Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 154 άτομα (7 μέλη και 147 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Μόνο Fanta ρε κουφάλες,παντα με ανθρακικό!! Το ειπε κι ο Θεός! Γαματε αφοβα!
FB_IMG_1644851304595.jpg

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.237
Πόντοι
481
Σκέφτηκα να τυλίξω τη μπούτσα μου με μια κόκκινη κορδέλα και φιόγγο που να γράφει «valentine's special love gift» και να το «δώσω» στην Άννα αλλά μετά λέω, άσε μη κακομάθει και μετά μου ζητάει συνέχεια δώρα...
Κρατήστε την όρεξή σας για αυριο -- έστω και ετεροχρονισμένες οι ευχές και οι κορδέλες πάντα είναι ευπρόσδεκτες.

Πολλά κορίτσια σίγουρα θα κάτσουν σπίτι με τον αγαπητικό σήμερα... έχει και γεμάτο φεγγάρι!..

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Δεν θυμάμαι τι μέρα κτλ απλώς αναφέρω χύμα..: Κολωνού 11 σεξ με Λάουρα, no comments -στανταράκι πλέον η Λάουρα.. Λατινόσπιτο σεξ με Σύλβια Ελληνίδα, συμπαθής τυπική, δεν έχασα τα χρήματά μου..Ιάσωνος 20α σεξ με μια Ρωσίδα καινούρια , μπορεί να ' ναι και Μολδάβα, έμεινα ευχαριστημένςο και στο σεξ και στην συμπεριφορά.. Τώρα ας πω ένα σχόλιο για την σημερινή μέρα.. Άγιος Βαλεντίνος... όταν σε ρωτάει ένας άντρας '''Γιορτάζεις σήμερα????''' Σε ρωτάει απλά ''''Γαμάς τίποτα...???'''' Μόνο αλήθειες συνουσιαστές θα λέμε.. Καλησπέρες, καλές συνευρέσεις , και να πίνουμε και καμιά μπύρα..!

Πράκτωρ Θου Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Κριτικές
6
Like
1.388
Πόντοι
481
Σήμερα κατά τη 2 υπήρχε ασθενοφόρο έξω από Ιάσων 19, χάσαμε κάποιο συναγωνιστή? Να ρωτήσω,στο Λεωνίδου 28 όροφο μια νταρντανα μελαχρινή με τατουάζ στο γλουτό, (δεν κράτησα ονομα) λέει τίποτα?
Μήπως εμφανίστηκε στο σαλόνι καμιά Μαρία και μέσα στο δωμάτιο είδε πως τελικά ήταν Μάριος;;;

pipinokinigos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2020
Κριτικές
21
Like
800
Πόντοι
990
Κάποιες το κάνουν επίτηδες για να μας γαμησουν την ψυχολογία.

Πρόκειται για
ΣΑΔΙΣΤΡΙΕΣ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ...!!!!

Απλά δεν ξαναπατας στο μπουρδέλο που βαρανε πόρτες στο 7λεπτο...το αναφέρεις και στην κριτική..... και τέλος....!!!!!!
εχοντας αποκτηση φιλιες με εναν ελληνα τσατσο καθολα αξιοπρεπει και οικογενειαρχη μου εξηγησε πως αν δε πει το ονομα της κοπελας η να χτυπηση πορτα αυτοματος μπορει και να χασει τη δουλεια του γιατι τσατσοι δες υπαρχουν πουτανες δεν υπαρχουνε και αυτες μετα του κανουνε τη ζωη κολαση ...ετσι για πλακα

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
εχοντας αποκτηση φιλιες με εναν ελληνα τσατσο καθολα αξιοπρεπει και οικογενειαρχη μου εξηγησε πως αν δε πει το ονομα της κοπελας η να χτυπηση πορτα αυτοματος μπορει και να χασει τη δουλεια του γιατι τσατσοι δες υπαρχουν πουτανες δεν υπαρχουνε και αυτες μετα του κανουνε τη ζωη κολαση ...ετσι για πλακα
Έχεις κάποια έστω μακρινή συγγένεια με τον πρόεδρο του Εδεσσα'ι'κού ?? :think: :think:

Nazario_85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Like
993
Πόντοι
200

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Συνουσιαστές καλησπέρα, μετά από μια σύντομη σχέση 2 μηνών -δεν είχα αναφέρει τίποτα- έχω επιστρέψει στο Μετάξι με μικρά βήματα αναπροσαρμογής όπως ανέφερα και χθες σε μια μίνι ενημέρωση. Εννοείται ότι γάμησα 2-3 φορές και κατά τη διάρκεια της σχέσης, αυτονόητα πράγματα. Θέλω να πω 2 πραγματάκια: Να πιστεύετε στον εαυτό σας και να χαράζετε τον δρόμο που σάς ουρλιάζει η ψυχή μέσα από τα έγκατά της. Η γνώμη μου για τις γυναίκες παραμένει η ίδια: Ψάχνουν ''ιδιωτικούς υπαλλήλους'' ή ''Μπάτλερ'' ή ''Θύματα'' που θα τούς εκπληρώσουν το όνειρο της Μάνας. Μην χαλάτε το σπέρμα σας για αυτές, γιατί θα σάς κλείσουν σε αιώνιο μπουντρούμι και θα γίνετε απλά ο Σπόνσοράς τους, τίποτα παραπάνω.... Ας μην βιαστούν οι παντρεμένοι να μού χιμήξουν , δεν είμαι εναντίον τους απλά είμαι υπέρ του εαυτού μου. .! Τα μπουρδέλα για μένα συνεχίζουν να αποτελούν το Σκάφος που με οδηγεί σε απρόβλεπτα μεσημέρια ή απογεύματα ηδονής. Η ζωή αποκτάει νόημα πάλι μετά από ένα μισάωρο καλού σεξ με στανταράκι του ρόστερ (με κρατάνε και τόσο, ορκίζομαι..) Τώρα στο παιχνίδι έχουν μπει και οι ανταλλαγές facebook δίνοντας μια έξτρα φρεσκάδα και περιπέτεια με ραντεβουδάκια εκτός μπουρδέλων με τις κοπέλες. Στανταράκια που φέρνω σπίτι με καλή τιμή, η ποικιλία γίνεται όλο και πιο εξωτική ξεδιπλώνοντας έναν καινούριο χάρτη. ''Μην μένετε μόνο στο ξερό γαμήσι'' ''Διεκδικήστε παραπάνω πράγματα'' ''Όλα γίνονται όταν τολμάς'' ............Ο Carl Barton δηλώνει δυναμικό ''παρών'', να είστε καλά Καλησπέρες σε όλους τους Μπουρδελιάρηδες του Πλανήτη......???...............:headbaning2::headbaning2::headbaning2:.....:headbaning1::headbaning1::headbaning1:...........!!!!!!!!!!

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
Συνουσιαστές καλησπέρα, μετά από μια σύντομη σχέση 2 μηνών -δεν είχα αναφέρει τίποτα- έχω επιστρέψει στο Μετάξι με μικρά βήματα αναπροσαρμογής όπως ανέφερα και χθες σε μια μίνι ενημέρωση. Εννοείται ότι γάμησα 2-3 φορές και κατά τη διάρκεια της σχέσης, αυτονόητα πράγματα. Θέλω να πω 2 πραγματάκια: Να πιστεύετε στον εαυτό σας και να χαράζετε τον δρόμο που σάς ουρλιάζει η ψυχή μέσα από τα έγκατά της. Η γνώμη μου για τις γυναίκες παραμένει η ίδια: Ψάχνουν ''ιδιωτικούς υπαλλήλους'' ή ''Μπάτλερ'' ή ''Θύματα'' που θα τούς εκπληρώσουν το όνειρο της Μάνας. Μην χαλάτε το σπέρμα σας για αυτές, γιατί θα σάς κλείσουν σε αιώνιο μπουντρούμι και θα γίνετε απλά ο Σπόνσοράς τους, τίποτα παραπάνω.... Ας μην βιαστούν οι παντρεμένοι να μού χιμήξουν , δεν είμαι εναντίον τους απλά είμαι υπέρ του εαυτού μου. .! Τα μπουρδέλα για μένα συνεχίζουν να αποτελούν το Σκάφος που με οδηγεί σε απρόβλεπτα μεσημέρια ή απογεύματα ηδονής. Η ζωή αποκτάει νόημα πάλι μετά από ένα μισάωρο καλού σεξ με στανταράκι του ρόστερ (με κρατάνε και τόσο, ορκίζομαι..) Τώρα στο παιχνίδι έχουν μπει και οι ανταλλαγές facebook δίνοντας μια έξτρα φρεσκάδα και περιπέτεια με ραντεβουδάκια εκτός μπουρδέλων με τις κοπέλες. Στανταράκια που φέρνω σπίτι με καλή τιμή, η ποικιλία γίνεται όλο και πιο εξωτική ξεδιπλώνοντας έναν καινούριο χάρτη. ''Μην μένετε μόνο στο ξερό γαμήσι'' ''Διεκδικήστε παραπάνω πράγματα'' ''Όλα γίνονται όταν τολμάς'' ............Ο Carl Barton δηλώνει δυναμικό ''παρών'', να είστε καλά Καλησπέρες σε όλους τους Μπουρδελιάρηδες του Πλανήτη......???...............:headbaning2::headbaning2::headbaning2:.....:headbaning1::headbaning1::headbaning1:...........!!!!!!!!!!
καλωςηρθες ομορφε...λιγο πικραμμενο σε νοιωθω αλλα οκ εσυ ξερεις...ελπιζω να μην σου στοιχισε πολυ η ιστορια...μην ξεχνας να μοιραζεσαι τα στανταρακια σου με τους συνοδοιπορους...keep walking

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
καλωςηρθες ομορφε...λιγο πικραμμενο σε νοιωθω αλλα οκ εσυ ξερεις...ελπιζω να μην σου στοιχισε πολυ η ιστορια...μην ξεχνας να μοιραζεσαι τα στανταρακια σου με τους συνοδοιπορους...keep walking
Πέρασα καλά, βασικά ήταν ό 'τι ακριβώς ζητούσα.. Γαμηθήκαμε 80 φορές , βγήκαμε 10 βόλτες και το σπάσαμε τη σωστή στιγμή, όταν δηλαδή άρχισαν τα πράγματα να ανακυκλώνονται...

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Εννοείται οτι θα τα μοιράζομαι, απλώς έχω ξεμείνει κι εγώ τώρα σε 2-3, πάνε οι καλές εποχές που είχα 15άδα στο πλάι μου....

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Σόνια φιλλιπιδου υπαρχει ακομα η τα κρέμασε?

• Like
Αντιδράσεις: p21za
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom