Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 144 άτομα (21 μέλη και 123 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Γιατι δεν μας γραφεις μια ενημερωσουλα, να ξερουμε τι γινεται ?

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Χωρις αστεια παντως, υπαρχουν κατα καιρους και ενημερωσεις για το Μεταξουργειο.Πολυ πιο σπανια βεβαια. Ισως γιατι στην Φυλης ειναι πιο μαζεμενα τα μαγαζια....

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
Για το ιδιο χρονικο διαστημα που αναφερει ο συναγωνιστης bakalhs συμπληρωνω:

Αλκιβιαδου 16Γ
Σονια -Ρωσσιδα milf, ξανθια, μετρια κατ΄εμε

Αλκιβιαδου 16Α
Κατερινα - Ελληνιδα μελαχροινη ευτραφης βυζαρου που δινει και κουλουρακι σε συνδιασμο με ολοκληρωτικο στοματικο με 25 ευρω.

Διδυμου 20
Ξανθια γεματουλα ρωσσιδα (Οχι η Ηρα)

Διδυμου 18Β
Αννιτα - η γνωστη κουλουρτζου απο την Πολωνια.

Διδυμου 16
Αλικη - Ρωσσικο milf, κοκκινομαλλα, μπαζο κατα την ταπεινη μου γνωμη.

Φωκαιας 22
Αννα Μαρια - μελαχροινη Ρωσσιδα -Αδιαφορη

Φυλης 69Α
Χριστινα - Μελαχροινη απο το Καζακσταν Εγινε καταθεση

Φυλης 71Β
Η τσαστα Ευα διαφημισε Ιταλιδα πορνοσταρ, οπως ειπε που δινει κουλουρακι με +10. Νταρντανα αξιοπροσεκτη.
για την αλικη διαφωνω φιλε μου.ειναι εξαιρετικη στο δωματιο.μεσα στις τρεις καλυτερες ιεροδουλες που εχω παρει.παντως εξαιρετικη ενημερωση.ευχαριστουμε

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
για την αλικη διαφωνω φιλε μου.ειναι εξαιρετικη στο δωματιο.μεσα στις τρεις καλυτερες ιεροδουλες που εχω παρει.παντως εξαιρετικη ενημερωση.ευχαριστουμε

Στις υπηρεσιες ενδεχομενως να ειναι super, αλλωστε δεν εχω κανενα λογο να σε αμφισβητισω.

Απλα εμφανησιακα εμενα δεν με ενθυσιασε (και ειμαι mlfaκιας ενιοτε)

Περι ορεξεως....

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
Στις υπηρεσιες ενδεχομενως να ειναι super, αλλωστε δεν εχω κανενα λογο να σε αμφισβητισω.

Απλα εμφανησιακα εμενα δεν με ενθυσιασε (και ειμαι mlfaκιας ενιοτε)

Περι ορεξεως....
ναι ο καθενας εχει τα γουστα του.το ξερεις αλλωστε οτι και εμενα οι ωριμες μου αρεσουν.τις μικρες τις εχω σταματησει καιρο

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ναι ο καθενας εχει τα γουστα του.το ξερεις αλλωστε οτι και εμενα οι ωριμες μου αρεσουν.τις μικρες τις εχω σταματησει καιρο

Εχω διαπιστωσει το εξης:

Οι περισσοτερες ωριμες πονταρουν στις καλΕς υπηρεσιες για να "κερδισουν" τον πελατη.

Οι πιτσιρικες μαις και θεωριτκα ειναι ομορφες, δεν ειναι και τοσο καλες στο δωματιο. Και εκει χανουν.

Η πιτσιρικα που συνδιαζει την συμεπριφορα της ωριμης ΘΗΣΑΥΡΙΖΕΙ.....

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
Εχω διαπιστωσει το εξης:

Οι περισσοτερες ωριμες πονταρουν στις καλΕς υπηρεσιες για να "κερδισουν" τον πελατη.

Οι πιτσιρικες μαις και θεωριτκα ειναι ομορφες, δεν ειναι και τοσο καλες στο δωματιο. Και εκει χανουν.

δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες.εγω παντως δισταζω να μπω σε μικρες μηπως κλαψω το 20αρικο.λοιπον καληνυχτω .καλο ξημερωμα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εχω διαπιστωσει το εξης:

Και εξαφανίζεται γρήγορα επίσης... τίποτα δεν είναι τέλειο...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Ἐπίσης νὰ ἐπισημάνωμεν ὅτι καὶ τὸ Μεταξουργεῖον εἶναι βασίλειον καὶ βασίλισσα του εἶναι ἡ χαριτόβρυτος, παιγνιώδης, γλυκυτάτη καί ἐργατικωτάτη Σοφία (Ἰάσωνος 19 ἄνω)
Τρελαινομαι για τις ψιλές τις δασείες τις οξείες και τις περισπωμένεεεεεεεεεεεεεεεες....
computer-20.GIF

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.968
Πόντοι
6.925
25 - 30, ξανθὴ, σχετικῶς βραχύσωμος, σχετικῶς εὔσαρκος καὶ ὁ ὑπηρέτης "Μαρκαριὰν".
25 -30, μελαγχροινὴ, σχετικῶς βραχύσωμος, σχετικῶς εὔσαρκος, μεγᾶλον στῆθος, ὁμοφυλόφιλος ὑπηρέτης.
25-30, μελαγχροινὴ, σχετικῶς βραχύσωμος, λεπτὴ, Ρουμανίς, ὁλῖγον πεπτωκὸν στῆθος, ἐρωτικὴ παρουσία ἄλλὰ δοκιμάσας ἔμπειρος συνάδελφος δὲν ἐνεθουσιάσθη - χωρὶς νὰ ἀπορρίπτῃ.

καλά πως βάζεις περισπωμένες και ψιλή με τόνο  :huh:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Σάββατο 25/4/2009 πρωινή ενημέρωση από Φυλής

Μονής Προδρόμου 16 ένα Ρωσιδάκι Αδύνατο 0% Λιπαρά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ κορμί
      και με 69 μέσα στο 20-άρικο
      για μας που γουστάρουμε αδύνατες (σαν την Σάντυ την ΓερμανοΡωσσίδα
      και την Καιτούλα την Αλβανίδα), γούσταρα πολύ αλλά δεν την δοκίμασα
      γιατί είχα βγεί προς αναζήτηση της Ρενατούλας μου.
      Imaginas και λοιποί που γουστάρετε 0% ΤΡΕΞΤΕ !!!

Φυλής 84 ισόγειο η Άννα η Πολωνέζα όπως την είδα έφυγα καπάκι (έψαχνα για την Τίνα εδώ)

Φυλής 69 ισόγειο ένα μελαχρινό με μακρύ μαλλί και λευκό δέρμα προς κοντό
         (ρουμανάκι μάλλον) με χορταστικό στήθος και καλό κορμάκι.

Φυλής 80 μια Μαρία επίσης με μακρύ μαύρο μαλλί ελάχιστα προς το νταρντανέ
         με ολόσομο τιγρέ μαγιό καλούλα.

Φυλής 59 η Σακίρα (την πήρα επειδή βαργιόμουνα το ψάξιμο) τα γνωστά
         παρ'όλα αυτά με τα πολλά της τό γλυψα το μουνάκι μια και ο τσα2
         έλεγε 69 μέσα στο 20-άρικο, αν και το μωρό μου έλεγε οτι έχει κρέμα
         και τα γνωστά για να το αποφύγει, αλλά επέμενα και μου το έδωσε.

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
ρε μαγκες κανενα μπουρδελακι με καλο τραβελι υπαρχει?

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
Υπαρχει και το μεταξουργειο..

Αμαν,ολο ενημερωσεις για την Φυλης υπαρχουν ;)

Το μεταξι ζει. Στηριξτε το :)

φιλε tomasso δεν ειναι δυνατον να εισαι λατρης του μεταξιου και να ισχυριζεσαι (σε αλλο thread)
οτι για να φας κουλουρι πρεπει να σκασεις κατοσταρου... :fuck2:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΦΥΛΗΣ

Πρωινή βάρδια στις 25/04/2009

περίπου στις 14.00’

www.smilies.4-user.de] [/url]

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 134 ΟΡΟΦΟΣ[/size]
;)
Πάολα 22-24 ετών, καστανή με ανταύγειες, ίσια μαλλιά μέχρι τις πλάτες, ωραίο πρόσωπο, σχετικά μέτρια στο ύψος, λεπτή με μικρά στητά βυζιά, καλοσχηματισμένο σώμα και χορευτικό κώ(ο)λο

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 134 ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]
:tits:
Χριστίνα 24-26 ετών, ξανθιά με κοντά σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους, σχετικά μέτρια στο ύψος, λίγο γεματούλα, μέτρια βυζιά και ικανοποιητικό κώ(ο)λο

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 134 ΥΠΟΓΕΙΟ[/size]
:sunglasses:
Τίνα 21-23 ετών, από Φυλής 84/ισόγειο, μελαχρινή με ίσια μαλλιά μέχρι τις πλάτες, συμπαθητικό πρόσωπο, κοντή, λεπτή με μικρά βυζιά και συμμαζεμένο κώ(ο)λο λόγω της εμφανής κύφωσης

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 109 ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]
;)
Άννα 22-24 ετών, (προσοχή όχι η βασίλισσα Άννα) με κοντά ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, ωραίο πονηρό πρόσωπο, σχετικά ψηλή, λεπτή με καλοσχηματισμένο σώμα, μικρά στητά βυζιά και συμπαθητικό κώ(ο)λο, με άσπρες διχτυωτές κάλτσες

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 109 ΟΡΟΦΟΣ[/size]
:)
Δανάη 24-16 ετών, μελαχρινή βουλγάρα, με ίσια μαλλιά δεμένα αλογοουρά, συμπαθητικό πρόσωπο, σχετικά μέτρια στο ύψος, λεπτή με μικρά βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο

[size=9pt]ΜΥΡΩΝ 5[/size]
Κατερίνα 38- 40 ετών, καστανή με πολύ κοντά μαλλιά, παμπόνηρο πρόσωπο, σχετικά ψηλή, μέτρια βυζιά και γεματούλα στο κώ(ο)λο

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 95[/size]
:rolleyes:
------------ αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι της, 20-22 ετών, ανυποψίαστο βλέμμα της κοκκινοσκουφίτσας στο δάσος που δήθεν περιμένει τον κακό λύκο, κοντή, λεπτή μέτρια βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο

[size=13pt]Aκολουθεί ενημέρωση για την μεσημεριανή βάρδια του Μεταξουργείου...[/size]   :dancing:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

Μεσημεριανή βάρδια στις 25/04/2009

περίπου γύρω στις 15.00’

www.smilies.4-user.de] [/url]

[size=9pt] ΙΑΣΩΝΟΣ 46 ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]
:tits2:
Φράνκα 25-27 ετών, από Φυλής 84/ισόγειο-χρονιά 2007-8 καστανή (πλέον) με ανταύγειες, ίσια μαλλιά μέχρι τις πλάτες, σχετικά μέτρια στο ύψος, περισσότερο γεματούλα (πλέον), ικανοποιητικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο

[size=9pt] ΙΑΣΩΝΟΣ 46 ΟΡΟΦΟΣ[/size]
;)
--------- 21-23 ετών, μελαχρινή με ίσια μαλλιά μέχρι τις πλάτες, προκλητικό ωραίο πρόσωπο, σχετικά κοντή, λεπτή με μικρά βυζιά και καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο

[size=9pt] ΙΑΣΩΝΟΣ 43[/size]
---------- 24-26 ετών, μελαχρινή με ίσια μέχρι τις πλάτες, προκλητικό πρόσωπο, κοντή, λεπτή, μέτρια βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο

[size=9pt] ΙΑΣΩΝΟΣ 44[/size]
Ρωξάνα 21-23 ετών, μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τις πλάτες δεμένα αλογοουρά, τσιγγάνικο πρόσωπο, σχετικά κοντή, σχετικά λεπτή, μέτρια βυζιά στρουμπουλό κώ(ο)λο τοποθετημένο χαμηλά

[size=9pt]ΙΑΣΩΝΟΣ 37 ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]
:boobies:
Χριστίνα από Φωκαίας και από Τροφωνίου, 23-25 ετών, ξανθή με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, πονηρό πρόσωπο, ωραίο σωματάκι με θηλυκές καμπύλες, χορευτικό κώ(ο)λο

[size=9pt]ΙΑΣΩΝΟΣ 37 ΟΡΟΦΟΣ[/size]
:rolleyes:
--------- 22-24 ετών, καστανή με σπαστά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, πεισματάρικο ύφος, σχετικά κοντή, με έντονες καμπύλες, μέτρια βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο

[size=9pt] ΙΑΣΩΝΟΣ 30[/size]
Ελίζαμπεθ 21-23 ετών, γαζέλα, σχετικά μέτρια στο ύψος, λεπτή, μικρά βυζιά, περιορισμένο κώ(ο)λο

[size=9pt] ΙΑΣΩΝΟΣ 20Α ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]
:dancing:
------------ 22-24 ετών, ξανθιά με ίσια μαλλιά δεμένα κότσο, προκλητικό πρόσωπο, σχετικά ψηλή, λεπτή με στητό θηλυκό κορμί, στητά βυζιά και ικανοποιητικό κώ(ο)λο

[size=9pt] ΙΑΣΩΝΟΣ 20Β όροφος[/size]
:helpplea:
κλειστό

[size=9pt] ΙΑΣΩΝΟΣ 19Α ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]
;)
--------- 21-23 ετών, καστανή με ανταύγειες, ίσια μαλλιά μέχρι τις πλάτες, συμπαθητικό  πρόσωπο, σχετικά μέτρια στο ύψος, λεπτή και μικρά βυζιά και κώ(ο)λο παιγνιδιάρικο αλλά τοπθετημένο χαμηλά

[size=9pt] ΙΑΣΩΝΟΣ 19Α ΟΡΟΦΟΣ[/size]
:helpplea:
επισκευές

[size=9pt] ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 13 ισόγειο[/size]
:pipa2:
Έμα  21-23 ετών, μελαχρινή με μαλλιά μέχρι την μέση, πονηρό πρόσωπο, σχετικά κοντή, λίγο γεματούλα, ικανοποιητικά βυζιά και στρουμπουλό αλλά πλαδαρό κώ(ο)λο

[size=9pt] ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 15 ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]
:fuck2:
Τζώρτζια 22-24 ετών, μελαχρινή με ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους, ωραίο προκλητικό πρόσωπο, ψηλή, σχετικά λεπτή με έντονη θηλυκότητα στο σώμα και στο πρόσωπο, μέτρια βυζιά και υπέροχο κώ(ο)λο. Με λίγα λόγια στουντιακή παρουσία στα 15 ευρώ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom