Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 183 άτομα (12 μέλη και 171 επισκέπτες)

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
518
Πόντοι
81
Μάλλον είσαι πιτσιρικάς πολύ
Καλό βράδυ
Δεν χαλιομαστε για τις πουτανες αδερφε μου αλλα οι ρουμανες μας κανανε αντρες πολλους εδω μεσα θα σεβεσαι τις γυναικαρες αυτες καυλιαρες ειναι και μουναρες

Pipita13

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2022
Like
2
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ: ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΣΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΔΥΜΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ 11Α?
Έλα ντε χάθηκε αυτή. Πολύ καλός απορροφητηρας! Άμα γαμιοταν λίγο καλύτερα θα μαζυευε καλό μαρουλι πάρα την ηλικία της...

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Εχτές λοιπόν που δεν την έψαχνα, πέτυχα την Εβελίνα.

Ακατάλληλη εντελώς για τα γούστα μου εμφανισιακά, μπαζάκι της διπλανής πόρτας ή καλύτερα του διπλανού χωριού της σιβηρικής ζούγκλας με άγρια φάτσα απ το πολικό ψύχος και με μια σπαστική φωνή σαν αντιπαθητικό γατί που νιαουρίζει.

Στις φωτογραφίες φαινόταν σώμα λαμπάδα. Στην πραγματικότητα αρχισε να χοντραίνει ο κώλος της,είναι κοντή και φέρει δύο μικρά άσχημα πλαστικά βυζια. Έβγαζε μια αδιαφορη αύρα.

Με ξενέρωσε. Μια στριφογυριστη πιπα εχει που δεν την απόλαυσα καθ όσον ξενερωτος. Δεν ξαναπατάω. ουσιαστικά έκλαψα το εικοσάρικο.

Το μόνο συν το μαγαζι. Καθαρό και διακοσμημένο σαν στούντιο.

Κάποιος ρώτησε για τη Σονια την τσιμπουκομάνα . Την είδα χτες το απόγευμα στη Βικτώρια, κατηφόριζε προς τα δεξιά οπότε στη Φιλιππίδου πήγαινε.

Η Μαρία η βυζου,πέρασα το απόγευμα δεν ήταν. Εχω μια υποψία ότι ίσως κάνει κάμποσο μέχρι να ξαναφανει.

Τελευταία τροποποίηση:

Pipita13

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες! Με βυζαρες πέριξ φυλής καμιά καλή? Αλισια Φυλής 67? Άντζελα φυλης 86 ? Τανια Διδυμου 27? Υπάρχει καμιά άλλη? Όχι τοσο φακλανα οσο χυμωδης -κανονική με βυζαρες.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Δεν χαλιομαστε για τις πουτανες αδερφε μου αλλα οι ρουμανες μας κανανε αντρες πολλους εδω μεσα θα σεβεσαι τις γυναικαρες αυτες καυλιαρες ειναι και μουναρες
τα λες σωστα ,αλλα οι ρουμανες μαγισσες ειναι πλανευτρες και πληγωσαν πολλες αθωεες αγαπησιαρικες καρδιες που καναν το λάθος να τις εμπιστευτούν...

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.523
Πόντοι
201
Σε ένα μαγαζί στην Ιάσωνος από τη δεξιά μεριά όπως κατεβαίνεις που έχει μέσα μια σκαλα με 2 μαγαζιά δεξιά και πίσω και αλλά 2 πάνω !στο πάνω λοιπόν δουλεύει ένα πιτσιρίκι ξανθό αδύνατο αρκετά !
Το έχω δοκιμάσει μια φορά !ενας γύφτος μου λέει φίλε άστην είναι άρρωστη !
Ξερει κανείς κάτι για αυτό!
Καλά σου είπε ο γύφτος είναι άρρωστη. Και πιο συγκεκριμένα "διαλύεται". Εγώ μια μέρα στο παρελθόν που την τσιμπουκωνα και της πίεσα το κεφαλάκι αποκολλήθηκε :sad2:... Από εκείνη την ημέρα κυκλοφορώ με το κεφάλι της Ανναμπελ σφηνωμένο στο καβλι μου και όλοι με κοροϊδεύουν.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Υπάρχουν σκευάσματα νομίζω γι 'αυτό, μαλάκα 2 λίτρα χύσι...
Μαλακά πόσο έβγαλε τι φάση όλο το εργοστάσιο γάλακτος είχε μέσα στο πουτσο του χαχα από ποτέ έχει να το παίξεις αυτός απο τη εποχή του Νοέ?χαχαχα

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846

chris75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2022
Like
1.010
Πόντοι
200
Έχετε άποψη γιά την bella στο στενο δεξιά μετά 86 στη φυλής δεν θυμάμαι οδός που έχει ελευθερο προγραμμα...

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Μάγκες βοήθεια! Είμαι σε δίλλημα ! Ποια να Παρω;
Εβελίνα περγαμου
Τανια διδυμου
Μπαρμπορα βεργας
Λαρισσα Ιωαννίνων
Αν θες σιγουρατζα υπηρεσιες παρε Τανια ή Λαρισσα.Αν θες σιγουρατζα υπηρεσιες με κυκλοθυμια και λιγακι αλοφροσυνη,παρε Μπαρμπορα.
Αν θες εισαι διατεθημενος να επενδυσεις σε σειρα εμφανισεων μετα δημοσιων σχεσεων με την τσατσα της Εβελινας που μελλοντικα και υπο προϋποθεσεις να σου εξασφαλισουν καλυτερες υπηρεσιες απο ωραιο μωρο,παρε Εβελινα.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
τα λες σωστα ,αλλα οι ρουμανες μαγισσες ειναι πλανευτρες και πληγωσαν πολλες αθωεες αγαπησιαρικες καρδιες που καναν το λάθος να τις εμπιστευτούν...
Έκαναν και δώρα σοκολατάκια και λελουδικά οι αθώες ψυχες;

• Χαχα
Αντιδράσεις: jimis

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
τη Μαρία τη βυζού την καραφόλα μην την αποπαίρνετε τοσο. Δείτε το και έτσι, στο κοσάρι γαμας,όπως γαμας, ωραίο μουνι που ούτε στον ύπνο σου δεν θα το βλεπες. θα εξαφανιστεί κι αυτή και θα κλαίγεστε παλι ότι μόνο καραμπάζα έχει στη Φολής. Μην περιμένετε και ωραίο μουνί και τοπ υπηρεσίες και όλα στο κοσαρι.

Τελευταία τροποποίηση:

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
παιδια ξερει κανεις που δουλευει η Μονικα η χοντρουλα απο Δυδιμου 66 που ηταν μεχρι πριν απο μηνες?

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.688
Πόντοι
736
Αν θες σιγουρατζα υπηρεσιες παρε Τανια ή Λαρισσα.Αν θες σιγουρατζα υπηρεσιες με κυκλοθυμια και λιγακι αλοφροσυνη,παρε Μπαρμπορα.
Αν θες εισαι διατεθημενος να επενδυσεις σε σειρα εμφανισεων μετα δημοσιων σχεσεων με την τσατσα της Εβελινας που μελλοντικα και υπο προϋποθεσεις να σου εξασφαλισουν καλυτερες υπηρεσιες απο ωραιο μωρο,παρε Εβελινα.
Λοιπόν μάγκες εν τελει επειδή ήμουν πολύ φορτωμένος έδωσα σε Εβελινα που είχα ξαναδώσει κ είχα μείνει ευχαριστημένος !
Αρχικά Τανια έχω πάει μια φορά γιατί με τρελαίνουν οι βυζαρες της η έστω ο τρόπος που τις πλασάρει, ωστόσο την είχα δει λίγο κομοδίνο στ δωμάτιο και δν τ απήλαυσα τόσο γιατί και η μούρη / εκφράσεις άρχισε να μου θυμιζει την μανα του κολλητού μου και ξενέρωσα ? .
Λαρίσα πέρασα αλλά μου παν μετά τις έξι και θυμηθηκα το comeback που είχε κάνει άγκυρας περσυ η πρόπερσι που γράφαν ότι ήταν αρκετά φολεξ όποτε λέω μην το διακινδυνεύσω!
Μπαρμπορα θα πήγαινα γιατί έχει χυμώδες σώμα (αν και τελευταία φορά το καλοκαίρι που είχα πάει είχε αρχίσει να γίνεται ελαφρώς μπαλοτσα και δν τρελάθηκα) αλλά επειδή μου έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία και πριν δυο μήνες έτυχε να μου στείλει μήνυμα σε πλατφόρμα επικοινωνίας και το είδε η δικιά μου και έτρεχα να μαζέψω τα αμάζευτα, φοβάμαι μην της ξυπνήσω μνήμες μόλις με δει κι έχουμε αλλά!
Όπως είπα κατέληξα Εβελίνα όπου μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα μιας και έχει αφρατέψει το κωλαρακι της με μόνο μελανό σημείο τα βυζακια που ανέφερε συναγωνιστής πιο πάνω ότι σε μερικές φάσεις είναι λες και κάποιος της τα κόλλησε πάνω στον θώρακα της! Ωστόσο και από χρόνο από υπηρεσίες επικοινωνία όλα κομπλέ! Τον παράγοντα τσατσα στην περίπτωση αυτή τον παραμερίζω γιατί με ψιλοξερει αλλά κανονικά είναι για μαύρο γιατί την έχει δει πολύ! Τέλος μάγκες βλέπω ότι όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο δύσκολο είναι να βρεις κάτι που να αξίζει έστω κ αυτό το γαμημενο το 20αρικο για να περάσεις καλά! Γιατί και στις γυναίκες αυτές, η επανάληψη από μεριάς μας δεν έχει και νόημα! Τουλάχιστον για μενα γιατί αν είναι έτσι έχω την επιλογή να έχω παράλληλες γκόμενες αλλά θέλω να αποφύγω τον κίνδυνο μαλακιας στην σχέση μου αλλά θέλω να έχω και διαφορετικές συντρόφους που πλέον στα ντελα δύσκολα βρισκω διαφορετικές επικογες! Αυτά από μενα φίλοι μου! Σορρυ για το σεντόνι!

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
τη Μαρία τη βυζού την καραφόλα μην την αποπαίρνετε τοσο. Δείτε το και έτσι, στο κοσάρι γαμας,όπως γαμας, ωραίο μουνι που ούτε στον ύπνο σου δεν θα το βλεπες. θα εξαφανιστεί κι αυτή και θα κλαίγεστε παλι ότι μόνο καραμπάζα έχει στη Φολής. Μην περιμένετε και ωραίο μουνί και τοπ υπηρεσίες και όλα στο κοσαρι.
Πες τα τύπε
Εγω συμφωνώ και γουστάρω Μαρακι
Με την Τρίτη φορά που πηγα ειναι πιο χαλαρή και κάνουμε ωραιο σεξακι
Και μάλλον θα ξανα παω

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
ποιος ψηνεται να παρουμε παρτουζα την κωνσταντινα απο Βεργας 7 πρωινη βαρδια θελω να παω σημερα μεχρι της 1 το μεσημερι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom