Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 159 άτομα (8 μέλη και 151 επισκέπτες)

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
εγω δε καταλαβαινω γιατι δε περνει τη πουτανα εκτος μαγαζιου,ισως δωσει και λιγοτερα θα βγει και περισσότερο κερδισμενη η κοπελα.
Ισως ειναι επιφυλακτικες οι κοπελιές με τους πελάτες κ στον χώρο του μπουρδελου νιώθουν ασφαλής.
Επειδη εξω σε κάποιο χοτελι χωρίς προστασια από τσατσά κ νταβαδογκομενοφυλακες θα μπορούσε κάποιος άνετα να τους βάλει το μαχαίρι στις σφαγιτιδες κ στις καρωτιδες..
Το είχα προτείνει σε κάποια κ μου είπε άσε μας ρε φίλε σε ξέρω κ από χτες...
Τωρα αν δεν εμπνέει εμπιστοσύνη το μούτρο μου ok εκεί πάω πάσο..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ισως ειναι επιφυλακτικες οι κοπελιές με τους πελάτες κ στον χώρο του μπουρδελου νιώθουν ασφαλής.
Επειδη εξω σε κάποιο χοτελι χωρίς προστασια από τσατσά κ νταβαδογκομενοφυλακες θα μπορούσε κάποιος άνετα να τους βάλει το μαχαίρι στις σφαγιτιδες κ στις καρωτιδες..
Το είχα προτείνει σε κάποια κ μου είπε άσε μας ρε φίλε σε ξέρω κ από χτες...
Τωρα αν δεν εμπνέει εμπιστοσύνη το μούτρο μου ok εκεί πάω πάσο..
Πηγές πολλες φορες και σου είπε έτσι η πρώτη φορά πελάτης?

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Πηγές πολλες φορες και σου είπε έτσι η πρώτη φορά πελάτης?
Πήγαινα κάνα 2.5 με 3 χρόνια μια φορά το μήνα περίπου.
Κατάλαβα τι εννοείς να σε εμπιστεύεται...αλλα η απάντηση της ήταν κοφτή κ απόλυτη κ είπε μόνο εδώ...σεβαστο..

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.810
Πόντοι
41.129
Ρε μάγκες, έχει πάρει κανείς τη Κορίνα από 65Β που επέστρεψε προσφάτως (σκίννυ μελαχροινή μικρόβυζη που συνήθως παίζει μαζί με Άννα-μαρία);
Αν ναι, λέει τίποτα μέσα;
Δε νομιζω να λες την Κορίνα του picker ;;;

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Καλησπέρα σήμερα Αλκιβιάδου 16Α η Αλίνα. Πολύ καλή συμμετοχή δεν κοιτάει χρόνο. Ο Στέλιος (τσάτσος) είχε όρεξη για κουβέντα.
Παλαιότερα πού εργαζόταν αυτή η Αλίνα και με ποιό όνομα;

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Καμμιά σχέση. Αυτή που ψάχνω εγώ δεν έλειψε για μεγάλο διάστημα και γενικά πρέπει να είναι πολύ φρέσκια στο σπορ. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν

Τελευταία τροποποίηση:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Κατάλαβα τι εννοείς να σε εμπιστεύεται...αλλα η απάντηση της ήταν κοφτή κ απόλυτη κ είπε μόνο εδώ...σεβαστο..
Δηλαδή τη γάμησες χοντρικά καμμιά 30ριά-35αριά φορές και παρόλαυτά της ήσουν ξένος; ρε τι παπά πουλάνε...;

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
Όχι μύστη! Την είδα σήμερα με την τάχα Βραζιλιάνα Ιζαμπέλα. Πρόκειται για ένα μελαχρινό αδύνατο τατουαζατο κοντοπουτανο. Σήμερα γάμησα πρώτη φορά τη Τζαζμιν αποκλειστικά από κώλο. Της άξιζε γιατί απέφυγε το ΑΚΑΠΟΤΟ στοματικό κι επίσης προσπάθησε να αποφύγει και το πρωκτικό. Φωτό από τη μερεντιασμενη καποτα θα ανεβάσω μάλλον αύριο...

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Όχι μύστη! Την είδα σήμερα με την τάχα Βραζιλιάνα Ιζαμπέλα. Πρόκειται για ένα μελαχρινό αδύνατο τατουαζατο κοντοπουτανο. Σήμερα γάμησα πρώτη φορά τη Τζαζμιν αποκλειστικά από κώλο. Της άξιζε γιατί απέφυγε το ΑΚΑΠΟΤΟ στοματικό κι επίσης προσπάθησε να αποφύγει και το πρωκτικό. Φωτό από τη μερεντιασμενη καποτα θα ανεβάσω μάλλον αύριο...
Δεν πειράζει τυπε μου,καλύτερα πιστεύω για το κοινό καλό να μην το δούμε.Ξερεις τι ψυχολογικά μπορεί να αφήσει στον καθένα?Θες να γίνεις ο λόγος που θα μισήσουμε την πραγματική Μερέντα?
Αυτή πάλι γιατί μερεντιασε την καποτα?Δεν είχε ετοιμαστεί?Χθες το μεσημέρι για την ακρίβεια πήρα ένα στανταρακι μου πρωκτικό και η καποτα βγήκε πεντακάθαρη.Οπως την έπιασα να την βγάλω,μύριζα μετά το χέρι μου και σαν κάπως να μύριζε κωλιλα.Με βλέπει το κορίτσι,έιμαι καθαρή μου κάνει,τα προφυλακτικά μυρίζουν έτσι χάλια και ανοίγει άλλο ένα καινούργιο για να με πείσει.Οντως μύριζε το καινούργιο κάπως άσχημα.

Φίλε,χωρίς να θέλω να φανώ μαλακας,μάλλον απλά δεν γουστάρει.Οχι την φάτσα σου πχ,απλά δεν γουστάρει.30 φορές έχετε βρεθεί και μίλησε έτσι?Όταν βρίσκεστε της μιλάς ή ο μόνος ήχος που βγαίνει από σένα είναι τα μουγκριτα όταν τελειώνεις?Εγω έχω πάει 6 φορές νομίζω σε αυτή που περιγράφω πιο πάνω και χθες μου ήθελε να γκομενισει.Μου έκανε κοπλιμεντα τι ωραία ματια που έχω (είναι πράσινο προς τυρκουάζ) και τι όμορφος που είμαι και τι καλό παιδί,καλά αυτά τα λέει κάθε φορά βασικα.Παρε με σπίτι σου της λέω αφού είμαι τόσο καλός,εγώ σε παίρνω,εσύ δεν έρχεσαι μου κάνει.Εγω δεν της έδινα σημασία,της ρουφαγα το μουνι,θα έρθεις επέμενε.Δευτερα φεύγω για Καλαμάτα,θα έρθεις?κόλλησε το μυαλό της και δεν με άφηνε να επικεντρωθώ στην τρυπουλα της.

Τι τον θες τον γκόμενο ρε της λέω,σεξ έχεις όσο θες,λεφτά έχεις,για να σε πρήζει και να μαλώνετε?Δεν είναι έτσι μου κάνει,δεν είναι το ίδιο το σεξ εδώ με το να σε έχω αγόρι μου και κάτι παπατζες λες και είμαι 15 χρονων.Ρε δεν πας να πνιγείς είπα να της πω που θες να βγάζεις ένα 4αρι τον μήνα και θες και Αγαπούλες και φιλάκια.Εχω κοπέλα της κάνω,χαχαχα.Δεν μιλούσε για κανένα λεπτό μετά.Βλαμμενες θέλουν και γκόμενο.

Στο τέλος καθόταν μπροστά απο ένα τραπεζάκι που έχει εκεί στο δωμάτιο και εκεί είχα αφήσει εκεί πανω το μποξερακι.Το έψαχνα εγώ σα μαλακας στην καρέκλα που είναι στην άλλη πλευρά,εκει που είχα τα υπόλοιπα ρουχα.Αυτη το είχε στα χέρια και δεν μίλαγε.Που είναι το βρακί μου ρε γμτ λέω,ααα
,εδώ είναι.Θα το πάρω εγώ μου κάνει,δεν σε πειράζει ε?Να πάω σπίτι ξεβρακωτος,ακόμα αυτό δεν έκανα.Ρε με τις μουρλες.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Καλά την έκανες τη καριολα! Έχει φωλιάσει πολλους συναγωνιστές!
Όσο για τη μερεντα δε βαριέσαι... Αρκεί να μη φτάσουν οι μυρωδιές στη μυτη σου.... Εκεί θα έχεις ΑΜΕΣΗ πτωση.....

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Παλαιότερα πού εργαζόταν αυτή η Αλίνα και με ποιό όνομα;
Εργαζόταν με το όνομα Γκαλίνα στο Ιάσωνος 37 σκαλάκια μαζί με μια Κατερίνα αν δεν κάνω λάθος πριν κανά 8μηνο-χρόνο περίπου,κάπου εκεί,μετά έφυγε από κει και άρχισε να γυρνάει τα στούντιο,πρώτα Αγίων πάντων 9,μετα Λαγουμιτζή 23 και τώρα τα πρωινά μέχρι 6-7 το απόγευμα στο Αλκιβιάδου 16α και στις 8 το βράδυ πάλι στο Αγίων πάντων 9,άλλαξε και το όνομα σε Αλίνα μετά από το Ιάσωνος.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Παίχτη αυτό το χόμπυ που έχεις να φωτογραφίζεις σκατωμένες καπότες, για ρίξτου μια ματιά... Εκτός κι αν είναι ήδη αργά :2funny:

Nazario_85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Like
993
Πόντοι
200
Για σήμερα ήθελα κάτι διαφορετικό.. μπανιαριστικα,ξυριστικα, λουστραριστικα, κουμπωνω και ένα χάπι να φτιάξει η διάθεση και πήγα στις υποτιθεμενες φοιτήτριες που ήθελαν και 50 ευρώ.. μου έστελναν στο vider ένα υπερμουνο.. και από κοντά είδα 2 βατράχια αλβανικά.. φτου ρε πουστη λέω είμαι και ντοπε..
Άρχισα έντρομος να ξεφυλλιζω smirni και dmtrsxxx, μπας και το σώσω.. κατέληξα με την Τζέσικα Φώκαιας 25, μεγάλες βυζαρες για το λεπτό σώμα της, ωραία διάθεση, δεν έκλεβε παρόλο το σφυροκοπημα που έφαγε
Το μόνο αρνητικό ήταν η αιμορροιδα που έβγαινε έξω αρκετά.. αλλά οκ..και εμείς έχουμε απλά δεν μας γαμανε :2funny:
Φιλιά και γλωσσοφιλα δεν δίνει, τίμιο 20αρικο

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Πέρασα με την καινούρια τη Βάνα στο Διδύμου 22 πάνω. Πολύ τίμια και πρόθυμη, μπορεί να μη μιλάει γρυ ελληνικά ή αγγλικά μέσα (ούτε καν hi όταν μπαίνει), αλλά αξίζει.

Μπορείτε να μου προτείνετε και καμιά άλλη καινούρια ή και παλιά που να έχει μόλις επιστρέψει, τώρα στην πρωινή βάρδια; Έχω βαρεθεί όλο τις ίδιες και τις ίδιες...

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.439
Πόντοι
206
Έχοντας ακούσει για την επιστροφή της υπερκαραμουνάρας Βίκυς από Βέργας 3, ξεκίνησα σήμερα το μακρύ ταξίδι (από Χαλκίδα :rockon:) για το Φυλής 56
Έφτασα κατά τις 11 το πρωί.
Ρε παιδιά βγήκε μια κοπέλα που δεν έμοιαζε.
Ήταν νέα και όμορφη με παράστημα, αλλά δεν πολυέμοιαζε στη Βίκυ που θυμάμαι.
Κάπως πιο πειραγμένα χείλη , κάποια κιλά παραπάνω..
Έχω να δω τη Βίκυ κάπου 3 χρόνια.
Δεν είπε όνομα η γαμωτσατσά.
Δεν πέρασα.
Η ίδια ήταν ;
Εγώ αναφέρομαι σε μια μουνάρα ρωσίδα, που δούλευε με τη διοπτροφόρο Λάνα Βέργας 3 τότε...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.121
Πόντοι
46.232
Έχοντας ακούσει για την επιστροφή της υπερκαραμουνάρας Βίκυς από Βέργας 3, ξεκίνησα σήμερα το μακρύ ταξίδι (από Χαλκίδα :rockon:) για το Φυλής 56
Έφτασα κατά τις 11 το πρωί.
Ρε παιδιά βγήκε μια κοπέλα που δεν έμοιαζε.
Ήταν νέα και όμορφη με παράστημα, αλλά δεν πολυέμοιαζε στη Βίκυ που θυμάμαι.
Κάπως πιο πειραγμένα χείλη , κάποια κιλά παραπάνω..
Έχω να δω τη Βίκυ κάπου 3 χρόνια.
Δεν είπε όνομα η γαμωτσατσά.
Δεν πέρασα.
Η ίδια ήταν ;
Εγώ αναφέρομαι σε μια μουνάρα ρωσίδα, που δούλευε με τη διοπτροφόρο Λάνα Βέργας 3 τότε...
Ναι η ίδια είναι, έχει διαφορετικό μαλλί, φούσκωσε χείλη και έχει πάρει μερικά κιλακια(δηλαδή από λεπτή έγινε κανονικια...)

Τελευταία τροποποίηση:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Πέρασα με την καινούρια τη Βάνα στο Διδύμου 22 πάνω. Πολύ τίμια και πρόθυμη, μπορεί να μη μιλάει γρυ ελληνικά ή αγγλικά μέσα (ούτε καν hi όταν μπαίνει), αλλά αξίζει.

Μπορείτε να μου προτείνετε και καμιά άλλη καινούρια ή και παλιά που να έχει μόλις επιστρέψει, τώρα στην πρωινή βάρδια; Έχω βαρεθεί όλο τις ίδιες και τις ίδιες...
Μπορείς να δώσεις μια περιγραφή της κοπέλας; Μου την ανέφερε η τσα2 την Πέμπτη που πήγα, αλλά είχα πάει καρφωτός για Μαριάννα και δεν την είδα ποτέ.
Καλά, ούτε η Μαριάννα μιλάει, αλλά κελαηδάει ο πούτσος μου μέσα στο στενό μουνάκι της, οπότε όλα καλά.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Μπορείς να δώσεις μια περιγραφή της κοπέλας; Μου την ανέφερε η τσα2 την Πέμπτη που πήγα, αλλά είχα πάει καρφωτός για Μαριάννα και δεν την είδα ποτέ.
Καλά, ούτε η Μαριάννα μιλάει, αλλά κελαηδάει ο πούτσος μου μέσα στο στενό μουνάκι της, οπότε όλα καλά.
Μελαχρινή, skinny όπως η Μαριάννα και άβυζη. Φαίνεται ότι έχουν ανακαλύψει φωλιά skinny ρωσίδων και φέρνουν συνέχεια. :P

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom