Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 157 άτομα (13 μέλη και 144 επισκέπτες)

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Μια Άννα από Ιωαννίνων 3 λέει τίποτα μάγκες ;;

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Οκ μάγκες γνώμες Please! να χαρείτε απαντήσεις μαγκιά κλανία τσαμπουκαλίκι μην γράψετε, καραγκιόζηδες μπορούμε όλοι να μαστε!
Είχα δουλειά κέντρο, μετά βαρέθηκα είπα να κάνω μια τσάρκα...Καλώς ή κακώς το μάτι μου έπεσε στο "σπίτι" της πάλαι ποτέ λεγάμενης. Ας μην αναλωνόμαστε που-ποια-τι.
Κάτι με ώθησε να μπω! Δεν το χα κάνει εδώ και πολύ καιρό! Την τελευταία φορά που το χα κάνει η τσατσά μου χε πει απλά ευγενικά και λίγο αυστηρά: παιδί μου η κοπέλα δεν περνάει μαζί σου.
Με φίλη που το χα πει, μου χε πει πως πουτάνα ξεπουτάνα ότι είχατε την έκανε να μην σε βάζει πια στα μπούτια της μέσα και καλώς ή κακώς προς τιμήν της. Και γενικά συμφωνώ.
Τι έγινε σήμερα...
Πάω, ΔΕΝ με ξεχνάς αν με δεις/μπερδέψεις καλώς ή κακώς έχω κάποιον όγκο/στυλ που δεν το προσπερνάς πόσο μάλλον όταν σε ξέρουν.
1) Η τσατσά ΔΕΝ μου μίλησε (ήταν άλλοι 3 μέσα στο σαλόνι)
2) Η μανάρα βγήκε με είδε είπε το ποιηματάκι και μπήκε μέσα στο κουζινάκι χωρίς να πει σε άπταιστα Ρώσικα: μην αφήσεις το μαλάκα να περάσει μέσα
3) Αφού μπαίνει μέσα στο κουζινάκι η μπουμπού, η ΤΣΑΤΣΑ με κοιτούσε σα να περίμενε να ΠΕΡΑΣΩ ΜΕΣΑ! Σε βαθμό που λέω δεν γίνεται πλάκα μου κάνουν!

Και αναρωτιέμαι...Η τσατσά δεν με γνώρισε? Είναι δυνατόν? Είναι πρακτικά απίθανο, τι διάολο μεθυσμένη ήταν?
Η άλλη ΔΕΝ είπε τίποτα στην τσατσά, οκ ίσως μπροστά σε άλλους να μην ήθελε, αλλά επειδή έμεινα τελευταίος πάλι θα μπορούσε εύκολα να μου ρίξει κανα άκυρο
Σε βαθμό που σκεφτόμουν ότι τώρα θα σκάσει κανας από την περιοχή να μου "τρίξει τα δόντια", που πέραν του ότι ξέρω τα 2/3 από αυτούς πάλι δεν θα χε γίνει κάτι.

Τέλος να ξέρετε ότι μαλάκας ή όχι, τσόγλανος ή μη στο κορίτσι αυτό ΔΕΝ έκανα ΠΟΤΕ τίποτα, ήμουν κύριος, σαν κύριος αποχώρησα, και πάλι πιο πολύ νοσταλγικά πήγα ΠΑΡΑ να της κάνω κακό/μαλακίες/μαγκιές
Βασικά πάει κάπως έτσι...

Καμιά γνώμη του στυλ: Τι θα μπορούσε να εννοεί ο ποιητής με αυτή τη νέα της συμπεριφορά?

Τώρα τι να πω, ΑΝ για κάποιο λόγο το διαβάζουν αυτό αυτές, γιατί μανάρα μου δεν πάμε ένα καφέ να ξεχάσουμε τα παλιά? Τουλάχιστον αν δεν έχεις κανά γκόμενο. Εγώ όλο με τη φίλη σου και καμιά φορά με τα σκυλάκια σας σας βλέπω! Μίλα μου μωρή! Είτε για δουλειά είτε για βόλτα με βλέπεις 3-4 φορές το μήνα...
Συγγνωμη ρε μαν σου δόθηκε έμμεσα το πράσινο φως να μπεις να τη γαμήσεις (+ να πεις και 2-3 σχετικές κουβέντες) μετά απ’ όλο το τράβαλο που είχατε και συ έμεινες στο ρεπορτάζ;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Συγγνωμη ρε μαν σου δόθηκε έμμεσα το πράσινο φως να μπεις να τη γαμήσεις (+ να πεις και 2-3 σχετικές κουβέντες) μετά απ’ όλο το τράβαλο που είχατε και συ έμεινες στο ρεπορτάζ;
Κι εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα. Πουτάνα που την πληρώνεις και σου ρίχνει άκυρο, χωρίς φυσικά να της έχεις κάνει κάτι χοντρό, είναι ξεφτίλα. Δε μας γουστάρει μία, δεν τη γουστάρουμε δέκα.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Κι εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα. Πουτάνα που την πληρώνεις και σου ρίχνει άκυρο, χωρίς φυσικά να της έχεις κάνει κάτι χοντρό, είναι ξεφτίλα. Δε μας γουστάρει μία, δεν τη γουστάρουμε δέκα.
Δεν το συζητώ, ούτε γώ θα ξανασχολιόμουν. Εκείνον όμως τον έτρωγε η περιέργεια για να ξαναπήγε. Ειδάλλως δεν θα πατούσε για κανέναν λόγο, νέτα σκέτα!
Μ’ αυτό το δεδομένο ρώτησα. Πήγε ως εκεί, δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στο να μπει να γαμήσει και να μιλήσει και στο τέλος πιστόλιασε;
Δηλαδή ποιος περιμένει να του δώσει απαντήσεις αντί για την ίδια;;; ο ισινας κι ο νεσκαφε;;;:2funny::2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Δεν το συζητώ, ούτε γώ θα ξανασχολιόμουν. Εκείνον όμως τον έτρωγε η περιέργεια για να ξαναπήγε. Ειδάλλως δεν θα πατούσε για κανέναν λόγο, νέτα σκέτα!
Μ’ αυτό το δεδομένο ρώτησα. Πήγε ως εκεί, δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στο να μπει να γαμήσει και να μιλήσει και στο τέλος πιστόλιασε;
Δηλαδή ποιος περιμένει να του δώσει απαντήσεις αντί για την ίδια;;; ο ισινας κι ο νεσκαφε;;;:2funny::2funny:

βασικά σκέφτηκα να πάω πάλι όταν ΔΕΝ θα χει κόσμο, στο άνοιγμα βασικά, ώστε στο 1vs1 να δω τι θα πει/κάνει, νομίζω πως δεν έχει άλλη προσέγγιση! Ούτε ρεπορταζ έκανα, ρώτησα να δω τι θα μπορούσε κάποιος να μου πει λέω γω τώρα που να μην είχα σκεφτεί εγώ!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Πέρασμα και πετυχημενο άδειασμα στην Καρολίνα, η οποία επέστρεψε στον άριστο οίκο της Φιλιππιδου. Θεωρώ πως αυτή και η Βασίλισσα Τζώρτζια είναι οι πιο καθαρές κοπέλες σε όλη τη περιοχη της Φυλής.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
βασικά σκέφτηκα να πάω πάλι όταν ΔΕΝ θα χει κόσμο, στο άνοιγμα βασικά, ώστε στο 1vs1 να δω τι θα πει/κάνει, νομίζω πως δεν έχει άλλη προσέγγιση! Ούτε ρεπορταζ έκανα, ρώτησα να δω τι θα μπορούσε κάποιος να μου πει λέω γω τώρα που να μην είχα σκεφτεί εγώ!
Μάλλον δεν είναι να τις παίρνεις και πολύ στα σοβαρά. Τη μια μέρα σε διώχνουν επειδή αργείς να τελειώσεις και κάνεις κακό στη δουλειά τους, την άλλη μέρα σε δέχονται μιας και δεν έχουν δουλειά.

Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
231
Πόντοι
20
Οκ μάγκες γνώμες Please! να χαρείτε απαντήσεις μαγκιά κλανία τσαμπουκαλίκι μην γράψετε, καραγκιόζηδες μπορούμε όλοι να μαστε!
Είχα δουλειά κέντρο, μετά βαρέθηκα είπα να κάνω μια τσάρκα...Καλώς ή κακώς το μάτι μου έπεσε στο "σπίτι" της πάλαι ποτέ λεγάμενης. Ας μην αναλωνόμαστε που-ποια-τι.
Κάτι με ώθησε να μπω! Δεν το χα κάνει εδώ και πολύ καιρό! Την τελευταία φορά που το χα κάνει η τσατσά μου χε πει απλά ευγενικά και λίγο αυστηρά: παιδί μου η κοπέλα δεν περνάει μαζί σου.
Με φίλη που το χα πει, μου χε πει πως πουτάνα ξεπουτάνα ότι είχατε την έκανε να μην σε βάζει πια στα μπούτια της μέσα και καλώς ή κακώς προς τιμήν της. Και γενικά συμφωνώ.
Τι έγινε σήμερα...
Πάω, ΔΕΝ με ξεχνάς αν με δεις/μπερδέψεις καλώς ή κακώς έχω κάποιον όγκο/στυλ που δεν το προσπερνάς πόσο μάλλον όταν σε ξέρουν.
2) Η μανάρα βγήκε με είδε είπε το ποιηματάκι και μπήκε μέσα στο κουζινάκι χωρίς να πει σε άπταιστα Ρώσικα: μην αφήσεις το μαλάκα να περάσει μέσα
3) Αφού μπαίνει μέσα στο κουζινάκι η μπουμπού, η ΤΣΑΤΣΑ με κοιτούσε σα να περίμενε να ΠΕΡΑΣΩ ΜΕΣΑ! Σε βαθμό που λέω δεν γίνεται πλάκα μου κάνουν!

Και αναρωτιέμαι...Η τσατσά δεν με γνώρισε? Είναι δυνατόν? Είναι πρακτικά απίθανο, τι διάολο μεθυσμένη ήταν?
Η άλλη ΔΕΝ είπε τίποτα στην τσατσά, οκ ίσως μπροστά σε άλλους να μην ήθελε, αλλά επειδή έμεινα τελευταίος πάλι θα μπορούσε εύκολα να μου ρίξει κανα άκυρο
Σε βαθμό που σκεφτόμουν ότι τώρα θα σκάσει κανας από την περιοχή να μου "τρίξει τα δόντια", που πέραν του ότι ξέρω τα 2/3 από αυτούς πάλι δεν θα χε γίνει κάτι.

Τέλος να ξέρετε ότι μαλάκας ή όχι, τσόγλανος ή μη στο κορίτσι αυτό ΔΕΝ έκανα ΠΟΤΕ τίποτα, ήμουν κύριος, σαν κύριος αποχώρησα, και πάλι πιο πολύ νοσταλγικά πήγα ΠΑΡΑ να της κάνω κακό/μαλακίες/μαγκιές

Καμιά γνώμη του στυλ: Τι θα μπορούσε να εννοεί ο ποιητής με αυτή τη νέα της συμπεριφορά?

Τώρα τι να πω, ΑΝ για κάποιο λόγο το διαβάζουν αυτό αυτές, γιατί μανάρα μου δεν πάμε ένα καφέ να ξεχάσουμε τα παλιά? Τουλάχιστον αν δεν έχεις κανά γκόμενο. Εγώ όλο με τη φίλη σου και καμιά φορά με τα σκυλάκια σας σας βλέπω! Μίλα μου μωρή! Είτε για δουλειά είτε για βόλτα με βλέπεις 3-4 φορές το μήνα...

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Μάλλον δεν είναι να τις παίρνεις και πολύ στα σοβαρά. Τη μια μέρα σε διώχνουν επειδή αργείς να τελειώσεις και κάνεις κακό στη δουλειά τους, την άλλη μέρα σε δέχονται μιας και δεν έχουν δουλειά.
παλικάρι δεν το κατάλαβες, εγώ είχα ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ με την κοπέλα, sex δεν μου λειψε ποτέ, την ήθελα, περνούσα καλά και μου χει λείψει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

who the fuck asks?

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.830
Πόντοι
7.185
Τι έγινε σήμερα...

Και κυκλοθυμική και με σκυλάκι... αν σε ρώταγε και πότε θα παντρευτείτε και όταν θα ξαναπάς,μέτα την αρχική ξυνίλα, τα ξαναβρείτε και αρχίσει να ρωτάει τα ίδια, ταυτίζομαι.

jeik

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2013
Like
86
Πόντοι
1
Μυστες κανα καλο duo με των 30 παιζει το απογευμα καπου εκτος Ματαξυ?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
παλικάρι δεν το κατάλαβες, εγώ είχα ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ με την κοπέλα, sex δεν μου λειψε ποτέ, την ήθελα, περνούσα καλά και μου χει λείψει
Εγώ κατάλαβα ότι σε είχε απορρίψει σαν πελάτη. Εννοείς ότι βγαίνατε και μετά το σπάσατε, με αποτέλεσμα να φας πόρτα και σαν πελάτης;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Εγώ κατάλαβα ότι σε είχε απορρίψει σαν πελάτη. Εννοείς ότι βγαίνατε και μετά το σπάσατε, με αποτέλεσμα να φας πόρτα και σαν πελάτης;
κράτησε πολύ λίγο, ΧΑΘΗΚΑΜΕ λόγω κόβιντ, όταν την είδα πάλι μου πε η τσατσά: Δεν περνάς πάλι μαζί της! Δεν την στενοχώρησα, δεν της έκανα μαλακίες, δεν μου κανε μαλακίες, δεν μου φαγε λεφτά, ήταν πολύ ζεστό κορίτσι και απλά πλήρωσα τα σπασμένα της παλιάς της σχέσης! ΔΕΝ πήγα ποτέ να την πικάρω/ντροπιάσω ή οτιδήποτε, πιο πολύ απλά μου έλειπε! Στο θέμα sex είμαι μια χαρά καλυμμένος, αυτή απλά μου έμεινε! Πολλές φορές απλά τυχαίνει και την βλέπω και πάντα αναρωτιέμαι τι θα χε γίνει αν...κτλ κτλ! Σίγουρα βοήθησε και πολύ που δεν μπόρεσα να βρω και άλλη (ξανά δεν μιλάω για sex) και η μόνη που κάθισε μετά από αυτήν απλά μ έκανε να λέω 1000 φορές με πουτάνες παρά με την κάθε τρελή

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
Μιδα καλησπέρα.:hi:

Πρόκειται για Αθίγγανη Ρουμάνα,
Μιλφ με πιασίματακια... παλιά Καραβάνα.... τυπικό πρόγραμμα....!!!!
Πριν χρόνια άξιζε... τώρα όχι!

ΥΓ: Η κατάσταση γενικά είναι δραματική...!!!

#Μόνη λύση είναι:

---- ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ----

:respect: :heavymetalbig:

η Μικαέλα αθίγγανη;; και μιλφ;; και πιασιματάκια;; και τυπικό πρόγραμμα;; είσαι σίγουρος οτι εννοείς αυτή τύπε;;;;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Εντωμεταξύ επέστρεψε η Σονια στη Φιλιππιδου ισόγειο. Για την νταρντανα Σονια της Διδυμου εννοώ. Αδυνάτισε κι εχει γινει τρελό κουγκαρ! Ωραία γυναίκα και δίνει και γκροβερ! Ομορφη φάτσα, ωραία χείλη και μάτια.

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Μπαίνω στον πειρασμό να σου γράψω κάτι πιο ειδικό αφού το ψάχνεις , η πρώτη αντίδραση δείχνει ότι σε είχε στο επίπεδο του πρώην γκόμενου που πήγε να εκμεταλλευτεί το επάγγελμα της και να αναζωπυρώσει την σχέση μέσω του σεξ και για αυτό έφαγες άκυρο δείχνοντας σου ότι αυτό δεν είναι σωστό και δεν παίζει, με τον καιρό της πέρασε τελείως η επίδραση που πιθανόν να ασκούσες επάνω της και τώρα σε αντιμετωπίζει απλά σαν πελάτη θεωρώντας ότι δεν ρισκάρει με το να μπεις δωμάτιο μαζί της, αυτά τα ολίγα και ελπίζω να βοήθησα

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Ήδη είπες ότι και τη πρώτη φορά περίμενες να φύγουν οι άλλοι, οπότε θεωρητικά έπαιξε το 1vs1.
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:
Πιάνεις γκομενα το κοράσιο, βγαίνετε, πηδιέστε εκτός δέλου ως ζευγάρι για μικρό χρονικό διάστημα και σε κάποια φάση σου λέει «ANTE ΓΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ!», ενώ εσύ έχεις φερθεί παντελονάτα, χωρίς να της έχεις κάνει κάποια πουστιά.

Αφού έληξε υποτίθεται το ειδύλλιο:2funny:, ξαναπάς κι εκείνη δεν θέλει να τη πάρεις ούτε με λεφτά, ενώ λεει στη γριά «μην αφήσεις το μαλάκα να περάσει», σε άπταιστα κιόλας ρωσικά.

(η φίλη σου, στο μεταξύ, αφού της περιγράφεις τη φάση, δίνει τα εύσημα στη πουτάνα... βάζω στοίχημα ελλεηνίδα η φίλη σου:2funny:, αν πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο)

Χάνεστε λόγω καραντίνας (λες και δεν υπάρχουν κινητά) και τελικά καταλήγεις στο ότι πλήρωσες τα σπασμένα των κλαπαρχιδιών του προηγούμενου της.

Και τέλος, παρά την όλη φαρσοκωμωδία, ξαναπάς επειδή σου έλειψε κι επειδή νοστάλγησες τι πράμα ακριβώς;;

Μάγκα, δεν σ’ έχω ξανατσακώσει να λες παραμύθια, αλλά το στόρυ ζέχνει απ’ όλες τις μπάντες. Κάνε το ποστ ένα copy-paste στο νήμα «φαντασιώσεις με πουτάνες», για να μην σπαμάρουμε κιόλας...

GiogrosMou

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2022
Like
319
Πόντοι
20
Ξερει κανεις τι παιζει με αυτον τον πατερ που Τεταρτη και σήμερα εμπαινε σχεδόν σε ολα τα μπουρδελα και εριχνε αγιασμο απο το τσίγκινο κουβαδακι του στην Ιασωνος ?? ?
1651846510121.jpg

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Ήδη είπες ότι και τη πρώτη φορά περίμενες να φύγουν οι άλλοι, οπότε θεωρητικά έπαιξε το 1vs1.
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:
Πιάνεις γκομενα το κοράσιο, βγαίνετε, πηδιέστε εκτός δέλου ως ζευγάρι για μικρό χρονικό διάστημα και σε κάποια φάση σου λέει «ANTE ΓΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ!», ενώ εσύ έχεις φερθεί παντελονάτα, χωρίς να της έχεις κάνει κάποια πουστιά.

Αφού έληξε υποτίθεται το ειδύλλιο:2funny:, ξαναπάς κι εκείνη δεν θέλει να τη πάρεις ούτε με λεφτά, ενώ λεει στη γριά «μην αφήσεις το μαλάκα να περάσει», σε άπταιστα κιόλας ρωσικά.

(η φίλη σου, στο μεταξύ, αφού της περιγράφεις τη φάση, δίνει τα εύσημα στη πουτάνα... βάζω στοίχημα ελλεηνίδα η φίλη σου:2funny:, αν πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο)

Χάνεστε λόγω καραντίνας (λες και δεν υπάρχουν κινητά) και τελικά καταλήγεις στο ότι πλήρωσες τα σπασμένα των κλαπαρχιδιών του προηγούμενου της.

Και τέλος, παρά την όλη φαρσοκωμωδία, ξαναπάς επειδή σου έλειψε κι επειδή νοστάλγησες τι πράμα ακριβώς;;

Μάγκα, δεν σ’ έχω ξανατσακώσει να λες παραμύθια, αλλά το στόρυ ζέχνει απ’ όλες τις μπάντες. Κάνε το ποστ ένα copy-paste στο νήμα «φαντασιώσεις με πουτάνες», για να μην σπαμάρουμε κιόλας...
τώρα άκου να δεις πως έχει και πόσο στ αρχίδια μου έχω τον κάθε μυρωδιά....
1) Ναι έτσι έγινε
2) πως έληξε το "ειδύλλιο"...δεν ήθελε να σοβαρέψουν τα πράματα γιατί δεν ήταν έτοιμη :think: και σκεφτόταν να γυρίσει και πίσω στην πατρίδα της. Όταν ζήτησα τα ρέστα τα παιδιά της γειτονιάς επειδή τα ξέρω μου παν ευγενικά να μην ενοχλώ και εκείνη ήθελε μέχρι και κανα 2 δωράκια να δώσει πίσω! Εγώ τα πήρα κρανίο, έριξα κανα 2 καντήλια στο κινητό και έφαγα μπλοκ, και απ τα νεύρα το σβησα
3) Η φίλη μου είναι "συναθλήτρια" σε γυμναστήριο και μεγάλο πουταναριό, με θητεία και σε κωλόμπαρα και ναι της έδωσε εύσημα που δεν μ ήθελε για τα λεφτά
4) Με μπλοκαρισμένα κινητά, προτροπές από "νταβάδες" να μην την ενοχλήσω μιας και δεν θέλει κάτι άλλο, με κόβιντ, εμένα να χω γαμήσει/σχέση της πλάκας ΔΕΝ έτρεχα εκεί
5) Το τι νοσταλγώ επειδή είναι προσωπικές στιγμές και δεν αναφέρομαι στο sex δεν θα το πω ούτε σε σένα ούτε φόρα παρτίδα
6) Μιας και γενικά θεωρώ το νικ σου σχετικά αντιπροσωπευτικό του προφίλ σου, θα θεωρήσω το ποστ σου απλά μια κακή παρένθεση στα καλά κατά τ άλλα γραφόμενά σου

Α προς Θεού όταν γράφω κάτι ΔΕΝ νομίζω πως χρειάζεται να γράψω 700 σελίδες για τι τι/πως/πότε έγινε το κάθε τι ώστε ο καθένας να χει πλήρη εικόνα του τι έγινε.
Είπα κάτι γρήγορο για να δω τι ενδεχομένως θα μπορούσε να πει κάποιος που να μην το χω σκεφτεί, ΔΕΝ θα πω πως εντυπωσιάστηκα από ότι διάβασα, παρόλα αυτά ευχαριστώ για ότι ο καθένας έγραψε

Τελευταία τροποποίηση:

Nitro-x

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
0
Τι έγινε σήμερα...

Πάντως τον τελευταίο καιρό είναι συχνό φαινόμενο οι κοπέλες να μην μπαίνουν με πελάτη που τον ξέρουν λέγοντας δικαιολογίες. Μάλλον τις έχουμε κακομαθει...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom