Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 279 άτομα (36 μέλη και 243 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.332
Πόντοι
17.885
Πειγα Λιοσίων 73 β για Νικόλ που έλεγα να δοκιμάσω.τελικα πριν μπω την θυμήθηκα ,ήταν η Νικόλ από Ιάσονος 19 Πάνο.την είχα πάρει 4φορες Μεταξουργείο στο 10€ τόρα αναβάθμιση στο 20€.απο όσο θυμάμαι καλό γαμιση έκανε αλλά να ξέρετε έχει πάρει πόλους πακιδες.
Στο 73 α τρεις κοπέλες Ναταλί ιονελα και Ιωάννα .πέρασα με Ιωάννα θα ανεβάσω κριτικη
b βάρδια ή πρωί?

dimitris(2)

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Like
113
Πόντοι
1
Κατάθεση σήμερα το απόγευμα στην Άναμπελ στο Ιάσονος 32 όροφος. Ο πεζόδρομος ήταν άδειος και η κίνηση στα μαγαζιά ήταν ελάχιστη. Η κορασίδα φορούσε ένα σέξι εφαρμοστό ολόσωμο δικτυωτό και ήταν σκέτη καύλα.
Δε την γάμησα. Της έκανα όμως ενα mouth fucking και τα άδειασα όλα μέσα στο στόμα της.

Μετά πήγα στο φούρνο και έφαγα μια πάστα σοκολατίνα για να πάρω δυνάμεις.
Καβάλησα το μηχανάκι και πήγα στο Εξηκίου 18 όπου δούλευε η Σαμπίνα. Τρομερό μωρό το κορίτσι μας !
Της ρούφηξα όλο το μουνόζουμο και δεν άφησα τίποτα για εσάς. Λεπτομέρειες στην κριτική.

Στην κριτικη πιθανοτατα θα υπαρχει και φωνητικο αρχειο με τα βογγητα της οταν καβαλουσε το καυλι μου . :hi:
είσαι μερακλής

999r

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2019
Like
150
Πόντοι
0
Ξύλο αποψε στο Μετάξι.. Ένας νταβάς έριξε αρκετά κλοτσομπουνιδια σε μια μαύρομαλλα πιτσιρικά.! Το σκηνικό έγινε μπροστά από το καφενείο..

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Kalispera!!! Kapoios pou na exei paei ke Jessica apo Fokaias 25 na dwsei plirofories? Efxaristw!!!

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Κατάθεση σήμερα το απόγευμα στην Άναμπελ στο Ιάσονος 32 όροφος. Ο πεζόδρομος ήταν άδειος και η κίνηση στα μαγαζιά ήταν ελάχιστη. Η κορασίδα φορούσε ένα σέξι εφαρμοστό ολόσωμο δικτυωτό και ήταν σκέτη καύλα.
Δε την γάμησα. Της έκανα όμως ενα mouth fucking και τα άδειασα όλα μέσα στο στόμα της.
......................................
Μύστη μου, σου κρατάει κι εσένα μούτρα που δεν τη γάμησες? :rolleyes:
Με εμένα εκνευρίζεται πάντα στο τέλος της ΑΚΑΠΟΤΗΣ στοματικής συνεδρίας
γιατί την αντιμετωπίζω σαν χυσοδοχείο. :rockon:
Επίσης, τώρα που λείπει η βλαμμένη βουλγάρα τσα2, η Γκαλίνα, πιστεύω
ότι αξίζει να ενισχύσουμε την ευγενική Ελληνίδα τσα2 της Άνναμπελ.:hi:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Ξύλο αποψε στο Μετάξι.. Ένας νταβάς έριξε αρκετά κλοτσομπουνιδια σε μια μαύρομαλλα πιτσιρικά.! Το σκηνικό έγινε μπροστά από το καφενείο..
Ξύλο στη βρωμερή Ελλεηνίδα! :birdman:

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Ρε παιδιά, ξαναπήγα σήμερα Διδύμου 22 για την Μαριάννα γιατί η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως.
Πρέπει να έκατσα γύρω στο 15λεπτο+ μέσα, και κάποια φάση η υπηρεσία χτύπησε πόρτα, όλα καλά λέω είμαι αρκετή ώρα μέσα, τελειώνω βγαίνω και μου λέει η τσα2
"Άμα θες να κάθεσαι πιο πολύ μέσα δίνε κανένα 10άρικο στο κορίτσι βρε αγόρι, γιατί εγώ δεν θέλω να ενοχλώ και να χτυπάω την πόρτα", της είπα ότι δεν με ενοχλεί να χτυπήσεις γιατί και εγώ χάνω την αίσθηση της ώρας. "Δεν μου αρέσει εμένα να ενοχλώ, μου κάνει κτλπ."

Τι παίχτηκε, με είδε 2η μέρα σερί και λέει μήπως του φάμε κανένα 10άρικο, βέβαια μου είπε να τα δώσω στην κοπέλα, χθες καμία ενόχληση και σήμερα με άνεση χρόνου όπως και η Μαριάννα δεν την βλέπω να βιάζεται, ίσα ίσα... Απλά και εγώ δεν μπορώ να είμαι με το ρολοι στο χέρι ας ρίξει δύο χτύπους στο κάτω κάτω και ας δώσει 2-3 λεπτά να τελειώσουμε και να την κάνουμε. Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο και μου έκανε εντύπωση...
Η Μαριάννα μια χαρά για ακόμη μια φορά, σκόπευα να πηδήξω και δεύτερο γύρο αλλού, αλλά έφυγα γεμάτος και άδειος ταυτόχρονα. :rockon:
Και να δώσεις το 10άρικο πως θα το ξέρει η τσα2 αφού θα είσαι μέσα στο δωμάτιο για να μην ενοχλήσει;

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
.

Φυλής 56 Βίκυ ξανθιά με κανονικό ωραίο σώμα, μικρό βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Έως πέρυσι το καλοκαίρι στους παλιούς καλούς πελάτες έκανε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στόμα! Φέτος το σταμάτησε;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Υπάρχουν κ χειρότερα. Τύπος έκλεισε για όλη την βάρδια κοπέλα στην φωκαιας. Την κράτησε όλο το 7ωρο. Έκλεισαν τα φώτα κ την πόρτα. Άντε να έριξε ένα ή δυο. Κατά τα λοιπά μιλούσαν παρήγγειλαν φαΐ κλπ. Κ να καταλάβω την ώρα ή το 40λεπτο. Αλλά 7 ώρες;;; Στην φωκαιας;;;
εγω δε καταλαβαινω γιατι δε περνει τη πουτανα εκτος μαγαζιου,ισως δωσει και λιγοτερα θα βγει και περισσότερο κερδισμενη η κοπελα.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Και να δώσεις το 10άρικο πως θα το ξέρει η τσα2 αφού θα είσαι μέσα στο δωμάτιο για να μην ενοχλήσει;
Έλα ντε, ότι μου είπε σας λέω. Αν ήθελα περισσότερο χρόνο θα πλήρωνα, ας χτυπήσει στα 12-13 λεπτά και όλα καλά, μην μου το λες μετά...γιατί ούτε ξυπνητήρι έχω στο πουλί μου, άμα με άφηνε θα την πήδαγα κάνα μισάωρο, απλά χρησιμοποιώ όλο τον χρόνο μέχρι το χτύπημα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αν την πήγαινε στο Χίλτον θα του κόστιζε τα μισά λεφτά από όσα έδωσε για να την απολαμβάνει μέσα στην τρύπα της Φωκαίας!
θα εβγαζε και αυτη περισσότερα χωρις τη προμηθεια του μαγαζιου

Εγγρ.
4 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
305
Πόντοι
280

Μετά πήγα στο φούρνο και έφαγα μια πάστα σοκολατίνα για να πάρω δυνάμεις.
Καβάλησα το μηχανάκι και πήγα στο Εξηκίου 18 όπου δούλευε η Σαμπίνα. Τρομερό μωρό το κορίτσι μας !
Της ρούφηξα όλο το μουνόζουμο και δεν άφησα τίποτα για εσάς. Λεπτομέρειες στην κριτική.

Στην κριτικη πιθανοτατα θα υπαρχει και φωνητικο αρχειο με τα βογγητα της οταν καβαλουσε το καυλι μου . :hi:
ο γκομενος δεν αραζε σημερα απεξω? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Αν την πήγαινε στο Χίλτον θα του κόστιζε τα μισά λεφτά από όσα έδωσε για να την απολαμβάνει μέσα στην τρύπα της Φωκαίας!

Συμφωνώ απόλυτα αλλά για να έκλεινε σουίτα στο Χίλτον πρώτα έπρεπε να πάρει άδεια από τον φίλο μου τον Σαββίδη που το χει κάνει πριβέ κλαμπ.. οπότε ποιός παίζει την ζωή του κορώνα γράμματα στις μέρες μας για ένα γαμήσι...
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

konstantinavasileiou54

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2022
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδιά καλησπέρα πείτε μου λίγο η καταλεγια τώρα αξίζει να την πάρω? και αν ναι με 100€ πρόγραμμα στο Κασσάνδρας 6 τι θα εχω

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
Αυτη η Ιζαμπελα η Δηθεν σαντορινια παιδια τον δεχεται απο πισω στα 4 χωρις μα και μου ;
Διάβασε κριτικές. Εμενα όπως και πολλους άλλους συναγωνιστές μας έχει φωλιάσει. Είναι με τις ώρες της.

• Like
Αντιδράσεις: f21

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Kαλή είναι με μόνο κακό ότι ξεκινάει χωρίς προκαταρκτικά κατευθείαν πίπα το παλεύει μέσα με καλό στοματικό αφήνει σάλια να τρέχουνε ελεύθερο στοματικό αν θές και γενικότερα συμμετέχει δεν είναι έπιπλο.
Καλημέρα αδερφέ! Παίρνει καλές πίπες η κοπέλα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom