walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.262
- Πόντοι
- 2.836
Ειναι η Ελενη απο Μ.Αλεξανδρου 28.Κάποιες φορές δουλεύει εκει.Φίλε walker γύρισε η Ελένη με την τσιμπουκάρα ή λες για άλλη?
Ειναι η Ελενη απο Μ.Αλεξανδρου 28.Κάποιες φορές δουλεύει εκει.Φίλε walker γύρισε η Ελένη με την τσιμπουκάρα ή λες για άλλη?
Δεν ξέρεις τι ώρα πήγες δηλαδή.Ναι. Κ έφυγα στην μέση κ πήρα κ τα λεφτά μου πίσω… δεν ξέρω βάρδια.
Την είπες πάλι την μαλακια σου δεν άντεξες...Τράβα γάμα δεν σε βλέπω καλά κλωνοπροφίλ. η τράβα μερικές με τις φωτογραφίες που φαντασιώνεσαι και ανεβάζεις.
Εγώ το ξέρω μύστη μου. V.I. τα αρχικά της. Αλλά γιατί ρωτάς?Ξέρει κανείς ΤΟ αληθινό όνομα της Βαλέριας από κΟλωνού 32 Α...????
Nαι την γνωστή, εμφανίζεται και χάνεται? Η μήπως ψάχνω στον λάθος οικο (65Β?).Την νταρντάνα με τα μαστάρια εννοείς;;;; ?
Nαι την γνωστή, εμφανίζεται και χάνεται? Η μήπως ψάχνω στον λάθος οικο (65Β?).
για λαμια τιποτα;Ημερήσια ενημέρωση για τα μπουρδέλα της ΑΘήνας.
Α ρε Τζωρτζιαρα γυρνα πισω ή έστω τηλεφώνα!Λίλιαν και Τζώρτζια απο απέναντι οι μεγαλύτερες απώλειες της σεζόν -- αλλά και γενικότερα. Και με την εξέλιξη της πανδημίας επιστροφή σύντομα δεν αναμένεται. Μακάρι να βγω λάθος
Γιατί δεν τηλεφωνείς εσύ σε αυτήν ,και περιμένεις αυτή να καλέσει εσένα???Α ρε Τζωρτζιαρα γυρνα πισω ή έστω τηλεφώνα!
Επειδή την γουστάρωΕγώ το ξέρω μύστη μου. V.I. τα αρχικά της. Αλλά γιατί ρωτάς?
κάνε την ΕΣΥ να σου πει το όνομά της, μην περιμένεις από άλλουςΕπειδή την γουστάρω
VictoriaΞέρει κανείς ΤΟ αληθινό όνομα της Βαλέριας από κΟλωνού 32 Α...????
Χρόνια πολλά. Πέρασα προχθές από Βέργας 6 υπόγειο για να βρω την Ελένη που εργάζεται εκεί τον τελευταίο καιρό, νταρντάνα, ξανθιά. Η τσατσά με ενημέρωσε ότι έφυγε για την πατρίδα της. Δεν με έπεισε. Ξέρει κάποιος αν έχει μεταφερθεί σε άλλον οίκο;Victoria
Καλά Χριστούγεννα σε όλους!anyone???Καλησπέρα καί χρόνια πολλά, κατέβηκα σήμερα Φώκαιας 25 στον όροφο και είδα τη Λόλα,το τρελό μουνακι είναι αυτό;! ξέρετε τη λέει από υπηρεσίες;
που τη θυμήθηκες τη Lucy τρελλό μουνί κι αυτή κι η ξαδέλφη της. - ασιάτισσα με πληθωρικό κορμί λατίνας ?Ευτυχώς παρατηρώ έχουν προστεθεί μαύρες στην κοινότητα μας.
Μόνο καμιά Ασιάτισσά σαν την Lucy Thai να έρθει και θα είμαστε πολύ καλύτερα.
Thanks..!!Victoria