Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 237 άτομα (15 μέλη και 222 επισκέπτες)

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
Πως πηδάς αυτή την πουτάνα που βρωμάει αλκοόλ,με το μουνί πηγάδι,τα αντιαισθητικά ψεύτικα βυζιά με τις ουλές και τους μαύρους-κίτρινους να μπαινοβγαίνουν στα δωμάτια;;;
Η πίπα της και η περιποίηση @@ αξίζουν.

δεν εχεις αδικο αλλα η πρωτη ή η τελευταια ειναι?
αλκοολ βρωμοκοπανε και αρκετες απ τα στουντιο που τις χρυσοπληρωνεις κιολας, για μουνια πηγαδια ας μην το συζητησουμε, ουλες λιγο παρατηρητικος να εισαι θα δεις πολλες πιτσιρικες κιολας να εχουν στα κωλομαγουλα τους ενω για μαυρους-κιτρινους ποτε δεν μπορεις να εισαι συγουρος για καμια.
Προσωπικα χιλιες φορες να παρω μια που παιρνει μαυρους και κινεζους παρα μια που παιρνει τα χυσια του καθενος στο στομα της πραγμα που ειναι πολυ της μοδας τελευταια.
Για την Ντενιζ τωρα πιστευω οτι ειναι απο τις λιγες γυναικες που κανουν τοσο καλα τη δουλεια τους και μακαρι να υπηρχαν κιαλλες σαν κιαυτην

grhgorhs

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
Bεργας 6β ονομα ναομι πριν 1 ωρα η επισκεψη,λοιπον καλο βυζι 3αρι,κολαρα τρελλη τουρλοτη,και οταν πας μεσα αντε γεια μα μου μι πιο σιγα ποναω :huh:λιγο πιο σιγα και θα με επαιρνε ο υπνος πανω στην κολαρα της :headbang: κριμα παντος πολυ κριμα.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Πως πηδάς αυτή την πουτάνα που βρωμάει αλκοόλ,με το μουνί πηγάδι,τα αντιαισθητικά ψεύτικα βυζιά με τις ουλές και τους μαύρους-κίτρινους να μπαινοβγαίνουν στα δωμάτια;;;
Η πίπα της και η περιποίηση @@ αξίζουν.
Κοίτα από τη στιγμή που δεν κάνεις ακάποτα , κώλο και γλωσόφιλα δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Παιδιά μην το ψάχνετε το θέμα.  Κορυφαία περιποίηση, GFE τουλάχιστον, ποτέ ΔΕΝ κλαις το μεροκάματο και φυσικά κλάσεις ανώτερη από άλλες πολυδιαφημισμένες λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω ;)

αλκοολ βρωμοκοπανε και αρκετες απ τα στουντιο που τις χρυσοπληρωνεις κιολας, για μουνια πηγαδια ας μην το συζητησουμε, ουλες λιγο παρατηρητικος να εισαι θα δεις πολλες πιτσιρικες κιολας να εχουν στα κωλομαγουλα τους ενω για μαυρους-κιτρινους ποτε δεν μπορεις να εισαι συγουρος για καμια.
Προσωπικα χιλιες φορες να παρω μια που παιρνει μαυρους και κινεζους παρα μια που παιρνει τα χυσια του καθενος στο στομα της πραγμα που ειναι πολυ της μοδας τελευταια.
Για την Ντενιζ τωρα πιστευω οτι ειναι απο τις λιγες γυναικες που κανουν τοσο καλα τη δουλεια τους και μακαρι να υπηρχαν κιαλλες σαν κιαυτην

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Αυτο που με χαλάει στην Ντενίζα είναι τα μουνόχειλά της!!Είναι όντως τραγικά!!Απο περιποίηση είναι άψογη!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Eμενα με χαλαει απιστευτα το οτι οι κυνοδοντες της δεν ειναι πολυ μυτεροι.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
αλκοολ βρωμοκοπανε και αρκετες απ τα στουντιο που τις χρυσοπληρωνεις κιολας,
Ποιες εχεις πετυχει να βρωμανε αλκοολ; :think:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Έτερον εκάτερον.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους.
ειμαι απο θεσσαλονικη αλλα ηθελα να αναφερω κατι που εγινε χθες στην αθηνα και δεν ηταν η πρωτη φορα και ετυχε να ειναι μπροστα φιλος μου και να μου το πει.μεγαλη προσοχη οταν βγαινετε μπουρδελοτσαρκα με αυτοκινητο,μεχρι να μπειτε και να βγειτε απο το μπουρδελο κανουν ντου οι πακιστανοι σπανε τα τζαμια και κλεβουν οτι εχετε μεσα στο αυτοκινητο.
ελπιζω γινει θεμα ωστε να προσεχουν ολοι περισσοτερο

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
καλησπερα σε ολους.
ειμαι απο θεσσαλονικη αλλα ηθελα να αναφερω κατι που εγινε χθες στην αθηνα και δεν ηταν η πρωτη φορα και ετυχε να ειναι μπροστα φιλος μου και να μου το πει.μεγαλη προσοχη οταν βγαινετε μπουρδελοτσαρκα με αυτοκινητο,μεχρι να μπειτε και να βγειτε απο το μπουρδελο κανουν ντου οι πακιστανοι σπανε τα τζαμια και κλεβουν οτι εχετε μεσα στο αυτοκινητο.
ελπιζω γινει θεμα ωστε να προσεχουν ολοι περισσοτερο
σωστοτατος !!! επισης ενα αλλο κολπο που κανουνε ειναι οτι καθονται και καλα διπλα στο αυτοκινητο,με τη πλατη,και σκαρλιζουνε τη κλειδαρια με κατσαβιδι να ανοιξει. γιατι το προτιμουνε? το σπασιμο τζαμιου κανει θορυβο ;) μου ετυχε πριν λιγο καιρο...12 τη νυχτα,πηγαινοντας για το λελας καραγιαννη,το αφησα απο κατω επι της πατησιων στη πλατεια αμερικης.....φωτα,κινηση.μεχρι να μπω και να βγω απο λελας(δε περασα στο δωματιο,αρα εκανα γρηγορα),οι πορτες ηταν παραβιασμενες.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
σωστοτατος !!! επισης ενα αλλο κολπο που κανουνε ειναι οτι καθονται και καλα διπλα στο αυτοκινητο,με τη πλατη,και σκαρλιζουνε τη κλειδαρια με κατσαβιδι να ανοιξει. γιατι το προτιμουνε? το σπασιμο τζαμιου κανει θορυβο ;) μου ετυχε πριν λιγο καιρο...12 τη νυχτα,πηγαινοντας για το λελας καραγιαννη,το αφησα απο κατω επι της πατησιων στη πλατεια αμερικης.....φωτα,κινηση.μεχρι να μπω και να βγω απο λελας(δε περασα στο δωματιο,αρα εκανα γρηγορα),οι πορτες ηταν παραβιασμενες.
εμενα αυτο που σου λεω μου το ειπε φιλος ο οποιος αν και πολυ συχνος μπουρδελιαρης δεν ειναι μελος του σαιτ και επειδη ξερει οτι ειμαι καθε μερα μεσα μου ειπε να ενημεροσω γιατι οντως ειναι πολυ σοβαρο το θεμα.χθες το αμαξι που σπασαν το τζαμι του πηραν 2 κινητα και δεν ξερω αν πηραν και τιποτα λεφτα και ο ανθρωπος δεν ηξερε πως να το δηλωσει στην αστυνομια γιατι ειναι παντρεμενος

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
εμενα αυτο που σου λεω μου το ειπε φιλος ο οποιος αν και πολυ συχνος μπουρδελιαρης δεν ειναι μελος του σαιτ και επειδη ξερει οτι ειμαι καθε μερα μεσα μου ειπε να ενημεροσω γιατι οντως ειναι πολυ σοβαρο το θεμα.χθες το αμαξι που σπασαν το τζαμι του πηραν 2 κινητα και δεν ξερω αν πηραν και τιποτα λεφτα και ο ανθρωπος δεν ηξερε πως να το δηλωσει στην αστυνομια γιατι ειναι παντρεμενος
εμενα μου εκανε εντυπωση γιατι το αυτοκινητο που κατεβαινω τσαρκα ειναι παλιο,γιατι να μη πανε λιγο παρακατω να βουτηξουνε ενα πιο καλο? το σηζητησα με φιλο παλιο αλανι της πιατσας και μου ειπε δε θελουνε να κλεψουνε το αυτοκινητο.σπανε τζαμια η παραβιαζουνε πορτες και μηπως βρουνε κανα κινητο η τιποτα αλλο αξιας.οταν μου ετυχε εκατσα κανα μισαωρο να κοζαρω και μετα εκανα μια βολτα στα στενα να δω τι κοσμος κυκλοφορει εκει. ουτε αλβανοι,ουτε πακια,ουτε πρεζονια ειδα.μονο μαυροι.μαλλον αρχισαν και αυτοι να απλωνουν χερι,τι να πω....?

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οχι εμενα μου ειπαν ειδαν πακιστανους

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
εγω θα προτεινα οι παντρεμενοι να μην πηγαινουν στα μπουρδελα.πολυ απλο

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εγω θα προτεινα οι παντρεμενοι να μην πηγαινουν στα μπουρδελα.πολυ απλο
ρε φιλε ο ανθρωπος για 10 λεπτα εκτονοση πηγε που να φανταζοταν τι θα παθει?
εξ αλλου αυτο που λες δεν στεκει οσοι ημαστε εμεις που πηγαινουμε αλλοι τοσοι ειναι και οι παντρεμενοι ασχετα αν το καταλαβαινεις η οχι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom