topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.065
- Πόντοι
- 5.646
Είσαι απλας! ?Στην Αθήνα εγώ πλήρωνα πάντα δέκα
Είσαι απλας! ?Στην Αθήνα εγώ πλήρωνα πάντα δέκα
Πού γίναν όλα αυτά βρε μύστη;Επισης φυλης χθες μια κινεζα ειχε πολυ ωραιο προσωπο κωλο και πλακα βυζι αν και δουλευει σε λαθος μερος γιατι μετα βρεθηκαμε σε ενα μασατζιδικο με τις πιο ευγενικες υπαρξεις που εχω δει αυτες που δουλευαν εκει ναι μεν ηταν σαπιες αλλα το καλοσωρισμα τους και η επεξηγηση του προγραμματος ηταν αναλογη 5αστερου ξενοδοχειου για αυτο και θα ηθελα να δωσω το ρισπεκτ μου στις κυριες αυτες.
Ευχαριστώ για την απάντηση, δε γνωρίζω τους χρήστες που ανέφερες αλλά όλες οι προτάσεις εκτιμούνται. Γνωρίζεις αν υπάρχει ξεχωριστό thread για το ζήτημα των προσβάσιμων μπουρδελων? Αν δεν υπάρχει θα ήταν καλή ιδέα να γίνει.Παλικάρι, στην Διδυμου, όταν την πιασεις από Φυλής τα πρωτα 2 αριστερά. Ειναι ισογεια με 1 σκαλακι.
Επίσης, Κολωνού κοντά στο ξενοδοχείο είναι 2 παλι ίδια φάση.
Οι πορνοκαταδρομεις και ο στρατηγός n. smyrni θα σε ενημέρωση καλυτερα.
ναι η Σοφία είναι όμορφη αλλά από κοκο ψιλοχάλια στον ίδιο οικο είναι και η Ειρήνη ελαφρώς καλύτερη στο δωμάτιο και η Όλγα η χειρότερη από εμφάνιση από τις δύο παραπάνω αλλά η καλύτερη στο δωμάτιο κατ εμέναΠαιδιά θέλω την βοήθεια σας πήγα χτες το βράδυ χρωματιανου εκεί που ένας που στο Τσάτσος είχε ένα μωρό απίστευτο μοντέλες νομίζω είπε Σοφία η Σόνια δεν θυμάμαι ξέρει κανείς κάτι για αυτή την έχει πάρει κάποιος?
Συμφωνώ συναγωνιστή..Σοφία και Ειρήνη μικρούλες κι εμφανίσιμες αλλά η Όλγα είναι vfm..ναι η Σοφία είναι όμορφη αλλά από κοκο ψιλοχάλια στον ίδιο οικο είναι και η Ειρήνη ελαφρώς καλύτερη στο δωμάτιο και η Όλγα η χειρότερη από εμφάνιση από τις δύο παραπάνω αλλά η καλύτερη στο δωμάτιο κατ εμένα
Φιλε το πρωι περασα και ηταν μια αλλη δε θυμαμαι ονομαΞέρει κανείς αν η Εβελινα θα είναι σήμερα στο πόστο της;
Ευχαριστώ συνήθως είναι απόγευμαΦιλε το πρωι περασα και ηταν μια αλλη δε θυμαμαι ονομα
Το πρόβλημα δεν είναι αυτό ..Είναι ότι υπαρχη σύμπλεγμα ….Δυστυχώς αυτή η λεσβία είναι πολλά χρόνια εκεί και δε σκοπεύει να μας αδειάσει τη γωνιά. Αν μπορείς να γράψεις στα @@ σου το υφάκι και να περάσεις καλά με την κοπέλα, καλώς.
Απ'τη μία όπως τα λες τύπε, αλλά απ'την άλλη με το κωλαράκι της Μπάρμπορας δεν τα'χω κλάψει ούτε μια φορά τα λεφτά μου. Είναι εγγύηση κι ας έχει μεγαλύτερη ουρά κι απ' τη ΔΕΗ κάθε φορά. Υπάρχει λόγος που οι περισσότεροι απο μας έχουμε τα στανταράκια μας.Η κατάσταση είναι τόσο τραγική που το νήμα περιστρέφεται γύρω από τη Μπάρμπαρα και τη Εβελίνα.
Μπαίνουμε να διαβάσουμε αν έχει έρθει κανένα καινουργιο μωρό και διαβάζουμε αρλεκιν για πουτανες που δουλεύουν 30 χρόνια στη πιάτσα,ημαρτον δηλαδή ότι να μάθουμε το μάθαμε για αυτές,τώρα αν η κωλοτρυπιδα της Μπαρμπορας ξεχηλωσε ένα παραπάνω πόντο δεν προσφέρει τίποτα στην ενημερωση
Αγαπητέ, επίτρεψέ μου να διαφωνήσω.Η κατάσταση είναι τόσο τραγική που το νήμα περιστρέφεται γύρω από τη Μπάρμπαρα και τη Εβελίνα.
Μπαίνουμε να διαβάσουμε αν έχει έρθει κανένα καινουργιο μωρό και διαβάζουμε αρλεκιν για πουτανες που δουλεύουν 30 χρόνια στη πιάτσα,ημαρτον δηλαδή ότι να μάθουμε το μάθαμε για αυτές,τώρα αν η κωλοτρυπιδα της Μπαρμπορας ξεχηλωσε ένα παραπάνω πόντο δεν προσφέρει τίποτα στην ενημερωση
This is blasphemy.,τώρα αν η κωλοτρυπιδα της Μπαρμπορας ξεχηλωσε ένα παραπάνω πόντο ..
Γι αυτή την κατάσταση φταίει ο γκαντέμαρος ο Κούλης. Αυτές που λες που σε κοιτάνε σαν να σου κάνουν τη χάρη που βρίσκονται;Παίδες πέρασα τσάρκα πριν λίγο και η κατάσταση είναι απογοητευτική στη Φυλής. Απο τη μια πολλες που δεν πιστεύουν ούτε οι ίδιες οτι θα μπεις να τις γαμησεις. Απο την άλλη κάποιες λίγες που σε κοιτάνε λες και σου κάνουν τη χάρη. Τι ειν αυτά!