Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 165 άτομα (6 μέλη και 159 επισκέπτες)

eipokampos

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδιά μάθατε τίποτα για το σοφάκι την καλύτερη πίπα τις φίλης και όχι μονο την ψάχνω εδώ και μήνες κάντε κάτι για πληροφορίες pliz :pipa2: :pipa2:

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Καλησπερα παιδια ξερει κανεις η Δωρα στο 69 κατω τι βαρδια ειναι και αν αξιζει??Ευχαριστω....

307cc

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια ξερει κανεις η Δωρα στο 69 κατω τι βαρδια ειναι και αν αξιζει??Ευχαριστω....
φιλαρακι δεν ξερω αν δουλευει σημερα παντως εχει τρομερω κορμι βυζι καρφι πιπιλα και μεσα στο δωματιο κατι παραπανω απο τα τυπικα με πολλη ωραια αγρια πιπα

casteliano

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
11
ρε παιδιά μάθατε τίποτα για το σοφάκι την καλύτερη πίπα τις φίλης και όχι μονο την ψάχνω εδώ και μήνες κάντε κάτι για πληροφορίες pliz :pipa2: :pipa2:

για ποια λες φιλαρακι?που δουλευει?

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Πολυ ωραια γκομενα αλλα μεσα ειναι τραγικη.Βιαζεται παρα πολυ και χτυπιεται σα χταποδι για να τελειωσεις γρηγορα.Πραγματι ωραιο παιδι το οποιο ομως εχει πιασει στραβα το νοημα και θελει να σε ξεπεταξει σε 5 λεπτα.Αν και πολυ ωραια δε θα τη προτεινα με τιποτα,εκτος και αν αλλαξει στυλακι
Χτες τη πηρα και αν τελευταιος της πελατης η κοπελα ηταν καταπληκτικη.Αλαγη στασεων πιπα χωρις χερια,ακαποτη ποδομαλακια,γλειψιμο στο στηθος και στο λαιμο,εκφυλες εκφρασεις,και γενικοτερα ευγενικη συμπεριφορα ηταν το μενου της.Απο τις καλυτερες αυτο το καιρο στη ΦΥΛΗΣ

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Χτες τη πηρα και αν τελευταιος της πελατης η κοπελα ηταν καταπληκτικη.Αλαγη στασεων πιπα χωρις χερια,ακαποτη ποδομαλακια,γλειψιμο στο στηθος και στο λαιμο,εκφυλες εκφρασεις,και γενικοτερα ευγενικη συμπεριφορα ηταν το μενου της.Απο τις καλυτερες αυτο το καιρο στη ΦΥΛΗΣ
Διαβασα και κριτικη του Μεγιστου Kokolongou ο οποιος την πηρε πριν εναμιση μηνα περιπου κι εγραψε οτι ειναι υποσχομενη!Διολου απιθανο οι υποσχεσεις να εγιναν πραγματικοτητα!

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Απογευματινη βαρδια περασα.φ59κατω η σαμπρινα..Ειναι πολυ ωραιο γκομενακι αλλα δεν εχω διαβασει καμια καλη κριτικη..εχει κανεις αποψη?
Φ80 η ελλη που εμενα μο χε αφησει καλες εντυπωσεις 2 φορες που την πηρα,αλλα πλεον εχω φοβηθει..Φ65 κατω η μαρινα(ΜΑΚΡΙΑ).φυλης 86 πανω αδιαφορη,φ86 κατω επισης αδιαφορη.Φυλης 71 κατω η ευα να λεει τα γνωστα οτι χανουμε που φευγουμε..μονης προδορομου το ρενατακι που ταν η πρωτη μου επισκεψη σε δελο,και πραγματικα μ αρεσει..εκει που πηγαινα να δωσω το 20αρι λεω κατσε να παω απο φ67 να δω αν ειναι ο ερωτας μου η λαρισσα..με το που μπκα ακουσα τη φωνη τις και εβγαλα τα εφτα..μια ακομη εξαιρετικη εμπειρια αφου πλεον με τν λαρισσα κανουμε ερωτα και οχι σεξ...

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
σημερα ημουνα Φυλης με τον Tomito και τον Chavalier Fidele.τα περασαμε ολα της Φυλης και τελικα μπηκα στη Φωκαιας 25α.εκει ηταν η Σοφια ψηλη με μεγαλα βυζια.καλη στο δωματιο προσπαθει το μονο της μειονεκτημα ειναι οτι ειναι πολυ φαρδια!ή ειχε βαλει παρα πολυ κρεμα και ο πουτσος δεν εβρισκε αντισταση.πριν 3 μερες ειχα παει στο Φυλης 65 στην Ντενισα.πολυ ομορφη κουκλαρα αλλα αδιαφορη και με καμια σημετοχη.συντομα θα ξαναπαω Φυλης.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Η συγκεκριμένη κοπέλα παρουσιάσθηκε αρχικά ως
Άννα στην [size=9pt]ΦΥΛΗΣ 109/ΙΣΟΓΕΙΟ [/size],
Κατερίνα στην [size=9pt]ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥ 1[/size] και
Τερέζα πάλι στην [size=9pt]ΦΥΛΗΣ 109/ΙΣΟΓΕΙΟ  [/size]  :pipa2:
φορώντας πάντα τις άσπρες διχτυωτές κάλτσες της ...  :lheel:

Η συγκεκριμένη κοπέλα παρουσιάσθηκε αυτή την εβδομάδα ως Τζέσικα... :think:

πάντα με άσπρες διχτυωτές κάλτσες  :cool2:

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
παλικαρια εχει πετυχει κανεις την αννουλα στο φωκαιας 25 ανω??(πρωην φυλης 134...)εχω χασει τα ιχνη της...

Επισκέπτης
Μόλις επέστρεψα από Φυλής.SUPER SOS από εμφάνιση και αέρα στο σαλόνι:
Αλίνα,Φώκαιας-Λαβύρινθος.Καστανόξανθο κεφάτο πιπινοειδές με ωραίο σωματάκι και κουκλίστικο πρόσωπο.Πολύ οικεία και επικοινωνιακή στο σαλόνι.

Μαρία,Φυλής 80.Ωραίο πρόσωπο και σώμα,μελαχροινό με εξτρά ελεύθερο στοματικό.Δουλεύει εδώ και 2-3 εβδομάδες μου είπε η τσατσά.Βγήκε με αέρα και χαμόγελο στο σαλόνι.

Αλλες εποχές θα έμπαινα αμέσως για να δοκιμάσω.
ΘΑ ΠΑΩ ΟΜΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΕΣ!!!

Κατά τα άλλα μία από τα ίδια.Την Λαρίσα έψαχνα αλλά μάλλον δουλεύει απόγεμα στο Φυλής 67.Φυλής 69 πάνω δεν πήγα.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
χτες βραδυ στο φ 69 η δωρα.μελαχροινη με ωραια πιασιματακια,απο αρμενια λεει.ωραιο παιδι και αρκετα καλη μεσα

υ.γ. μιστερ φαρκελι νομιζω εχω κατι που σας ενδιαφερει ιδιαιτερα :)τσεκαρετε σε λιγο το ποστ για στουντιο παρακαλω

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
σημερα ημουνα Φυλης με τον Tomito και τον Chavalier Fidele.τα περασαμε ολα της Φυλης και τελικα μπηκα στη Φωκαιας 25α.εκει ηταν η Σοφια ψηλη με μεγαλα βυζια.καλη στο δωματιο προσπαθει το μονο της μειονεκτημα ειναι οτι ειναι πολυ φαρδια!ή ειχε βαλει παρα πολυ κρεμα και ο πουτσος δεν εβρισκε αντισταση.πριν 3 μερες ειχα παει στο Φυλης 65 στην Ντενισα.πολυ ομορφη κουκλαρα αλλα αδιαφορη και με καμια σημετοχη.συντομα θα ξαναπαω Φυλης.
αγαπητε δημητρακη29 καλως ηρθατε στη πατριδα :grouphug: :)

Επισκέπτης
:think: Τὶ ἐννοεῖ ὁ ποιητής;
Ο ποιητής διέρχεται μία συνηθισμένη ολιγοήμερη μεταβατική περίοδο αποχής από τις διπρόσωπες πόρνες.Γιατί ο χαρακτηρισμός "ιερόδουλες" γι'αυτές αδικεί τις ιερόδουλες.Πόσο μάλλον τις ιερές δούλες με την αρχαιοελληνική έννοια και πρακτική του όρου.

Επισκέπτης
Ο ποιητής διέρχεται μία συνηθισμένη ολιγοήμερη μεταβατική περίοδο αποχής από τις διπρόσωπες πόρνες.Γιατί ο χαρακτηρισμός "ιερόδουλες" γι'αυτές αδικεί τις ιερόδουλες.Πόσο μάλλον τις ιερές δούλες με την αρχαιοελληνική έννοια και πρακτική του όρου.
:2funny:
Παντοῦ ὑπάρχει ἡ ἤρα καὶ ὁ σῖτος....

v4silis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα μαγκες..την βασιλισσα αννα που μπορω να τη βρω?

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Σημερινή μεσημεριανή κατάθεση στην Ντενίζα στη Ρεμούνδου. Ναι...ξέρω , είχα πει ότι δεν θα ξαναπάω , αλλά είναι εξαιρετικό VFM. Μου παραπονέθηκε ότι αυτή τη βδομάδα με τα ματς σε Champions League, UEFA έπεσε κατακόρυφα η δουλειά τις βραδινές ώρες. Και της είπα ότι μέχρι τη Δευτέρα έτσι θα είναι τα πράγματα  :grin:

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
To μεσημερι φ.92 πηγα να δω την ευα αλλα παλι δεν ηταν ειδα ηταν η φλωρα που η τσατσα την διαφημιζε με ακαποτο στοματικο και 69 αλλα την ειχα παρει πιο παλια και ηταν εντελος αντικαβλωτικο επιπλο, μετα πηγα στη χριστινα (εχω γραψει στο συγκεκριμενο σπιτι για το πως περασα)

Επισκέπτης
Σημερινή μεσημεριανή κατάθεση στην Ντενίζα στη Ρεμούνδου.
Πως πηδάς αυτή την πουτάνα που βρωμάει αλκοόλ,με το μουνί πηγάδι,τα αντιαισθητικά ψεύτικα βυζιά με τις ουλές και τους μαύρους-κίτρινους να μπαινοβγαίνουν στα δωμάτια;;;
Η πίπα της και η περιποίηση @@ αξίζουν.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom