Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 320 άτομα (26 μέλη και 294 επισκέπτες)

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Δηλαδή ήρθες από την Καρδίτσα και αντί να πας να γαμήσεις την κοπέλα σου πήγες στα μπουρδέλα;
Τρίκαλα δουλεύει το στούντιοκοριτσο που αναφέρω τυπε.Απο Καρδίτσα στα Τρίκαλα,δίπλα είμαστε.Οχι Αθήνα,είναι μακριά,δεν έχω χρόνο λόγω δουλειάς.Με πιάνεις τώρα?

niagaras

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
0
Καλησπέρα αλάνια, μίνι τσάρκα σε Φυλής χθες βράδυ μια κ συνήθως σκάω καταδρομικες. Είδα τα κορίτσια που είναι στην αλυσίδα του 84 67 κτλ, κάτι Τζασμίν Κορίνα Άννα Μαρία Κ Χριστίνα, κ αντε πες η Χριστίνα βλεπόταν (τπτ ουαου παρ όλα αυτα), οι άλλες 3 που άκουγα κοντοπουτανα καβλακια κ τέτοια ήταν περιπτώσεις μεταξουργειου πριν κάτι χρόνια τουλάχιστον. Αυτές οι περκες;;;; Φυλής κεντρικά;;;; κ να ρίχνουν κ φόλες;;;;; μάγκες κατάντια κρίμα το 20ε. Τεσπα ένα σχόλιο για την τωρινή κατάσταση που είναι τραγική. Κυρίως θέμα "ευτυχώς που υπάρχουν στανταρακια" . Κ θα σας μιλήσω για ένα ωραίο σερί που τράβηξα από χθες... Πήρα το δρόμο λοιπόν για το 56 βλέπω χάρη ρωμα, εδώ είμαστε λέω το μενού έχει Βίκυ. Βγαίνει κ με με υποδέχεται με ένα μαύρο συνολακι σκέτη τρελά κ κάτι παντοφλακια σκύλος νομίζω ηταν λες και ήμουν στο καναπέ του σπιτιού μου. Ήρθε έκατσε μιλήσαμε με έβαλε δωμάτιο κ ήρθε σχεδόν καπάκι. Πιπαρα από τις λίγες η Βίκυ άνευ εννοείται, μετά έκατσε από πάνω με τα πατουσάκια στο κρεβάτι. Για τέλος σαν σωστός "σύζυγος" 68745gjf.gif ιεραποστολικο κ χαμουρεμα μέχρι να αφήσω τα παιδιά μου όλα στη ποτα. Κρίμα γιατί της είχα τάξει να της τα κεράσω στο στοματάκι της... Είπαμε καλός κ κυρίως παλιός πελάτης.... Μου έβγαλε την ποτα με το μαντηλακι με σκούπισε φιλάκι, καληνύχτα πάμε για το 2ο..

niagaras

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
0
Ξυπνάω πρωί αράζω να πιω καφέ κ να ετοιμαστώ για δουλειά παρόλα αυτά κάτι με έτρωγε... Με έτρωγε να δω μια άλλη φίλη πρωινή κ μιας κ είχα χρόνο μέχρι να πάω δουλειά σκάω τηλ να επιβεβαιώσω ότι δουλεύει. Η απάντηση ήταν θετική οπότε πάμε για το νο 2....
Σκαω μαραθωνος λοιπόν στο 59 για την μαρσελα χροοοονια στανταρακι κ αυτή από την εποχή της Γιάννας της κωλορουφηχτρας την ξέρω, για όποιον την θυμάται ωραίο μωρό κ μπορούσε να σε γλυψει από τα αυτιά μέχρι τις πατούσες... Τεσπα άλλη ιστορία αυτή, παίρνω πετσετουλα από την υπηρεσία να φρεσκαριστω μετά το 3254trgzn.gif για να φύγω για δουλειά. Για την Μαρσέλ δεν έχω να πω πολλά οποίος έχει φάει ξέρει ότι είναι πολύ της περιποίησης. Εμενα πάλι κάθε φορά που πάω θα κάνουμε σκηνικά κάμα σουτρα. Πίπα άνευ με στάση για να δαχτυλιασω καλά, μετά από πάνω, από κάτω, στα 4, κ να μη θέλω να χυσω. Βγάζω την ποτά γτ έτσι όπως πήγαινε θα καθόμουν κάνα μήνα μέσα την γυρνάω ξάπλα με το κεφάλι έξω από το κρεβάτι, από την μία να της γαμαω το στόμα από την άλλη να δαχτυλιασω το μουνακι της. Εκεί έγινε κ αυτή μούσκεμα κ ενώ λέω τώρα θα την χυσω με σπρώχνει κ κάθεται στα 4 να με πιπωσει. Έχει τρομερό κωλαράκι κ στη θέα που είχα από το καινούργιο δωμάτιο αυτό με το ντους και τους καθρέφτες δεν άντεξα κεχυσα με βριχηθμους. Καλά νταξ οι συμπαιχτες που περίμεναν πρέπει να νόμιζαν πως γαμαγε αρκούδα. Με χαιρέτησε τρέχοντας γτ αργησαμε, χωρίς φιλακι t1518.gif. Πω ρε φίλε λέω αυτό ήταν γαμησι πονάγανε τα ποδάρια μου, πλυθηκα ντύθηκα στην έξοδο με χαιρέτησαν τσατσά κ Μαρσέλ κ έφυγα για δουλειά ανανεωμένος κ ας έχω γαμησι για εκατοστή φορά ένα από τα στανταρακια.. Αυτό είναι το όμορφο με τα στανταρακια που υπάρχει κ χημεία, περνάς καλά έχεις χρόνο για αυτά που θες κ τα κάνεις κ όπως θες. Η μαρσελα μπορεί να είναι μέτρια σε εμφάνιση αλλά ξέρει να ιδρώνει την φανέλα κ με όποιον έχει οικειότητα κάνει το κάτι παραπάνω όπως όλες. Εύγε κοπελαρα μου έφυγα για δουλειά κ μετά νο 3.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κ εκεί που ήμουν στο γραφείο με κομμένα τα γόνατα από την συνέδρια μου με την μαρσελα που ήταν σκέτο γυμναστήριο σήμερα, να σου κ η ζουζούνα συνάδερφος... Από την μία να έρχεται κ να βάζει τον κωλο της πάνω στο γραφείο κ να αράζει λέγοντας μου τα νέα της κ από την άλλη οπότε έφευγε κ πήγαινε μπροστά να βλέπω να τουρλωνει την κωλαρα της κάθε τρεις και λίγο για ότι αρχειοθετησεις ήθελε να κάνει, φωτοτυπίες κτλ. Με είχε κάνει η καβλαρα να τουρμπισω πάλι σαν να ήμουν νηστικός. Έχει κ κάτι βυζαρες... Κ με την σκέψη αυτή έφυγα από την δουλειά.... t15160.gif. 2 βυζια να περιφέρονται μες το αυτοκίνητο, κ μες το μυαλό μου. Βλέπεις το 1 κ το 2 ήταν σούπερ αλλά κάτι έλειπε. Οι βυζαρεεεεες.... Μάλλον μου φταίει η άνοιξη κ αφού πάλι ήμουν καβλωμενος κ η συνάδερφος μάλλον θα ξεκαυλωνε με τον δικό της κάτι έπρεπε να κάνω κ γω.... Οδηγαω πάνω στην Αχαρνών, περνάω Φωκαίας περνάω κ το φανάρι που στρίβεις δεξιά κ δεξιά στο πάρκινγκ της Φυλής μιας κ ο στόχος της καταδρομικης βρίσκεται πιο πέρα.... Παρκάρω coral gas κ βλέπω τα φωτάκια του στόχου αναμμένα.... Περγάμου 1 λοιπόν αγωνία για τον στόχο μέχρι να ανοίξω την εξώπορτα. Βλέπω τον όροφο ανοιχτό οπότε εβελιναρα σου ρχομαι... Δίκαια έχει τον τίτλο της βασίλισσας, είχε πολύ δουλειά κ συνεχόμενα δωμάτια. Ευτυχώς με την κυκλοθυμικη τσατσά είμαστε σε καλό φεγγάρι. Με υποδέχτηκε με έβαλε σε δωμάτιο κ περίμενα αυτές τις βυζαρες... Ότι κ να πεις για την εβελινα έχει ειπωθεί... Ευδιάθετα μυρωδατη κ δεκτική. Με καβλωσε σχεδόν αμέσως.... Την πήρα σε 2 στάσεις κ οι 2 με θέα τις βυζαρες της κ δεν πρόλαβα να την κεράσω ούτε αυτή στο στοματάκι της. Τι ναι πάλι ετούτο 2η φορά, κριμαααα. Παρόλα αυτά το απόλαυσα. Είπαμε κ 2 μαλακιες κ μόλις βάρεσε η πόρτα χαιρέτησε κ έφυγε..... Είχα καιρό μπορώ να πω να περάσω έτσι κ ο λόγος που τα γράφω αυτά, εκτός από το να μοιραστώ τις εμπειρίες μου που είναι κ ο λόγος ύπαρξης αυτών των σαιτ, είναι να παραθέσω την άλλη όψη του νομίσματος... Η μία είναι να γαμας καινούργια μουνακια όπου κ οπότε τα βρεις που κάποτε ήταν εφικτό κ πέρναγες κ γαμω στις περισσότερες περιπτώσεις αν δεν ήσουν κάνας ξεπλενης. Κ η άλλη όψη είναι η δικιά μου, κ όχι μόνο πιστευω, σκάω καταδρομικα κ σπάνια σε τσάρκα γιατι έχω τους λόγους μου, δημιουργώ στανταρακια που τα ταΐζω οπότε έχω ορέξεις ανάλογα την όρεξη κ κυριως ΠΆΝΤΑ ΜΕ ΤΟ 20Ε. Η το ανάλογο αντίτιμο, ποτέ τιπς ποτέ δωράκια που συνηθίζουν πυρφοροι κ μας το χαλάνε. Οταν υπάρχει συγκεκριμένο αντίτιμο κ είσαι καλός πελάτης δεν χρειάζονται κιμπαριλικια γτ πάντα πρέπει να θυμάσαι ότι υπάρχει αντίτιμο, κ είσαι πελάτης. Όταν ένα "μαγαζί" είναι "σωστό" τον καλό πελάτη πάντα θα τον προσέχει. Αυτούς τους όρους να τους έχετε πάντα στο μυαλό σας ειδικά οι νεώτεροι που βγαίνετε στην γύρα. Θα κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη οπότε κ την δική μας των πιο παλιών που κρατάμε την πιάτσα σε ένα επίπεδο. Μακριά από αγαπούλες λουλούδια κ αρκουδάκια του Αγίου Βαλεντίνου κ τιπς. Να γαματε καλά είτε με στανταρακια όπως εγώ είτε random κ το νου σας με τις αγαπούλες....

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα αλάνια, μίνι τσάρκα σε Φυλής χθες βράδυ μια κ συνήθως σκάω καταδρομικες. Είδα τα κορίτσια που είναι στην αλυσίδα του 84 67 κτλ, κάτι Τζασμίν Κορίνα Άννα Μαρία Κ Χριστίνα, κ αντε πες η Χριστίνα βλεπόταν (τπτ ουαου παρ όλα αυτα), οι άλλες 3 που άκουγα κοντοπουτανα καβλακια κ τέτοια ήταν περιπτώσεις μεταξουργειου πριν κάτι χρόνια τουλάχιστον. Αυτές οι περκες;;;; Φυλής κεντρικά;;;; κ να ρίχνουν κ φόλες;;;;; μάγκες κατάντια κρίμα το 20ε. Τεσπα ένα σχόλιο για την τωρινή κατάσταση που είναι τραγική. Κυρίως θέμα "ευτυχώς που υπάρχουν στανταρακια" . Κ θα σας μιλήσω για ένα ωραίο σερί που τράβηξα από χθες... Πήρα το δρόμο λοιπόν για το 56 βλέπω χάρη ρωμα, εδώ είμαστε λέω το μενού έχει Βίκυ. Βγαίνει κ με με υποδέχεται με ένα μαύρο συνολακι σκέτη τρελά κ κάτι παντοφλακια σκύλος νομίζω ηταν λες και ήμουν στο καναπέ του σπιτιού μου. Ήρθε έκατσε μιλήσαμε με έβαλε δωμάτιο κ ήρθε σχεδόν καπάκι. Πιπαρα από τις λίγες η Βίκυ άνευ εννοείται, μετά έκατσε από πάνω με τα πατουσάκια στο κρεβάτι. Για τέλος σαν σωστός "σύζυγος" 68745gjf.gif ιεραποστολικο κ χαμουρεμα μέχρι να αφήσω τα παιδιά μου όλα στη ποτα. Κρίμα γιατί της είχα τάξει να της τα κεράσω στο στοματάκι της... Είπαμε καλός κ κυρίως παλιός πελάτης.... Μου έβγαλε την ποτα με το μαντηλακι με σκούπισε φιλάκι, καληνύχτα πάμε για το 2ο..
εγω εχω βαρεθει τη ζωη μου πλεον με αυτα τα μαγαζια,πλεον ρωταω ονομα και φευγω κατευθειαν ειναι ολες οι ιδιες και οι ιδιες....λιγο ακομα και θα καταργησω τα μπουρδελα

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ανεβηκα στο Φιλιππιδου - οροφος λιγο μετα τα μεσανυχτα και πετυχα μια μπαμπατσικη, μετριου αναστηματος που μου εκανε κλικ εμφανισιακα, αλλά αφενος ημουν βεβαια οτι προκειται για ξεπέτα (εχω στο μυαλο μου το συγκεκριμενο μαγαζι ως ξεπετάδικο) κι αφετερου ειχε τοση πολλη κινηση που σκεφτηκα οτι θα περιμενω ωρες μεχρι να γαμησω για κανα 5λεπτο.
Παρα ταυτα αν καποιος ξερει κατι παραπανω, ας μας ενημερωσει.

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
20 του μηνος θα φυγει η Αννα Μαρια απο Φυλης για διακοπες πασχα οποτε οσο προλαβενεται....

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Με ικανοποιεί η κοπέλα μου,απλά είμαι Καρδίτσα και η κοπέλα Αθήνα και είναι δύσκολο και για μένα και για αυτή να βρισκόμαστε συχνά,και από οικονομικής άποψης αλλά και λόγω της δουλειάς.Απο την άλλη έχω συνέχεια καύλες οπότε τι να κάνω ρε φίλε?Τεσπά,ας μην σπαμαρουμε άλλο το θέμα.

Και εμείς γιατί είμαστε εδώ ρεεέεεεε τύπε;;;;;;
Μπρίκια κολλάμε;;;;;; :think:
Στείλε διεύθυνση και τηλέφωνο της κοπέλας σε π.μ.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Και εμείς γιατί είμαστε εδώ ρεεέεεεε τύπε;;;;;;
Μπρίκια κολλάμε;;;;;; :think:
Στείλε διεύθυνση και τηλέφωνο της κοπέλας σε π.μ.

Καλλιθέα μένει φίλος,δεν ξέρω αν σε βολεύει.Αν δεν βολεύει εσένα,ας πάει κάποιος άλλος που είναι κοντά τελοσπαντων.Θα την πάρω τώρα να δω αν έχει χρόνο και θα ενημερώσω.Θα γράψω σε λίγο διεύθυνση και τηλέφωνο.Μεχρι 3 το πολύ μλκς,μην μαζευτείτε εκεί τσούρμο.

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Μαρινα απο φωκαιας 18 κανει σουπερ προγραμα!!!

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Φίλε μου αυτή είναι.Εχει χάσει την νεανική της άυρα και φουσκώνει χειλη,αλλά παραμένει όμορφη και με καλές παροχές,τουλαχιστον σε αυτους που γνωρίζει.
Ναι και κανει καλο δωματιο ειναι αρκετα καθαρη και τιμαει το εικοσαρικο!!!

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
20 του μηνος θα φυγει η Αννα Μαρια απο Φυλης για διακοπες πασχα οποτε οσο προλαβενεται....
ναι γιατί
μέχρι τώρα ουρές
κάναμε μέχρι την αχαρνών για να την πάρουμε την παλιοφόλα του κερατά... ρε σοβαρευτείτε ρεε ας πάει και για πάσχα και μόνιμα μετά αν θέλει

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Η πιτσιρίκα η Μολδαβή

ναι γιατί
μέχρι τώρα ουρές
κάναμε μέχρι την αχαρνών για να την πάρουμε την παλιοφόλα του κερατά... ρε σοβαρευτείτε ρεε ας πάει και για πάσχα και μόνιμα μετά αν θέλει
Απλα η κοπελα θα χρειαστει μερες ξεκουρασεις και να δει τους δικους της και επειτα θα επιστρεψει παλι

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Φίλε μου αυτή είναι.Εχει χάσει την νεανική της άυρα και φουσκώνει χειλη,αλλά παραμένει όμορφη και με καλές παροχές,τουλαχιστον σε αυτους που γνωρίζει.
Σιγουρα το αξιζε τον κοπο τοσο μεγαλο ταξιδι το δωματιο που κανει ειναι φανταστικο αλλου επιπεδου

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.561
Πόντοι
27.261
Ήταν ένεκα δουλειάς, όπως οι επισκέψεις του @papaphilips . :buck2: Αυτός ο βορδελος, που χάθηκε; Έσβησε ακάου;
οταν γραφω ενεκα δουλειας ισχυει, αλλιως κανω σεντονατη ενημερωση.
ασε, εχω δει κατι σαυρες που τις παρουσιαζουν μοντελακια τα γνωστα μαστορια εδω μεσα, αλλα δε μιλαω επιτηδες:2funny:
ο βορδελοφολοεισπρακτωρας λειπει οντως :tooth:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
εγω εχω βαρεθει τη ζωη μου πλεον με αυτα τα μαγαζια,πλεον ρωταω ονομα και φευγω κατευθειαν ειναι ολες οι ιδιες και οι ιδιες....λιγο ακομα και θα καταργησω τα μπουρδελα
Πιστεύω όλες αυτές που δουλεύουν χρόνια στα ίδια μαγαζιά θα έπρεπε να τις στείλουν μετάθεση στην επαρχία. Και να φέρουν στη θέση τους άλλες που δουλεύουν τώρα στην επαρχία. Για να μην πω ότι κάθε μήνα θα έπρεπε να τις κάνουν rotation όλες σε μια επαρχιακή πόλη. Έχει τεράστια έλλειψη η επαρχία, πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το κάνουν. Και αν υπολογίσεις καμιά 50ριά πόλεις που έχει η Ελλάδα, μέχρι να ξαναγυρίσει Αθήνα κάποια μετά από 50 μήνες, όχι μόνο δε θα τη θυμόμαστε, αλλά μπορεί και να έχει σταματήσει τη δουλειά. Εμείς θα ευχαριστιόμαστε καινούριες κοπέλες και αυτές θα αλλάζουν παραστάσεις στην εξοχή. Win win..

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Απο νησί που έχω εμπειρία έδινες 40 ευρώ και η γκόμενα δεν ήταν ούτε για αρβυλιά...
Ε άμα εφαρμόσουν το σύστημα rotation που προτείνω, θα αυξηθεί ο ανταγωνισμός και θα πέσουν κι οι τιμές. Αυτό που μου λες ενισχύει το επιχείρημά μου ότι υπάρχει τεράστια ζήτηση στην επαρχία.

nonamemar

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα μύστες. Πόσο πάει το μισαώρο στην φυλής και πόσο η μία ώρα? Έχει παρει κανείς?
Ευχαριστώ

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Καλά την έκανες τη καριολα! Έχει φωλιάσει πολλους συναγωνιστές!
Όσο για τη μερεντα δε βαριέσαι... Αρκεί να μη φτάσουν οι μυρωδιές στη μυτη σου.... Εκεί θα έχεις ΑΜΕΣΗ πτωση.....

WP_20220408_17_59_55_Pro.jpg WP_20220408_18_00_03_Pro.jpg

Μύστη μου, της έσκαψα με δύναμη το κωλάντερο όσο πιο βαθιά μπορούσα και ιδού το αποτέλεσμα!:rockon:
Στο τέλος της είπα να μου θυμίσει να την πάρω κι από μουνί την επόμενη φορά (σιγά μην υπάρξει)... :2funny:
Το είχα πελώρια ανάγκη αυτό το απαξιωτικό γαμήσι στη ΦΟΛΑ Τζαζμίν! :zfuck:
Επόμενος στόχος για τιμωρία: η ομόσταυλη Άννα-Μαρία... :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom