Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 241 άτομα (22 μέλη και 219 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Στο Λιοσίων 73 κάτω δουλεύει τώρα μία Ναταλί που δεν έχει σχέση με την άλλη Ναταλί τη μελαχρινή που ανέφερα προχθές. Αυτή είναι ξανθιά και με λίγο παραπανίσια κιλά. Δοκιμάστηκε με καλές εντυπώσεις σε γενικές γραμμές. Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό, 69, γλωσσόφιλα κλπ.

poutsarass

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
Σήμερα είναι ανοιχτά στο μετάξι;

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.154
Πόντοι
2.836
Στο Λιοσίων 73 κάτω δουλεύει τώρα μία Ναταλί που δεν έχει σχέση με την άλλη Ναταλί τη μελαχρινή που ανέφερα προχθές. Αυτή είναι ξανθιά και με λίγο παραπανίσια κιλά. Δοκιμάστηκε με καλές εντυπώσεις σε γενικές γραμμές. Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό, 69, γλωσσόφιλα κλπ
Πάντα αυτό το μαγαζί φέρνει ωραίες κοπέλες. Εγώ Παολίνα ποιο light από Ναταλί, το ίδιο πρόγραμμα, παρόλο τον κόσμο που είχε δεν βιαζόταν καθόλου.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Πάντα αυτό το μαγαζί φέρνει ωραίες κοπέλες. Εγώ Παολίνα ποιο light από Ναταλί, το ίδιο πρόγραμμα, παρόλο τον κόσμο που είχε δεν βιαζόταν καθόλου.
Πότε την είχες πάρει; Για δώσε μια περιγραφή.

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.154
Πόντοι
2.836
Όχι, δεν πήγα στη β' βάρδια. Στην πρωινή μαζί με τη Ναταλί ήταν η Ιζαμπέλα. Αξίζει να πάω να δω;
σώμα Αδριάνα απο Χωματιανού και κωλαράκι το ίδιο η ΝΑταλι πολλά κιλά παραπάνω

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Επιστροφή της Ιζαμπελας στο Λ73...μελαχρινή πλέον..δε της πάει τόσο πολύ νομίζω σε σχέση με το ξανθό που ήταν...το μελαχροινό τη κάνει πιο πορνοβια...στα του αγώνα τώρα δεν είχε σχέση με προπερσυ προ καραντίνας...λίγο νωχελικη..κατευθείαν τσιμπούκι..η κωλάρα κωλάρα βέβαια...και παρατήρησα κωλοτρυπιδα χοάνη..που δε τη δίνει...δεν είχε τη διάθεση τούρμπο που είχε πάντα...ίσως επειδή επέστρεψε και έπεσε σύρμα και τη καταγαμησαν δύο μέρες τώρα....
στις 29 ξαναφευγει αγνωστο για ποσο,αρπαχτη μου μυριζει.Την πηρα σμρ χαμος γινοταν.Μασιφ κορμι παρα τα παραπανισια κιλα στο προσωπο κυριως....Πολυ δυνατη σε ολα της κριμα αν αργησει εκ νεου να γυρισει

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.523
Πόντοι
201
ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ!! Κυριακή 26/12 λοιπόν και λόγω εορτών είχα βάλει τα κατάμαυρα γυαλιά μου και έπαιζα βιολί ? στην Ομόνοια έξω από του Μπακακου μηπως μαζέψω κάνα φράγκο. Τα λεφτά λίγα, μάζεψα μόλις 15€. Εβαλα 5€ βενζίνη και κατέβηκα απόγευμα Μετάξι Χιλς με τα υπόλοιπα: ΚΛΝ στα σκαλάκια εκεί που έλεγε παλιά πολύ καλό σεξ σταθερά η Αλβανίδα νταρντανα που δεν μου κάνει κλικ. ΚΛΝ 27 νομίζω (στην υπογα) δίπλα στο λατινοσπιτο ένα μελαχρινό με ελ.στοματικο έχει δουλέψει και δίπλα ντουέτο με Μπέλα δεν θυμάμαι όνομα. Στο Ανάκτορο ΚΛΝ και Κεραμεικού η μελαχρινή Νικόλ που έχει αδυνατίσει τόσο πολύ και αντί για ελαφάκι μοιάζει πλέον με ακρίδα. Η Ντάρια στη Jason στα 20αρια σκαλάκια να ζητάει 15ευρα ? είπαμε 10€ είχαμε. Ψάχνω να βρω την μικρή μας πορνοστάρ Άναμπελ αρχιδια κλειστό το σπιτάκι. Κατηφορίζω Πέρδικα και Στρατηλάτη πολλά αμάξια-κινηση, θα μας δει και καμιά γνωστή Ελεηνιδα λέω και θα γίνουμε ρεζίλι, ευτυχώς φορούσα μάσκα και σκούφο Αη Βασίλη. Αnyway σκαλάκια Πέρδικα η Μιρέλα δοκιμασμένη και ποιοτική σε πιο παλιά συνεδρία με ωραίο κορμί (normal program). Τελικά κατέληξα Τατιάνα στον Περδικολαβυρινθο: Καστανή ψηλή με σχετικά καλό σώμα με ανύπαρκτο βυζί αλλά ανθεκτική στο κομπρεσέρ :thumbsup: (normal program). Στην συνέχεια πήρα τον Σκαραβαίο μου και τρισευτυχισμενος που και βενζίνη έβαλα και γάμησα γκαζωνα στον Κηφισό ακούγοντας τον υπέροχο ήχο της σκαστρας να κάνει σαν κλανιά Πουτανας !! :tooth:

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.604
Πόντοι
1.056
Τελευταία τροποποίηση:

Kanon1990

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
113
Πόντοι
0
Η Viktoria, όπως σωστά την αποκάλεσε και άλλος συναγωνιστής, ήταν καλή στις αρχές της καριέρας της
και μάλιστα είχε σχεδόν ίδιες επιδόσεις με τη Νατάσσα :rose:από Κολωνού 30. Αυτό από προσωπική εμπειρία.
Δυστυχώς, φόλεψε αρκετά γρήγορα και τώρα ζητάει 15 ευραίους (!) για τις μέτριες υπηρεσίες της.:headbang:
Από μένα τρώει άκυρο.:birdman:
Συν ότι μόλις πρόσεξα κι ένα μούλικο στο προφίλ της, που σημαίνει ότι μάλλον
είναι μάνα. Οπότε όπου φύγει-φύγει από τέτοιες περιπτώσεις... :badair:
Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους συναγωνιστές!:hi:

Kanon1990

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
113
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά
Μήπως έχει περάσει κάποιος με την Ειρήνη από Χωμάτινου 11 που ήταν στο Βέργας 3 παλαιά ! Πώς είναι ?

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία, όποιος μπορεί φυσικά. Με τα νέα μέτρα τα μαγαζιά θα κλείνουν στις 12. Λογικά θα πάρει η μπάλα και τα σπιτάκια μας. Άρα η τρίτη βάρδια τέλος, σωστά; Έχει κάποιος κάποια αξιόπιστη πληροφορία;

apricono

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
Συνεχίστε να πηγαίνετε για να σας βλέπει απο την κάμερα στο δωμάτιο ο νταβάς και η τσατσα και αν θελει το ανεβάζει και στο ιντερνετ. Όσοι εχουμε οικογενεια και είμαστε γνωστοί το κόψαμε το άθλημα. Εμενα μετα απο 4 μηνες που ειχα παει ακόμα με τρώει το αγχος. Ελπιζω απλα να εχουν διαγραφτει τα βιντεο και να μην τα αποθήκευσε ο Ρωσομπλιατ νταβάς γιατι η κάμερα καταγράφει συνεχώς
Το πιστευω κι εγω αυτο. Τον τελευταίο καιρο τα κοριτσια ειναι πιο μαζεμενα και τα περισσοτερα την εχουν κανει. Το καλοκαιρι ειχα παει με την Οριάνα (στο πανω, αλλα και κατω το ιδιο θα ειναι), παρολο που ολα τα δωματια ηταν αδεια με πηγαν σε ενα τεραστιο με χαμηλοτερο φωτισμο (δεν εχω ξαναπαει εκει), ισως τους τραβηξε την προσοχη η μεγαλη τσαντα που ειχα. Εκανα λοιπον την παρακάτω δοκιμη: Εβγαλα το κινητο μου και ταχα μου ενεργοποιησα εγγραφη βαζοντας το στην τσαντα μου με τετοιον τροπο οπου δεν φαινοταν και φυσικα δεν μπορουσε να καταγραψει, αλλα εκανα κινησεις και διορθωνα συνεχεια την θεση του για να τραβηξω προσοχη. Με την Οριανα εχω παει πανω απο 10 φορες ολα αυτα τα χρονια και υπηρχε μια οικιοτητα. Αυτη την φορα μπηκε με υφος τρομαγμενο, δεν εβγαλε ουτε τα εσωρουχα της και κοιταζε συνεχεια προς την τσαντα. Φυσικα κατα την διαρκεια του αγωνα απεφευγε να εκτιθεται προς την τσαντα. Ολο αυτο δεν ειναι υποπτο; Τα συμπερασματα δικα σας. Εγω παντως δεν ξαναπαω εκει.

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.817
Πόντοι
2.846
Συναγωνιστές, επειδή έχω μπερδευτεί με τις πολλές Ελένες, μήπως ξέρει κανείς αν έχει κάνει την επανεμφάνισή της η milf Ελένη, με τις μεγάλες ρώγες και το φοβερό τσιμπούκι, που εργαζόταν μέχρι πριν από περίπου 1,5 χρόνο στο Κολωνού -53 ?? :think:
Ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε πληροφορία :hi:

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Παίδες χρόνια πολλά ... ερώτηση ξέρουμε τι γίνεται με το Σπύρου πατση 40;; σαιτ πια ΔΕΝ (όπως και τα αδελφάκια Λιοσίων) και πέρασα πριν κάποιες μέρες κλειστό ... βασικά την Κωνσταντίνα έψαχνα για αυτούς που την ξέρουν

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Καλημέρα συναγωνιστές μου. Σήμερα έκανα μια βόλτα απλο Φωκαίας προκειμένου α βρω τη Βαλέρια. Το μαγαζί ήταν κλειστό. Ρώτησα και στο απέναντι για την Ντιάνα αν δουλεύει νύχτα και μου είπαν ότι έφυγε. Τώρα, ψέματα, αλήθεια; Ένας θεός ξέρει. Από τσατσάδες δεν μαθαίνεις αλήθεια πότε. Λες κι αν μου πουν ψέματα θα με πείσουν. Τέλος πάντων. Κατέθεσα στην Καρολίνα στη Φιλιππίδου. Στο ίδιο κτίριο που ρώτησα γιατί είναι κλειστό μου είπαν ότι δεν έχει κοπέλα. Ο Θεός και η ψυχή τους. Προχθές είχε δύο και σήμερα κλειστό. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας ενημερώσει την παρέα. Καλό απόγευμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom