Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 305 άτομα (32 μέλη και 273 επισκέπτες)

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.885
Πόντοι
1.431
Νομίζω, ότι εμπρός στο απλό και αποστειρωμενο πρόγραμμα που κάνουν οι περισσότερες κοπέλες στο Μεταξουργείο, η Άννα Μπέλλα και μερικές ακόμα , είναι όαση στην έρημο, συνδιάζοντας και κάποια εμφάνιση. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα και δίνουν ευχαρίστηση σε όσους τις επιλέγουν. Και μιλάμε για το ποσό των 10 €.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.790
Πόντοι
41.129
Νομίζω, ότι εμπρός στο απλό και αποστειρωμενο πρόγραμμα που κάνουν οι περισσότερες κοπέλες στο Μεταξουργείο, η Άννα Μπέλλα και μερικές ακόμα , είναι όαση στην έρημο, συνδιάζοντας και κάποια εμφάνιση. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα και δίνουν ευχαρίστηση σε όσους τις επιλέγουν. Και μιλάμε για το ποσό των 10 €.
Ελα ντε... 20 ευρω φαντασου εκανε αλλαγη σαμπρελας στο ηλεκτρικο πατινι μου .
Επαθα λαστιχο εξω απο το ιασωνος 30 που χτιζουν μια οικοδομη.
Και η αλλη η αναμπελα μονο εγκυος δε μενει με το δεκαρικο που τις δινουμε.

Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
Oταν εγώ μιλούσα γι αυτό το κορίτσι για το τι προσφέρει με ένα δεκάρικο , νιάτα, ομορφιά, διάθεση να σου καταπιεί το πούτσο σαν την έφηβη της γειτονιάς και όλα αυτά με ένα δεκάρικό με είπαν έμμεσα προμότορα..εγώ την ανναμπ΄΄ελα την γνωρίζω πολύ καλά και μου έχει φερθεί σαν γκόμενα μου ..να φανταστείτε κάθε φορά όταν την φιλάω με καθαρίζει σχολαστικά από τα κραγιόνια με μωρομάντηλο ...μάλλον μετά το πάσχα θα την χάσουμε , μην πω κιάλλα ...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Αν νομίζετε ότι στο Περγάμου 1 με την Εβελίνα το παρακάνουν με το face control και το screening στους πελάτες, πραγματικά δεν έχετε δει τίποτα. Ξαναπήγα σήμερα στο Φωκαίας 13 για την Αντριάνα. Ενώ ήταν στο κουζινάκι και δεν περίμενε κανείς στο σαλόνι, έκανε κανένα λεπτό να βγει και άκουγα ψιθύρους λες και κάνανε συμβούλιο. Άναψαν φωτιά στα πατζάκια μου μήπως φάω άκυρο του τύπου "είναι σε πρόγραμμα μίας ώρας" όπως προχθές, αλλά τελικά εδέησε και βγήκε. Την είδα, έκανα μια βόλτα και ξαναγύρισα. Χωρίς να περιμένω γιατί ήταν στο δωμάτιο, πλήρωσα και μπήκα. Μετά από λίγο ενώ είχα βγάλει τα ρούχα μου, η τσατσά μου ζήτησε να ξαναντυθώ να πάω σε άλλο δωμάτιο, γιατί εκείνο δεν είχε αιρ κοντίσιον και η κοπέλα κρύωνε. Το δωμάτιο που θα πήγαινα έπρεπε να περιμένω να αδειάσει, οπότε θα καθόμουν στο σαλόνι όπου περίμενε άλλος ένας. Μπήκαν πάλι ψύλλοι στον κόρφο μου ότι θα με διώξουν με καμιά χαζή δικαιολογία, γιατί η κοπέλα δε με είχε δει τη δεύτερη φορά. Τελικά βγήκε, σαλονάρισε και η τσατσά μου είπε ότι θα έπρεπε να περιμένω μισή ώρα συνολικά, επειδή ο τελευταίος πελάτης πήρε άλλα 20 λεπτά και έχει άλλο ένα δωμάτιο ακόμα. "Τι διάολο για να με διώξει το είπε αυτό;¨, σκέφτηκα. Απάντησα πως δεν πειράζει και θα την περιμένω. Πέρασα στο δωμάτιο όταν άδειασε και τελικά ήρθε σε μένα μετά από το μισάωρο. Με το που άνοιξε την πόρτα και με είδε, ζήτησε συγγνώμη, την έκλεισε και έκανε μεταβολή. "Ωχ όχι, τώρα θα το φάω το άκυρο". Τελικά γύρισε και μου εξήγησε ότι απλά μπερδεύτηκε γιατί θυμόταν ότι έχει μόνο ένα πελάτη και δεν κατάλαβε ότι ήμουν εκείνος που ξαναντύθηκε για να πάει σε άλλο δωμάτιο. Οπότε προς ανακούφισή μου τελικά θα την πηδούσα. Μου έπλυνα τον πούτσο στο νιπτήρα για να μου κάνει ελεύθερο στοματικό και ξεκινήσαμε. Εντέλει άξιζε όλη αυτή την αναμονή και την ταλαιπωρία, γιατί έχει επιστρέψει πιο ανανεωμένη όπως ήταν τον πρώτο καιρό ως Βερόνικα. Το στοματικό της με έκανε να ανατριχιάσω, στο γλειφομούνι ανταποκρίθηκε πάρα πολύ καλά και δέχτηκε ρομαντικά γλωσσόφιλα.
Αφου περιμενες τόση ώρα χαλάλι! Γκροβερ;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Μη τα γράφεις αυτά, θα βγουν να σε φάνε...
Δεν θα τον φάει κανεις. Έχουμε πει ότι είναι η top του Μεταξιού. Από κορμάκι, προσωπο, υπηρεσίες. Ειδικά τώρα που εφτιαξε και την οδοντοστοιχία της. Αλλά φοβάμαι πως είναι και υγειονομική βόμβα. Δυο φορες πηγα και δυο φορες άκουσα το προγραμμα της μπροστά σε Πέρσες. Από το μυαλό μου δε μου το βγάζετε. Ας κάνει ότι θέλει βέβαια η κοπέλα. Το χρήμα και ο τίτλος της καλύτερης του Μεταξιού ισχυουν.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Τυπε η Αναμπελα οχι μόνο ειναι τίμια και την ιδρώνει τη φανέλα αλλα και φιλότιμη με ηθος που σέβεται τον πελάτη !
Της ειπα οτι εχω γνωστό να τη βαλει φυλης να δουλέψει οπου με το πρόγραμμα που κανει θα βγάλει πολυ χρήμα αλλά αρνήθηκε !
Εγω δε φεύγω απο το δεκαρικο μου είπε !
Εδω θα μεινω στο μετάξι !
Δεν έχουν ολοι 20ρικο να δινουν !
Υποκλιθηκα στα ποδια της και προσκυνησα για το ήθος της !
Έπειτα της εδωσα και μια τελειωτικη πιπα.
Ισχύει, μου το έχει πει και άλλη ιερόδουλη στο Μεταξι. Η οποια άξιζε την αναβάθμιση αλλά δεν! Η Φυλής έχει το 20% της κίνησης και επισκεψιμοτητας του Μεταξιού! Αληθές!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.607
Πόντοι
5.060

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
συνέχεια πάντα live

Φιλιππιδου 11α Ναταλία μιλφ με ξανθοπλατινε μαλλί, σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φιλιππιδου 11β Καρολίνα ξανθιά με ψιλοκανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Άγκυρας 12β Ιβαννα ξανθιά νταρντανοπαχουλη μιλφ με 3.5αρια συν βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στόμα ανακοινώθηκε σήμερα.

Άγκυρας 12α Λυδία ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι με σκούρες θηλές, με ελεύθερο στοματικό.Δοκιμάστηκε θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.Απλά να πω ότι είναι η πρώην Ναταλία από Διδύμου 18 που είχε σταματήσει πριν 5-6 χρόνια περίπου. Θα γράψω αναλυτικά στη κριτική, είναι πολύ καυλιαρα αλλά ελεύθερο στοματικό δε κάνει.

Άγκυρας 9 κλειστά.

Φυλής 81, 105 αριστερά & 105 δεξιά κλειστά.

Φυλής 109α Συλβια με καστανομελι μαλλί μέχρι τους ώμους, κοντουλα με κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, σήμερα φορούσε και γυαλάκια, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Φυλής 109β Όλγα ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί, κανονικό σώμα μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 134, 134α 134β & 136 κλειστά.
Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, έχει περάσει κανείς ποτέ με Ιβάννα Άγκυρας 12β? Είναι 1η βάρδια έτσι? Ευχαριστώ...

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.787
Πόντοι
201
Προχθές μεσημέρι Κωνσταντινουπόλεως 166Α,Βαλέρια Ρωσίδα, προσωπάκι ίδιο με Αιμιλία Υψηλάντη, στήθος καλό, και μουνοχειλα ωραία αίσθηση.ΔΕΝ κλεβει.
Θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα σου.
Πολύ καλη περίπτωση και στον αγωνιστικό χώρο κάνει πολλές προσπάθειες για να σε ευχαριστήσει.
Πίπα βαθειά και σε στραγγίζει όσο εσύ θέλεις.
Υ.Γ.
Μήν κάνετε το λάθος και την πάρετε παρτούζα με την άλλη που είναι εκεί γιατί η άλλη, Νικα η κάπως έτσι λέγεται, θα κάνει ότι είναι δυνατόν να σας την χαλάσει.

Τελευταία τροποποίηση:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Επίσκεψη προχθές στη Νικόλ Λιοσίων 73 μια καινούρια Ρωσίδα..μέσα άοσμη άχρωμη..οτιναναι..μη ξεγελαστεί κανείς από την εμφάνιση της στο σαλόνι που είναι όντως προκλητική και τσαχπίνικη... μέσα το πιο πιθανό να φάει μια αξιοπρεπή φόλα...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Πέρασμα από την Καρολίνα Φιλιππίδου. Απλετο φως στο δωμάτιο και πεντακαθαρο με καυτό νερό και ντουζιερα. Επισης ομορφουλα από κοντά και αδυνατισμενη. Πολυ καθαρή και αυτή και παρολο που ήμουν κι εγώ με καθάρισε και με μαντηλάκι αντιμικροβιακο. Χρήση στοματικού διαλύματος πριν και μετά και ωραίο στοματικό χωρίς βιασύνη. Τι άλλο να ζητήσεις; Όταν μια γυναίκα προσεχει τόσο την υγιεινή της απο εμενα πολλα +++!! Σιγουρα στο κοντινό μέλλον θα έχει κι άλλες επισκέψεις. Μπράβο στο κορίτσι! Τετοιες θέλουμε!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Πέρασμα από την Καρολίνα Φιλιππίδου. Απλετο φως στο δωμάτιο και πεντακαθαρο με καυτό νερό και ντουζιερα. Επισης ομορφουλα από κοντά και αδυνατισμενη. Πολυ καθαρή και αυτή και παρολο που ήμουν κι εγώ με καθάρισε και με μαντηλάκι αντιμικροβιακο. Χρήση στοματικού διαλύματος πριν και μετά και ωραίο στοματικό χωρίς βιασύνη. Τι άλλο να ζητήσεις; Όταν μια γυναίκα προσεχει τόσο την υγιεινή της απο εμενα πολλα +++!! Σιγουρα στο κοντινό μέλλον θα έχει κι άλλες επισκέψεις. Μπράβο στο κορίτσι! Τετοιες θέλουμε!
Όταν γράφω πολλα +++ εννοώ ότι η συνευρεση ήταν πολυ θετική, δεν εννοώ ότι έκανε πολλα έξτρα!
(Γιατι μερικοί εδώ στο Bou είναι και ολίγον περιορισμένων δυνατοτήτων..... κοινώς στοκοι!!)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
τώρα live από
IMG-20220228-122407.jpg
IMG-20220228-124106.jpg

2α Αλεξάνδρα ξανθιά μιλφ χοντρή με 2. 5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.

2β Ειρήνη ξανθιά μιλφογκιλφ με κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

1α Αννα ξανθιά χοντρουλα με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Μαρίνα καστανή λεπτή μιλφογκιλφ με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα

1β Αλεξάνδρα ξανθιά κατσαρομαλλα πολύ χοντρή μιλφ με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

1β δεξιά κλειστο.

1γ Τατιάνα ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί, κανονικό σώμα αλλά και κοιλίτσα, 2.5-3αρι βυζι και Κατερίνα ξανθιά κατσαρομαλλα μιλφογκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, χοντρή με 2.5αρι βυζι ,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

10 κλειστά .

16 δεξιά ισόγειο Αλινα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

16 αριστερά όροφος κλειστό.

20α, 20β & 20γ κλειστά.

19α Χριστίνα ξανθοκαστανη κοντή παχουλη με 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

19β Λίζα μελαχρινή κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα σφιχτό ωραίο κωλαράκι, τατουάζ στο δεξί μπούτι και στον δεξιό πήχη, 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα

Λεωνιδου 28 όροφος κλειστό.

Λεωνιδου 28 ισόγειο Ντιαννα ξανθιά με κανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω και από τα δύο βυζια, απλό πρόγραμμα.

27α Τζοαννα η ξανθιά χοντρή γυρολόγος με 2.5-3αρι βυζι και διάφορα τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο και Μαρία μελαχρινή χοντρή μιλφ με κοντό μαλλί 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

30α Μαρία ξανθοκαστανη με κανονικό ωραίο σώμα 2αρι συν βυζι, διάφορα τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

30β Άντζελα μελαχρινό κοντοπουτανο, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

31α δεξιά κλειστο.

31α ευθεία υπόγειο Κάτια μελαχρινό πιπινακι με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

31β Μαρία ξανθοκαστανη χοντρή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και στο δεξί χέρι, 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

32 όροφος αριστερά κλειστό.

32 όροφος δεξιά κλειστο.

32 ισόγειο δεξιά Πατρίτσια μελαχρινή πολύ χοντρή με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

32 ισόγειο ευθεία Ναταλί καστανή χοντρουλα με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

36 Ειρήνη καστανή μιλφογκιλφ με καρέ μαλλί, χοντρή με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

37 Λόλα ξανθιά χοντρή με 3αρι βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπούτι, απλό πρόγραμμα.

37α Λάουρα , ξανθιά μιλφογκιλφ νταρντανοχοντρη με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

39(1) Ρωξαννα μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

39(2) Ζετα μελαχρινή μιλφ , σώμα με πιασιματακια 3αρι βυζι,πολλά τατουάζ απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

39(3)Μπέλα μελαχρινή κατσαρομαλλα ψηλή νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπούτι, απλό πρόγραμμα.

39 (4) Ελένη μελαχρινή χοντρή με 3.5αρι βυζι, τατουαζ πάνω από το αριστερό στήθος και Ραΐσα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και κάτω από τον αυχένα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

39 (5) Κάτια ξανθιά κοπέλα σώμα με πιασίματα 2.5-3αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και στα πλευρά αριστερά, απλό πρόγραμμα.

39 (6) κλειστό.

44 Μπέλα μελαχρινή πιτσιρικά με μακρύ ίσιο μαλλί κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, τατουάζ χελιδονακια πάνω από τα δύο βυζια και διάφορα στα χέρια και Ερρικα μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 3.5αρι συν βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

44 νέο Αλινα καστανή
κοντή με γυαλάκια, σώμα μέ πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

44β δεξιά ισόγειο Νίκη ξανθοκαστανη νταρντανοπαχουλη με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, 2αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα.

44β μεσαίο Σοφία ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι - 3αρι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

44β αριστερά όροφος Σοφία καστανοξανθη με ψιλοκανονικο σώμα 1.5αρι βυζι , σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

46 Καρίνα μελαχρινή ωραία μιλφ με μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

46α Αντζελα καστανή λεπτή με το μαλλί φράντζα, 1.5αρι βυζι, τατουάζ καρδούλα στον αριστερό ώμο και Βίκυ μελαχρινή χοντρουλα με 3.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

46β Χριστίνα μελαχρινη μιλφ σώμα με πιασίματα 3.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και στο δεξί μπούτι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και Τζένη ξανθιά χοντρή με μαλλί μέχρι τους ώμους 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

43 Μάγκι μελαχρινή κοντή λεπτή με 1.5αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836

Nazario_85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Like
993
Πόντοι
200
τώρα live από
IMG-20220228-122407.jpg
IMG-20220228-124106.jpg

2α Αλεξάνδρα ξανθιά μιλφ χοντρή με 2. 5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.

2β Ειρήνη ξανθιά μιλφογκιλφ με κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

1α Αννα ξανθιά χοντρουλα με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Μαρίνα καστανή λεπτή μιλφογκιλφ με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα

1β Αλεξάνδρα ξανθιά κατσαρομαλλα πολύ χοντρή μιλφ με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

1β δεξιά κλειστο.

1γ Τατιάνα ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί, κανονικό σώμα αλλά και κοιλίτσα, 2.5-3αρι βυζι και Κατερίνα ξανθιά κατσαρομαλλα μιλφογκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, χοντρή με 2.5αρι βυζι ,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

10 κλειστά .

16 δεξιά ισόγειο Αλινα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

16 αριστερά όροφος κλειστό.

20α, 20β & 20γ κλειστά.

19α Χριστίνα ξανθοκαστανη κοντή παχουλη με 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

19β Λίζα μελαχρινή κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα σφιχτό ωραίο κωλαράκι, τατουάζ στο δεξί μπούτι και στον δεξιό πήχη, 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα

Λεωνιδου 28 όροφος κλειστό.

Λεωνιδου 28 ισόγειο Ντιαννα ξανθιά με κανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω και από τα δύο βυζια, απλό πρόγραμμα.

27α Τζοαννα η ξανθιά χοντρή γυρολόγος με 2.5-3αρι βυζι και διάφορα τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο και Μαρία μελαχρινή χοντρή μιλφ με κοντό μαλλί 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

30α Μαρία ξανθοκαστανη με κανονικό ωραίο σώμα 2αρι συν βυζι, διάφορα τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

30β Άντζελα μελαχρινό κοντοπουτανο, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

31α δεξιά κλειστο.

31α ευθεία υπόγειο Κάτια μελαχρινό πιπινακι με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

31β Μαρία ξανθοκαστανη χοντρή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και στο δεξί χέρι, 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

32 όροφος αριστερά κλειστό.

32 όροφος δεξιά κλειστο.

32 ισόγειο δεξιά Πατρίτσια μελαχρινή πολύ χοντρή με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

32 ισόγειο ευθεία Ναταλί καστανή χοντρουλα με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

36 Ειρήνη καστανή μιλφογκιλφ με καρέ μαλλί, χοντρή με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

37 Λόλα ξανθιά χοντρή με 3αρι βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπούτι, απλό πρόγραμμα.

37α Λάουρα , ξανθιά μιλφογκιλφ νταρντανοχοντρη με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

39(1) Ρωξαννα μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

39(2) Ζετα μελαχρινή μιλφ , σώμα με πιασιματακια 3αρι βυζι,πολλά τατουάζ απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

39(3)Μπέλα μελαχρινή κατσαρομαλλα ψηλή νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπούτι, απλό πρόγραμμα.

39 (4) Ελένη μελαχρινή χοντρή με 3.5αρι βυζι, τατουαζ πάνω από το αριστερό στήθος και Ραΐσα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και κάτω από τον αυχένα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

39 (5) Κάτια ξανθιά κοπέλα σώμα με πιασίματα 2.5-3αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και στα πλευρά αριστερά, απλό πρόγραμμα.

39 (6) κλειστό.

44 Μπέλα μελαχρινή πιτσιρικά με μακρύ ίσιο μαλλί κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, τατουάζ χελιδονακια πάνω από τα δύο βυζια και διάφορα στα χέρια και Ερρικα μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 3.5αρι συν βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

44 νέο Αλινα καστανή
κοντή με γυαλάκια, σώμα μέ πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

44β δεξιά ισόγειο Νίκη ξανθοκαστανη νταρντανοπαχουλη με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, 2αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα.

44β μεσαίο Σοφία ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι - 3αρι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

44β αριστερά όροφος Σοφία καστανοξανθη με ψιλοκανονικο σώμα 1.5αρι βυζι , σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

46 Καρίνα μελαχρινή ωραία μιλφ με μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

46α Αντζελα καστανή λεπτή με το μαλλί φράντζα, 1.5αρι βυζι, τατουάζ καρδούλα στον αριστερό ώμο και Βίκυ μελαχρινή χοντρουλα με 3.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

46β Χριστίνα μελαχρινη μιλφ σώμα με πιασίματα 3.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και στο δεξί μπούτι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και Τζένη ξανθιά χοντρή με μαλλί μέχρι τους ώμους 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

43 Μάγκι μελαχρινή κοντή λεπτή με 1.5αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Το 23 ξέρει κανείς αν αργεί να ανοίξει? Για Νταρια η Νικολ.. ευχαριστώ

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Χτεσινη επισκεψη στοχευμενη στο Βεργας 7, γυρω στις 00¨30 για την γνωστη Σαμπινα . Δευτερη φορα που την επισκεπτομαι, πρωτη φορα σε αυτον τον οικο ομως. Ωραια μεγαλα δωματια και καθαρα με το μονο ενοχλητικο για μενα στο συγκεκριμενο αλλα και σε πολλα αλλα, η υπαρξη ηχειου εντος του δωματιου. Προτιμω να ησυχα μπουρδελα χωρις την δυνατη μουσικη . Στα του αγωνα πολυ καλη η κοπελα με τελειο στησιμο στα 4 ! Καλη συνατηση . Ακολουθησε πιτογυρο και διαδρομη προς το σπιτι για ξεκουραση για να ολοκληρωθει ετσι ενα ομορφο σαββατοβραδο ! Παραθετω συνημμενα φωτο απο τ δωματιο
ειναι ωραια κοπελα ειχα παει μαζι της μια φορα στη φυλης οταν ηταν ως αλινα,υπηρεσιες μετριες ενα 6 στα 10.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
Αυτή συναγωνιστή έχει δουλέψει σε άλλο σπίτι;
εδώ δουλεύει από πριν τη πρώτη καραντίνα ανά διαστήματα, πιο παλιά είχε δουλέψει Μεγαλου Αλεξάνδρου 22α και για μια δυο βδομάδες στο Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom