Ρε παιδιά, ξαναπήγα σήμερα Διδύμου 22 για την Μαριάννα γιατί η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως.
Πρέπει να έκατσα γύρω στο 15λεπτο+ μέσα, και κάποια φάση η υπηρεσία χτύπησε πόρτα, όλα καλά λέω είμαι αρκετή ώρα μέσα, τελειώνω βγαίνω και μου λέει η τσα2
"Άμα θες να κάθεσαι πιο πολύ μέσα δίνε κανένα 10άρικο στο κορίτσι βρε αγόρι, γιατί εγώ δεν θέλω να ενοχλώ και να χτυπάω την πόρτα", της είπα ότι δεν με ενοχλεί να χτυπήσεις γιατί και εγώ χάνω την αίσθηση της ώρας. "Δεν μου αρέσει εμένα να ενοχλώ, μου κάνει κτλπ."
Τι παίχτηκε, με είδε 2η μέρα σερί και λέει μήπως του φάμε κανένα 10άρικο, βέβαια μου είπε να τα δώσω στην κοπέλα, χθες καμία ενόχληση και σήμερα με άνεση χρόνου όπως και η Μαριάννα δεν την βλέπω να βιάζεται, ίσα ίσα... Απλά και εγώ δεν μπορώ να είμαι με το ρολοι στο χέρι ας ρίξει δύο χτύπους στο κάτω κάτω και ας δώσει 2-3 λεπτά να τελειώσουμε και να την κάνουμε. Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο και μου έκανε εντύπωση...
Η Μαριάννα μια χαρά για ακόμη μια φορά, σκόπευα να πηδήξω και δεύτερο γύρο αλλού, αλλά έφυγα γεμάτος και άδειος ταυτόχρονα.