Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 187 άτομα (19 μέλη και 168 επισκέπτες)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Γιατί ρε παιδιά ρίχνετε τόσο μαύρο στην Μπάρμπαρα ?
Εμένα μου έχει κάνει καλή εντύπωση. Και τα ακάποτά της κάνει, και γλύψιμο στα μπαλάκια, και ισπανική στις πλαστικές βυζάρες της, και κώλο άμα της ζητήσεις (χωρίς χρέωση !!),  και ξύλο στην κολάρα της,  και χύσιμο στις βυζάρες της.

Δηλαδή τι άλλο  θέλετε, να σας πληρώσει κιόλας ?

Τις τελευταίες δύο βδομάδες την έχω πάρει 3 φορές και σε όλες τηρήθηκε το παραπάνω πρόγραμμα ανελλειπώς.

Sorry, αλλά αυτή τη στιγμή καμμία άλλη δεν τα κάνει αυτά με ένα 20ρικο.

P.S. Όχι δεν έχω μετοχές στο μαγαζί. Μακάρι να είχα γιατί θα τη γαμούσα 3 φορές τη μέρα !!
Εγω λεω μαυρο σε αυτην την φωωωωωωωωλα παντως,ειναι για πολλα βρισιδια...
3 φορες που εχω παει την μία φορα ηταν πολυ καλη με αγριο γαμησι και θετικη συμπεριφορα,αλλά τις αλλες 2 απιστευτη ξενερα.Αποκορυφωμα πριν απο ολιγες ημερες οπου στο 5 λεπτο σηκωνεται και μου λεει ''τελος''.τελικα με το ζορι εκατσε αλλα 2 λεπτα για να καταφερω βεβιασμενα να ολοκληρωσω.Και μετα απο 1 λεπτο ενω ντυνομουν ερχεται να μου πει να ντυθω γρηγορα γιατι τα αλλα δωματια εχουν γεμισει και θελει να αδειασω το δωματιο...

Να ''δωσω'' και ενα μωρο ''εγγυηση'' που το πετυχα στο ντεμπουτο του 1η μερα στη φυλης πριν 2-3 μερες...
Βγαινει ενα ρουμανακι μελαχροινο λοιπον με γκριζοπρασινα ματακια στο σαλονι στο φυλης 59.Ειχε πολυ ψυχρο βλεμμα(αποδειχτηκε ότι καΘΟΛΟΥ ΨΥΧΡΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ).Λεω του τσατσου που ειναι η σακιρα?μου ειπε εχτες οτι θα δουλευε κ σημερα.Μου λεει ''περιοδος'' αλλα δοκιμασε αυτην δε θα χασεις ολοι μου ειπαν καλα λογια για αυτην..
αποφασισα να εμπιστευτω τον ευτραφη τσατσο καθως δεν κανει πουστιες και δικαιωθηκα.
Το μωρο μεσα ηταν ολα τα λεφτα.Συζητησαμε λιγακι ειναι πολυ καλη κ στο μπλα μπλα.Στο προκειμενο δεκτικη σε καθε σταση σε προτρεπει για δυνατο σεξ που βλεπεις οτι γουσταρει.
Κανει καλα γλειψιματα στο σωμα κ' στα αρχιδια.Μπορω να πω κι αλλα αλλα δεν χρειαζεται πιστευω ;) .

Edit:Κορίνα το ονομα του πιπινιου.Μπορει καποιος παρακαλω να μου πει που δουλευε πριν(εαν θυμηθει μολις την δει)?
Ειχα δει μια στην ιασωνος την προηγουμενη μερα που της εμοιαζε λιγο,αλλα δεν συγκρατησα καλα τα χαρακτηριστικα της...οποιος ξερει ας μου λυσει την περιεργεια.

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
παιδια μια ερωτηση.πηγα πριν το πασχα να βρω την μπαρμπαρα και τη βανεσα αλλα δεν ηταν εκε.εχουν σταματησει αυτες οι κοπελες ?πηγα 2 μερες συνεχομενες.μια βδομαδα πριν τη μεγαλη εβδομαδα.τιποτα.καμια.τελικα κατεληξα στην ζανα με το μαλακα το πουστογερο απ'εξω

Η Μπαρμπαρα ήταν Σάββατο απογευματινή βάρδια.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.968
Πόντοι
6.925
Σημερινή πρωινή (12:00) μίνι ενημέρωση.

Φυλής 80 η Μαρία η μελαχρινή με το τατού χαμηλά στην πλάτη
Φυλής 84Α το λεπτό μελαχρινό αδύνατο με το μικρό το στήθος
Φυλής 84Β η Λουίζα ... δεν προτείνεται.
Φυλής 86Α μία ξανθιά μέτρια
Φύλής 86Β χαμογελαστή ξανθιά γεματούλα με 3αράκι στήθος
Φυλής 92 η Ευα
Φυλής 71Β το γνωστό σκουρόχρωμο άστηθο που δίνει κουλούρι
Φυλής 69Β μία αδιαφορη ξανθιά
Φυλής 65Β ... δεν θυμάμαι τόσο αδιάφορη.
Φυλής 67 η Μαρίνα ξανθή με 3άρι
Φωκαίας 17Α νταρντάνα μελαχρινή με μακρυά μαλιά και 3αρι στηθος
Φωκαιας 17Β ένα πετίτ καστανό με παρδαλό μαγιό
Φωκαίας 22 κάτω ένα μπάζο και πάνω άλλο μπάζο (σκίνυ)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
παιδια μια ερωτηση.πηγα πριν το πασχα να βρω την μπαρμπαρα και τη βανεσα αλλα δεν ηταν εκε.εχουν σταματησει αυτες οι κοπελες ?πηγα 2 μερες συνεχομενες.μια βδομαδα πριν τη μεγαλη εβδομαδα.τιποτα.καμια.τελικα κατεληξα στην ζανα με το μαλακα το πουστογερο απ'εξω

Μπάρμπαρα
την βρίσκεις σχεδόν πάντα σε βραδινή βάρδια στο [size=9pt]ΦΥΛΗΣ 71/ΟΡΟΦΟΣ[/size] ορισμένες ημέρες δουλεύει πρωινή και βραδινή βάρδια...

Βανέσα
θα την βρείς πλέον (συνήθως βραδινή βάρδια) στο [size=9pt]ΑΓΑΘΟΥΠΟΛΕΩΣ 54[/size]

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σημερινή πρωινή ενημέρωση σε Φυλής και πέριξ

Φυλής 134 μεσαίο μια Αλίνα μελαχρινή άθλιο πρόσωπο  καινούργια από τα λεγόμενα της τσατσάς αλλά εγώ την έχω δει στο Φυλής 66 απόγευμα

:thumbsup:

...και πολύ καλά θυμάσαι. Έτσι είναι

Σημερινή πρωινή ενημέρωση σε Φυλής και πέριξ

Αγαθουπόλεως 54 ( Studio ) ποια όπου παίζει τρομερές τσόντες και είχε ένα ξανθό καλό στο σώμα αλλά έκοβε πολλά από πρόσωπο

Παλαιότερα (χρονιά 2006-07) δούλευε στο Φυλής 54Α (όροφος). Δεν θυμάμαι όνομα... :think: Θα έλεγα ότι είναι μια μέτρια αποδεκτή λύση

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Μήπως πρέπει να ανανεωθούν οι φωτογραφίες για το Φ67 που τώρα πια έχει άσπρη πόρτα ; Δέκα λεπτά τώρα ψάχνω να καταλάβω πού γάμησα σήμερα..

Επισκέπτης
:thumbsup:
Παλαιότερα (χρονιά 2006-07) δούλευε στο Φυλής 54Α (όροφος). Δεν θυμάμαι όνομα... :think: Θα έλεγα ότι είναι μια μέτρια αποδεκτή λύση
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ!!!!  Παραθέτω:

{Αγαθουπόλεως 54,το πρώτο όπως κατεβαίνουμε από Φυλής:Χριστίνα,ξανθιά λεπτή ανοιχτομάτα
ρωσίδα.Την είχα δοκιμάσει Φυλής 54 στο πάνω.Προσποιητά νευρικά χαμόγελα υποδοχής,κατ'ευθείαν καπότα σε πεσμένη πούτσα,υποτυπώδης πίπα μόνο στο πουτσοκέφαλο.Ως αντιστάθμισμα έβαλα τη φαντασία μου σε ενέργεια,κάβλωσα και σηκώθηκα να μου κάνει πίπα στα όρθια:πέσαν οι μάσκες απότομα!!! Ενώ τίποτα δεν είχε διαμοιφθεί ανάμεσά μας άρχισε να φωνάζει με εκνευρισμό (λες και την έπνιγε το δίκιο) οτι τώρα πρέπει να κάνουμε πισωκολητό.Ακολούθησαν διαξιφισμοί κατά τους οποίους άκουσα το εξής εκπληκτικό:
"Ο προηγούμενος δεν ήθελε πίπα στα όρθια,έκανε τη δουλειά του και έφυγε!!!"Οι παλιοπουτάνες πιστεύουν οτι αρπάξαν τα λεφτά και δεν πρόκειται να τα δώσουν πίσω.Γελάστηκαν παιδιά!!!.Πάρτε την αστυνομία,κάντε φασαρία και μη φοβάστε ούτε νταβατζήδες ούτε τίποτα!!!.}
Οταν την είδα μετά από δύο χρόνια στου Αγαθοπόλεως 54 σηκώθηκα να φύγω αμέσως και η ευγενική τσατσά "έκανε το λάθος" να με ρωτήσει "γιατί δεν περνάς;".Εριξα ένα ξεχέσιμο,η Χριστίνα με άκουγε βουβή από την κουζίνα να φωνάζω,η τσατσά με άκουγε με προσοχή,μου ζήτησε συγνώμη κιόλας και μου είπε οτι "τώρα άλλαξε η Χριστίνα,δεν είναι αυτή που ξέρατε".

Για κάποιους είναι μια μέτρια η καλή λύση,δεν το αμφισβητώ.Ξέρεις όμως πότε θα κάνει τη στραβή;

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ!!!!  Παραθέτω:

{Αγαθουπόλεως 54,το πρώτο όπως κατεβαίνουμε από Φυλής:Χριστίνα,ξανθιά λεπτή ανοιχτομάτα
ρωσίδα.Την είχα δοκιμάσει Φυλής 54 στο πάνω.Προσποιητά νευρικά χαμόγελα υποδοχής,...
και μου είπε οτι "τώρα άλλαξε η Χριστίνα,δεν είναι αυτή που ξέρατε".

Την "τιμούσε" συνάδελφος αρκετές φορές και μου έλεγε ότι ήταν μέτρια αποδεκτή λύση...
Εγώ δεν την "τίμησα" ούτε θα την "τιμήσω" ποτέ γιατί είναι ξανθιά ... :grin:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Την "τιμούσε" συνάδελφος αρκετές φορές και μου έλεγε ότι ήταν μέτρια αποδεκτή λύση...
Εγώ δεν την "τίμησα" ούτε θα την "τιμήσω" ποτέ γιατί είναι ξανθιά ... :grin:

Είσαι "ρατσιστής"!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Χθες το απόγευμα στη Φυλής κατά τις πέντε μ.μ. έκαναν έλεγχο οι αστυνομικοί σε αλλοδαπούς διερχόμενους και φυσικά τα περισσότερα μπουρδέλα ήταν κλειστά με τους νταβάδες να σκυλοβρίζουν.Έτσι πήγα Φώκαιας 25 το πάνω όπου έκπληξη ήταν η Σοφία από Φ200,Αγ.Πέτρου,Ιάσωνος 19 το πάνω και μου είπε ότι θα είναι για λίγες μέρες εκεί μετά θα σταματήσει λόγω υδραυλικών και μόλις φτιαχτεί το Ιάσωνος όπου γίνονται επισκευές-ανακαίνιση θα γυρίσει πίσω στο Μετάξι.
:knockinb: Εχει πολυ υπομονη αυτο το κοριτσι και ωραια πιασιματα :knockinb:

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Χθες το απόγευμα στη Φυλής κατά τις πέντε μ.μ. έκαναν έλεγχο οι αστυνομικοί σε αλλοδαπούς διερχόμενους και φυσικά τα περισσότερα μπουρδέλα ήταν κλειστά με τους νταβάδες να σκυλοβρίζουν.Έτσι πήγα Φώκαιας 25 το πάνω όπου έκπληξη ήταν η Σοφία από Φ200,Αγ.Πέτρου,Ιάσωνος 19 το πάνω και μου είπε ότι θα είναι για λίγες μέρες εκεί μετά θα σταματήσει λόγω υδραυλικών και μόλις φτιαχτεί το Ιάσωνος όπου γίνονται επισκευές-ανακαίνιση θα γυρίσει πίσω στο Μετάξι.

χρυσή πληροφορία.... ευγε...!!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
συνεχίζοντας να συμπληρώσω... :dancing:

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Πρωινή βάρδια στις 26/04/2009

περίπου στις 14.00’

www.smilies.4-user.de] [/url]

[size=9pt]ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥ 7[/size]
:boobies:
Άννα 22-24 ετών, (προσοχή όχι η βασίλισσα Άννα) από Φυλής 109 ισόγειο με κοντά ξανθά μαλλιά, ωραίο πονηρό πρόσωπο, σχετικά ψηλή, λεπτή με καλοσχηματισμένο σώμα, μικρά στητά βυζιά και συμπαθητικό κώ(ο)λο, με άσπρες διχτυωτές κάλτσες

Η συγκεκριμένη κοπέλα παρουσιάσθηκε αρχικά ως
Άννα στην [size=9pt]ΦΥΛΗΣ 109/ΙΣΟΓΕΙΟ [/size],
Κατερίνα στην [size=9pt]ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥ 1[/size] και
Τερέζα πάλι στην [size=9pt]ΦΥΛΗΣ 109/ΙΣΟΓΕΙΟ  [/size]  :pipa2:

φορώντας πάντα τις άσπρες διχτυωτές κάλτσες της ...  :lheel:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Χθες απογευματινη βαρδια...
Φυλης200
Ελενα του Ζορρο...!Δε λεω μπορει να κανει παπαδες στο δωματιο αλλα ειναι η πιο ασχημη πουτανα που κυκλοφορει στην Φυλης ευκολα!!
Φυλης109ισογειο
Τερεζα..ξανθια μετριοκαλη παρουσια με λευκες ζαρτιερες
Φυλης66
Φοβερο ξανθο μουνακι με απιστευτο πατουρι..2,5αρι βυζι κι η οποια την μιση καυλα να εχει στο δωματιο απο αυτην που βγαζει στο σαλονι θα μιλαμε πολυ καιρο για αυτην!!Το ονομα της Χριστινα!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Φυλης200
Ελενα [size=12pt]του Ζορρο...![/size]Δε λεω μπορει να κανει παπαδες στο δωματιο αλλα ειναι η πιο ασχημη πουτανα που κυκλοφορει στην Φυλης ευκολα!!
Και του Μπλεκ και τόσων άλλων  ;)
Όντως είναι πάααρα πολύ άσχημη αλλά έχει αυτό το γαμημένο sex attitude. Πού θα πάει ρε πούστη μου, δε θα πετύχουμε και μια ωραία που να το έχει σε τέτοιο βαθμό?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

Επισκέπτης
Φυλης200
Ελενα του Ζορρο...!Δε λεω μπορει να κανει παπαδες στο δωματιο αλλα ειναι η πιο ασχημη πουτανα που κυκλοφορει στην Φυλης ευκολα!!

Ἐ ὄχι καὶ ἔτσι φίλτατε... Ἐν τέλει ἰσχύει καὶ ἡ λαϊκὴ ρήσις "ἄν δὲν μπαζώσεις, σπίτι δὲν χτίζεις"

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Ἐ ὄχι καὶ ἔτσι φίλτατε... Ἐν τέλει ἰσχύει καὶ ἡ λαϊκὴ ρήσις "ἄν δὲν μπαζώσεις, σπίτι δὲν χτίζεις"
Όταν είχε το μαλλί μακρύ, μαύρο και ίσιο τρωγόταν κάπως. Τώρα η νέα κουπ δεν της πάει...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Φοβερο ξανθο μουνακι με απιστευτο πατουρι..2,5αρι βυζι κι η οποια την μιση καυλα να εχει στο δωματιο απο αυτην που βγαζει στο σαλονι θα μιλαμε πολυ καιρο για αυτην!!Το ονομα της Χριστινα!
Πολυ ωραια γκομενα αλλα μεσα ειναι τραγικη.Βιαζεται παρα πολυ και χτυπιεται σα χταποδι για να τελειωσεις γρηγορα.Πραγματι ωραιο παιδι το οποιο ομως εχει πιασει στραβα το νοημα και θελει να σε ξεπεταξει σε 5 λεπτα.Αν και πολυ ωραια δε θα τη προτεινα με τιποτα,εκτος και αν αλλαξει στυλακι

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
Φυλης200
Φυλης109ισογειο
Τερεζα..ξανθια μετριοκαλη παρουσια με λευκες ζαρτιερες
Φυλης66
δεδομενο οτι οι ασχημες πουτανες στο δωματιο ειναι φωτια.αντιθετα οι ομορφες ειναι ψυγειο στο δωματιο χαλια

307cc

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα και απο μενα. Χτες εκανα μια βολτα στα γνωστα στεκια και στο Διδυμου 27 ηταν ενα ξανθο ψιλο με μεγαλο βιζυ. Γνωριζει κανεις τη λεει μεσα γιατι στο ματι ηταν πολλη καλη.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom