Εγω λεω μαυρο σε αυτην την φωωωωωωωωλα παντως,ειναι για πολλα βρισιδια...Γιατί ρε παιδιά ρίχνετε τόσο μαύρο στην Μπάρμπαρα ?
Εμένα μου έχει κάνει καλή εντύπωση. Και τα ακάποτά της κάνει, και γλύψιμο στα μπαλάκια, και ισπανική στις πλαστικές βυζάρες της, και κώλο άμα της ζητήσεις (χωρίς χρέωση !!), και ξύλο στην κολάρα της, και χύσιμο στις βυζάρες της.
Δηλαδή τι άλλο θέλετε, να σας πληρώσει κιόλας ?
Τις τελευταίες δύο βδομάδες την έχω πάρει 3 φορές και σε όλες τηρήθηκε το παραπάνω πρόγραμμα ανελλειπώς.
Sorry, αλλά αυτή τη στιγμή καμμία άλλη δεν τα κάνει αυτά με ένα 20ρικο.
P.S. Όχι δεν έχω μετοχές στο μαγαζί. Μακάρι να είχα γιατί θα τη γαμούσα 3 φορές τη μέρα !!
3 φορες που εχω παει την μία φορα ηταν πολυ καλη με αγριο γαμησι και θετικη συμπεριφορα,αλλά τις αλλες 2 απιστευτη ξενερα.Αποκορυφωμα πριν απο ολιγες ημερες οπου στο 5 λεπτο σηκωνεται και μου λεει ''τελος''.τελικα με το ζορι εκατσε αλλα 2 λεπτα για να καταφερω βεβιασμενα να ολοκληρωσω.Και μετα απο 1 λεπτο ενω ντυνομουν ερχεται να μου πει να ντυθω γρηγορα γιατι τα αλλα δωματια εχουν γεμισει και θελει να αδειασω το δωματιο...
Να ''δωσω'' και ενα μωρο ''εγγυηση'' που το πετυχα στο ντεμπουτο του 1η μερα στη φυλης πριν 2-3 μερες...
Βγαινει ενα ρουμανακι μελαχροινο λοιπον με γκριζοπρασινα ματακια στο σαλονι στο φυλης 59.Ειχε πολυ ψυχρο βλεμμα(αποδειχτηκε ότι καΘΟΛΟΥ ΨΥΧΡΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ).Λεω του τσατσου που ειναι η σακιρα?μου ειπε εχτες οτι θα δουλευε κ σημερα.Μου λεει ''περιοδος'' αλλα δοκιμασε αυτην δε θα χασεις ολοι μου ειπαν καλα λογια για αυτην..
αποφασισα να εμπιστευτω τον ευτραφη τσατσο καθως δεν κανει πουστιες και δικαιωθηκα.
Το μωρο μεσα ηταν ολα τα λεφτα.Συζητησαμε λιγακι ειναι πολυ καλη κ στο μπλα μπλα.Στο προκειμενο δεκτικη σε καθε σταση σε προτρεπει για δυνατο σεξ που βλεπεις οτι γουσταρει.
Κανει καλα γλειψιματα στο σωμα κ' στα αρχιδια.Μπορω να πω κι αλλα αλλα δεν χρειαζεται πιστευω ;) .
Edit:Κορίνα το ονομα του πιπινιου.Μπορει καποιος παρακαλω να μου πει που δουλευε πριν(εαν θυμηθει μολις την δει)?
Ειχα δει μια στην ιασωνος την προηγουμενη μερα που της εμοιαζε λιγο,αλλα δεν συγκρατησα καλα τα χαρακτηριστικα της...οποιος ξερει ας μου λυσει την περιεργεια.