Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 212 άτομα (19 μέλη και 193 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
καλύτερα οταν δεν ήξερα. Έμαθα και με πιάσαν τα ψυχολογικά

Είπα, ότι πρόσφατα ξαναγύρισα στον αγώνα μετά από μακροχρόνια αποχή. Αλλά και πριν σε μπάζα δεν πήγαινα ποτέ. Σχεδόν.
Ακριβός αυτά που σπυ έλεγα …Πελατακος πλέον γιαυτο νιώθεις έτσι …Προσεχε μην δεν πας 2 φορές την βδομάδα και παρεξηγηθη το μωράκι ..ε;;; Χαχαχα αδερφέ και φιλικά στο λέω ξανά γεμάτη μετά από 3 μήνες και παίζει να μην σε αφήσουν να μπεις και μέσα …

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.851
Πόντοι
1.056
Εριξα ενα πουτσο καλο στην Ιζαμπελα (λιοσιων 73 δεξια) πριν λιγο, τι αλογο ειναι αυτο ρε.., με τακουνι φτανει 2 μετρα..

Μελαχρινη, με χειλαρες.., βυζαρες, και πατουρα για πολυ γαμησι και σφαλιαρα.., εφαγε πολυ σκαμπηλι!! :fuck1:(προσοχη γιατι δεν αφηνει ολους)

Στηνεταιι στα 4 και τα ξεχνας ολα..!!

Μετα περνεις και μια σουβλακαρα και η ζωη γινεται ονειρο!! :rockon:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Μαλακά πόσο έβγαλε τι φάση όλο το εργοστάσιο γάλακτος είχε μέσα στο πουτσο του χαχα από ποτέ έχει να το παίξεις αυτός απο τη εποχή του Νοέ?χαχαχα
Όσο καιρό και να κρατηθείς αυτό το 5λιτρο δεν βγαίνει..παίρνουν χάπια..

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Που είναι ο :priest:ότατος; Μ άρεσε το αγγλικό του στην κριτική με το γιαλατζι ταϊλανδακι. Διάλογοι λες και γύριζαν τούρκικο σίριαλ.
Βόρδελε έχουμε τους ίδιους πόντους, θα σε :uzi::uzi::uzi:κοντράρω σκληρά.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν χαλιομαστε για τις πουτανες αδερφε μου αλλα οι ρουμανες μας κανανε αντρες πολλους εδω μεσα θα σεβεσαι τις γυναικαρες αυτες καυλιαρες ειναι και μουναρες
Την αλήθεια είπες

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Συνβορδελοι ,στις κριτικές γίνεται της εκδιδόμενης το κάγκελο. Απάντησε η Λίζα στις κριτικές που τη θάβανε. Σπεύσατε.

Και επιτρέπεται αυτο; Αν οι εκδιδόμενες έχουν εδώ αντίλογο πολλοί θα χεζονται να γράψουν τι πραγματικά σκέφτονται.

Τελευταία τροποποίηση:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Που είναι ο :priest:ότατος; Μ άρεσε το αγγλικό του στην κριτική με το γιαλατζι ταϊλανδακι. Διάλογοι λες και γύριζαν τούρκικο σίριαλ.
Ρε γαμιόλ βόρδεμορτ δεν παίζεσαι.. Ούτε 7άρι δεν θα έβαζες στο ασιατάκι;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Δεν είναι σίγουρος σε ποια αναφέρεσαι. Αν είναι αυτή που νομίζω της έχω ρίξει ένα μανίκι. Καλό ήταν.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Δεν είναι σίγουρος σε ποια αναφέρεσαι. Αν είναι αυτή που νομίζω της έχω ρίξει ένα μανίκι. Καλό ήταν.
Καλά ρε μλκ αν δεν είσαι σίγουρος σε ποια αναφέρομαι, πως προέκυψε το γιαλατζί;

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.235
Πόντοι
481
Τι κόλλημα να τη θαβουν συνέχεια... είπαμε από την αρχή πως είναι για gfe καταστάσεις.
Γιατί γιαλαντζί ταιλανδακι... επειδή το κορίτσι είναι κατά το ήμισυ ασιατικής καταγωγής?.. μια χαρά είναι.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Καλά ρε μλκ αν δεν είσαι σίγουρος σε ποια αναφέρομαι, πως προέκυψε το γιαλατζί;
Τάιλαντ αποκλείεται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τάιλαντ αποκλείεται

Τι κόλλημα να τη θαβουν συνέχεια... είπαμε από την αρχή πως είναι για gfe καταστάσεις.
Γιατί γιαλαντζί ταιλανδακι... επειδή το κορίτσι είναι κατά το ήμισυ ασιατικής καταγωγής?.. μια χαρά είναι.
Αλβανία μπορεί

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αυτά τα ταιλαντ δεν τα πιστευω. Άντε στην καλύτερη να ναι κινέζα από το βουνό Τάο Κιο ξού που έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά απ' τους Χαν.

Επί την ευκαιρία,μια φορά είχα δει έναν σχιστοματη ,ήμουν σίγουρος ότι είναι Αφγανός αλλά βγήκε ...Αλβανός

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Πάντως μάλλον την ίδια λέμε που είχε δουλέψει και κάτι ? στο Φ86α και στο Φ65

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.200
Πόντοι
41.129
Λοιπον έχει επιστρέψει ενα μωρο στην πιάτσα σουπερ... θα το χαρώ λιγο μονάχος να το χορτασω και μετα θα σας πω που ειναι γιατι αμα το πω από τώρα θα την καταγαμησετε και θα την κατσιασετε. :kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:

SirJason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.845
Πόντοι
480
Λοιπον έχει επιστρέψει ενα μωρο στην πιάτσα σουπερ... θα το χαρώ λιγο μονάχος να το χορτασω και μετα θα σας πω που ειναι γιατι αμα το πω από τώρα θα την καταγαμησετε και θα την κατσιασετε. :kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:
Είμαι υπέρ αυτής της άποψης. Καταγαμησε το μόνος σου και να μας λές μονο τις φόλες εάν και όταν τις τρως...
Μην σπαταλάς τα μουνοζουμα της! Αυτό κάνω και εγώ...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom