Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 371 άτομα (58 μέλη και 313 επισκέπτες)

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Καλημέρα. Σήμερα πήγα στην Βαλέρια στις 9:15 ελπίζοντας να την βρω νωρίς και πήγα και τη βρήκα σε δωμάτιο ρεζέρβα για μιάμιση ώρα. Είναι η δεύτερη φορά που την πετυχαίνω έτσι. Καθόμουν και τα μετρούσαν. Δηλαδή πόσα έσωσε ο συναγωνιστής; το Μισάωρο το παν 60 την ώρα 120, δηλαδή έσκασε 180 η άντε 150; Απίστευτο.
Τελικά πήγα στη Νάταλι στη Φιλιππίδου και κατέθεσα.
Την καλημέρα μου σε όλους.

Αυτός μιάμιση ώρα τι σκατα κάνει με την πουτανα ρε φίλε?Την πηδάει επί μιάμιση ώρα?Κουβεντιάζουν?Αγαπούλες της κάνει?Έλα Παναγία μου κάτι μαλακές,έχουν λεφτά και δεν ξέρουν τι να τα κάνουν.Θα μου πεις υπάρχουν τύποι και τύποι,κάπου διάβαζα μια κριτική που ένας πήρε μια Εσκορτ,την κράτησε 3-4 ώρες,της μαγείρεψε,αραξανε να μιλήσουν,ότι να ναι.Κοιταω μετά από κάτω κόστος συνάντησης 570€.Βγαζεις την πουτσα σου να μαχαιρωθεις ή όχι?

Τελευταία τροποποίηση:

SirJason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.845
Πόντοι
480
Καταθεση το απογευμα στη Σονια στο Ιασονος 20β, μαζι της ηταν και η Ίνα.
Υπηρξαν καλα και κακα στη συνευρεση μας, λεπτομερειες στην κριτικη. :hi:

Το πιπινι η Βανεσσα ελειπε σημερα και το γλιτωσε το μουνοστραγγιγμα που θα της εκανα.

Στο κολωνου 27 ισογειο το λατινοσπιτο ηταν η Αναμπελα, αρκετα μαυριδερη λατινα
με πολυ πεταχτο κωλαρι στα 10 ευρω.
Την διάβασα την κριτική σου καλό μου παιδί. Καυλωσα, έκανα και σχόλιο που ελπίζω να εγκριθεί.
Αλλά πες μου λίγο για την Βανέσα... "Κατεβάζει"???

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.811
Πόντοι
736
Όπως έχω γράψει και πιο παλιά δεν είναι αξιόπιστα πολύ, το ένα σαιτ που αναγράφει τα Λιοσιων 73β, 73α,καθώς και την αλυσίδα Εξηκιου 18γ, Βεργας 2 και Βεργας 7 πολλές φορές δεν έχει τις κοπελες που λέει ή ο οίκος είναι κλειστός, το άλλο σαιτ που γράφει για τα Χωματιανου 11β, Ιωαννίνων 3 κάτω Ιωαννίνων 3 όροφος και Ιωαννίνων 5 μια από τα ίδια με κοπέλες να είναι σε άλλο σπίτι απ αυτό που ανεβάζουν, κοπέλες να αναφέρονται και να μην δουλεύουν και σπίτια (συνήθως το Χωματιανου 11β) να είναι κλειστά, το δεύτερο σαιτ βέβαια για να είμαστε δίκαιοι έχει βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με πιο παλιά με το λίγο που το παρακολουθώ μιας και το κοιτάω 2-3 φορές το μήνα πια γιατί πήγαινα κ όλο έβλεπα άλλα από αυτά που ίσχυαν

ΥΓ καλύτερα να παίρνετε τηλέφωνο ή ακόμα καλύτερα να πηγαίνετε να βλέπετε με τα μάτια σας
" ακόμα καλύτερα να πηγαίνετε να βλέπετε με τα μάτια σας " η ποιό καλή επιλογή :thumbsup: νομίζω συναγωνιστή ! :hi:

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Αυτός μιάμιση ώρα τι σκατα κάνει με την πουτανα ρε φίλε?Την πηδάει επί μιάμιση ώρα?Κουβεντιάζουν?Αγαπούλες της κάνει?Έλα Παναγία μου κάτι μαλακές,έχουν λεφτά και δεν ξέρουν τι να τα κάνουν.Θα μου πεις υπάρχουν τύποι και τύποι,κάπου διάβαζα μια κριτική που ένας πήρε μια Εσκορτ,την κράτησε 3-4 ώρες,της μαγείρεψε,αραξανε να μιλήσουν,ότι να ναι.Κοιταω μετά από κάτω κόστος συνάντησης 570€.Βγαζεις την πουτσα σου να μαχαιρωθεις ή όχι?
Καλημέρα. Όλοι μας πάμε να ικανοποιήσουμε μια ανικανοποίητη ανάγκη μας. Ποιος ξέρει τι ζόρια τραβάει κι αυτός και τι σταυρό κουβαλάει μέσα του; Και εγώ βρέθηκα σε άσχημες καταστάσεις στη ζωή μου, γι' αυτό και άρχισα τις επισκέψεις στα σπιτάκια. Για να το κάνει, πάει να πει ότι αντέχει η τσέπη του. Και κάθε κοπέλα, τη δουλειά της κάνει. Ανάγκη έχει κι εκείνη. Το πρόβλημα καμία φορά προκύπτει αν την καψουρευτεί. Και θα είναι δύσκολο για εκείνον, όταν εκείνη επιστρέψει στα παιδιά της και τη ζωή της. Εδώ είναι που θέλει προσοχή. Αλλά δεν βαριέσαι. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου ! Ας είναι καλά ο άνθρωπος, όπως κι εκείνη. Τι άλλο θα μπορούσα να του ευχηθώ; Την καλημέρα μου!

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
Υπάρχουν κ χειρότερα. Τύπος έκλεισε για όλη την βάρδια κοπέλα στην φωκαιας. Την κράτησε όλο το 7ωρο. Έκλεισαν τα φώτα κ την πόρτα. Άντε να έριξε ένα ή δυο. Κατά τα λοιπά μιλούσαν παρήγγειλαν φαΐ κλπ. Κ να καταλάβω την ώρα ή το 40λεπτο. Αλλά 7 ώρες;;; Στην φωκαιας;;;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Υπάρχουν κ χειρότερα. Τύπος έκλεισε για όλη την βάρδια κοπέλα στην φωκαιας. Την κράτησε όλο το 7ωρο. Έκλεισαν τα φώτα κ την πόρτα. Άντε να έριξε ένα ή δυο. Κατά τα λοιπά μιλούσαν παρήγγειλαν φαΐ κλπ. Κ να καταλάβω την ώρα ή το 40λεπτο. Αλλά 7 ώρες;;; Στην φωκαιας;;;
αν ειχα πολλα πολλα λεφτα και ηθελα να ξανανιωσω την καβλα να γαμαω σε φτηνο μπουρδελο (μετα απο δεκαδες ξενοδοχεια/εσκορτς κτλ) μια τιμια πουτανα της σειρας, πιθανοτατα να εκανα το ιδιο μια στο τοσο. Το κοστος πεφτει, δεδομενου οτι το μαγαζι ξερει με αρκετη ακριβεια τον τζιρο που περιμενει ανα ημερα. Αν μια κοπελα στο 7ωρο μιας καθημερινης ξερει οτι βγαζει μαξιμουμ μεικτα (χωρις τις παρακρατησεις του οικου/νταβα/τσατσας κτλ) ας πουμε 600 ευρω (30 πελατες του εικοσαρικου), θα δεχτει χωρις δευτερη κουβεντα να αραξει με εναν πελατη για την ιδια τιμη. Ο πελατης καταφερνει τελικη τιμη 80-90 ευρω ανα ωρα, η οποια του ειναι πιθανοτατα αδιαφορη (ή ειναι μεγαλος μαλακας αλλα λεμε τωρα).
Αβυσσος η ψυχη του μπουρδελιαρη αλλα οπως ειπα, αν τα ειχα για πεταμα πιθανοτατα να το εκανα κι εγω μια στο τοσο (7ωρο οχι αλλα 2-3 ωρες ανετα)

nonamemar

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Πως λεγεται η κοπελα που ηταν σημερα πρωινη βαρδια στο φωκαιας 25 οροφο; Μια ξανθια ελληνιδα απο οσο μου ειπε η τσατσα. Νομιζω μου την ειπε τζεσικα η ατζελα.
Εχει κανεις πληροφοριες πως ειναι μεσα;

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Αυτη η Ιζαμπελα η Δηθεν σαντορινια παιδια τον δεχεται απο πισω στα 4 χωρις μα και μου ;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Πως λεγεται η κοπελα που ηταν σημερα πρωινη βαρδια στο φωκαιας 25 οροφο; Μια ξανθια ελληνιδα απο οσο μου ειπε η τσατσα. Νομιζω μου την ειπε τζεσικα η ατζελα.
Υπάρχει πρόσφατη κριτική
Τζέσικα

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
αν ειχα πολλα πολλα λεφτα και ηθελα να ξανανιωσω την καβλα να γαμαω σε φτηνο μπουρδελο (μετα απο δεκαδες ξενοδοχεια/εσκορτς κτλ) μια τιμια πουτανα της σειρας, πιθανοτατα να εκανα το ιδιο μια στο τοσο. Το κοστος πεφτει, δεδομενου οτι το μαγαζι ξερει με αρκετη ακριβεια τον τζιρο που περιμενει ανα ημερα. Αν μια κοπελα στο 7ωρο μιας καθημερινης ξερει οτι βγαζει μαξιμουμ μεικτα (χωρις τις παρακρατησεις του οικου/νταβα/τσατσας κτλ) ας πουμε 600 ευρω (30 πελατες του εικοσαρικου), θα δεχτει χωρις δευτερη κουβεντα να αραξει με εναν πελατη για την ιδια τιμη. Ο πελατης καταφερνει τελικη τιμη 80-90 ευρω ανα ωρα, η οποια του ειναι πιθανοτατα αδιαφορη (ή ειναι μεγαλος μαλακας αλλα λεμε τωρα).
Αβυσσος η ψυχη του μπουρδελιαρη αλλα οπως ειπα, αν τα ειχα για πεταμα πιθανοτατα να το εκανα κι εγω μια στο τοσο (7ωρο οχι αλλα 2-3 ωρες ανετα)
7 ωρό ρε τύποι ας την πήγαινε και πουθενά έξω τουλάχιστον κλεισμένοι τόσες ώρες σε ένα μπουρδελοδωμάτιο ούτε καραντίνα να έκαναν

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ρε παιδιά, ξαναπήγα σήμερα Διδύμου 22 για την Μαριάννα γιατί η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως.
Πρέπει να έκατσα γύρω στο 15λεπτο+ μέσα, και κάποια φάση η υπηρεσία χτύπησε πόρτα, όλα καλά λέω είμαι αρκετή ώρα μέσα, τελειώνω βγαίνω και μου λέει η τσα2
"Άμα θες να κάθεσαι πιο πολύ μέσα δίνε κανένα 10άρικο στο κορίτσι βρε αγόρι, γιατί εγώ δεν θέλω να ενοχλώ και να χτυπάω την πόρτα", της είπα ότι δεν με ενοχλεί να χτυπήσεις γιατί και εγώ χάνω την αίσθηση της ώρας. "Δεν μου αρέσει εμένα να ενοχλώ, μου κάνει κτλπ."

Τι παίχτηκε, με είδε 2η μέρα σερί και λέει μήπως του φάμε κανένα 10άρικο, βέβαια μου είπε να τα δώσω στην κοπέλα, χθες καμία ενόχληση και σήμερα με άνεση χρόνου όπως και η Μαριάννα δεν την βλέπω να βιάζεται, ίσα ίσα... Απλά και εγώ δεν μπορώ να είμαι με το ρολοι στο χέρι ας ρίξει δύο χτύπους στο κάτω κάτω και ας δώσει 2-3 λεπτά να τελειώσουμε και να την κάνουμε. Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο και μου έκανε εντύπωση...
Η Μαριάννα μια χαρά για ακόμη μια φορά, σκόπευα να πηδήξω και δεύτερο γύρο αλλού, αλλά έφυγα γεμάτος και άδειος ταυτόχρονα. :rockon:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
όλες:sunglasses:
οι μαύρες
σκουρόχρωμες δεν είναι;:think:
Ίσως ο συναγωνιστής θέλει να τις ξεχωρίσει από τις κουραδόχρωμες σκουρόχρωμες, που κάποιοι (δυστυχώς) τις χαρακτηρίζουν επίσης μαύρες και προκαλούν σύγχιση :coffee:

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.674
Πόντοι
736
Ξέρει κανεις αν είναι η τανια σήμερα δίδυμου 27;

LYKMAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
10
Like
766
Πόντοι
681

Kαλή είναι με μόνο κακό ότι ξεκινάει χωρίς προκαταρκτικά κατευθείαν πίπα το παλεύει μέσα με καλό στοματικό αφήνει σάλια να τρέχουνε ελεύθερο στοματικό αν θές και γενικότερα συμμετέχει δεν είναι έπιπλο.

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.005
Πόντοι
31.618
Πειγα Λιοσίων 73 β για Νικόλ που έλεγα να δοκιμάσω.τελικα πριν μπω την θυμήθηκα ,ήταν η Νικόλ από Ιάσονος 19 Πάνο.την είχα πάρει 4φορες Μεταξουργείο στο 10€ τόρα αναβάθμιση στο 20€.απο όσο θυμάμαι καλό γαμιση έκανε αλλά να ξέρετε έχει πάρει πόλους πακιδες.
Στο 73 α τρεις κοπέλες Ναταλί ιονελα και Ιωάννα .πέρασα με Ιωάννα θα ανεβάσω κριτικη

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.669
Πόντοι
41.129
Κατάθεση σήμερα το απόγευμα στην Άναμπελ στο Ιάσονος 32 όροφος. Ο πεζόδρομος ήταν άδειος και η κίνηση στα μαγαζιά ήταν ελάχιστη. Η κορασίδα φορούσε ένα σέξι εφαρμοστό ολόσωμο δικτυωτό και ήταν σκέτη καύλα.
Δε την γάμησα. Της έκανα όμως ενα mouth fucking και τα άδειασα όλα μέσα στο στόμα της.

Μετά πήγα στο φούρνο και έφαγα μια πάστα σοκολατίνα για να πάρω δυνάμεις.
Καβάλησα το μηχανάκι και πήγα στο Εξηκίου 18 όπου δούλευε η Σαμπίνα. Τρομερό μωρό το κορίτσι μας !
Της ρούφηξα όλο το μουνόζουμο και δεν άφησα τίποτα για εσάς. Λεπτομέρειες στην κριτική.

Στην κριτικη πιθανοτατα θα υπαρχει και φωνητικο αρχειο με τα βογγητα της οταν καβαλουσε το καυλι μου . :hi:

Συνημμένα

• εικόνα_Viber_2022-04-07_18-23-33-461.jpg
    εικόνα_Viber_2022-04-07_18-23-33-461.jpg
    348,9 KB · Εμφανίσεις: 41
Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom