You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Αν λες το ισόγειο, την Παρασκευή κανονικά ανοιχτό ήταν. Λογικά οι κοπέλες έχουν φύγει διακοπές.Μία βοήθεια ρε παίδες. Εδώ και 4 μέρες πηγαίνω στο Φώκαιας 27 για την μαυρουλα τη Joy αλλά είναι κλειστό με λουκέτο. Ξέρει κανείς αν έκλεισε οριστικά και πού μπορώ να βρώ τη Joy
Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Ένα ήταν το μωρό, η Νανσάρα!! Μήπως ξέρετε σε ποια βάρδια δουλεύει η Xenia στο φυλής 105; Ευχαριστώ!!!
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.242
- Πόντοι
- 7.885
Τι σχεση εχουν τα τσαρδια ρε τυπε??Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία, όποιος μπορεί φυσικά. Με τα νέα μέτρα τα μαγαζιά θα κλείνουν στις 12. Λογικά θα πάρει η μπάλα και τα σπιτάκια μας. Άρα η τρίτη βάρδια τέλος, σωστά; Έχει κάποιος κάποια αξιόπιστη πληροφορία;
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.902
- Πόντοι
- 736
"" Bολτα με το ηλεκτρικο μου πατινι "" ..... πολλύ Προχό συναγωνιστή !!!Kαλησπερα !!!
Bολτα με το ηλεκτρικο μου πατινι στην Ιασονος στις 5 το απογευμα οπου ειδα τα εξης:
Ιασονος 43 η Μαγκυ η Κυπρια και η Μελισσα.Η Μελισσα ειναι μια τσουπωτη αλβανογυφτισα ομορφοτερη απο τη Μαγκυ.
Περασε απο διπλα μου στο σαλονι και μυριζε ιδρωτιλα.
Υπηρεσια ηταν η γνωστη ξαθια Νελλυ που κλεινει πορτα και δε σε αφηνει να βγεις.
Ιασονος 46 μεσαιο με το μακρυ διαδρομο ηταν η Παολα μια μαυριδερη αλβανογυφτοπουλα με τσουπωτο κωλαρι.
Στον οικο υπηρχε και αλλη μια κοπελα που κοιμοταν εκεινη την ωρα μεσα σε καποιο δωματιο.
Ιασονος 44 δεξι με τα σκαλακια ηταν η 18 χρονη Ερικα.Ρωσσιδα με παγωμενο βλεμμα αλλα καλο κορμι την δοκιμασα και ηταν καλυτερη απο οτι περιμενα.
Χρωσταω δυο κριτικες για Ερικα και Σαντρα που δουλευουν στον ιδιο οικο.
Περδικα γωνιακο κλειστο.
Μεγαλου Αλεξανδρου 28 αριστερο η Ελενη η Ρωσσοποντια με ακαποτο τελειωτικο στο στομα. Η Ειρηνη θα ερχοταν στις 6 το απογεμα.
Μεγαλου Αλεξανδρου 21 οροφος μοντελο- Χριστινα , σκιστοματα Αλβανεζα, φουλ κοσμος στο σαλονι και τα δωματια γεματα.
Ο τσατσος εγγυοταν για ολοκληρο 10λεπτο στο δωματιο χωρις ενοχληση.
Μεγαλου Αλεξανδορυ 21 ισογειο κλειστο με μεγαλο λουκετο με κωδικο. Δοκιμασα στην τυχη 2-3 κωδικους μπας και το ανοιξω αλλα τζιφος,ελπιζω να μην το μπλοκαρα.
Ιασονος 37 ισογειο και οροφος κλειστα.
Ιασονος 27 υπογειο μια ξανθια μιλφ με παραπανω κιλα που την ελεγαν Μαρια και μιλουσε πολυ καλα ελληνικα.
Στο Ιασονος 31 ισογειο η Παολα με βαμμενο καστανο το μαλλι το οποιο εχει κανει κατασρο. Η Γιασμην ακομα αγνοειται,δε θα ξεχασω την υποσχεση της πριν φυγει για την πατριδα της,
οτι θα γυρισει ξανα γιατι της αρεσει να την γαμανε πολλοι αντρες και οχι μονο ο αντρας της.
Ιασονος 36 εμπαινε για δουλεια μια μαυρη σχετικα αδυνατη.
Ιασονος 30 οροφος κλασσικα η Μαρια το ξωτικο με απλο προγραμμα, στις 1800 θα ερχοταν η Ζωη.
Ιασονος 20β οροφος η Νταρια,σεξυ μοντελοειδες σκουροχρωμη Ρωσσιδα. Η Νταρια ηταν στον οικο απο το πρωι και θα συνεχιζε και την απογευματινη βαρδια.
Το μωρο ειναι δοκιμασμενο και το αξιζει το 15αρι.
Το Ιασονος 20γ ηταν κλειστο.
Στο Ιασονος 20α δεν μπηκα λογικα θα ηταν ο παλιος μου ερωτας η γκιλφ Δαναη.
Καλα Χριστουγεννα και καλες γιορτες !!
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.186
- Πόντοι
- 2.836
Εχθές ήταν ανοιχτό γύρω στις 20:30.Παίδες χρόνια πολλά ... ερώτηση ξέρουμε τι γίνεται με το Σπύρου πατση 40;; σαιτ πια ΔΕΝ (όπως και τα αδελφάκια Λιοσίων) και πέρασα πριν κάποιες μέρες κλειστό ... βασικά την Κωνσταντίνα έψαχνα για αυτούς που την ξέρουν
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 14.615
Πρωί τον επέρασα και στο μουνί της Ήρας, Φ109 ισόγειο
Αδερφέ η χριστινα στο μεγάλου Αλεξάνδρου στον όροφο που λες μέχρι τι ώρα είναι και η νταρια στο Ιάσονος 20 αν ξέρεις ;"" Bολτα με το ηλεκτρικο μου πατινι "" ..... πολλύ Προχό συναγωνιστή !!!
Αδερφέ καλά Χριστούγεννα!!η νταρια μέχρι τι ώρα είναι ξέρεις και αν ξέρεις αυτή η χριστινα που λες στο μ.α 21β μέχρι τι βάρδια είναι;Kαλησπερα !!!
Bολτα με το ηλεκτρικο μου πατινι στην Ιασονος στις 5 το απογευμα οπου ειδα τα εξης:
Ιασονος 43 η Μαγκυ η Κυπρια και η Μελισσα.Η Μελισσα ειναι μια τσουπωτη αλβανογυφτισα ομορφοτερη απο τη Μαγκυ.
Περασε απο διπλα μου στο σαλονι και μυριζε ιδρωτιλα.
Υπηρεσια ηταν η γνωστη ξαθια Νελλυ που κλεινει πορτα και δε σε αφηνει να βγεις.
Ιασονος 46 μεσαιο με το μακρυ διαδρομο ηταν η Παολα μια μαυριδερη αλβανογυφτοπουλα με τσουπωτο κωλαρι.
Στον οικο υπηρχε και αλλη μια κοπελα που κοιμοταν εκεινη την ωρα μεσα σε καποιο δωματιο.
Ιασονος 44 δεξι με τα σκαλακια ηταν η 18 χρονη Ερικα.Ρωσσιδα με παγωμενο βλεμμα αλλα καλο κορμι την δοκιμασα και ηταν καλυτερη απο οτι περιμενα.
Χρωσταω δυο κριτικες για Ερικα και Σαντρα που δουλευουν στον ιδιο οικο.
Περδικα γωνιακο κλειστο.
Μεγαλου Αλεξανδρου 28 αριστερο η Ελενη η Ρωσσοποντια με ακαποτο τελειωτικο στο στομα. Η Ειρηνη θα ερχοταν στις 6 το απογεμα.
Μεγαλου Αλεξανδρου 21 οροφος μοντελο- Χριστινα , σκιστοματα Αλβανεζα, φουλ κοσμος στο σαλονι και τα δωματια γεματα.
Ο τσατσος εγγυοταν για ολοκληρο 10λεπτο στο δωματιο χωρις ενοχληση.
Μεγαλου Αλεξανδορυ 21 ισογειο κλειστο με μεγαλο λουκετο με κωδικο. Δοκιμασα στην τυχη 2-3 κωδικους μπας και το ανοιξω αλλα τζιφος,ελπιζω να μην το μπλοκαρα.
Ιασονος 37 ισογειο και οροφος κλειστα.
Ιασονος 27 υπογειο μια ξανθια μιλφ με παραπανω κιλα που την ελεγαν Μαρια και μιλουσε πολυ καλα ελληνικα.
Στο Ιασονος 31 ισογειο η Παολα με βαμμενο καστανο το μαλλι το οποιο εχει κανει κατασρο. Η Γιασμην ακομα αγνοειται,δε θα ξεχασω την υποσχεση της πριν φυγει για την πατριδα της,
οτι θα γυρισει ξανα γιατι της αρεσει να την γαμανε πολλοι αντρες και οχι μονο ο αντρας της.
Ιασονος 36 εμπαινε για δουλεια μια μαυρη σχετικα αδυνατη.
Ιασονος 30 οροφος κλασσικα η Μαρια το ξωτικο με απλο προγραμμα, στις 1800 θα ερχοταν η Ζωη.
Ιασονος 20β οροφος η Νταρια,σεξυ μοντελοειδες σκουροχρωμη Ρωσσιδα. Η Νταρια ηταν στον οικο απο το πρωι και θα συνεχιζε και την απογευματινη βαρδια.
Το μωρο ειναι δοκιμασμενο και το αξιζει το 15αρι.
Το Ιασονος 20γ ηταν κλειστο.
Στο Ιασονος 20α δεν μπηκα λογικα θα ηταν ο παλιος μου ερωτας η γκιλφ Δαναη.
Καλα Χριστουγεννα και καλες γιορτες !!
satanakos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Like
- 1.151
- Πόντοι
- 201
Δεν ξέρω ρε φίλε. Αυτοί δεν έχουν το Θεό τους. Όμως δεν θέλω να πάρετε στραβά αυτόν το προβληματισμό που εξέφρασα εδώ μέσα. Δεν μου αρέσει να κινδυνολογώ, αλλά ποιος περίμενε το περσινό; Μακάρι να μην γίνει τίποτα. το εύχομαι από την καρδιά μου. Καλό βράδυΤι σχεση εχουν τα τσαρδια ρε τυπε??
George_Fanta
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2020
- Like
- 253
- Πόντοι
- 20
Κέντρα διασκέδασης, λέει άρα πιάνει και τα studio rdela κλπ νομίζω υπάγονται κάπου εκεί.Δεν ξέρω ρε φίλε. Αυτοί δεν έχουν το Θεό τους. Όμως δεν θέλω να πάρετε στραβά αυτόν το προβληματισμό που εξέφρασα εδώ μέσα. Δεν μου αρέσει να κινδυνολογώ, αλλά ποιος περίμενε το περσινό; Μακάρι να μην γίνει τίποτα. το εύχομαι από την καρδιά μου. Καλό βράδυ
Γνώμη μου είναι , ξεκινάω από το καλό σενάριο να μην τα πιάσει καθόλου, το ενδιάμεσο, να κλεινουν το βράδυ να μην υπάρχει τρίτη βάρδια δηλαδή. Το πολύ κακό σενάριο το να κλείσουν τελείως είναι πολύ δύσκολο για την ώρα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις ...
George_Fanta
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2020
- Like
- 253
- Πόντοι
- 20
Εχθές ήταν ανοιχτό γύρω στις 20:30
Σπύρου Πάτση είναι μια Λάουρα φωτογραφίες έχει από την περσινή ασ πούμε, αλλά η κοπέλα δεν είναι η ίδια. Πέρασα πριν τρεις μέρες μαζί της. Όλα καλά ευγενική πρόσχαρη, ψιλονταρντανα με λίγα κιλακια παραπανω όμορφα κατανεμημένα, σαν κοπέλα ούτε κρύο ούτε ζέστη δεν την λες μοντέλο ούτε ασχημη απλό πρόγραμμα κάνει, για μια φορα καλή είναι. Πέρνα μόνος σου να δεις φίλε μου.Εχθές ήταν ανοιχτό γύρω στις 20:30.
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Έκανα μια τσάρκα χθες, βραδυνή μετά τις 23.00.
Εικόνα γενικής παρακμής, αλλά φίλος επέμενε για scouting. Μαλάκα του λέω ότι σαβούρα έχει μείνει στο ράφι γαμιεται για 20€ τέτοια μέρα.
Γενικά τίποτε αξιόλογο εκτός από:
Φυλής 84 ή 86 σε όροφο ένα μελαχρινό όμορφο με τέλεια 3+ μαστάρια.
Φώκαιας στο τελευταίο αριστερά στον ημιόροφο είχε ένα μέτριο μιλφάκι εξ Ουκρανίας αλλά είχε ταμπεραμέντο.
Φώκαιας 17Β. Μια Μαρία ξανθούλα, κοντή, μικρό βυζάκι. Δε συγκράτησα πρόγραμμα αλλά φάνηκε πρόθυμο. Έχει περάσει κανείς? Δε βρήκα κριτική. Είχε και άλλη τσατσά, μια γύρω στα 50 ξανθιά, ενώ συνήθως έχει μια αλβανίδα λίγο φορτηκή αλλά όχι ενοχλητική.
Μπάτσοι γωνία Φώκαιας και Αχαρνών έσπασε λίγο το κόσμο, μετά μπήκε στα στενά μέσω Φυλής και ξαναβγήκε Αχαρνών και εν τέλει Λιοσίων. Ευτυχώς βρήκαν έναν "εγκληματία άστεγο" να τραμπουκίσουν και γλιτώσαμε το ανούσιο σταμάτημα.
Έκανα μια τσάρκα χθες, βραδυνή μετά τις 23.00.
Εικόνα γενικής παρακμής, αλλά φίλος επέμενε για scouting. Μαλάκα του λέω ότι σαβούρα έχει μείνει στο ράφι γαμιεται για 20€ τέτοια μέρα.
Γενικά τίποτε αξιόλογο εκτός από:
Φυλής 84 ή 86 σε όροφο ένα μελαχρινό όμορφο με τέλεια 3+ μαστάρια.
Φώκαιας στο τελευταίο αριστερά στον ημιόροφο είχε ένα μέτριο μιλφάκι εξ Ουκρανίας αλλά είχε ταμπεραμέντο.
Φώκαιας 17Β. Μια Μαρία ξανθούλα, κοντή, μικρό βυζάκι. Δε συγκράτησα πρόγραμμα αλλά φάνηκε πρόθυμο. Έχει περάσει κανείς? Δε βρήκα κριτική. Είχε και άλλη τσατσά, μια γύρω στα 50 ξανθιά, ενώ συνήθως έχει μια αλβανίδα λίγο φορτηκή αλλά όχι ενοχλητική.
Μπάτσοι γωνία Φώκαιας και Αχαρνών έσπασε λίγο το κόσμο, μετά μπήκε στα στενά μέσω Φυλής και ξαναβγήκε Αχαρνών και εν τέλει Λιοσίων. Ευτυχώς βρήκαν έναν "εγκληματία άστεγο" να τραμπουκίσουν και γλιτώσαμε το ανούσιο σταμάτημα.
TheFappening
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37
- Πόντοι
- 0
Παίδες σκέφτομαι να κάνω μία καταδρομή το πρωί στην Φυλής. Υπάρχει κάτι καινούργιο ή έστω άξιο ή θα πρέπει να πάμε στο Μετάξι ? (Εξωτερικό μένω, αρκετές φορές γυρνάω Ελλάδα για οικογένειες, κλπ.)
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.596
- Πόντοι
- 27.261
σωμα-φατσα λεγανε τιποτα η' γ.τ.π. ?Επιστροφή του Αχαρνών 85.. 2 Ταϊλανδέζες(;;),συφοριασμένες και τιμές 30 απλό 40 με 69 και 50 με ελεύθερο στοματικό..Μ'έπιασαν τα γέλια..
οι τιμες θα στρωσουν στην πορεια.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Για μαλάκες μας περάσανε;; Στη χώρα τους ούτε 20 δεν παίζει να παίρνουν.Επιστροφή του Αχαρνών 85.. 2 Ταϊλανδέζες(;;),συφοριασμένες και τιμές 30 απλό 40 με 69 και 50 με ελεύθερο στοματικό..Μ'έπιασαν τα γέλια..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις