Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 303 άτομα (30 μέλη και 273 επισκέπτες)

Πράκτωρ Θου Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Κριτικές
6
Like
1.388
Πόντοι
481
Πριν από λίγο Ιάσονος 31Β υπόγειο:

Μπαίνω μέσα, αντικρίζω μια ετοιμοθάνατη γριά με τσιγάρο στο χέρι.
-Καλησπέρα σας, λέω και κάθομαι. Ήταν άλλοι τέσσερις.

-"Ποια κοπέλα έχετε;", ρωτάω πάντα ευγενικά.
Η τσατσά στραβώνει το κεφάλι και μου λέει μάγκικα:
-"Την Μαρία. Την ξέρεις;"
-"Δυστυχώς όχι".

-"Δυστυχώς θα κάτσεις και θα περιμένεις να βγει", απαντά.

Σηκώνομαι:
-"Ε τότε θα περάσω σε δυο λεπτά αν είναι".
-"Να περάσεις του χρόνου".

Δεν χάνω την ψυχραιμία μου:
-"Σας ευχαριστώ πολύ", λέω.
-"Ευχαριστώ λίγο", η απάντησή της.

Και μετά άρχισε να λέει σε έναν εκεί:
"Έχουνε μάθει και..." αλλά έφευγα.
Ποιοι έχουνε μάθει και τι, αναρωτιέμαι.
Προς επίλυσιν αποριών, αυτό ήταν ένα δείγμα για το πώς θα συμπεριφερθεί η τσατσά σε έναν πελάτη, σε περίπτωση που περάσει με την βαριεστημένη της φάλαινα, η οποία ντρέπεται να πει ακόμα και από πού είναι...
(Την έχω δει την Μαρία. Αλλά όχι με αυτήν την τσατσά)

Πέρασα με Ναταλί στο Ιάσονος 27 υπόγειο.
Αυτά από εμένα,
καλό βράδυ. :hi:
η πικρή αλήθεια είναι οτι οι τσατσάδες δεν την αξίζουν την καλησπέρα μας!

Nazario_85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Like
993
Πόντοι
200

-"Δυστυχώς όχι".

Σηκώνομαι:

Προς επίλυσιν αποριών, αυτό ήταν ένα δείγμα για το πώς θα συμπεριφερθεί η τσατσά σε έναν πελάτη, σε περίπτωση που περάσει με την βαριεστημένη της φάλαινα, η οποία ντρέπεται να πει ακόμα και από πού είναι...

Αυτά από εμένα,
Εμένα μια τσατσά μου είχε πει.. τι το θες το όνομά της? Θα την παντρευτείς? ?

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Εμένα μια τσατσά μου είχε πει.. τι το θες το όνομά της? Θα την παντρευτείς? ?
Εγώ το έχω πει. Δύο είναι οι λόγοι που δεν κάνω ενημερώσεις:
Ο πρώτος είναι η μη αναγραφή των αριθμών στο Μετάξι. Αλλά αυτό είναι κάπως προσπελάσιμο με κόπο και διαβασμα στο forum.
Ο δεύτερος και σημαντικότερος είναι η απροθυμία των τσατσάδων να μου πουν το όνομα της κοπέλας (ανεξαρτήτως περιοχής). Λίγες φορές έχω κάνει ενημερώσεις. Δεν μπορεί κάθε φορά να μου βγαίνει η πίστη να μου πουν ένα όνομα...
Δική τους η μαλακία. Τους ίδιους θα βοηθούσε... Μυαλό κουκούτσι.

Xusths

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2020
Like
90
Πόντοι
1
τώρα live από
IMG-20220228-122407.jpg
IMG-20220228-124106.jpg

2α Αλεξάνδρα ξανθιά μιλφ χοντρή με 2. 5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.

2β Ειρήνη ξανθιά μιλφογκιλφ με κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

1α Αννα ξανθιά χοντρουλα με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Μαρίνα καστανή λεπτή μιλφογκιλφ με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα

1β Αλεξάνδρα ξανθιά κατσαρομαλλα πολύ χοντρή μιλφ με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

1β δεξιά κλειστο.

1γ Τατιάνα ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί, κανονικό σώμα αλλά και κοιλίτσα, 2.5-3αρι βυζι και Κατερίνα ξανθιά κατσαρομαλλα μιλφογκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, χοντρή με 2.5αρι βυζι ,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

10 κλειστά .

16 δεξιά ισόγειο Αλινα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

16 αριστερά όροφος κλειστό.

20α, 20β & 20γ κλειστά.

19α Χριστίνα ξανθοκαστανη κοντή παχουλη με 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

19β Λίζα μελαχρινή κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα σφιχτό ωραίο κωλαράκι, τατουάζ στο δεξί μπούτι και στον δεξιό πήχη, 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα

Λεωνιδου 28 όροφος κλειστό.

Λεωνιδου 28 ισόγειο Ντιαννα ξανθιά με κανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω και από τα δύο βυζια, απλό πρόγραμμα.

27α Τζοαννα η ξανθιά χοντρή γυρολόγος με 2.5-3αρι βυζι και διάφορα τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο και Μαρία μελαχρινή χοντρή μιλφ με κοντό μαλλί 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

30α Μαρία ξανθοκαστανη με κανονικό ωραίο σώμα 2αρι συν βυζι, διάφορα τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

30β Άντζελα μελαχρινό κοντοπουτανο, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

31α δεξιά κλειστο.

31α ευθεία υπόγειο Κάτια μελαχρινό πιπινακι με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

31β Μαρία ξανθοκαστανη χοντρή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και στο δεξί χέρι, 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

32 όροφος αριστερά κλειστό.

32 όροφος δεξιά κλειστο.

32 ισόγειο δεξιά Πατρίτσια μελαχρινή πολύ χοντρή με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

32 ισόγειο ευθεία Ναταλί καστανή χοντρουλα με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

36 Ειρήνη καστανή μιλφογκιλφ με καρέ μαλλί, χοντρή με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

37 Λόλα ξανθιά χοντρή με 3αρι βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπούτι, απλό πρόγραμμα.

37α Λάουρα , ξανθιά μιλφογκιλφ νταρντανοχοντρη με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

39(1) Ρωξαννα μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

39(2) Ζετα μελαχρινή μιλφ , σώμα με πιασιματακια 3αρι βυζι,πολλά τατουάζ απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

39(3)Μπέλα μελαχρινή κατσαρομαλλα ψηλή νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπούτι, απλό πρόγραμμα.

39 (4) Ελένη μελαχρινή χοντρή με 3.5αρι βυζι, τατουαζ πάνω από το αριστερό στήθος και Ραΐσα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και κάτω από τον αυχένα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

39 (5) Κάτια ξανθιά κοπέλα σώμα με πιασίματα 2.5-3αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και στα πλευρά αριστερά, απλό πρόγραμμα.

39 (6) κλειστό.

44 Μπέλα μελαχρινή πιτσιρικά με μακρύ ίσιο μαλλί κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, τατουάζ χελιδονακια πάνω από τα δύο βυζια και διάφορα στα χέρια και Ερρικα μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 3.5αρι συν βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

44 νέο Αλινα καστανή
κοντή με γυαλάκια, σώμα μέ πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

44β δεξιά ισόγειο Νίκη ξανθοκαστανη νταρντανοπαχουλη με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, 2αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα.

44β μεσαίο Σοφία ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι - 3αρι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

44β αριστερά όροφος Σοφία καστανοξανθη με ψιλοκανονικο σώμα 1.5αρι βυζι , σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

46 Καρίνα μελαχρινή ωραία μιλφ με μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

46α Αντζελα καστανή λεπτή με το μαλλί φράντζα, 1.5αρι βυζι, τατουάζ καρδούλα στον αριστερό ώμο και Βίκυ μελαχρινή χοντρουλα με 3.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

46β Χριστίνα μελαχρινη μιλφ σώμα με πιασίματα 3.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και στο δεξί μπούτι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και Τζένη ξανθιά χοντρή με μαλλί μέχρι τους ώμους 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

43 Μάγκι μελαχρινή κοντή λεπτή με 1.5αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Αδερφέ η κατια μέχρι τι ώρα είναι αν ξέρεις η βάρδιες ατην Ιάσωνος 31 εννοώ και η λάνα ξέρεις τέλος η επέστρεψε ;

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736

-"Δυστυχώς όχι".

Σηκώνομαι:

Αυτά από εμένα,
Συναγωνιστή "The Keeper" μην χαλιέσαι,με τέτοιες ψευτοέξυπνες ατάκες και καλά απλομακγιές αυτές χάνουν .Και μένα μου την σπάνε όταν λέω Καλημέρα δεν μιλάνε η όταν φεύγεις σε "στολίζουν". Σιγά υπάρχουν πολλές πορτοκαλιές........... ρίχνεις μαύρο εκεί και τέλος!! :hi:

Υ.Γ. Καλό Μήνα κιόλας !

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.294
Πόντοι
46.232
τώρα live

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 Βίκυ ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί χοντρουλα με 3αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 Χριστίνα μελαχρινή γκιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με πρωκτικο.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο Τζέσικα μελαχρινη νταρντανοπαχουλη με μακρύ ίσιο μαλλί 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 όροφος Τζένη μελαχρινή μαυριδερή κοντή, σώμα μέ πιασίματα, 3αρι βυζι, πιρσινγκ δεξιά από τα χείλη, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21α (ισόγειο) Ρωξανα η πολύ χοντρη πιτσιρικά, με 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21β (όροφος) Ναταλία ξανθοκαστανη χοντρή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, 2.5-3αρι βυζι πεσμένο , απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 κλειστά.

Μεγαλου 28α αριστερά Βικτόρια με ξανθό πλατινε γκιλφ, παχουλη με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά (που έχει είσοδο και από Περδικκα 3 αριστερά) Χριστίνα ξανθιά νταρντανα με 3. 5αρι συν βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο Χριστίνα το μελαχρινό πιπινακι με ίσιο μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα. .

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 νέο κουρτίνα Ντασα ξανθιά μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα και κοιλίτσα 2-2.5αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Σοφία μελαχρινή μιλφ παχουλη με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου και Περδικκα όροφος Άννα μελαχρινή με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί πολύ χοντρή 3αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα.

Περδικκα 3β αριστερά(που έχει είσοδο και από Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά) Χριστίνα ξανθιά νταρντανα με 3.5αρι συν βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Περδικκα 3α κλειστό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.294
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Κολωνού 53 Αλεξάνδρα καστανή μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι συν βυζι, τατουάζ στον αριστερό ώμο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Λίνα μιλφογκιλφ με ξανθοπλατινε κοντό μαλλί, παχουλη με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.

Κολωνού 48 νέο Εύα ξανθό γκρανι χοντρο με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Κολωνού 48 Άντζελα ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 47 ισόγειο κλειστά.

Κολωνού 47 όροφος Τζούλια μελαχρινή μιλφογκιλφ με μακρύ ίσιο μαλλί χοντρή με 4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Κολωνού 45 δεξια Νάταλι καστανοξανθη γκιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 αριστερά κλειστά.

Κολωνού 32α Λίζα ξανθιά κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32γ κλειστό.

Κολωνού 32β Καρίνα καστανοξανθη μιλφ με πολύ μακρύ μαλλί σώμα με πιασιματακια 2. 5αρι συν σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Κολωνού 30β πρώτος όροφος Άννα ξανθιά μιλφ νταρντανα με κοντό μαλλί, 2αρι συν βυζι, πολλά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 30β δεύτερος όροφος κλειστό.

Κολωνού 30α Νταρια ξανθοκαστανη με γυαλάκια και το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27α Μιμή μελαχρινή μελαμψη λατινα χοντρή με τεράστιο κωλο 3αρι σιλικονατο βυζι βυζι και Κλαούντια μελαχρινή χοντρή με 2άρι βυζί, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27γ , 27β & 23β κλειστά.

Κολωνού 23 Νταρια μελαχρινή πιπίνα με λεπτό ωραίο κορμί 1.5αρι βυζι, τατουάζ στον αριστερό μηρό και πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Κολωνού 15β Γιάννα μελαχρινή μιλφ πολύ χοντρή με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15α Αντζελινα μελαχρινή χοντρή με 3.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15 νέο δεξιά, 15 νέο αριστερά, 11β, 11α ισόγειο & 11α όροφος κλειστά.

στη Λεωνιδου κάνουν έργα κ επικρατεί ένας χαμουλης.

Πράκτωρ Θου Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Κριτικές
6
Like
1.388
Πόντοι
481

Συνημμένα

• 52AA20B9-5509-4AB6-ADB0-47014DC607AA.jpeg
    52AA20B9-5509-4AB6-ADB0-47014DC607AA.jpeg
    361,2 KB · Εμφανίσεις: 60
  • C79E00A9-0C5D-42ED-82A5-46A54EA396B2.jpeg
    C79E00A9-0C5D-42ED-82A5-46A54EA396B2.jpeg
    613,2 KB · Εμφανίσεις: 62

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.294
Πόντοι
46.232
@Πράκτωρ Θου Βου οπως βλέπεις, ούτε η ηλικία είναι σωστή ούτε το μέγεθος στήθους, γι αυτό είπα πιο πάνω μην εμπιστεύεστε αυτή τη σελίδα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.294
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live

Χωματιανου 11α Όλγα ξανθιά μιλφ κοντή,σώμα με πιασίματα, 2αρι βυζι και Λόλα ξανθιά παχουλη με μεγάλο κωλο, 2-2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, πίσω χαμηλά στη μέση και στα χέρια , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Χωματιανου 11β Αντριανα καστανή κοπέλα με κανονικό σώμα, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Λιοσιων 76β κλειστό.

Λιοσιων 73β Ναταλία ξανθιά σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι και Μίλα καστανή με σκούρο μαλλί σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.

Λιοσιων 73α Λανα ξανθιά νταρντανοπαχουλη μιλφ με 2αρι συν βυζι, τατουάζ κάθετα στη σπονδυλική στήλη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εξηκιου 18 Χριστίνα(η Θεσσαλονικια) μελαχρινη μιλφ νταρντανοπαχουλη με 3-3.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και διάφορα στα χέρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εξηκιου 18α κλειστό.

Εξηκιου 18γ Χριστίνα (η υπηρεσία είπε Ελληνίδα) ξανθιά μιλφ με κατσαρο μαλλί, χοντρή με 3.5-4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 79α & 78β κλειστά.

Βεργας 2 Αλεξάνδρα η ελληνογερμανιδα, ξανθιά μιλφ νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 Χριστίνα καστανή με το μαλλί πιασμένο πίσω σε κοντή αλογοουρά, σώμα με πιασίματα, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α κλειστό.

Βεργας 6β Άννα ξανθιά ψηλή χοντρή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Όταν βγήκε από το δωμάτιο, είπε με χαρακτηριστική ρωσική προφορά "ηελα περαστεε, πιπαα ηλεκτρική σκούπα."

Βεργας 7 Κωνσταντίνα μελαχρινή μιλφ πολύ χοντρή με 3.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Ελένη ξανθιά σώμα με κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 7 υπόγειο Αννα καστανοξανθη μιλφ με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Λιοσιων 91 κλειστό.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μιράντα ξανθιά χοντρή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Όλγα ξανθιά γκρανι σώμα με πιασιματακια 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Τροφωνιου 13 όροφος Άννα μελαχρινή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 2-2.5 βυζι , με πρωκτικο.

καλό μεσημέρι και καλό μήνα

Πράκτωρ Θου Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Κριτικές
6
Like
1.388
Πόντοι
481

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.493
Πόντοι
27.261
-"Δυστυχώς όχι".

Σηκώνομαι:

ωραιο σκηνικο ρε παιχτη, εγω θα συνεχιζα τρελο χαβαλε :2funny:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96

-"Δυστυχώς όχι".

Σηκώνομαι:

Αυτά από εμένα,
αλλα τη ναταλια απο ιασωνος την σκιννι εχω παει μαζι της μια φορα μονο γιατι εγω μεταξουργειο δε εχω πληρωσει πολλες φορες ειναι χαλια,απλα εκανα για τη ναταλια τη υπερβαση και πληρωσα εκει γιατι μου αρεσε παρα μα παρα πολυ εμφανησιακα,αμα δουλευε στη φυλης η ναταλια θα την ειχα χιλιοπληρωσει οπως μια αλλη απο τη φυλης που ηταν πανεμορφη σκιννι σα τη ναταλιτσα αλλα με εκεινη πηγα πολλες φορες 5 γιατι τη φυλης δε τη φοβαμαι οσο το μεταξουργειο ισα ισα φυλης εχω πληρωσει πολλες φορες,μεταξουργειο 2 μονο,μια με τη ναταλια και μια με την αντζελα απο ιασωνος μια κοντουλα με δικτιωτο που εμενα με τραβηξε φουλ η τσακπινια της και που ηταν κοντουλα με κωλαρα,η ναταλια με τραβηξε το προσωπο της παρα μα παρα πολυ και το υπεροχο σκιννι σωμα της.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.796
Πόντοι
7.195
Εγώ το έχω πει. Δύο είναι οι λόγοι που δεν κάνω ενημερώσεις:
Ο πρώτος είναι η μη αναγραφή των αριθμών στο Μετάξι. Αλλά αυτό είναι κάπως προσπελάσιμο με κόπο και διαβασμα στο forum.
Ο δεύτερος και σημαντικότερος είναι η απροθυμία των τσατσάδων να μου πουν το όνομα της κοπέλας (ανεξαρτήτως περιοχής). Λίγες φορές έχω κάνει ενημερώσεις. Δεν μπορεί κάθε φορά να μου βγαίνει η πίστη να μου πουν ένα όνομα...
Δική τους η μαλακία. Τους ίδιους θα βοηθούσε... Μυαλό κουκούτσι.
θέλουν πελάτες περαστικούς φύγε εσύ έλα εσύ, όχι ενημερωμένους ούτε μόνιμους.
Και φουλ καχυποψία, να μην σταμπάρονται / εντοπίζονται οι κοπέλες.
Τώρα αν αυτό είναι καλό σύστημα, δεν ξέρω, θα έχουν τους λόγους τους..

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
εννοεις τη σκινι ναταλι τη τσιγκανουλα απο μεταξουργειο ισαωνος?αν εννοεις αυτη την εχω παρει και πραγματικα αυτο το κοριτσι ειναι πανεμορφο εμφανησιακα πολυ πολυ ομορφο,ωραιο μοντελε λεπτο σωμα και πανεμορφο προσωπο,σε υπηρεσιες τα βασικα ενα 6 στα 10.
H Ναταλία είναι θεμέλιο για μένα στο Μεταξουργείο. Όταν όλα στραβώνουν γυρίζω πίσω στην αγκαλιά της. Είναι σαν Μάνα.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Σεξ με Λάουρα στο Μεταξουργείο. Οδός Κολωνού 11 (α?). Δεν έχω λόγια για αυτό το κορίτσι. Τέλειες γάμπες , απίστευτη ενέργεια, και με ζωντανό μουνί που σπαρταράει. Γλυκό πλάσμα. Δουλεύει από τις 17.00 μέχρι 22.00 νομίζω και κάνει κανονικό. Αυτάαα

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
H Ναταλία είναι θεμέλιο για μένα στο Μεταξουργείο. Όταν όλα στραβώνουν γυρίζω πίσω στην αγκαλιά της. Είναι σαν Μάνα.
χααχχαχαχα ωραιος,εγω πηγα μια φορα μονο μαζι της γιατι μεταξουργειο δε γαμαω απλα εκανα τη υπερβαση για εκεινη,αμα ηταν φυλης θα ειχα πληρωσει αρκετες φορες για παρτη της,γιατι φυλης εχω πληρωσει πολλες φορες μεταξουργειο 2 μονο,η μια ηταν με τη ναταλια και η αλλη ηταν η αντζελα μια κοντουλα με κωλαρα τροφαντη ηταν σεξυ,δλδ στη αντζελα με τραβηξε η χαρη της αυτη η πουτανια το σεξυ και στη ναταλια αυτο το υπεροχο προσωπο και το ωραιο μοντελε σκιννι σωμα.

Nazario_85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Like
993
Πόντοι
200
Γαμησαρα με Νικόλ (Κολωνού 23) 2η απογευματινή, πολύ τίμιο κορίτσι, έβαλε στην αρχή τις κρεμουλες της, μου ζήτησε σιγά σιγά, και μετά όσο ερχόταν το σφυροκοπημα δεν έκλεψε καθόλου, πιστεύω ότι η Νικόλ και η Νταρια σε εμφάνιση σε διάθεση και σε ιδρωμα φανέλας.. αυτή την στιγμή πηδανε όλο το μετάξι και την φιλης μαζί

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Αυτή που είναι στο τροφωνιου 13 πάνω μια μιλφ κανονικο σώμα που δίνει και κωλο ξέρετε αν δουλεύει και βράδυ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom