικά μέτρια στο ύψος, πολύ λεπτή με μικρά βυζιά και πεταχτό κώ(ο)λο (έμοιαζε της Λολίτας που δούλευε στο όροφο)

[size=9pt]ΧΩΜΑΤΙΑΝΟΥ 11 ΟΡΟΦΟΣ[/size]
Λολίτα από Αγ. Πέτρου και από Μονής Προδρόμου, 23-25 ετών, καστανή με μακριά μαλλιά μέχρι την μέση, συμπαθητικό πρόσωπο, σχετικά ψηλή, πολύ λεπτή με μικρά βυζιά και πεταχτό κώ(ο)λο. Έχουν γραφεί αρκετές κριτικές για την συγκεκριμένη κοπέλα.

Scalp36

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
1
Χτες το μεσημέρι, στο Διδύμου 18Β (υπόγειο, εκεί που συνήθως δουλεύει η Βίκυ), δούλευε μια λεπτή Ελληνίδα ονόματι Χριστίνα, με πλήρες πρόγραμμα τύπου Βίκυς, Αλεξάνδρας, Ανδριάννας κλπ. Οφείλω να ομολογήσω πως ήταν ικανοποιητικότατη, και δεν ήταν μεγάλη στην ηλικία. Ήταν γύρω στα 35, λεπτόσωμη. Μου είπε πως δουλεύει εκεί πρωινή βάρδια. Σήμερα βέβαια δεν ήταν εκεί που ξαναπήγα. Την έχετε ξαναδεί εκεί, ή απλά έκανε κανένα ρεπό κάποιας άλλης και μην την είδατε?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΛΙΟΣΙΩΝ

Βραδινή βάρδια στις 26/04/2009

περίπου στις 20.00’

www.smilies.4-user.de] [/url]

[size=9pt]ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ 27[/size]
Μπέτυ 22-26 ετών, μελαχρινή με μακριά ίσια μαλλιά μέχρι την μέση, ωραίο πρόσωπο, σχετικά ψηλή, λεπτή, μέτρια βυζιά και ικανοποιητικό κώ(ο)λο

Ποιά Ξανθίππης 27 γράφτηκε παραπάνω γαμώ τα πληκτρολόγια γαμώ ...   :headbang: :headbang: :headbang:

[size=9pt]ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ 2[/size] είναι το μπουρδέλο

Ξανθίππης 2 και Λιοσίων...   :helpplea:

Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
28
Πόντοι
0
Φυλης92...Eιναι αμαρτια η Ευαρα να δουλευει στην τρουπα!!Η τυπισσα ειναι για στουντιο η τουλαχιστον για ενα νορμαλ ντελο!!
Φυλης71...Συμφωνω κι επαυξανω!!

Γιατί ρε παιδιά ρίχνετε τόσο μαύρο στην Μπάρμπαρα ?
Εμένα μου έχει κάνει καλή εντύπωση. Και τα ακάποτά της κάνει, και γλύψιμο στα μπαλάκια, και ισπανική στις πλαστικές βυζάρες της, και κώλο άμα της ζητήσεις (χωρίς χρέωση !!),  και ξύλο στην κολάρα της,  και χύσιμο στις βυζάρες της.

Δηλαδή τι άλλο  θέλετε, να σας πληρώσει κιόλας ?

Τις τελευταίες δύο βδομάδες την έχω πάρει 3 φορές και σε όλες τηρήθηκε το παραπάνω πρόγραμμα ανελλειπώς.

Sorry, αλλά αυτή τη στιγμή καμμία άλλη δεν τα κάνει αυτά με ένα 20ρικο.

P.S. Όχι δεν έχω μετοχές στο μαγαζί. Μακάρι να είχα γιατί θα τη γαμούσα 3 φορές τη μέρα !!

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Εμένα μου έχει κάνει καλή εντύπωση. Και τα ακάποτά της κάνει, και γλύψιμο στα μπαλάκια, και ισπανική στις πλαστικές βυζάρες της, και κώλο άμα της ζητήσεις (χωρίς χρέωση !!),  και ξύλο στην κολάρα της,  και χύσιμο στις βυζάρες της.

Τις τελευταίες δύο βδομάδες την έχω πάρει 3 φορές και σε όλες τηρήθηκε το παραπάνω πρόγραμμα ανελλειπώς.

P.S. Όχι δεν έχω μετοχές στο μαγαζί. Μακάρι να είχα γιατί θα τη γαμούσα 3 φορές τη μέρα !!

ναι ρε παιδιά δικιο εχει ο μάστορασ να ουμ!!!
ειναι πολυ καλη η κοπέλλα και συμφέρει !!
επίσης ειναι καλός χαρακτηρας στη συμπεριφορα και συμμετεχει παρα πολυ!!
εγω ενιωσα λες και συνουσιαζομουν με την βορεια φιλη μου που ειχα γνωρισει στη Σαντορινη και βλεπαμε το ηλιοβασίλεμα απο την Οια πιασμενοι χερι χερι !!!αχ τι θυμηθηκα τωρα ναουμμμ!!

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165

Έτσι ακριβώς είναι. Τα κάνει όλα και συμφέρει :dancing:

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
ψαχνω κοντη και χοντρη ιεροδουλη και δεν βρισκω.μπορει να βοηθησει καποιος;

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Στην Λιοσιων αυτο με την κοκκινη πορτα βραδινες βαρδιες διπλα στο 79Α και 79Β.Μαρια χοντρη και κοντη
Παει το κοντοπουτανο η Στελλιτσα χαθηκε θα την πηδαει ο Λουκ Νιλις και ο Μισελ Πρεντομ πια...Α και τα αδερφια Μπενζα :2on1:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ψαχνω κοντη και χοντρη ιεροδουλη και δεν βρισκω.μπορει να βοηθησει καποιος;
πηγαινε σε κανα παρακμιακο στα στενα του Μεταξιου προς Ιασωνος μερια και ολο και κανας κουβας με ποδια θα σου εμφανιστει.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Ρε παιδια , ειχα παει πριν εναμιση χρονο περιπου , Δεκεμβρης 07 πρεπει να ηταν , σε ενα ντελο στην Φυλης , θυμαμαι ηταν οπως ανεβαινεις προς βενζιναδικο , στο δεξι χερι , ανεβαινες σκαλες , και μεσα ηταν μια κοπελα ξανθια με στηθος βαρυ πεπονι και ενα tattoo μεγαλουτσικο πανω απο των κωλο . Μεσα θυμαμαι ειχε τσατσο , εναν γερακο . Απο οτι ηξερα ηταν Τσεχα και την λεγαν Σεβινα , αλλα οταν την ρωτησα μου ειπε το ονομα της καπως Γκεμπιενια ,αν καταλαβα καλα .Ξερουμε τιποτα , περι του συγκεκριμενου?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ρε παιδια , ειχα παει πριν εναμιση χρονο περιπου , Δεκεμβρης 07 πρεπει να ηταν , σε ενα ντελο στην Φυλης , θυμαμαι ηταν οπως ανεβαινεις προς βενζιναδικο , στο δεξι χερι , ανεβαινες σκαλες , και μεσα ηταν μια κοπελα ξανθια με στηθος βαρυ πεπονι και ενα tattoo μεγαλουτσικο πανω απο των κωλο . Μεσα θυμαμαι ειχε τσατσο , εναν γερακο . Απο οτι ηξερα ηταν Τσεχα και την λεγαν Σεβινα , αλλα οταν την ρωτησα μου ειπε το ονομα της καπως Γκεμπιενια ,αν καταλαβα καλα .Ξερουμε τιποτα , περι του συγκεκριμενου?
Εξαφανιζολ η Σελινα εδω και ενα χρονο περιπου,τσατσος ο Μαρκαριαν.Στο δωματιο με βρωμολογα εψαχνε την ξεπετα της αλλα με τοσο gel που εριχνε αντε να βρεις τοιχο :cum:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Σημερινή πρωινή ενημέρωση σε Φυλής και πέριξ

Φυλής 134 υπόγειο η Τίνα το μελαχρινό Ρουμανάκι τώρα λέγεται Τζίνα
Φυλής 134 μεσαίο μια Αλίνα μελαχρινή άθλιο πρόσωπο  καινούργια από τα λεγόμενα της τσατσάς αλλά εγώ την έχω δει στο Φυλής 66 απόγευμα
Φυλής 92 η Φλώρα μελαχρινό κοντόπουτανο που έπαιζε πριν μερικές ημέρες σε ένα σπιτάκι της Φωκαίας τo 17 πάνω
Φυλής 71 κάτω ήταν η Εύα και μας παρουσίασε την Τσέχα Νέλλυ με τους σιλικονάτους βύζους και ότι κάνει και παρτούζα και γλύφει και μπάλες
Μύρων 5 μια καστανομελαχρινή μιλφ με μεγάλα βυζιά δεν μου άρεσε
Φυλής 65 κάτω μια Αλβανιδούλα μπάζο στο πρόσωπο όπου κάνει και πρωκτικό με 20 ευρώ φάνηκε δυνατή στο κρεβάτι
Φυλής 67 η Μαρίνα η βυζαρού μαζί με το σκυλάκι της να κάνει βόλτες στο σαλόνι
Φυλής 80 Μαρία μελαχρινή με μακριά μαλλιά και με ταττού λίγο πάνω από τον κώλο
Φυλής 66 Κατερίνα ξανθό πιπίνι πολύ κοντό όπου ο τσάτσος τάζει φιλιά σε όλο το σώμα και σε απόκρυφα σημεία
Φυλής 65 πάνω μια μελαχρινή λεπτή με μικρό στήθος δεν μου άρεσε
Φυλής 84 κάτω Μαρία από την Λιθουανία πιπίνι με μικρό βυζάκι κοντή και λεπτή
Φυλής 200 Λουίζα μελαχρινή με τρομερό βύζο και κώλο αλλά τα χαλάει στην εμφάνιση του προσώπου της
Αγαθουπόλεως 54 ( Studio ) ποια όπου παίζει τρομερές τσόντες και είχε ένα ξανθό καλό στο σώμα αλλά έκοβε πολλά από πρόσωπο
Φυλής 109 κάτω ένα ξανθό με μικρά βυζάκια δεν θυμάμαι περισσότερα
Αγ.Πέτρου 7 μια ξανθιά με καλά βυζιά και με μέτριο πρώσοπο
Ρεμούνδου 20 μια Μαρίνα κοκκινομάλλα λεπτή με μεσαίο βυζάκι
Ρεμούνδου 21 κάτω Ντενίζα
Ρεμούνδου 21 πάνω μια μιλφ χοντρή όπου κάνει και αυταρχικό με 40 ευρώ
Περγάμου 27 μια χοντρή κοντή με μεγάλες βυζάρες μιλφ
Μονής Προδρόμου ένα ξανθό όπου μου την έπεφτε στο σαλώνι με μικρά βυζάκια και φόραγε και ένα ωραίο ροζ ασορτύ κορμάκι
Φυλής 69 κάτω μια μελαχρινή μάλλον αυτή που λέτε όλοι σας την καινούργια
Φυλής 86 κάτω μια γύφτισα με σοκολατί χαρακτηριστήκα κάτω του μετρίου
Φωκαίας 19 μελαχρινή με μακριά μαλλιά άλογο με πλούσιο στήθος αλλά μέσα στο δωμάτιο μάλλον είναι ψυγείο

Τα άλλα δυστιχώς έκλεισαν γύρως 1 μιση το μεσημέρι γιατί είχε πέσει σύρμα πως θα σκάγανε τα στρουμφάκια .

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Εξαφανιζολ η Σελινα εδω και ενα χρονο περιπου,τσατσος ο Μαρκαριαν.Στο δωματιο με βρωμολογα εψαχνε την ξεπετα της αλλα με τοσο gel που εριχνε αντε να βρεις τοιχο :cum:

Καλο πραμα ομως φιλε μου , ειδικα το βυζι το τουμπανο με το που το δα , με μαγνητισε να μπουκαρω. Θυμαμαι , της ειχα πει οτι ηταν η πρωτη μου φορα τοτε ,μηπως παιχτει καλυτερη περιποιησις , αλλα ειχε κοσμο , και εγω καλα βασταγα, εκατσα σχεδον ενα τεταρτακι μεσα, που στο τελος τραβηξα για να τελειωσω. Και μετα μου ελεγε " μην εχεισ αγχος , χωσου χυμα και σκισε μουνοτρυπιδα "  :2funny: :2funny: :2funny:

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Και αλλη μια ,αν γνωριζει καποιος . Τον Δεκεμβρη περσι , παιζει να ηταν και στο ιδιο κτιριο που προαναφερω η καπου διπλα , μια κοπελιτσα μικρη , αμαθη πρεπει να ηταν , αλλα καλουτσικη μου φανηκε .Λουιζα μου ειπε οτι την  λενε .

Elenolatris

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε αλάνια, έχω ακούσει για την Έλενα στο Φυλής 200 τα καλύτερα, ξέρει κανένας ωράριο για να την πετύχω?

συγνώμη για το ελληνοαγγλικό μήνημα  :grin:

PAGANO

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Χθες το απόγευμα στη Φυλής κατά τις πέντε μ.μ. έκαναν έλεγχο οι αστυνομικοί σε αλλοδαπούς διερχόμενους και φυσικά τα περισσότερα μπουρδέλα ήταν κλειστά με τους νταβάδες να σκυλοβρίζουν.Έτσι πήγα Φώκαιας 25 το πάνω όπου έκπληξη ήταν η Σοφία από Φ200,Αγ.Πέτρου,Ιάσωνος 19 το πάνω και μου είπε ότι θα είναι για λίγες μέρες εκεί μετά θα σταματήσει λόγω υδραυλικών και μόλις φτιαχτεί το Ιάσωνος όπου γίνονται επισκευές-ανακαίνιση θα γυρίσει πίσω στο Μετάξι.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Χθες το απόγευμα στη Φυλής κατά τις πέντε μ.μ. έκαναν έλεγχο οι αστυνομικοί σε αλλοδαπούς διερχόμενους και φυσικά τα περισσότερα μπουρδέλα ήταν κλειστά με τους νταβάδες να σκυλοβρίζουν.

τα μπουρδελα τετοια ωρα ειναι κλειστα επειδη ειναι η αλλαγη της βαρδιας.
5 παρα με 5 και κατι πολλα ειναι κλειστα μεχρι να φυγει η παλια και να ερθει να αναλαβει η νεα κοπελα και οχι επειδη περναει η πεζη περιπολια που κανει ελεγχο σε περαστικους.

οταν προκειται να γινει ελεγχος στα μπουρδελα για αδειες εχει πεσει απο πριν συρμα κ τα περισσοτερα εχουν προλαβει και εχουν σβησει τα φωτα μεχρι να περασει η μπορα.

τις τελευταιες 2 εβδομαδες περναει καθημερινα πεζη περιπολια απο φυλης και κανει ελεγχο σε περαστικους.
μακαρι να περνουν για να μην ανησυχουμε κ για την μηχανη οσο κανουμε τσαρκα

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
παιδια μια ερωτηση.πηγα πριν το πασχα να βρω την μπαρμπαρα και τη βανεσα αλλα δεν ηταν εκε.εχουν σταματησει αυτες οι κοπελες ?πηγα 2 μερες συνεχομενες.μια βδομαδα πριν τη μεγαλη εβδομαδα.τιποτα.καμια.τελικα κατεληξα στην ζανα με το μαλακα το πουστογερο απ'εξω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom