Αν θες σιγουρατζα υπηρεσιες παρε Τανια ή Λαρισσα.Αν θες σιγουρατζα υπηρεσιες με κυκλοθυμια και λιγακι αλοφροσυνη,παρε Μπαρμπορα.
Αν θες εισαι διατεθημενος να επενδυσεις σε σειρα εμφανισεων μετα δημοσιων σχεσεων με την τσατσα της Εβελινας που μελλοντικα και υπο προϋποθεσεις να σου εξασφαλισουν καλυτερες υπηρεσιες απο ωραιο μωρο,παρε Εβελινα.
Λοιπόν μάγκες εν τελει επειδή ήμουν πολύ φορτωμένος έδωσα σε Εβελινα που είχα ξαναδώσει κ είχα μείνει ευχαριστημένος !
Αρχικά Τανια έχω πάει μια φορά γιατί με τρελαίνουν οι βυζαρες της η έστω ο τρόπος που τις πλασάρει, ωστόσο την είχα δει λίγο κομοδίνο στ δωμάτιο και δν τ απήλαυσα τόσο γιατί και η μούρη / εκφράσεις άρχισε να μου θυμιζει την μανα του κολλητού μου και ξενέρωσα ? .
Λαρίσα πέρασα αλλά μου παν μετά τις έξι και θυμηθηκα το comeback που είχε κάνει άγκυρας περσυ η πρόπερσι που γράφαν ότι ήταν αρκετά φολεξ όποτε λέω μην το διακινδυνεύσω!
Μπαρμπορα θα πήγαινα γιατί έχει χυμώδες σώμα (αν και τελευταία φορά το καλοκαίρι που είχα πάει είχε αρχίσει να γίνεται ελαφρώς μπαλοτσα και δν τρελάθηκα) αλλά επειδή μου έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία και πριν δυο μήνες έτυχε να μου στείλει μήνυμα σε πλατφόρμα επικοινωνίας και το είδε η δικιά μου και έτρεχα να μαζέψω τα αμάζευτα, φοβάμαι μην της ξυπνήσω μνήμες μόλις με δει κι έχουμε αλλά!
Όπως είπα κατέληξα Εβελίνα όπου μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα μιας και έχει αφρατέψει το κωλαρακι της με μόνο μελανό σημείο τα βυζακια που ανέφερε συναγωνιστής πιο πάνω ότι σε μερικές φάσεις είναι λες και κάποιος της τα κόλλησε πάνω στον θώρακα της! Ωστόσο και από χρόνο από υπηρεσίες επικοινωνία όλα κομπλέ! Τον παράγοντα τσατσα στην περίπτωση αυτή τον παραμερίζω γιατί με ψιλοξερει αλλά κανονικά είναι για μαύρο γιατί την έχει δει πολύ! Τέλος μάγκες βλέπω ότι όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο δύσκολο είναι να βρεις κάτι που να αξίζει έστω κ αυτό το γαμημενο το 20αρικο για να περάσεις καλά! Γιατί και στις γυναίκες αυτές, η επανάληψη από μεριάς μας δεν έχει και νόημα! Τουλάχιστον για μενα γιατί αν είναι έτσι έχω την επιλογή να έχω παράλληλες γκόμενες αλλά θέλω να αποφύγω τον κίνδυνο μαλακιας στην σχέση μου αλλά θέλω να έχω και διαφορετικές συντρόφους που πλέον στα ντελα δύσκολα βρισκω διαφορετικές επικογες! Αυτά από μενα φίλοι μου! Σορρυ για το σεντόνι!