papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.631
- Πόντοι
- 27.261
τιποτα αστο, εξατμιστηκε.Τι εννοείς φίλε μου;
τιποτα αστο, εξατμιστηκε.Τι εννοείς φίλε μου;
Ρε τυπε εχω την εντυπωση οτι στο αβαταρ-τζιφ σου ο 2ος κανταδωρος (οχι ο Σεφερλης) παιζει να λεει ΠαπαΦιλιπς..τιποτα αστο, εξατμιστηκε.
ναι εχω κανει πουτανια.Ρε τυπε εχω την εντυπωση οτι στο αβαταρ-τζιφ σου ο 2ος κανταδωρος (οχι ο Σεφερλης) παιζει να λεει ΠαπαΦιλιπς..
Είναι μιλφ ξανθιά γύρω στα 40 με 4αρια βυζιά,χοντρή για τα δικά μου γούστα,γύρω στο 1.60Κάνε και μια περιγραφή της κοπέλας αν σου είναι εύκολο!! Επίσης μένει στην πίπα αν της πω;
Aυτή η Τσέρυ είναι, πέρασα και γω. Μιλάμε για μπαζοφακλάνα ολκής. Θα μου πεις βέβαια καλλίτερη είναι η βολλευμπολίστρια;Τσάρκα σήμερα..είδα μια Ιζαμπέλα φυλής 65 ..λέει αυτή;κλειστά Φώκαιας όροφο..φυλής 66δ μια καινούργια μαύρουλα μάπα.ειπα να περασω με Ιζαμπέλα αλλά έφυγα
Απο σωμα ρε η Βολλευμπολιστρια ηταν κορυφη,δεν ξερω τωρα αν εγινε μοσχαρι αλλα στην συμπεριφορα οντως ειχε γινει κομοδινοAυτή η Τσέρυ είναι, πέρασα και γω. Μιλάμε για μπαζοφακλάνα ολκής. Θα μου πεις βέβαια καλλίτερη είναι η βολλευμπολίστρια;
ΤετραλημαΜάγκες βοήθεια! Είμαι σε δίλλημα ! Ποια να Παρω;
Εβελίνα περγαμου
Τανια διδυμου
Μπαρμπορα βεργας
Λαρισσα Ιωαννίνων
Τόσο ναυάγιο?? ++++???????Είναι μιλφ ξανθιά γύρω στα 40 με 4αρια βυζιά,χοντρή για τα δικά μου γούστα,γύρω στο 1.60
κανει καλο μουσακα παιχτηΤόσο ναυάγιο?? ++++???????
Ποσο χοντρη ρε παιδια; Η αουρορα απο φυλης ειναι χοντρη για σενα δλδ;Τόσο ναυάγιο?? ++++???????
Ισχύει, έπρεπε να διευκρινίσω. Εννοούσα πρόσωπο, μαστάρια και επιδόσεις (συμμετοχή και τα ρέστα). Όσες δέ φορές την έχω πετύχει σαλόνι με κόσμο, διαμαρτύρεται συνεχώς ότι της ζητούν στο δωμάτιο «διάφορα τρελά» και τονίζει ακατάπαυστα ότι η ίδια κάνει απλό, αποστειρωμένο πρόγραμμα. Τη τελευταία φορά που την είδα έλεγε ότι έχουμε και καλά γίνει για το πούτσο στις απαιτήσεις μας. Ό,τι νά ’ ναι...Απο σωμα ρε η Βολλευμπολιστρια ηταν κορυφη,δεν ξερω τωρα αν εγινε μοσχαρι αλλα στην συμπεριφορα οντως ειχε γινει κομοδινο
Αν εννοεις μια λεπτη με βυζαρες ειναι αλβανιδα και ειναι φολα του κερατα τα λεγαμε προχθεςΠαιδιά έχει δοκιμάσει κανείς ? Μαρία Ρουμάνα φυλής 86 όροφος πιπινι καλό από εμφάνιση.
μετριοτητα και αυτη παντα.Απο σωμα ρε η Βολλευμπολιστρια ηταν κορυφη,δεν ξερω τωρα αν εγινε μοσχαρι αλλα στην συμπεριφορα οντως ειχε γινει κομοδινο
με τοσα κακα σχολια θα παω να δοκιμασω, απλα να μου φυγει η περιεργια.Αν εννοεις μια λεπτη με βυζαρες ειναι αλβανιδα και ειναι φολα του κερατα τα λεγαμε προχθες
Μουναρα ειναι αδερφε αλλα θα χυσεις σπιτι σου που θα τραβας μαλακια με αυτη δεν θα χυσεις στο δοματιο τοσο φολαμε τοσα κακα σχολια θα παω να δοκιμασω, απλα να μου φυγει η περιεργια.
να χυσω σπιτι δε νομιζω, αλλα θα δοκιμασω σταδαρ.Μουναρα ειναι αδερφε αλλα θα χυσεις σπιτι σου που θα τραβας μαλακια με αυτη δεν θα χυσεις στο δοματιο τοσο φολα
Ρουμάνα κ καλή ΑΠΟΚλειεταιΠαιδιά έχει δοκιμάσει κανείς ? Μαρία Ρουμάνα φυλής 86 όροφος πιπινι καλό από εμφάνιση.