Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 232 άτομα (10 μέλη και 222 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Επισης φυλης χθες μια κινεζα ειχε πολυ ωραιο προσωπο κωλο και πλακα βυζι αν και δουλευει σε λαθος μερος γιατι μετα βρεθηκαμε σε ενα μασατζιδικο με τις πιο ευγενικες υπαρξεις που εχω δει αυτες που δουλευαν εκει ναι μεν ηταν σαπιες αλλα το καλοσωρισμα τους και η επεξηγηση του προγραμματος ηταν αναλογη 5αστερου ξενοδοχειου για αυτο και θα ηθελα να δωσω το ρισπεκτ μου στις κυριες αυτες.
Πού γίναν όλα αυτά βρε μύστη;

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21
Παιδιά θέλω την βοήθεια σας πήγα χτες το βράδυ χρωματιανου εκεί που ένας που στο Τσάτσος είχε ένα μωρό απίστευτο μοντέλες νομίζω είπε Σοφία η Σόνια δεν θυμάμαι ξέρει κανείς κάτι για αυτή την έχει πάρει κάποιος?

study192

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2022
Like
354
Πόντοι
20
Παλικάρι, στην Διδυμου, όταν την πιασεις από Φυλής τα πρωτα 2 αριστερά. Ειναι ισογεια με 1 σκαλακι.
Επίσης, Κολωνού κοντά στο ξενοδοχείο είναι 2 παλι ίδια φάση.
Οι πορνοκαταδρομεις και ο στρατηγός n. smyrni θα σε ενημέρωση καλυτερα.
Ευχαριστώ για την απάντηση, δε γνωρίζω τους χρήστες που ανέφερες αλλά όλες οι προτάσεις εκτιμούνται. Γνωρίζεις αν υπάρχει ξεχωριστό thread για το ζήτημα των προσβάσιμων μπουρδελων? Αν δεν υπάρχει θα ήταν καλή ιδέα να γίνει.

study192

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2022
Like
354
Πόντοι
20
Καλημέρα.

Ενδείκνυνται τα:
Φυλής 109β
Φυλής 105
Φυλής 71α
Φυλής 67
Φυλής 59
Φυλής 66Δ
Φυλής 54β
Φωκαίας 7α
Φωκαίας 9
Φωκαίας 17α
Φωκαίας 19

Όπου έχω κάνει λάθος ή
όποιο μου διαφεύγει, με διορθώνετε/συμπληρώνετε οι υπόλοιποι.
Ευχαριστώ για την απάντηση, θα τα τσεκαρω.

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Παιδιά θέλω την βοήθεια σας πήγα χτες το βράδυ χρωματιανου εκεί που ένας που στο Τσάτσος είχε ένα μωρό απίστευτο μοντέλες νομίζω είπε Σοφία η Σόνια δεν θυμάμαι ξέρει κανείς κάτι για αυτή την έχει πάρει κάποιος?
ναι η Σοφία είναι όμορφη αλλά από κοκο ψιλοχάλια στον ίδιο οικο είναι και η Ειρήνη ελαφρώς καλύτερη στο δωμάτιο και η Όλγα η χειρότερη από εμφάνιση από τις δύο παραπάνω αλλά η καλύτερη στο δωμάτιο κατ εμένα

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
ναι η Σοφία είναι όμορφη αλλά από κοκο ψιλοχάλια στον ίδιο οικο είναι και η Ειρήνη ελαφρώς καλύτερη στο δωμάτιο και η Όλγα η χειρότερη από εμφάνιση από τις δύο παραπάνω αλλά η καλύτερη στο δωμάτιο κατ εμένα
Συμφωνώ συναγωνιστή..Σοφία και Ειρήνη μικρούλες κι εμφανίσιμες αλλά η Όλγα είναι vfm..

ANH

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2019
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς αν η Εβελινα θα είναι σήμερα στο πόστο της;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Δυστυχώς αυτή η λεσβία είναι πολλά χρόνια εκεί και δε σκοπεύει να μας αδειάσει τη γωνιά. Αν μπορείς να γράψεις στα @@ σου το υφάκι και να περάσεις καλά με την κοπέλα, καλώς.
Το πρόβλημα δεν είναι αυτό ..Είναι ότι υπαρχη σύμπλεγμα ….

XristosT18

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές έχετε να προτείνετε κάνα καλό τσιμπούκι και οκ εμφάνιση ?

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Η κατάσταση είναι τόσο τραγική που το νήμα περιστρέφεται γύρω από τη Μπάρμπαρα και τη Εβελίνα.
Μπαίνουμε να διαβάσουμε αν έχει έρθει κανένα καινουργιο μωρό και διαβάζουμε αρλεκιν για πουτανες που δουλεύουν 30 χρόνια στη πιάτσα,ημαρτον δηλαδή ότι να μάθουμε το μάθαμε για αυτές,τώρα αν η κωλοτρυπιδα της Μπαρμπορας ξεχηλωσε ένα παραπάνω πόντο δεν προσφέρει τίποτα στην ενημερωση

CokeyGardenGnome

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2022
Like
47
Πόντοι
0
Η κατάσταση είναι τόσο τραγική που το νήμα περιστρέφεται γύρω από τη Μπάρμπαρα και τη Εβελίνα.
Μπαίνουμε να διαβάσουμε αν έχει έρθει κανένα καινουργιο μωρό και διαβάζουμε αρλεκιν για πουτανες που δουλεύουν 30 χρόνια στη πιάτσα,ημαρτον δηλαδή ότι να μάθουμε το μάθαμε για αυτές,τώρα αν η κωλοτρυπιδα της Μπαρμπορας ξεχηλωσε ένα παραπάνω πόντο δεν προσφέρει τίποτα στην ενημερωση
Απ'τη μία όπως τα λες τύπε, αλλά απ'την άλλη με το κωλαράκι της Μπάρμπορας δεν τα'χω κλάψει ούτε μια φορά τα λεφτά μου. Είναι εγγύηση κι ας έχει μεγαλύτερη ουρά κι απ' τη ΔΕΗ κάθε φορά. Υπάρχει λόγος που οι περισσότεροι απο μας έχουμε τα στανταράκια μας.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Αγαπητέ, επίτρεψέ μου να διαφωνήσω.
Η ενημέρωση δεν μπορεί να είναι με τη στενή δημοσιογραφική έννοια.
Άνθρωποι είμαστε, θα γράψουμε και τις σκέψεις μας, τις εμπειρίες, τις προτάσεις και τις εκτιμήσεις μας. Θα εκφραστούν διαφωνίες κλπ. Επίσης, αν κάποιο μέλος δεν είχε την ευκαιρία να δει κάποιες κοπέλες, μπορεί να ζητά και τη γνώμη των άλλων.
Θεωρώ ότι το νήμα με αυτόν τον τρόπο δείχνει ότι "ζει", θα το έλεγα μάλλον ως δείγμα "υγείας" και ζωντάνιας του νήματος. :hi:

Τελευταία τροποποίηση:

ANH

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2019
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
1
Ενημέρωση για όποιον ενδιαφέρεται. Περγάμου 1 οροφος κλειστός. Ρώτησα την τσατσά αφού μου παρουσίασε την αδιάφορη Μόνικα μου είπε ότι δεν ξέρει πότε επιστρέφει η Εβελινα.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
,τώρα αν η κωλοτρυπιδα της Μπαρμπορας ξεχηλωσε ένα παραπάνω πόντο ..
This is blasphemy.

Επίσης,πέρασα τρίτη και φαρμακερή από Περγάμου 1 και φυσικά Εβελίνα γιοκ.

Μια προσωπική εκτίμηση βορδελου είναι ότι δουλεύει κανένα Σάββατο ή Κυριακή.

Τελικά κατέθεσα Ιονελα στη Μαραθώνος που χα να πάω απο περισυ.Αλλαξε το μαλλί.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
18 Φεβ 2018
Κριτικές
24
Like
3.048
Πόντοι
1.431
Παίδες πέρασα τσάρκα πριν λίγο και η κατάσταση είναι απογοητευτική στη Φυλής. Απο τη μια πολλες που δεν πιστεύουν ούτε οι ίδιες οτι θα μπεις να τις γαμησεις. Απο την άλλη κάποιες λίγες που σε κοιτάνε λες και σου κάνουν τη χάρη. Τι ειν αυτά!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Παίδες πέρασα τσάρκα πριν λίγο και η κατάσταση είναι απογοητευτική στη Φυλής. Απο τη μια πολλες που δεν πιστεύουν ούτε οι ίδιες οτι θα μπεις να τις γαμησεις. Απο την άλλη κάποιες λίγες που σε κοιτάνε λες και σου κάνουν τη χάρη. Τι ειν αυτά!
Γι αυτή την κατάσταση φταίει ο γκαντέμαρος ο Κούλης. Αυτές που λες που σε κοιτάνε σαν να σου κάνουν τη χάρη που βρίσκονται;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom