Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Μόνο Fanta ρε κουφάλες,παντα με ανθρακικό!! Το ειπε κι ο Θεός! Γαματε αφοβα!
Κρατήστε την όρεξή σας για αυριο -- έστω και ετεροχρονισμένες οι ευχές και οι κορδέλες πάντα είναι ευπρόσδεκτες.Σκέφτηκα να τυλίξω τη μπούτσα μου με μια κόκκινη κορδέλα και φιόγγο που να γράφει «valentine's special love gift» και να το «δώσω» στην Άννα αλλά μετά λέω, άσε μη κακομάθει και μετά μου ζητάει συνέχεια δώρα...
Στο κάτω ήταν το πρωί.Πέρασα δεν είδα φωτακι. Σήμερα την είδες?
Η Χοντρή τσα2 μου είπε πρωτη ήμερα στην δουλειά. Καστανή σε καθε περίπτωση.Καστανή με τατουάζ?
59ΑΣε ποιό σπίτι συνσγωνιστή
Μήπως εμφανίστηκε στο σαλόνι καμιά Μαρία και μέσα στο δωμάτιο είδε πως τελικά ήταν Μάριος;;;Σήμερα κατά τη 2 υπήρχε ασθενοφόρο έξω από Ιάσων 19, χάσαμε κάποιο συναγωνιστή? Να ρωτήσω,στο Λεωνίδου 28 όροφο μια νταρντανα μελαχρινή με τατουάζ στο γλουτό, (δεν κράτησα ονομα) λέει τίποτα?
Σε ποιαν αναφέρεσαι?Ούτε η Μόνικα Μπελούτσι στα νιάτα της δεν είχε τόσους θαυμαστές στην Ελλάδα!
Ούτε η Μόνικα Μπελούτσι στα νιάτα της δεν είχε τόσους θαυμαστές στην Ελλάδα!
εχοντας αποκτηση φιλιες με εναν ελληνα τσατσο καθολα αξιοπρεπει και οικογενειαρχη μου εξηγησε πως αν δε πει το ονομα της κοπελας η να χτυπηση πορτα αυτοματος μπορει και να χασει τη δουλεια του γιατι τσατσοι δες υπαρχουν πουτανες δεν υπαρχουνε και αυτες μετα του κανουνε τη ζωη κολαση ...ετσι για πλακαΚάποιες το κάνουν επίτηδες για να μας γαμησουν την ψυχολογία.
Πρόκειται για
ΣΑΔΙΣΤΡΙΕΣ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ...!!!!
Απλά δεν ξαναπατας στο μπουρδέλο που βαρανε πόρτες στο 7λεπτο...το αναφέρεις και στην κριτική..... και τέλος....!!!!!!
Έχεις κάποια έστω μακρινή συγγένεια με τον πρόεδρο του Εδεσσα'ι'κού ??εχοντας αποκτηση φιλιες με εναν ελληνα τσατσο καθολα αξιοπρεπει και οικογενειαρχη μου εξηγησε πως αν δε πει το ονομα της κοπελας η να χτυπηση πορτα αυτοματος μπορει και να χασει τη δουλεια του γιατι τσατσοι δες υπαρχουν πουτανες δεν υπαρχουνε και αυτες μετα του κανουνε τη ζωη κολαση ...ετσι για πλακα
Ήθελα να γαμησω.. αλλα δεν ήθελε αυτή, μετά ήθελε να την γαμησω και γαμηθηκαμε ??Έχεις κάποια έστω μακρινή συγγένεια με τον πρόεδρο του Εδεσσα'ι'κού ??
καλωςηρθες ομορφε...λιγο πικραμμενο σε νοιωθω αλλα οκ εσυ ξερεις...ελπιζω να μην σου στοιχισε πολυ η ιστορια...μην ξεχνας να μοιραζεσαι τα στανταρακια σου με τους συνοδοιπορους...keep walkingΣυνουσιαστές καλησπέρα, μετά από μια σύντομη σχέση 2 μηνών -δεν είχα αναφέρει τίποτα- έχω επιστρέψει στο Μετάξι με μικρά βήματα αναπροσαρμογής όπως ανέφερα και χθες σε μια μίνι ενημέρωση. Εννοείται ότι γάμησα 2-3 φορές και κατά τη διάρκεια της σχέσης, αυτονόητα πράγματα. Θέλω να πω 2 πραγματάκια: Να πιστεύετε στον εαυτό σας και να χαράζετε τον δρόμο που σάς ουρλιάζει η ψυχή μέσα από τα έγκατά της. Η γνώμη μου για τις γυναίκες παραμένει η ίδια: Ψάχνουν ''ιδιωτικούς υπαλλήλους'' ή ''Μπάτλερ'' ή ''Θύματα'' που θα τούς εκπληρώσουν το όνειρο της Μάνας. Μην χαλάτε το σπέρμα σας για αυτές, γιατί θα σάς κλείσουν σε αιώνιο μπουντρούμι και θα γίνετε απλά ο Σπόνσοράς τους, τίποτα παραπάνω.... Ας μην βιαστούν οι παντρεμένοι να μού χιμήξουν , δεν είμαι εναντίον τους απλά είμαι υπέρ του εαυτού μου. .! Τα μπουρδέλα για μένα συνεχίζουν να αποτελούν το Σκάφος που με οδηγεί σε απρόβλεπτα μεσημέρια ή απογεύματα ηδονής. Η ζωή αποκτάει νόημα πάλι μετά από ένα μισάωρο καλού σεξ με στανταράκι του ρόστερ (με κρατάνε και τόσο, ορκίζομαι..) Τώρα στο παιχνίδι έχουν μπει και οι ανταλλαγές facebook δίνοντας μια έξτρα φρεσκάδα και περιπέτεια με ραντεβουδάκια εκτός μπουρδέλων με τις κοπέλες. Στανταράκια που φέρνω σπίτι με καλή τιμή, η ποικιλία γίνεται όλο και πιο εξωτική ξεδιπλώνοντας έναν καινούριο χάρτη. ''Μην μένετε μόνο στο ξερό γαμήσι'' ''Διεκδικήστε παραπάνω πράγματα'' ''Όλα γίνονται όταν τολμάς'' ............Ο Carl Barton δηλώνει δυναμικό ''παρών'', να είστε καλά Καλησπέρες σε όλους τους Μπουρδελιάρηδες του Πλανήτη......???...............................!!!!!!!!!!
Πέρασα καλά, βασικά ήταν ό 'τι ακριβώς ζητούσα.. Γαμηθήκαμε 80 φορές , βγήκαμε 10 βόλτες και το σπάσαμε τη σωστή στιγμή, όταν δηλαδή άρχισαν τα πράγματα να ανακυκλώνονται...καλωςηρθες ομορφε...λιγο πικραμμενο σε νοιωθω αλλα οκ εσυ ξερεις...ελπιζω να μην σου στοιχισε πολυ η ιστορια...μην ξεχνας να μοιραζεσαι τα στανταρακια σου με τους συνοδοιπορους...keep walking
Εννοείται οτι θα τα μοιράζομαι, απλώς έχω ξεμείνει κι εγώ τώρα σε 2-3, πάνε οι καλές εποχές που είχα 15άδα στο πλάι μου....καλωςηρθες ομορφε...λιγο πικραμμενο σε νοιωθω αλλα οκ εσυ ξερεις...ελπιζω να μην σου στοιχισε πολυ η ιστορια...μην ξεχνας να μοιραζεσαι τα στανταρακια σου με τους συνοδοιπορους...keep walking