Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 382 άτομα (28 μέλη και 354 επισκέπτες)
Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
4
Like
511
Πόντοι
300
Βρε Ρίχτε άκυρο στις φολες,αρκετά σκατα τρώμε κάθε μέρα,θα έχουμε και τις πουτανες να μας λένε τι θα κάνουμε.
Αν δεν της αρέσει στο καλό και να μας γράφει.
Πχ Εβελίνα ειμουν χρονια πελάτης.Πρεπει να καταλάβει ότι η τσατσά που έχει πρέπει να αλλάξει.Αλλιως ας μένει μόνο με την τσατσά,αλλά εγώ θα τα πω εγώ θα τα ακούσω.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Εχτές λοιπόν που δεν την έψαχνα, πέτυχα την Εβελίνα.

Ακατάλληλη εντελώς για τα γούστα μου εμφανισιακά, μπαζάκι της διπλανής πόρτας ή καλύτερα του διπλανού χωριού της σιβηρικής ζούγκλας με άγρια φάτσα απ το πολικό ψύχος και με μια σπαστική φωνή σαν αντιπαθητικό γατί που νιαουρίζει.

Στις φωτογραφίες φαινόταν σώμα λαμπάδα. Στην πραγματικότητα αρχισε να χοντραίνει ο κώλος της,είναι κοντή και φέρει δύο μικρά άσχημα πλαστικά βυζια. Έβγαζε μια αδιαφορη αύρα.

Με ξενέρωσε. Μια στριφογυριστη πιπα εχει που δεν την απόλαυσα καθ όσον ξενερωτος. Δεν ξαναπατάω. ουσιαστικά έκλαψα το εικοσάρικο.

Το μόνο συν το μαγαζι. Καθαρό και διακοσμημένο σαν στούντιο.

Κάποιος ρώτησε για τη Σονια την τσιμπουκομάνα . Την είδα χτες το απόγευμα στη Βικτώρια, κατηφόριζε προς τα δεξιά οπότε στη Φιλιππίδου πήγαινε.

Η Μαρία η βυζου,πέρασα το απόγευμα δεν ήταν. Εχω μια υποψία ότι ίσως κάνει κάμποσο μέχρι να ξαναφανει.
Όπως τα λες ακριβός δεν αξίζει πια … δυο στήθια σαν πετρα σαν να είναι κολλημένα στον θώρακα !!! Και όλα τα αλλά μηχανικά τέλειος …..

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206

Ακατάλληλη εντελώς για τα γούστα μου εμφανισιακά, μπαζάκι της διπλανής πόρτας ή καλύτερα του διπλανού χωριού της σιβηρικής ζούγκλας με άγρια φάτσα απ το πολικό ψύχος και με μια σπαστική φωνή σαν αντιπαθητικό γατί που νιαουρίζει.

Στις φωτογραφίες φαινόταν σώμα λαμπάδα. Στην πραγματικότητα αρχισε να χοντραίνει ο κώλος της,είναι κοντή και φέρει δύο μικρά άσχημα πλαστικά βυζια. Έβγαζε μια αδιαφορη αύρα.

Με ξενέρωσε. Μια στριφογυριστη πιπα εχει που δεν την απόλαυσα καθ όσον ξενερωτος. Δεν ξαναπατάω. ουσιαστικά έκλαψα το εικοσάρικο.

Κάποιος ρώτησε για τη Σονια την τσιμπουκομάνα . Την είδα χτες το απόγευμα στη Βικτώρια, κατηφόριζε προς τα δεξιά οπότε στη Φιλιππίδου πήγαινε.

Η Μαρία η βυζου,πέρασα το απόγευμα δεν ήταν. Εχω μια υποψία ότι ίσως κάνει κάμποσο μέχρι να ξαναφανει.
Λέγεσαι βορδελος και δεν ήξερες τι εστί Εβελίνα?

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Λέγεσαι βορδελος και δεν ήξερες τι εστί Εβελίνα?
καλύτερα οταν δεν ήξερα. Έμαθα και με πιάσαν τα ψυχολογικά

Είπα, ότι πρόσφατα ξαναγύρισα στον αγώνα μετά από μακροχρόνια αποχή. Αλλά και πριν σε μπάζα δεν πήγαινα ποτέ. Σχεδόν.

Τελευταία τροποποίηση:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι. :woldman:
βασικά πέρασα λόγω πλήξης και βαρεμάρας. περνούσα τυχαία αυτή τη φορά από εκεί και με έτρωγε ο κωλος να κάψω κοσαρι . το καψα και ησύχασα. πάμε για άλλα τωρα

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Που είναι ο :priest:ότατος; Μ άρεσε το αγγλικό του στην κριτική με το γιαλατζι ταϊλανδακι. Διάλογοι λες και γύριζαν τούρκικο σίριαλ.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Μεσημέρι.

Μαραθώνος 59 αριστερά η Ιονέλα..ξανθιά με καρέ μαλλί ομορφούλα απλό πρόγραμμα σε μόνιμες διπλοβάρδιες.

Μαραθώνος μεσαίο η Μαρσέλα.. καστανή με ωραίο σώμα σε απλό πρόγραμμα.

Μαραθώνος δεξιά η Χριστίνα μελαχροινή Ρωσίδα ψηλή σε ελεύθερο στοματικό...

Βέργας 7 επάνω η Κωνσταντίνα βαρέων βαρών με καυλόφατσα μακριά μαύρο μαλλί ελεύθερο στοματικό που το διαφημίζει...για πολύ μερακλήδες...ωκεανοί λίπους.Και η Ελένη ξανθιά Ρωσίδα μιλφ λίγο ατσουμπαλο σώμα σε ελεύθερο στοματικο και αυτή.

Βέργας 7 κάτω η Γιάννα καστανή με πιασίματα σε τουπέ σαλονάρισμα

Βέργας 3 Η Λαρίσσα και η Μπέλλα...μόνιμα εκεί και οι δύο το τελευταίο καιρό...σε διπλοβάρδιες...Λάρισσα βαρετό σαλονάρισμα εντελώς αδιάφορη αλλά με δωμάτια..και Μπέλλα ξανθιά με ωραία μάτια λέγεται ότι είναι φόλα.

Λιοσίων 73 δεξιά η Κωνσταντίνα αδύνατη αδιάφορο σώμα και παρουσιαστικό

Λιοσίων 73 αριστερά η Γκλόρια μελαχροινή Ρωσίδα ωραίο πρόσωπο ωραίο κώλο...λιγο ντροπαλή..σε ελεύθερο στοματικο.

Χωματιανου 11 αριστερά..ήταν η Όλγα μιλφ συμπαθητική ξανθιά ωραία μάτια σώμα με πιασίματα δοκιμασμένη σε διάφορα τσαρδια Ιάσωνος 46... φυλής 109...βέργας 3...μ.α.28 κτλ...σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό..αρκετά καλή μέσα με διάθεση να περάσεις καλά..και η Σεξοβομβα Εύα..γνωστή και αυτή από βέργας 3 ..μου παρουσιάστηκε με τις 3.5 αρες βυζάρες έξω ..λάγνο πρόσωπο με ωραία μάτια και κωλάρα...έχει δοκιμαστεί και αυτή...με πολύ σφιχτό τσιμπούκι και ωραίο στήσιμο στα 4..μια καλή περίπτωση.

Φωκαιας 17 επάνω η Άννα... ξανθιά Μολδαβή πολύ ωραίο κορμί...σε ελεύθερο στοματικό...δε ξέρω αν δίνει πλέον κώλο όπως έδινε...έχει δοκιμαστεί με κακές εντυπώσεις...

Φυλής 86 β η Άντζελα ωραίο πιπινακι με ωραία εσώρουχα σε ναζιάρικη διάθεση..απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86 α..η Μαρία.. εντυπωσιακή μελαχροινή με βυζάρες κορμί λαμπάδα..αλλά τόσα που γράφονται από όλους μακρυά...

Φυλής 84 α η Άννα Μαρία... αδύνατη μελαχροινή παντελώς αδιάφορη σε ελεύθερο στοματικό και κώλο..

Φυλής 65 όροφος η Τζασμίν μελαχροινή ακόμα πιο αδύνατη και αυτή σε ελεύθερο στοματικό και κώλο.

Αυτά κύριοι.

Τελευταία τροποποίηση:

donpaparion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2020
Κριτικές
7
Like
744
Πόντοι
361
Καλησπέρα σε όλους.χθες επίσκεψη στοχευμένη στο σπίτι της Φώκαιας 13 για την Μαρία και στο δίπλα ,το 17α για την Μικαέλα. Τελικά διάλεξα την δεύτερη, στο 17α. Πίπα πολύ καλή , ωραίο στήθος φτιαχμενο, κατά δήλωση της και τελείωμα με εκείνη από πάνω. Πολύ ευχαριστημένος με την κοπέλα.σε επόμενη τσάρκα θα τιμηθεί η Μαρία από το Φώκαιας 13.

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21
Μια Bella Φώκαιας 25 υπόγειο λέει τίποτα ? πολύ επιθετική έξω τα είδα όλα μόνο πίπα δεν μου πήρε.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Δεν την εχω παρει, αλλα αυτο δεν ειναι παντα καλο σημαδι..

Μπορει στο σαλοναρισμα να τα δινει ολα, και μετα στο δωματιο να μην δινει τιποτα!

Προσοχη..

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Κουστουμάκι γραβάτα η παπιγιόν , κολωνια καλβιν Κλάιν μέχρι κ στα παπαρια ..καλούδια σοκολατάκια λουλούδια εννοείται πως πρέπει να φοράμε και ρόλεξ έστω και ρέπλικα 5Α…. Ξύρισμα κόντρα μην σου πω αποτρίχωση με κερί…… (φυσικά αστειεύομαι ) και να λένε στα Ουκρανίκα τον μακακα με έχουμε ψωλοχυση χιλιοπαρει χιλοφιλιση …. Και έρχεται σαν λατέρνα ….. Άσε μακρυά ..
Πάνε με ρολεξ εσύ έστω και ρεπλικα στον Άγιο Παντελεήμονα μέχρι και η πουτανα η ίδια θα θέλει να σε κλέψει :2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: fil69

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Έχω καταλάβει το γούστο σου!
Θέλεις ποιότητα. 8αρια και 9αρια σε εμφάνιση!!
Αυτό βέβαια πλέον είναι αδύνατο... πάνε οι καλές παλιές εποχές με τα ΘΕΟΜΟΥΝΑ στα μπουρδέλα.
Τώρα άντε το πολύ κάνα 7αρι σε εμφάνιση να βρεις.

Κάθε πέρσι και καλύτερα!

:woldman:
το θέμα είναι ότι δεν έχει ούτε σε στούντιο και απ ότι βλέπω ούτε και σε βίζιτα. Οι βιζιτακηδες όλο πατσόλες γαμανε

Τελευταία τροποποίηση:

ANH

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2019
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
1

Τι ώρα την πέτυχες φίλε; Αν επιτρέπεται;

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Μια Bella Φώκαιας 25 υπόγειο λέει τίποτα ? πολύ επιθετική έξω τα είδα όλα μόνο πίπα δεν μου πήρε.
Δεν την εχω παρει, αλλα αυτο δεν ειναι παντα καλο σημαδι..

Μπορει στο σαλοναρισμα να τα δινει ολα, και μετα στο δωματιο να μην δινει τιποτα!

Προσοχη..

Δεν είναι φόλα αλλά σε αδρές γραμμές η Μπέλλα είναι από τις περιπτώσεις που γράφει ο GM2.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.149
Πόντοι
1.936
Λοιπόν μάγκες εν τελει επειδή ήμουν πολύ φορτωμένος έδωσα σε Εβελινα που είχα ξαναδώσει κ είχα μείνει ευχαριστημένος !
Αρχικά Τανια έχω πάει μια φορά γιατί με τρελαίνουν οι βυζαρες της η έστω ο τρόπος που τις πλασάρει, ωστόσο την είχα δει λίγο κομοδίνο στ δωμάτιο και δν τ απήλαυσα τόσο γιατί και η μούρη / εκφράσεις άρχισε να μου θυμιζει την μανα του κολλητού μου και ξενέρωσα ? .
Λαρίσα πέρασα αλλά μου παν μετά τις έξι και θυμηθηκα το comeback που είχε κάνει άγκυρας περσυ η πρόπερσι που γράφαν ότι ήταν αρκετά φολεξ όποτε λέω μην το διακινδυνεύσω!
Μπαρμπορα θα πήγαινα γιατί έχει χυμώδες σώμα (αν και τελευταία φορά το καλοκαίρι που είχα πάει είχε αρχίσει να γίνεται ελαφρώς μπαλοτσα και δν τρελάθηκα) αλλά επειδή μου έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία και πριν δυο μήνες έτυχε να μου στείλει μήνυμα σε πλατφόρμα επικοινωνίας και το είδε η δικιά μου και έτρεχα να μαζέψω τα αμάζευτα, φοβάμαι μην της ξυπνήσω μνήμες μόλις με δει κι έχουμε αλλά!
Όπως είπα κατέληξα Εβελίνα όπου μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα μιας και έχει αφρατέψει το κωλαρακι της με μόνο μελανό σημείο τα βυζακια που ανέφερε συναγωνιστής πιο πάνω ότι σε μερικές φάσεις είναι λες και κάποιος της τα κόλλησε πάνω στον θώρακα της! Ωστόσο και από χρόνο από υπηρεσίες επικοινωνία όλα κομπλέ! Τον παράγοντα τσατσα στην περίπτωση αυτή τον παραμερίζω γιατί με ψιλοξερει αλλά κανονικά είναι για μαύρο γιατί την έχει δει πολύ! Τέλος μάγκες βλέπω ότι όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο δύσκολο είναι να βρεις κάτι που να αξίζει έστω κ αυτό το γαμημενο το 20αρικο για να περάσεις καλά! Γιατί και στις γυναίκες αυτές, η επανάληψη από μεριάς μας δεν έχει και νόημα! Τουλάχιστον για μενα γιατί αν είναι έτσι έχω την επιλογή να έχω παράλληλες γκόμενες αλλά θέλω να αποφύγω τον κίνδυνο μαλακιας στην σχέση μου αλλά θέλω να έχω και διαφορετικές συντρόφους που πλέον στα ντελα δύσκολα βρισκω διαφορετικές επικογες! Αυτά από μενα φίλοι μου! Σορρυ για το σεντόνι!
Η Εβελινα οταν ειχε πρωτοερθει στο επαγγελμα,χρονια πριν,στη Διδυμου,ηταν κοντρα πλακε.Μετα που ξεθαρεψε εβαλε πλαστικα.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.149
Πόντοι
1.936
Λοιπόν μάγκες εν τελει επειδή ήμουν πολύ φορτωμένος έδωσα σε Εβελινα που είχα ξαναδώσει κ είχα μείνει ευχαριστημένος !
Αρχικά Τανια έχω πάει μια φορά γιατί με τρελαίνουν οι βυζαρες της η έστω ο τρόπος που τις πλασάρει, ωστόσο την είχα δει λίγο κομοδίνο στ δωμάτιο και δν τ απήλαυσα τόσο γιατί και η μούρη / εκφράσεις άρχισε να μου θυμιζει την μανα του κολλητού μου και ξενέρωσα ? .
Λαρίσα πέρασα αλλά μου παν μετά τις έξι και θυμηθηκα το comeback που είχε κάνει άγκυρας περσυ η πρόπερσι που γράφαν ότι ήταν αρκετά φολεξ όποτε λέω μην το διακινδυνεύσω!
Μπαρμπορα θα πήγαινα γιατί έχει χυμώδες σώμα (αν και τελευταία φορά το καλοκαίρι που είχα πάει είχε αρχίσει να γίνεται ελαφρώς μπαλοτσα και δν τρελάθηκα) αλλά επειδή μου έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία και πριν δυο μήνες έτυχε να μου στείλει μήνυμα σε πλατφόρμα επικοινωνίας και το είδε η δικιά μου και έτρεχα να μαζέψω τα αμάζευτα, φοβάμαι μην της ξυπνήσω μνήμες μόλις με δει κι έχουμε αλλά!
Όπως είπα κατέληξα Εβελίνα όπου μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα μιας και έχει αφρατέψει το κωλαρακι της με μόνο μελανό σημείο τα βυζακια που ανέφερε συναγωνιστής πιο πάνω ότι σε μερικές φάσεις είναι λες και κάποιος της τα κόλλησε πάνω στον θώρακα της! Ωστόσο και από χρόνο από υπηρεσίες επικοινωνία όλα κομπλέ! Τον παράγοντα τσατσα στην περίπτωση αυτή τον παραμερίζω γιατί με ψιλοξερει αλλά κανονικά είναι για μαύρο γιατί την έχει δει πολύ! Τέλος μάγκες βλέπω ότι όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο δύσκολο είναι να βρεις κάτι που να αξίζει έστω κ αυτό το γαμημενο το 20αρικο για να περάσεις καλά! Γιατί και στις γυναίκες αυτές, η επανάληψη από μεριάς μας δεν έχει και νόημα! Τουλάχιστον για μενα γιατί αν είναι έτσι έχω την επιλογή να έχω παράλληλες γκόμενες αλλά θέλω να αποφύγω τον κίνδυνο μαλακιας στην σχέση μου αλλά θέλω να έχω και διαφορετικές συντρόφους που πλέον στα ντελα δύσκολα βρισκω διαφορετικές επικογες! Αυτά από μενα φίλοι μου! Σορρυ για το σεντόνι!
Η Τανια μπορει να φαινεται κομοδινακι και καπως σαν τον ζυμαρουλι της πιλσμπουρυ αλλα σε στραγγιζει κυριολεκτικα στο τελειωτικο.Εξακριβωμενο αρκετες φορες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πολυ κλοκλο και τηγανιτα τιποτα.Αν εχει εμμανουελα το μαγαζι,παρε εμμανουελα

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
Μόνο σε εμένα μου αρέσει να βλέπω πουτανες στο δρόμο έξω;Που συχνάζουν

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom