αν ήταν όπως το διόρθωσα θα ήσουν σούπερ
Αν δεν εχει προβλημα χρηματων,μια χαρα ειναι και ο αγοραιος ερωτας.Ουτε γκρινια,ουτε τιποτα.Εκτος αν εννοεις να τσιμπας διαφορετικη γκομενα καθε 3 και λιγο.
αν ήταν όπως το διόρθωσα θα ήσουν σούπερ
Όσο αναφορά την «»»» βασίλισσα «»»» …Μια χαρά είναι 1 φορά το 2μηνο για να μην παίρνει και αέρα πολύ …. Γενικά καλό θα ήταν μια φορά το 2 μηνο σε πολλές κοπέλες να το κάνουμε αυτό ….Τους πιάνει έπαρση στις συχνές επισκέψεις μας ….Βέβαια και όταν πας μια φορά στο τόσο δεν σου κάνουν και πολύ καλό προγραμμα ..προσωπικά στα παπαρια μου όλες και στάνταρ και τα εκτός στάνταρ γραμμένα τα έχω …..βασικά τα έχω πλέον όπως τους αρμόζει για ένα γαμηση που και που αυτή είναι και η δουλειά τους βασικά ….απλά εμείς φταίμε που της είχαμε μέρα παρά μέρα στο 20 και στο 40ευρο και τώρα ξινίζουν ..!!Ποιο 2μηνο ρε τύπε... ουτε 2 βδομάδες δεν αντέχεις χωρις γαμήσι. Πλεον ειμαστε 30+ οχι πιτσιρικαδες να μαλακιζομαστε
Δεκτόν.Αδερφέ δεν υπάρχουν Ρωσίδες στα σπίτια των 10 και 20 ευρώ, όσες δηλώνουν Ρωσίδες είναι ή Μολδαβές ή από άλλες χώρες της πρώην σοβιετικής Ένωσης αλλά όχι Ρωσίδες
Το κορίτσι σε αγαπάει!Εγω έχω πάει 6 φορές νομίζω σε αυτή που περιγράφω πιο πάνω και χθες μου ήθελε να γκομενισει.Μου έκανε κοπλιμεντα τι ωραία ματια που έχω (είναι πράσινο προς τυρκουάζ) και τι όμορφος που είμαι και τι καλό παιδί,καλά αυτά τα λέει κάθε φορά βασικα.Παρε με σπίτι σου της λέω αφού είμαι τόσο καλός,εγώ σε παίρνω,εσύ δεν έρχεσαι μου κάνει.Εγω δεν της έδινα σημασία,της ρουφαγα το μουνι,θα έρθεις επέμενε.Δευτερα φεύγω για Καλαμάτα,θα έρθεις?κόλλησε το μυαλό της και δεν με άφηνε να επικεντρωθώ στην τρυπουλα της.
Τι τον θες τον γκόμενο ρε της λέω,σεξ έχεις όσο θες,λεφτά έχεις,για να σε πρήζει και να μαλώνετε?Δεν είναι έτσι μου κάνει,δεν είναι το ίδιο το σεξ εδώ με το να σε έχω αγόρι μου και κάτι παπατζες λες και είμαι 15 χρονων.Ρε δεν πας να πνιγείς είπα να της πω που θες να βγάζεις ένα 4αρι τον μήνα και θες και Αγαπούλες και φιλάκια.Εχω κοπέλα της κάνω,χαχαχα.Δεν μιλούσε για κανένα λεπτό μετά.Βλαμμενες θέλουν και γκόμενο.
Στο τέλος καθόταν μπροστά απο ένα τραπεζάκι που έχει εκεί στο δωμάτιο και εκεί είχα αφήσει εκεί πανω το μποξερακι.Το έψαχνα εγώ σα μαλακας στην καρέκλα που είναι στην άλλη πλευρά,εκει που είχα τα υπόλοιπα ρουχα.Αυτη το είχε στα χέρια και δεν μίλαγε.Που είναι το βρακί μου ρε γμτ λέω,ααα
,εδώ είναι.Θα το πάρω εγώ μου κάνει,δεν σε πειράζει ε?Να πάω σπίτι ξεβρακωτος,ακόμα αυτό δεν έκανα.Ρε με τις μουρλες.
Φίλε , δεν έχει σχέση αν είναι εμβολιασμένες ή όχι, αν το κουβαλάνε θα στο μεταφέρουν και εσένα.Παιδια καλησπερα
Χρονια στο χομπι και απ τα παλιοτερα μελη εδω
Μια απορια και ας ακουστω ξενέρωτος φλωρος χεστης κλπ
Τα τελευταια χρονια πιο πολυ τιμούσα στριπτιζάδικα και κανα στούντιο
Απ τον κορονοιο και δώθε τα εχω κόψει σχεδον εντελως 2 χρονια τωρα
Η ερωτηση ειναι η εξής παιρνουν μέτρα?Γενικα τι παιζει?Τη φοβάστε τη δουλεια?Ειναι εμβολιασμένες?
2 χρονια τωρα εχω χασει επαφή
Ευχαριστω
Συνουσιαστή καλησπέρα, για παλιός πολύ αγχωμένος φαίνεσαι, τα μπουρδέλα παραμένουν χύμα στο κύμα, μια μόνιμη ακροβασία ανάμεσα στα αφροδίσια και τον Covid Πλέον, κανείς δεν φοβάται τίποτα, εδώ σού λέει ο άλλος ότι με το που μπει δωμάτιο της αφυδατώνει το μουνί κατ 'ευθείαν. Κάποιες όντως έχουν εμβολιαστεί, στατιστικά 1/5 περίπου... Μέτρα δεν υπάρχουν όλοι μπαίνουν μέσα χωρίς μάσκα με εξαίρεση κάτι φλώρους πακιστανούς που μπαίνουν με διπλή χειρουργική.... Εγώ προσωπικά δεν κάνω γλειφομούνια αλλά χώνω γλωσσόφιλα σε όλες, δεν νοιώθω χριστόΠαιδια καλησπερα
Χρονια στο χομπι και απ τα παλιοτερα μελη εδω
Μια απορια και ας ακουστω ξενέρωτος φλωρος χεστης κλπ
Τα τελευταια χρονια πιο πολυ τιμούσα στριπτιζάδικα και κανα στούντιο
Απ τον κορονοιο και δώθε τα εχω κόψει σχεδον εντελως 2 χρονια τωρα
Η ερωτηση ειναι η εξής παιρνουν μέτρα?Γενικα τι παιζει?Τη φοβάστε τη δουλεια?Ειναι εμβολιασμένες?
2 χρονια τωρα εχω χασει επαφή
Ευχαριστω
Το κορίτσι σε αγαπάει!
Αν σου αρέσει πολύ από εμφάνιση και από υπηρεσίες, πουθενά δεν θα βρεις καλύτερη όσο καιρό κι αν ψάξεις!
Τώρα εργάζεται σκληρά για την προίκα της!
Με τέτοια γυναίκα δεν θα πεινάσουν ποτέ τα παιδιά σας!
Ηλίθια ερώτηση δεν ήταν , ήταν λογική, αναμενόμενη. ΑΠλώς με τον Covid ό' τι ακι να κάνουμε δν μπορούμε να προστατεύσουμε κανέναν. Πλέον κολλάς 2 και 3 φορές ακόμα και να χεις κάνει εμβόλιο. Άλλοι πάλι περνάνε covid και νομίζουν ότι απλά έχουν κρυώσει...Ξέρεις είναι λίγο χαώδης όλη αυτή η κατάσταση . Ούτε τα τεστ αποσαφηνίζουν απόλυτα αν έχεις ή όχι, εκτός από το μοριακό που είναι το πιο αξιόπιστο. Η στρατηγική μου είναι να κάνω ακριβώς ΄ο'τι έκανα χωρίς να σκέφτομαι τίποτα. Είναι σαν την οδήγηση... Οι πολλοί προσεκτικοί οδηγοί είναι και οι πιο επικίνδυνοι τελικά....Να σου πω τα τελευταια χρονια δεν πηγαινα μπουρδελα αλλα μασάζ και κανα στούντιο...Νταξει πες με βλάκα αλλα να κολλήσω απο κει και να το μεταφέρω μου φαινεται λιγο ανήθικο....δε μου φταιει η οικογενεια η ακομα και το,γραφειο...Τελοσπαντων ηξερα οτι εκανα ηλίθια ερωτηση απλα ελεγα επειδη εχω χασει επαφή μηπως υπηρχε καποιο δεδομενο που δεν ειχα φανταστεί.Ευχαριστω
Από άλλες αρρώστιες να φοβάσαι και όχι από κορονοϊό! Μια γρίπη είναι που σκοτώνει μόνον όσους είναι άνω των 60 ετών και πάσχουν από θρομβοφιλία! Κάνε μια σχετική εξέταση για να ξέρεις αν κινδυνεύει η ζωή σου από τον COVID 19 και για να κοιμάσαι ήσυχος!Να σου πω τα τελευταια χρονια δεν πηγαινα μπουρδελα αλλα μασάζ και κανα στούντιο...Νταξει πες με βλάκα αλλα να κολλήσω απο κει και να το μεταφέρω μου φαινεται λιγο ανήθικο....δε μου φταιει η οικογενεια η ακομα και το,γραφειο...Τελοσπαντων ηξερα οτι εκανα ηλίθια ερωτηση απλα ελεγα επειδη εχω χασει επαφή μηπως υπηρχε καποιο δεδομενο που δεν ειχα φανταστεί.Ευχαριστω
Σοβαρά σου το λέω!Πω ρε φιλε,να εισαι καλα,με εσωσες.Πως δεν το ειχα σκεφτει ρε γμτ?Ειχες δεν ειχες,με συγκινησες βραδιατικα.Να χαθεις,παλιοπαιδο.
Σοβαρά σου το λέω!
Το κορίτσι θέλει εσένα και όχι τους φίλους σου ή κάποιον άλλον.Τυπε,αλήθεια της είπα ότι έχω κοπέλα,δεν της το είπα απλά να την αποφύγω.Δεν έχω θέμα που κάνει αυτή την δουλειά.Ισα ίσα που η κοπέλα είναι πολύ ειλικρινής και πολύ καλη γενικά.Εχω κανα δύο φιλαράκια μπακουρια,θα της πω αν θέλει να της γνωρίσω κανέναν από αυτούς.
Με ικανοποιεί η κοπέλα μου,απλά είμαι Καρδίτσα και η κοπέλα Αθήνα και είναι δύσκολο και για μένα και για αυτή να βρισκόμαστε συχνά,και από οικονομικής άποψης αλλά και λόγω της δουλειάς.Απο την άλλη έχω συνέχεια καύλες οπότε τι να κάνω ρε φίλε?Τεσπά,ας μην σπαμαρουμε άλλο το θέμα.Το κορίτσι θέλει εσένα και όχι τους φίλους σου ή κάποιον άλλον.
Η κοπέλα που έχεις τώρα κάπου δεν σε ικανοποιεί ερωτικά για να την απατάς, άρα η απάντηση που έδωσες στο κορίτσι δεν γίνεται λογικά αποδεκτή ως δικαιολογία της άρνησής σου.
Φίλε μου αυτή είναι.Εχει χάσει την νεανική της άυρα και φουσκώνει χειλη,αλλά παραμένει όμορφη και με καλές παροχές,τουλαχιστον σε αυτους που γνωρίζει.Έχοντας ακούσει για την επιστροφή της υπερκαραμουνάρας Βίκυς από Βέργας 3, ξεκίνησα σήμερα το μακρύ ταξίδι (από Χαλκίδα ) για το Φυλής 56
Έφτασα κατά τις 11 το πρωί.
Ρε παιδιά βγήκε μια κοπέλα που δεν έμοιαζε.
Ήταν νέα και όμορφη με παράστημα, αλλά δεν πολυέμοιαζε στη Βίκυ που θυμάμαι.
Κάπως πιο πειραγμένα χείλη , κάποια κιλά παραπάνω..
Έχω να δω τη Βίκυ κάπου 3 χρόνια.
Δεν είπε όνομα η γαμωτσατσά.
Δεν πέρασα.
Η ίδια ήταν ;
Εγώ αναφέρομαι σε μια μουνάρα ρωσίδα, που δούλευε με τη διοπτροφόρο Λάνα Βέργας 3 τότε...
Δηλαδή ήρθες από την Καρδίτσα και αντί να πας να γαμήσεις την κοπέλα σου πήγες στα μπουρδέλα;Με ικανοποιεί η κοπέλα μου,απλά είμαι Καρδίτσα και η κοπέλα Αθήνα και είναι δύσκολο και για μένα και για αυτή να βρισκόμαστε συχνά,και από οικονομικής άποψης αλλά και λόγω της δουλειάς.Απο την άλλη έχω συνέχεια καύλες οπότε τι να κάνω ρε φίλε?Τεσπά,ας μην σπαμαρουμε άλλο το θέμα.