DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.729
- Πόντοι
- 41.129
και τι γαμουσες τοσο καιρό τύπε ?μου ελειψαν φουλ τα μπουρδελλα
και τι γαμουσες τοσο καιρό τύπε ?μου ελειψαν φουλ τα μπουρδελλα
και τι γαμουσες τοσο καιρό τύπε ?
Η Εβελίνα, όπως και όλες, θέλει τον τρόπο της. Ένα χαμόγελο στο σαλόνι, ένα κοπλιμέντο στο δωμάτιο για το φόρεμά της, να είσαι καθαρός, gfe χειρισμοί στο σεξ και σου τα δίνει όλα. Και φυσικά σε ερώτηση για το αν έχεις πλύνει τα χέρια σου, η απάντηση είναι ναι.
Από βυζια και βάρος πως πάει η κουκλάρα;Πριν λίγο
Φυλής 66δ ήρθε μια κουκλάρα Τζαμαικανη η Τσέρυ...κορμάρα μελαμψή με χειλαρες κατάμαυρο μαλλί μακρύ σε απλό πρόγραμμα...μιλάμε για κουκλάρα όμως...
Για γάμο πάει η Εβελίνα;Η Εβελίνα, όπως και όλες, θέλει τον τρόπο της. Ένα χαμόγελο στο σαλόνι, ένα κοπλιμέντο στο δωμάτιο για το φόρεμά της, να είσαι καθαρός, gfe χειρισμοί στο σεξ και σου τα δίνει όλα. Και φυσικά σε ερώτηση για το αν έχεις πλύνει τα χέρια σου, η απάντηση είναι ναι.
Είχα να την πάρω πάνω από 2 χρόνια και την είχα πάρει μόνο 2 φορές, δεν παίζει να με θυμόταν καν. Ίσως με θυμόταν η τσατσά, τόσες φορές που με έχει δει. Κι αυτή θέλει να πηγαίνεις με τα νερά της.Τυπε απο ότι κατάλαβα έχουν φτιάξει σταθερό πελατολόγιο και δουλεύουν με αυτούς.
Εγώ ήμουν τυχερός και έτυχε να είναι στο σαλόνι όταν πήγα. Βέβαια υπάρχει και φωτογραφία της.Ελα ρε φιλε εντάξει τωρα πάω 5 και 15 κ μ λεει δεν έχουμε ανοιξει ακόμη επειδη τσακωνοταν με τους απο κάτω. Ρωταω αν τελικά μπορώ να περάσω πάρα πολυ ευγενικά και σοβαρά και μ λέει ναι έλα, και μολις φτάνουμε πάνω λέω να την δω, λέει ΑΑΑ οχι εγω νομιζα οτι εισαι πελάτης κ ηθελες να περάσεις για αυτο έκανα την παραχωρηση και ανεβηκαμε πάνω. Λέει έλα πιο μετά, λέω θα ερθω σε 10-15 λεπτά... λέει ελα σε καμια ώρα - δύο.
Την ψιλοειπα σήμερα στην τσα2 με τα γυαλια. Κλείσαμε λέει. Κλείσατε ή ανοίγετε λέω και τσιτώθηκε.Εγω περγάμου στο στέκι της Εβελινας με τέτοιο υφάκι δεν ξαναπερνάω. Θα ξαναπάω απο το κάτω να δοκιμάσω τη Μόνικα ίσως. Μ αρεσαν τα βυζάκια της.
Ελα ρε φιλε εντάξει τωρα πάω 5 και 15 κ μ λεει δεν έχουμε ανοιξει ακόμη επειδη τσακωνοταν με τους απο κάτω. Ρωταω αν τελικά μπορώ να περάσω πάρα πολυ ευγενικά και σοβαρά και μ λέει ναι έλα, και μολις φτάνουμε πάνω λέω να την δω, λέει ΑΑΑ οχι εγω νομιζα οτι εισαι πελάτης κ ηθελες να περάσεις για αυτο έκανα την παραχωρηση και ανεβηκαμε πάνω. Λέει έλα πιο μετά, λέω θα ερθω σε 10-15 λεπτά... λέει ελα σε καμια ώρα - δύο.
Οτι να ναι....
Μου εκανε και παραχωηρηση.... στις 5 και 15 , που ειχε ηδη ανοιξει φωτάκι απεξω. Οκ.
Δεν ειμαι κανα παιδάκι που βγηκε να κάνει τσαρκα για να πάρει μάτι και να κοροιδευει να μου λένε ότι να ναι κ προτιμησα να φύγω χωρις να φέρω ανιτρρήσεις.
Οποτε πάω στα μπουρδέλα για βολτα περνάω κιολας για κατάθεση. Απλα δεν μ αρεσει το αγχος τους που βαριουνται να δειξουν την κοπέλα και θέλουν να περνάμε. Το ιδιο έκανε κ η τσατσα σε κάποια φαση στο Χωματιανου 11 πανω με την Αλεξανδρα λεει αμα εισαι πελάτης πέρνα τι να την δεις.... ε θελω να τη δω τι να κανουμε τωρα. Πειράζει ;
μου την έσπασε , έφυγα κ πηγα κ κατάθεσα στο Βέργας. Απλά πράγματα.
Κορμάρα λέμε.Από βυζια και βάρος πως πάει η κουκλάρα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για γάμο πάει η Εβελίνα;
Την ψιλοειπα σήμερα στην τσα2 με τα γυαλια. Κλείσαμε λέει. Κλείσατε ή ανοίγετε λέω και τσιτώθηκε.
Στα παπάρια μου.
Εγώ ήμουν τυχερός και έτυχε να είναι στο σαλόνι όταν πήγα. Βέβαια υπάρχει και φωτογραφία της.
Είχα να την πάρω πάνω από 2 χρόνια και την είχα πάρει μόνο 2 φορές, δεν παίζει να με θυμόταν καν. Ίσως με θυμόταν η τσατσά, τόσες φορές που με έχει δει. Κι αυτή θέλει να πηγαίνεις με τα νερά της.
Θα πάω να τιμήσω το στανταρακι μου!Κολωνού 48 δεξιά ήταν η Νατάσσα παλιά καραβάνια εκεί σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό..έχει παίξει μπάλα και απέναντι στο 53 δίπλα στο 48 αλλά και στα φυλής 109.
Φυλής και ΦερώνΚαλησπέρα αδέρφια. Έχει ακόμα πρεζακια full στη φυλής;
Δυστυχώς αυτή η λεσβία είναι πολλά χρόνια εκεί και δε σκοπεύει να μας αδειάσει τη γωνιά. Αν μπορείς να γράψεις στα @@ σου το υφάκι και να περάσεις καλά με την κοπέλα, καλώς.Τύπε περιττή ειναι εκει μέσα αν ειναι να μας την σπάει. Υπαρχουν κ σπιτι που η τσατσα δεν ενοχλει καθόλου και σαλονάρει μονο η πιτσιρικα.
Θα βρέξει αύριο.Εχω πάει με 15 πουτανες από τις οποίες 12 φορές έχυσα .Από τις 12 δεν έχω χύσει ποτέ μέσα σε μουνι η κωλο .Βασικά δεν νιώθω τίποτα με το προφυλακτικό και δεν μπορώ να τελειώσω (προφανώς μου αρέσει) .Παντα χύνω σε πατούσες και με μαλακια .
ναι και δεν πήρα χαμπάρι για καμποσοΝα μαντέψω...
Έσπασε η φτηνή μάπα κινέζικη καποτα...????