Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 208 άτομα (9 μέλη και 199 επισκέπτες)

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216
Ρε παιδιά πως γλείφετε έτσι κωλοτρυπίδες;
Ήθελα και γω να γλειψω τα βυζια μιας κοραζισος, αλλά μετά από συνεχόμενα δωμάτια δεν άκουσα ούτε μια φορά ντουζιέρα ενδιάμεσα και δε ψήθ
Ήθελα και γω να γλειψω τα βυζια μιας κοραζισος, αλλά μετά από συνεχόμενα δωμάτια δεν άκουσα ούτε μια φορά ντουζιέρα ενδιάμεσα και δε ψήθηκα.
Ατιμη καυλα! Σταματάς το μυαλό!

• Χαχα
Αντιδράσεις: Conan

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216
Ήθελα και γω να γλειψω τα βυζια μιας κοραζισος, αλλά μετά από συνεχόμενα δωμάτια δεν άκουσα ούτε μια φορά ντουζιέρα ενδιάμεσα και δε ψήθηκα.
Ατιμη καυλα! Σταματάει το μυαλό του ανθρώπου!

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.300
Πόντοι
2.021
Απογευματινή επίσκεψη σε Φωτεινή. Ι.44 Μόνον καλά περνάω πλέον . Αραιές οι επισκέψεις , δεν το ψάχνω καθόλου.
Φυσικά ούτε λόγος για ρεπορτάζ . Ούτε χρόνος ούτε διάθεση.
Ας είναι καλά ο Kος @n.smirni.76 που λιώνει παπούτσια για αυτή καθώς και ο "τιμονιέρης" @Borgia21 που οι ενημερώσεις του είναι από άλλο πλανήτη, όταν φυσικά ασχολείται με αυτές.
Καλή συνέχεια με ασφάλεια σε όλους τους συναγωνιστές

ANH

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2019
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
1
την Έλενα τη βλέπω χρόονια τώρα, επηρεασμένος από τις κριτικές εδώ όμως δεν την έχω πάρει ποτέ! είναι σαν κλασική
σκυλομπουζουκτσού-βλαχολατέρνα με γονίδια ρουμάνας και αντικειμενικά
με ένα από τα
καλύτερα σώματα
που κυκλοφορούν αλλά αξίζει μέσα;;;
Είναι ωραία και το ξέρει. Μέσα είναι ανάλογα με τις διαθέσεις την πρώτη φορά ήταν περίεργα την δεύτερη φορά καλύτερα.

εξολοθρευτής

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Αυγ 2018
Κριτικές
24
Like
1.317
Πόντοι
1.071
Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας. Θέλω να μου πείτε αν υπάρχουν Gilf γυναίκες σε μπουρδέλα σε ποιους χώρους και ποια ωράρια λειτουργούν.

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Καλησπέρα σε όλους, σημερινή απογευματινή επίσκεψη στο Φυλής 86a, έψαχνα την Μαρία με τις βυζάρες μου βγήκε η Μαρία από Ουγγαρία (μαύρο μαλλί, ωραίο, σώμα και πρόσωπο) και το χειρότερο λόγω έλειψης χρόνου πέρασα κιόλας, μακριά παιδιά, τραγική εμπειρία και ίσως η χειρότερη που είχα στα 3-4 χρόνια της τσάρκας. Άχυστος έφυγα...δεν μου κάνει ούτε να γράψω κριτική, το μόνο φοβερό ειναι οτι απλά γίνεται λαικό προσκύνημα...

Nazario_85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Like
993
Πόντοι
200
Μεγάλε με πέθανες:buck2::buck2::buck2: σαν τον λαλακη ακούστηκες που προσπαθεί να συναγωνιστεί έναν μπαρουτοκαπνισμενο

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Καλησπέρα σε όλους, σημερινή απογευματινή επίσκεψη στο Φυλής 86a, έψαχνα την Μαρία με τις βυζάρες μου βγήκε η Μαρία από Ουγγαρία (μαύρο μαλλί, ωραίο, σώμα και πρόσωπο) και το χειρότερο λόγω έλειψης χρόνου πέρασα κιόλας, μακριά παιδιά, τραγική εμπειρία και ίσως η χειρότερη που είχα στα 3-4 χρόνια της τσάρκας. Άχυστος έφυγα...δεν μου κάνει ούτε να γράψω κριτική, το μόνο φοβερό ειναι οτι απλά γίνεται λαικό προσκύνημα...
Την φολομαρια ενοεις ;

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
317
Πόντοι
21
Φιλε την Αλβανίδα θα λες πια Ουγγαρία.. που φοράει κατι στρινγκ και φενετε οτι εχει απιστευτο κωλο ενω μεσα διχνει κανονικός.. πολυ ωραια γκομενα αν λεμε την ιδια αλλα με το που τσιμπήσει το 20 ρικο ξεκινάει να μυραζει φόλες στο κοσμο μηλαμαι για πολυ μαλακισμενο δεν σεβετε τπτ ..

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας. Θέλω να μου πείτε αν υπάρχουν Gilf γυναίκες σε μπουρδέλα σε ποιους χώρους και ποια ωράρια λειτουργούν.
Kαλημερα Φιλε μου....εχει ανοιχτει σελιδα.....μπες στο φορουμ...βρες μπουρδελα Αθηνας.... γραφει αυτο που αναζητας...καλα να περασεις......

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Επειδή δεν ξέρω εάν θα περάσει η Ιζαμπελα έχει περίεργο πρόσωπο, άσχημα δόντια και σε εμένα τουλάχιστον όλο φώναζε και δεν έκανε κανένα προκαταρκιτικο μόνο πιπα με κραυγές όπου αναγκάστηκα να την διώξω.

Ρεεέεεεε τύπε μήπως την έπνιγες την κοπέλα και τσάμπα την έδιωξες;;;;;

Τύπε εδώ σε βρίσκω λάθος!
ΔΕΝ ξέρεις τί χάνεις εάν ΔΕΝ βάλεις την γλώσσα σου σε σούφρες χιλιοχυμένες μυρωδάτες!

εξολοθρευτής

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Αυγ 2018
Κριτικές
24
Like
1.317
Πόντοι
1.071
Kαλημερα Φιλε μου....εχει ανοιχτει σελιδα.....μπες στο φορουμ...βρες μπουρδελα Αθηνας.... γραφει αυτο που αναζητας...καλα να περασεις......
Στείλε .ου κάτι συγκεκριμένο αν μπορεις

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Στείλε .ου κάτι συγκεκριμένο αν μπορεις
Πήγαινε στο ελλης 3. Μόνο gilfs έχουν. Ίσως και η Αναστασία στο Ιωαννίνων 3. Εκεί έχουν και άλλες gilfs. Πήγαινε και δες. Επίσης η Ζανα που δούλευε στο Ιωαννίνων 5 τώρα είναι κάπου στη Περγάμου η έφυγε εντελώς; Καλύμνου είναι ακόμα νομίζω κάποιες gilfs.

Επιπλέον άσχετο με gilfs, Ίσως είναι εύκολο να γνωρίζουμε στη Άγκυρας που τόσο αστάθεια υπάρχει πια ποιες δουλεύουν πλέον;

εξολοθρευτής

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Αυγ 2018
Κριτικές
24
Like
1.317
Πόντοι
1.071
Πήγαινε στο ελλης 3. Μόνο gilfs έχουν. Ίσως και η Αναστασία στο Ιωαννίνων 3. Εκεί έχουν και άλλες gilfs. Πήγαινε και δες. Επίσης η Ζανα που δούλευε στο Ιωαννίνων 5 τώρα είναι κάπου στη Περγάμου η έφυγε εντελώς; Καλύμνου είναι ακόμα νομίζω κάποιες gilfs.

Επιπλέον άσχετο με gilfs, Ίσως είναι εύκολο να γνωρίζουμε στη Άγκυρας που τόσο αστάθεια υπάρχει πια ποιες δουλεύουν πλέον;
γΙΑ ΒΊΚΥ ΣΤΗΝ ΒΕΡΓΑΣ 2 έχεις κάποια γνώμη? Επίσης υπάρχουν και grannies?

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Γενικά gilfs και grannies είναι εκτός του ενδιαφέροντος μου και δε ψάχνω για να ξερω

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
Και 2 ακόμα σκηνικά. 2 Ρομά στην Ιάσωνος προσέγγισαν με πολύ επιθετικό μάρκετινγκ να μου πλασάρουν ο ένας γυαλιά και ο άλλος αρώματα. Λίγο προσοχή με αυτούς γιατί ο ένας έρχεται από μπροστά και ο άλλος ύπουλα από πίσω, πιθανός να σε ψυρισει..
Είναι πρόβλημα αυτοί. Συνήθως μεσημέρι είναι εκεί.
Τη προηγούμενη φορά με κηνυγουσαν από πίσω όταν μπαίνω έβγαινα στα σπιτάκια.
Μια ερώτηση μπορώ να σου κάνω; Κάτσε λίγο. Και πλησίαζαν. Τους έγγραφα στα αρχιδια μου και νευρίασαν. Μου έλεγαν είσαι χρυσαυγιτης τι είσαι και δεν μας μιλάς; άνθρωποι είμαστε και εμείς.
Δεν ενδιαφέρομαι φίλε του έλεγα, καλη σου μέρα.
Αλλά μου την έσπασαν.
Πρέπει η αλβανική μαφία να κάνει κάτι με αυτούς, να τους ξυλοφορτωσει να εξαφανιστούν. Μας χαλάνε την Disney land.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom