PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
μολις μπει στο δωματιο θα σου φυγει
να εισαι σιγουρος...
3 λεπτα θα διαρκεσει η πορωση
μολις μπει στο δωματιο θα σου φυγει
να εισαι σιγουρος...
ε τοτε κατι γινεταιαπο το φλαμανδικο!
μηπως ειναι ολλανδοφωνη απτην ρουμανια?
3 λεπτα θα διαρκεσει η πορωση
που τον θυμηθηκες τον νικολακι ρεκαι απο την κατω ραχουλα να ειναι με τετοια προσοντα που εχει μενεις μαλακας..
υπηρεσιες δεν ειναι και οι καλυτερες αλλα δεν πηδας τετοιες γκομενες καθε μερα...
σαν καυλακι στην παραλιακη ειναι που χει βγει για ποτο με τις ματσωμενες φιλες της...Αλιαγας,Π.Σ Ζερμεν,Νις Μονπελιε
εγω ημουν πριν λιγο καιρο στο μεταξισταν αρχισα να μιλαω ολλανδικα και εκεινη απανταγε αγγλικαμηπως ειναι ολλανδοφωνη απτην ρουμανια?
οπως ειχε πει ενας τυπος πιο παλια οτι βρηκε ολλανδεζα και τελικα βγηκε ρομουνα?
ναι ρε τυπε εσυ ησουνεγω ημουν πριν λιγο καιρο στο μεταξισταν αρχισα να μιλαω ολλανδικα και εκεινη απανταγε αγγλικα
για ποιο λογο να πει ψεματα;καταλαβαινω να ειναι αλβανιδα και να λεει ιταλιδα αλλα ρουμανα και να το παιζει ολλανδεζα;
ηταν ξανθια με πιασιματα και ο σωματοτυπος εμοιαζε λιγο αλλα που να φανταστει οτι θα πεφτε σε ενα που ξερει ολλανδικα
δε μιλησα για τη στελλα απο φωκαιας αλλα για τη λεωνιδου6 που ειχα πετυχει την μουσαντενια ολλανδεζαμαλλον λες για αλλη φιλε... η συγκεκριμενη που λεμε οντως ξερει γαλλικο-φλαμανδικα
Φυλής 69Β
ισόγειο εννοείς?
...μήπως είναι η Δώρα από Φωκαίας 17/ισόγειο, μελαχρινή με κοντά καρέ μαλλιά, λίγο γεματούλα, μικρά σχετικά στήθια και ικανοποιητικό κώ(ο)λο???
ενα αλογο μελαχροινη μηπως?Την εχει τεσταρει κανεις?Αναπληρωματικη για Πασχα εμφανιστηκε οταν την πετυχαφυλης 65 κατω ψηλη αδυνατη με 2.5 στηθος
ναι αυτη.δεν την εχω παρει ομως.δεν μου αρεσουν οι αδυνατες ιδιαιτεραενα αλογο μελαχροινη μηπως?Την εχει τεσταρει κανεις?Αναπληρωματικη για Πασχα εμφανιστηκε οταν την πετυχα
Για το ιδιο χρονικο διαστημα που αναφερει ο συναγωνιστης bakalhs συμπληρωνω:
Αλκιβιαδου 16Γ
Σονια -Ρωσσιδα milf, ξανθια, μετρια κατ΄εμε
Αλκιβιαδου 16Α
Κατερινα - Ελληνιδα μελαχροινη ευτραφης βυζαρου που δινει και κουλουρακι σε συνδιασμο με ολοκληρωτικο στοματικο με 25 ευρω.
Διδυμου 20
Ξανθια γεματουλα ρωσσιδα (Οχι η Ηρα)
Διδυμου 18Β
Αννιτα - η γνωστη κουλουρτζου απο την Πολωνια.
Διδυμου 16
Αλικη - Ρωσσικο milf, κοκκινομαλλα, μπαζο κατα την ταπεινη μου γνωμη.
Φωκαιας 22
Αννα Μαρια - μελαχροινη Ρωσσιδα -Αδιαφορη
Φυλης 69Α
Χριστινα - Μελαχροινη απο το Καζακσταν Εγινε καταθεση
Φυλης 71Β
Η τσαστα Ευα διαφημισε Ιταλιδα πορνοσταρ, οπως ειπε που δινει κουλουρακι με +10. Νταρντανα αξιοπροσεκτη.