Nyxtovios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 901
- Πόντοι
- 81
Ρε φίλε στ Κολωνού 27 αποκλείεται ν την είδες πέρασα κ εγώ στις 7 κ 20 κ ήταν. 2 άκυρες κ καμία λατίνα δεν ξέρω μετά εάν άλλαξε η βάρδιαΜίμη,τώρα περασα
Ρε φίλε στ Κολωνού 27 αποκλείεται ν την είδες πέρασα κ εγώ στις 7 κ 20 κ ήταν. 2 άκυρες κ καμία λατίνα δεν ξέρω μετά εάν άλλαξε η βάρδιαΜίμη,τώρα περασα
Καλησπέρα βρήκε κανείς την Μπιούτη 2η βάρδια Φυλής 65β?
Μήπως θες να σου πούμε και τον καφέ να μάθεις το μέλλον σου?Πραγματικά απορίας άξιο. Έχω κι εγώ περιέργεια να μάθω.
Την ώρα που το έγραψα μόλις βγήκα από το τσαρδι,μάτια Δόξα το θεό εχωΡε φίλε στ Κολωνού 27 αποκλείεται ν την είδες πέρασα κ εγώ στις 7 κ 20 κ ήταν. 2 άκυρες κ καμία λατίνα δεν ξέρω μετά εάν άλλαξε η βάρδια
Κολωνού 27 και στο υπόγειο, τσέκαρε πρωινή βάρδια κυρίως
συνάδελφοι...δώστε λίγο ινφο για Ντάρια και Βανέσα!!!και σπιτάκια με β΄άρδιες!!ευχαριστούμε και χρόνια μας πολλά, σε όλους!Tην Ειρηνη δεν την ξερω, μπορει να ειναι καινουρια, θα περασω να την δοκιμασω,
Την Βανεσσα την γνωριζω αρκετα καλα, η γλωσσα μου φτανει μεχρι τη μητρα της οταν τη γλειφομουνιαζω,κατεβαζει πολυ ζουμι η μικρη, δεν ξερω αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο.
Αδερφέ πέρασα χθες μια βόλτα και απογοητεύτηκαΑν και θα έπρεπε να γράψω αυτή την ενημέρωση στην ημερήσια των στουντιο οφείλω να το γράψω κι εδώ! Έτσι για αλλαγή χωρίς να έχω την διάθεση ουτε την πρόθεση να σπαμαρω. Όποιος θέλει να φαει χριστουγεννιάτικο Ταϊλάνδακι ή Φιλιππινεζακι ,κι εχει μπουχτίσει τα ίδια και τα ίδια....ας σπεύσει στο Κασσάνδρας 4 δεξί στα σκαλακια. Παρέλασαν 5 από δ'αυτα για όλα τα γουστα. Γλυκούλικα, ασχημούλικα, τσουποτούλικα, μινιονούλικα! Προσοχή, δεν είναι Κινεζακια! Αν ήταν Κινεζακια θα ήμουν εκεί μέχρι να ανατείλει ο ήλιος!!
Μπορεί ν άλλαξε η βάρδια μετά τις 7 κ 30 τι να πω η να την είδες στο υπόγειοΤην ώρα που το έγραψα μόλις βγήκα από το τσαρδι,μάτια Δόξα το θεό εχω
Δυσκολο πακετο ζητησες. Δυσκολα θα δεις κατι τετοιο αυτες τις μερεςΕχουμε κάποια που να δίνει γλωσσόφιλα,αλλα να μην κανει ακάποτα τσιμπούκια και ελεύθερα τελεωτικα ? και να βλέπεται ¨)
ευχαριστώ !
ΙσογειοΜπορεί ν άλλαξε η βάρδια μετά τις 7 κ 30 τι να πω η να την είδες στο υπόγειο
Ωραία πληροφορια, ευχαριστούμε συναγωνιστή!Αδερφέ πέρασα χθες μια βόλτα και απογοητεύτηκα
Οι κοπέλες επίπεδο Μεταξουργείο
Το πενηνταρικο δεν βγαίνει ούτε για αστείο απ' την τσέπη γι αυτές
Όλες σιτεμενες και με παραπανισια κιλά
Η Λιλιαν το είχε το πακετακι αυτο... και πολυ καθαρη γενικά... αν έχει νέο κανείς ας ενημερώσει..Δυσκολο πακετο ζητησες. Δυσκολα θα δεις κατι τετοιο αυτες τις μερες
Μήπως θες να σου πούμε και τον καφέ να μάθεις το μέλλον σου?
Καλά ρε φίλε όλος ο κόσμος πάει στα δέλα για να ξεχάσει την ύπαρξη των ελλεηνίδων και συ θες μέχρι και να πληρώσεις για να συναντηθείς τετ α τετ με δαύτες;Πείτε ρε παιδιά κάποιο καλό πουτανακι ελληνιδα σε στούντιο ή μπουρδελο. Ψήνομαι πολύ να δοκιμάσω μιας και μένω στο εξωτερικό κανονικά.