7spirit
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Like
- 1.423
- Πόντοι
- 206
Όλες οι μαύρες σκουρόχρωμες είναιΚαμια σκουρόχρωμη μαύρη υπάρχει στο Μεταξουργείο?
Just joking
Όλες οι μαύρες σκουρόχρωμες είναιΚαμια σκουρόχρωμη μαύρη υπάρχει στο Μεταξουργείο?
Καλημέρα. Σήμερα πήγα στην Βαλέρια στις 9:15 ελπίζοντας να την βρω νωρίς και πήγα και τη βρήκα σε δωμάτιο ρεζέρβα για μιάμιση ώρα. Είναι η δεύτερη φορά που την πετυχαίνω έτσι. Καθόμουν και τα μετρούσαν. Δηλαδή πόσα έσωσε ο συναγωνιστής; το Μισάωρο το παν 60 την ώρα 120, δηλαδή έσκασε 180 η άντε 150; Απίστευτο.
Τελικά πήγα στη Νάταλι στη Φιλιππίδου και κατέθεσα.
Την καλημέρα μου σε όλους.
Την διάβασα την κριτική σου καλό μου παιδί. Καυλωσα, έκανα και σχόλιο που ελπίζω να εγκριθεί.Καταθεση το απογευμα στη Σονια στο Ιασονος 20β, μαζι της ηταν και η Ίνα.
Υπηρξαν καλα και κακα στη συνευρεση μας, λεπτομερειες στην κριτικη.
Το πιπινι η Βανεσσα ελειπε σημερα και το γλιτωσε το μουνοστραγγιγμα που θα της εκανα.
Στο κολωνου 27 ισογειο το λατινοσπιτο ηταν η Αναμπελα, αρκετα μαυριδερη λατινα
με πολυ πεταχτο κωλαρι στα 10 ευρω.
" ακόμα καλύτερα να πηγαίνετε να βλέπετε με τα μάτια σας " η ποιό καλή επιλογή νομίζω συναγωνιστή !Όπως έχω γράψει και πιο παλιά δεν είναι αξιόπιστα πολύ, το ένα σαιτ που αναγράφει τα Λιοσιων 73β, 73α,καθώς και την αλυσίδα Εξηκιου 18γ, Βεργας 2 και Βεργας 7 πολλές φορές δεν έχει τις κοπελες που λέει ή ο οίκος είναι κλειστός, το άλλο σαιτ που γράφει για τα Χωματιανου 11β, Ιωαννίνων 3 κάτω Ιωαννίνων 3 όροφος και Ιωαννίνων 5 μια από τα ίδια με κοπέλες να είναι σε άλλο σπίτι απ αυτό που ανεβάζουν, κοπέλες να αναφέρονται και να μην δουλεύουν και σπίτια (συνήθως το Χωματιανου 11β) να είναι κλειστά, το δεύτερο σαιτ βέβαια για να είμαστε δίκαιοι έχει βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με πιο παλιά με το λίγο που το παρακολουθώ μιας και το κοιτάω 2-3 φορές το μήνα πια γιατί πήγαινα κ όλο έβλεπα άλλα από αυτά που ίσχυαν
ΥΓ καλύτερα να παίρνετε τηλέφωνο ή ακόμα καλύτερα να πηγαίνετε να βλέπετε με τα μάτια σας
Καλημέρα. Όλοι μας πάμε να ικανοποιήσουμε μια ανικανοποίητη ανάγκη μας. Ποιος ξέρει τι ζόρια τραβάει κι αυτός και τι σταυρό κουβαλάει μέσα του; Και εγώ βρέθηκα σε άσχημες καταστάσεις στη ζωή μου, γι' αυτό και άρχισα τις επισκέψεις στα σπιτάκια. Για να το κάνει, πάει να πει ότι αντέχει η τσέπη του. Και κάθε κοπέλα, τη δουλειά της κάνει. Ανάγκη έχει κι εκείνη. Το πρόβλημα καμία φορά προκύπτει αν την καψουρευτεί. Και θα είναι δύσκολο για εκείνον, όταν εκείνη επιστρέψει στα παιδιά της και τη ζωή της. Εδώ είναι που θέλει προσοχή. Αλλά δεν βαριέσαι. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου ! Ας είναι καλά ο άνθρωπος, όπως κι εκείνη. Τι άλλο θα μπορούσα να του ευχηθώ; Την καλημέρα μου!Αυτός μιάμιση ώρα τι σκατα κάνει με την πουτανα ρε φίλε?Την πηδάει επί μιάμιση ώρα?Κουβεντιάζουν?Αγαπούλες της κάνει?Έλα Παναγία μου κάτι μαλακές,έχουν λεφτά και δεν ξέρουν τι να τα κάνουν.Θα μου πεις υπάρχουν τύποι και τύποι,κάπου διάβαζα μια κριτική που ένας πήρε μια Εσκορτ,την κράτησε 3-4 ώρες,της μαγείρεψε,αραξανε να μιλήσουν,ότι να ναι.Κοιταω μετά από κάτω κόστος συνάντησης 570€.Βγαζεις την πουτσα σου να μαχαιρωθεις ή όχι?
Υπάρχουν κ χειρότερα. Τύπος έκλεισε για όλη την βάρδια κοπέλα στην φωκαιας. Την κράτησε όλο το 7ωρο. Έκλεισαν τα φώτα κ την πόρτα. Άντε να έριξε ένα ή δυο. Κατά τα λοιπά μιλούσαν παρήγγειλαν φαΐ κλπ. Κ να καταλάβω την ώρα ή το 40λεπτο. Αλλά 7 ώρες;;; Στην φωκαιας;;;Αυτός μιάμιση ώρα τι σκατα κάνει με την πουτανα ρε φίλε?Την πηδάει επί μιάμιση ώρα?Κουβεντιάζουν?Αγαπούλες της κάνει?Έλα Παναγία μου κάτι μαλακές,έχουν λεφτά και δεν ξέρουν τι να τα κάνουν.Θα μου πεις υπάρχουν τύποι και τύποι,κάπου διάβαζα μια κριτική που ένας πήρε μια Εσκορτ,την κράτησε 3-4 ώρες,της μαγείρεψε,αραξανε να μιλήσουν,ότι να ναι.Κοιταω μετά από κάτω κόστος συνάντησης 570€.Βγαζεις την πουτσα σου να μαχαιρωθεις ή όχι?
Αυτός μιάμιση ώρα τι σκατα κάνει με την πουτανα ρε φίλε?Την πηδάει επί μιάμιση ώρα?Κουβεντιάζουν?Αγαπούλες της κάνει?Έλα Παναγία μου κάτι μαλακές,έχουν λεφτά και δεν ξέρουν τι να τα κάνουν.Θα μου πεις υπάρχουν τύποι και τύποι,κάπου διάβαζα μια κριτική που ένας πήρε μια Εσκορτ,την κράτησε 3-4 ώρες,της μαγείρεψε,αραξανε να μιλήσουν,ότι να ναι.Κοιταω μετά από κάτω κόστος συνάντησης 570€.Βγαζεις την πουτσα σου να μαχαιρωθεις ή όχι?
αν ειχα πολλα πολλα λεφτα και ηθελα να ξανανιωσω την καβλα να γαμαω σε φτηνο μπουρδελο (μετα απο δεκαδες ξενοδοχεια/εσκορτς κτλ) μια τιμια πουτανα της σειρας, πιθανοτατα να εκανα το ιδιο μια στο τοσο. Το κοστος πεφτει, δεδομενου οτι το μαγαζι ξερει με αρκετη ακριβεια τον τζιρο που περιμενει ανα ημερα. Αν μια κοπελα στο 7ωρο μιας καθημερινης ξερει οτι βγαζει μαξιμουμ μεικτα (χωρις τις παρακρατησεις του οικου/νταβα/τσατσας κτλ) ας πουμε 600 ευρω (30 πελατες του εικοσαρικου), θα δεχτει χωρις δευτερη κουβεντα να αραξει με εναν πελατη για την ιδια τιμη. Ο πελατης καταφερνει τελικη τιμη 80-90 ευρω ανα ωρα, η οποια του ειναι πιθανοτατα αδιαφορη (ή ειναι μεγαλος μαλακας αλλα λεμε τωρα).Υπάρχουν κ χειρότερα. Τύπος έκλεισε για όλη την βάρδια κοπέλα στην φωκαιας. Την κράτησε όλο το 7ωρο. Έκλεισαν τα φώτα κ την πόρτα. Άντε να έριξε ένα ή δυο. Κατά τα λοιπά μιλούσαν παρήγγειλαν φαΐ κλπ. Κ να καταλάβω την ώρα ή το 40λεπτο. Αλλά 7 ώρες;;; Στην φωκαιας;;;
Υπάρχει πρόσφατη κριτικήΠως λεγεται η κοπελα που ηταν σημερα πρωινη βαρδια στο φωκαιας 25 οροφο; Μια ξανθια ελληνιδα απο οσο μου ειπε η τσατσα. Νομιζω μου την ειπε τζεσικα η ατζελα.
Εχει κανεις πληροφοριες πως ειναι μεσα;
7 ωρό ρε τύποι ας την πήγαινε και πουθενά έξω τουλάχιστον κλεισμένοι τόσες ώρες σε ένα μπουρδελοδωμάτιο ούτε καραντίνα να έκαναναν ειχα πολλα πολλα λεφτα και ηθελα να ξανανιωσω την καβλα να γαμαω σε φτηνο μπουρδελο (μετα απο δεκαδες ξενοδοχεια/εσκορτς κτλ) μια τιμια πουτανα της σειρας, πιθανοτατα να εκανα το ιδιο μια στο τοσο. Το κοστος πεφτει, δεδομενου οτι το μαγαζι ξερει με αρκετη ακριβεια τον τζιρο που περιμενει ανα ημερα. Αν μια κοπελα στο 7ωρο μιας καθημερινης ξερει οτι βγαζει μαξιμουμ μεικτα (χωρις τις παρακρατησεις του οικου/νταβα/τσατσας κτλ) ας πουμε 600 ευρω (30 πελατες του εικοσαρικου), θα δεχτει χωρις δευτερη κουβεντα να αραξει με εναν πελατη για την ιδια τιμη. Ο πελατης καταφερνει τελικη τιμη 80-90 ευρω ανα ωρα, η οποια του ειναι πιθανοτατα αδιαφορη (ή ειναι μεγαλος μαλακας αλλα λεμε τωρα).
Αβυσσος η ψυχη του μπουρδελιαρη αλλα οπως ειπα, αν τα ειχα για πεταμα πιθανοτατα να το εκανα κι εγω μια στο τοσο (7ωρο οχι αλλα 2-3 ωρες ανετα)
Ίσως ο συναγωνιστής θέλει να τις ξεχωρίσει από τις κουραδόχρωμες σκουρόχρωμες, που κάποιοι (δυστυχώς) τις χαρακτηρίζουν επίσης μαύρες και προκαλούν σύγχισηόλες
οι μαύρες
σκουρόχρωμες δεν είναι;
Πως λεγεται η κοπελα που ηταν σημερα πρωινη βαρδια στο φωκαιας 25 οροφο; Μια ξανθια ελληνιδα απο οσο μου ειπε η τσατσα. Νομιζω μου την ειπε τζεσικα η ατζελα.
Εχει κανεις πληροφοριες πως ειναι μεσα;