You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.915
- Πόντοι
- 9.846
Στα 50αρικα νομίζω είναι όλα εκεί γυρω. Απο εκει ξεκινάνε και ανεβαίνουν. Όσο για τα προγραμματα εναι πολυ "φλου". Μπορείς να συμφωνήσεις πολλα έξτρα με την χρονική διάρκεια και υπηρεσίες. (Εννοείται όχι ακαποτο σεξ και μαλακιες τέτοιες, όλα σε λογικά πλαισια).Καλησπερα !!! τι προγραμματα επικρατουν γενικα στο Κασσανδρας και τιμουλες ?? , ευχαριστω .
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.915
- Πόντοι
- 9.846
Είναι λίγο μέτρια στο πρόσωπο ρε γαμωτο όμως. Κι έχει μονοκοματο προγουλι. Περί ορέξεως λοιπόν.... Γουστα είναι αυτά. Πάντως έχει καλό κορμάκι. Μπορεί να παω για δοκιμή τώρα τις εορτές. Αν όντως ισχύει ότι είναι προσεκτικη με την καθαριότητα μπορεί να γίνει στανταρακι. Για εμενα είναι κορυφαίος παραγων.H Aλεξανδρα ειναι σταθερή εγγυηση εδω και 2 χρονια στην Λιοσιων τύπε.... πολύ καλή.
okotzak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.749
- Πόντοι
- 201
Η Εβελίνα,η Μαρία και η τσατσά τους πιθανόν και η ψωρογατά τους ( όλο δηλαδή το πακέτο) έχουν μεταφερθεί Μαγνησίας 1 σε ανακαινισμένο περιβάλλον.Καλησπέρα Εβελίνα από αχαρνων 85 ξέρουμε που δουλεύει
Και συλβη από φυλής
Με σώζεται
Η Τζόυ, Φωκαίας 27 (σκαλάκια). 1η βάρδια.Εκτός από την beauty την νταρντάνα καμία άλλη Μαυρούλα παίζει και αν ναι σε ποιο ευχαριστώ πάρα πολύ
NAI.πρωινη?
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
Περγάμου 1, τύπε.Η Εβελίνα,η Μαρία και η τσατσά τους πιθανόν και η ψωρογατά τους ( όλο δηλαδή το πακέτο) έχουν μεταφερθεί Μαγνησίας 1 σε ανακαινισμένο περιβάλλον.
Μαγνησίας είναι άλλος οίκος
Τη δοκίμασες; Είναι πρωί η απόγευμα;Θα φας τρελή φολα φιλε. Προσεχε
oldboy
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 3.740
- Πόντοι
- 11.020
Ναι. Κ έφυγα στην μέση κ πήρα κ τα λεφτά μου πίσω… δεν ξέρω βάρδια.Τη δοκίμασες; Είναι πρωί η απόγευμα;
Philanderer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.235
- Πόντοι
- 481
Μην απαξιώνεις το γατάκι, τι σου φταίει...?Η Εβελίνα,η Μαρία και η τσατσά τους πιθανόν και η ψωρογατά τους ( όλο δηλαδή το πακέτο) έχουν μεταφερθεί Μαγνησίας 1 σε ανακαινισμένο περιβάλλον.
Περγάμου 1 έχουν μεταφερθεί κι όχι Μαγνησίας
okotzak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.749
- Πόντοι
- 201
Σωστά.Περγάμου 1, τύπε.
Μπερδεύτηκα.
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.946
- Πόντοι
- 1.056
Την Καλημερα Φιλε Keep......καλα εκανες και ενημερωσες τους Φιλους.....αλλα αν το αφηναμε λιγο...για πολυ λιγο και διαβαζανε κριτικες για Εβελινα και πηγαινανε και βλεπανε την Νταιανα και γκρινιαζανε θα τους λεγαμε οτι μπηκε σε Χρονομηχανη αλλα εγινε καποιο λαθος στην επιστροφη...χαχαχαχχααχχααα...Περγάμου 1, τύπε.
aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
ποια παιζει να ειναι αυτη συναγωνιστές;;;;δεν εχω ιδεα απο 3η βαρδια.....Επίσκεψη χθες μεσάνυχτα στη φυλής μετά από αρκετό καιρό, προ καραντίνας τελευταία φορά, βολτίτσα κλασικά, μπήκα σε 6-7 σπιτάκια, τπτ το τρομερό. Καθώς βρίσκομαι στη Φωκαίας μπαίνω με τη σειρά κ φτάνω σε ένα με οροφο ( γύρω στο 17-19 νουμερο) κ βκεπω μέσα κόσμο λες κ κατέβηκε πούλμαν. Πάνω από 15 άτομα. Περιμένουμε κανα 2λεπτο κ βγαίνει ένα πολύ όμορφο μωρό, από Κούβα, που τουρκικό μελαχρινό με αρκετά τατου, κ χαρακτηριστικά δυο φίδια στο πίσω σύστημα. Λέω εδώ θα κάνουμε κατάθεση αν κ ίσως παίξει φόλα, πληρώνω τη τσατσα για να προλάβω θέση κ μπαίνω δωμάτιο. Μετά από τρία λεπτά έρχεται το μωρό, ευχάριστη μπορώ να πω στο δωμάτιο, άρχισε τα φιλάκια και τος αγκαλίτσες. Μου κάπνισε το μισό τσιγάρο που είχα αφήσει τασάκι κ τριβότανε πάνω μου. Με άφηνε να πιάνω αλλά δν ήθελε δυνατά γτ είχε πιρσινγκ στις θήκες κ μου έλεγα slow slow κλπ. Μου βγάζει εσώρουχο αισθησιακά, βγάλτε ι κ τα δικά της, παραδόξως μου βάζει ωραία το σκουφί κ αρχίζει ένα βαθύ τσιμπουκι αλλά μικρής διαρκείας. Μετά ανεβαίνει από πάνω μου τρίβεται κ μετά τον βάζει μέσα, ήθελε να έχει αυτή το ρυθμό, συνεχίζει κανα δίλεπτο κ όσο έκανα κίνηση να χουφτώνω κλπ κ να γίνει λίγο πιο άγριο μου άρχισε τα ρηλαξ κ ήθελε να οδηγεί αυτή το παιχνίδι. Δν θα τελείωνα ποτέ έτσι κ σε λίγο θα χτύπαγε πόρτα από Τράτσα όποτε της λέω πάμε doggy( παρεπιπτόντως ελάχιστα ελληνικά, στα αγγλικά η συννενόηση), ωραίο κωλαρακι κ στήσιμο. Κοιτούσε καθρέφτη κ ήταν καυλωτικη κ έτσι φτάσαμε στην ολοκλήρωση. Γενικό συμπέρασμα, όμορφο κορίτσι, γλυκό, θέλει να σε ευχαριστήσει μεν αλλά δν φτάνεις στο 100% της ευχαρίστησης. Για μένα τουλάχιστον. Αξίζει για μια φορά, ίσως εδινα κ άλλη μια για περιέργεια αλλά ως εκεί. Δηλώνει 20 χρόνων κ πιστεύω χειρίζεται εμπειρία ακόμη για να πεις άξιζε με το παραπάνω το 20αρικο. Αν δν κάνω λάθος την έλεγαν Λολα, αλλά δν είμαι κ απόλυτα σιγουρος γτ άκουσα διαφορά ονόματα όλη τη βραδια. Καλή συνέχεια κ καλο βόλι συναγωνιστές.
Τι σου κάνε φίλε; Φουλ τουπε;Ναι. Κ έφυγα στην μέση κ πήρα κ τα λεφτά μου πίσω… δεν ξέρω βάρδια.
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
οκ γαμηκουλα, συνεχισε να γυμναζεις τον προστατη σου οπως εσυ ξερεις
Ιονέλα βέργας 3 απόγευμα συνήθως.Πέρασα κι εγώ προ ολίγου από τα Μαραθώνος. Έψαχνα Ιονελα, έλειπε. Έφυγα.
Κατέβηκα μετάξι να βρω τη Ντάρια την πιτσιρίκα που είναι χα πάρει πριν 2-3 εβδομάδες,Τζιφός,μάλλον το κορίτσι ήταν κομήτης και τη χάσαμε,κρίμα.
Πήγα να δω τη Βάλια από Κολωνού 32,τη Βάλια την είχα πάρει την πρώτη μέρα που έπιασε δουλειά πριν χρόνια,είχα να τη δω καιρό,παχύνει αρκετά,μοιάζει με μιλφ χωρίς να είναι Παραμένει άλογο κούρσας αλλά δεν είναι το γκανιαν που ήταν παλιά.
Στο λατινοσπιτο ήταν η λατίνα η Μιμή,δυνατό μουνι,με κωλάρες-μπιυταρες δυστυχώς όμως είναι καραφολα μια φορά που την είχα πάρει παλιά.Μαζι και η Μπέλα η Ρουμάνα,για 10 ευρώ η κοπέλα είναι μια χαρά,ωραίο σώμα,μαλακό δέρμα και καθαρή,τον έφαγε καλά χωρίς γκρίνιες.
Για τα δεδομένα της περιοχής είναι 8/10.
Πήγα να δω τη Βάλια από Κολωνού 32,τη Βάλια την είχα πάρει την πρώτη μέρα που έπιασε δουλειά πριν χρόνια,είχα να τη δω καιρό,παχύνει αρκετά,μοιάζει με μιλφ χωρίς να είναι Παραμένει άλογο κούρσας αλλά δεν είναι το γκανιαν που ήταν παλιά.
Στο λατινοσπιτο ήταν η λατίνα η Μιμή,δυνατό μουνι,με κωλάρες-μπιυταρες δυστυχώς όμως είναι καραφολα μια φορά που την είχα πάρει παλιά.Μαζι και η Μπέλα η Ρουμάνα,για 10 ευρώ η κοπέλα είναι μια χαρά,ωραίο σώμα,μαλακό δέρμα και καθαρή,τον έφαγε καλά χωρίς γκρίνιες.
Για τα δεδομένα της περιοχής είναι 8/10.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.106
- Πόντοι
- 41.129
Η Ντάρια ήταν χτες κατα τις 20:00 στο Ιασονος 20β.Κατέβηκα μετάξι να βρω τη Ντάρια την πιτσιρίκα που είναι χα πάρει πριν 2-3 εβδομάδες,Τζιφός,μάλλον το κορίτσι ήταν κομήτης και τη χάσαμε,κρίμα.
Ωραίος,θα κατέβω το απογευμαΗ Ντάρια ήταν χτες κατα τις 20:00 στο Ιασονος 20β.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.781
- Πόντοι
- 46.232
Καλησπέρα μάγκες! Μια Μαίρη μικρή που λένε δίπλα, Περγάμου 1, έχει κανείς εντυπώσεις;
??? καλά μικρή δεν είναι, γύρω στα 33 είναι, υποθέτω ότι τη λένε μικρή για να την ξεχωρίζουν από την Μαίρη την Ελληνίδα, βέβαια πριν λίγο καιρό μου είχε στείλει πμ μέλος και με ρώταγε ποια είναι η Μαίρη η καινούργια στο Περγάμου κ αν τη ξέρω μιας και δίπλα δε γράφουν περιγραφές αλλά μόνο ονόματα και αναφέρουν μια καινούργια ...τι να πω παραπάνω... στο μεταξύ αυτή δουλεύει εκεί κοντά 2.5 χρόνια και την έγραψαν καινούργια, τέλος πάντων δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά δε το κλαις το 20αρικοΚαλησπέρα μάγκες! Μια Μαίρη μικρή που λένε δίπλα, Περγάμου 1, έχει κανείς εντυπώσεις;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις