Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Πριν λίγο καιρό ζήταγες να σου στέλναμε φειζμπουκοπροφίλ και τώρα διαβάζω ότι πέφτουν βροχή οι αλλαξοπροφιλιές.Συνουσιαστές καλησπέρα, μετά από μια σύντομη σχέση 2 μηνών -δεν είχα αναφέρει τίποτα- έχω επιστρέψει στο Μετάξι με μικρά βήματα αναπροσαρμογής όπως ανέφερα και χθες σε μια μίνι ενημέρωση. Εννοείται ότι γάμησα 2-3 φορές και κατά τη διάρκεια της σχέσης, αυτονόητα πράγματα. Θέλω να πω 2 πραγματάκια: Να πιστεύετε στον εαυτό σας και να χαράζετε τον δρόμο που σάς ουρλιάζει η ψυχή μέσα από τα έγκατά της. Η γνώμη μου για τις γυναίκες παραμένει η ίδια: Ψάχνουν ''ιδιωτικούς υπαλλήλους'' ή ''Μπάτλερ'' ή ''Θύματα'' που θα τούς εκπληρώσουν το όνειρο της Μάνας. Μην χαλάτε το σπέρμα σας για αυτές, γιατί θα σάς κλείσουν σε αιώνιο μπουντρούμι και θα γίνετε απλά ο Σπόνσοράς τους, τίποτα παραπάνω.... Ας μην βιαστούν οι παντρεμένοι να μού χιμήξουν , δεν είμαι εναντίον τους απλά είμαι υπέρ του εαυτού μου. .! Τα μπουρδέλα για μένα συνεχίζουν να αποτελούν το Σκάφος που με οδηγεί σε απρόβλεπτα μεσημέρια ή απογεύματα ηδονής. Η ζωή αποκτάει νόημα πάλι μετά από ένα μισάωρο καλού σεξ με στανταράκι του ρόστερ (με κρατάνε και τόσο, ορκίζομαι..) Τώρα στο παιχνίδι έχουν μπει και οι ανταλλαγές facebook δίνοντας μια έξτρα φρεσκάδα και περιπέτεια με ραντεβουδάκια εκτός μπουρδέλων με τις κοπέλες. Στανταράκια που φέρνω σπίτι με καλή τιμή, η ποικιλία γίνεται όλο και πιο εξωτική ξεδιπλώνοντας έναν καινούριο χάρτη. ''Μην μένετε μόνο στο ξερό γαμήσι'' ''Διεκδικήστε παραπάνω πράγματα'' ''Όλα γίνονται όταν τολμάς'' ............Ο Carl Barton δηλώνει δυναμικό ''παρών'', να είστε καλά Καλησπέρες σε όλους τους Μπουρδελιάρηδες του Πλανήτη......???...............................!!!!!!!!!!
Επίσης έλεγες πως είχες ξεμείνει από στανταράκια, αλλά τώρα ξεφύτρωσαν πάλι και εκτός του ότι σε κρατούν στο δωμάτιο μισάωρο (με δεκάρι), έρχονται και σπίτι σου σε τιμές χώμα...
Τι διάολο ρε μλκ Mike; από τη χώρα των θαυμάτων ποστάρεις;